praegune kellaaeg 27.11.2025 16:51:34
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Betamax
HV Guru

|
27.11.2025 09:19:57
|
|
|
| von Wu kirjutas: |
4. gen Inteli protsessoriga arvutile läks Media Creation Tooliga pulgale pandud Win 11 kobisemata peale.
Kas on lõpuks kunstlikud piirangud maha võetud? |
Arvatavasti TPM-i versioon oli sobiv. Sai HP 4. generatsiooni äriklassi kaste installitud ja need kõik TPM-iga. Polnud mingeid probleeme.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ressi
HV kasutaja
|
27.11.2025 11:24:16
|
|
|
Kas W11 uuendus 25H2 tuleb ainult nendele arvutitele, millel on raud sobiv selle uuenduse jaoks või saadetakse nendele ka, millel on mittesobiva riistvara korral varem W11 installitud?
Ehk siis peab uuenduse ise peale laskma omal algatusel ja ilma Microsofti poolt saadetuna?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
27.11.2025 12:02:28
|
|
|
| von Wu kirjutas: |
4. gen Inteli protsessoriga arvutile läks Media Creation Tooliga pulgale pandud Win 11 kobisemata peale.
Kas on lõpuks kunstlikud piirangud maha võetud? |
Kui ainult prose liiga vana on, siis pole nullist paigaldamisel ehk clean installiga mingeid piiranguid olnudki. Piirangut tajuma hakkad siis, kui ei saa järgmist feature update'i paigaldada, näiteks 24H2 pealt 25H2 peale üleminekuks või tulevikus 25H2 pealt sellele järgneva peale. Kõigile teistele pakub uuendust, aga sinu masinale mitte.
Selle vastu oli vähemalt 23H2 pealt 24H2 peale uuendamiseks väike workaround olemas, sellest oli mõned kuud tagasi pikemalt juttu, kui seda katsetasin. Vist oli Tomorrow see, kes selle automatiseerimiseks skripti valmis tegi. Kas sama asi töötab veel 24H2 pealt 25H2 peale üleminekul ka, ei oska öelda.
Arvestades, et Windows 11 23H2 sai kuni viimase ajani turvauuendusi ja alles sellel kuul sai neid viimast korda (selle kohta tuli WU teade), siis peaks rahulikult paar aastakest läbi saama feature update'i paigaldamata, kui installid värskeima Windowsi versiooni.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11545625#11545625
Tomorrow redigeeritud detailsem juhend + skript: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11611505#11611505
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.11.2025 12:16:53
|
|
|
| ressi kirjutas: |
Kas W11 uuendus 25H2 tuleb ainult nendele arvutitele, millel on raud sobiv selle uuenduse jaoks või saadetakse nendele ka, millel on mittesobiva riistvara korral varem W11 installitud?
Ehk siis peab uuenduse ise peale laskma omal algatusel ja ilma Microsofti poolt saadetuna? |
Ainult Microsofti tingimustele kvalifitseeruv riistvara saab versiooniuuenduse.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
27.11.2025 12:17:13
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| Ainult Microsofti tingimustele kvalifitseeruv riistvara saab versiooniuuenduse. |
Arvad, et see workaround 25H2 peale üleminekuks enam ei tööta? Ma pole katsetanud, nii et ei saa ei kinnitada ega ümber lükata.
23H2 -> 24H2 igatahes toimis veel aprillikuus, kui Tomorrow seda katsetas.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.11.2025 12:24:51
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
| Betamax kirjutas: |
| Ainult Microsofti tingimustele kvalifitseeruv riistvara saab versiooniuuenduse. |
Arvad, et see workaround 25H2 peale üleminekuks enam ei tööta? Ma pole katsetanud, nii et ei saa ei kinnitada ega ümber lükata.
23H2 -> 24H2 igatahes toimis veel aprillikuus, kui Tomorrow seda katsetas. |
Lugesid ka, mida küsiti?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.11.2025 12:33:10
|
|
|
Dogbert, See oli üsna quick and dirty kokku visatud asi. Plaan on aastavahetuse paiku üle liikuda 25H2 peale.
Siis üritan selle kompaktsemaks saada või siis leida kellegi teise tehtud versiooni, sest ma ei usu et mina ainuke olen kes tahab mitteametlikult paigaldatud süsteemile feature update peale lasta.
Betamax, Olen üsna kindel, et küsija ei oleks esitanud sellist küsimust, kui ta oleks süsteeminõuetele vastavale arvutile Win11 paigaldanud...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ressi
HV kasutaja
|
27.11.2025 12:35:37
|
|
|
Youtube'is oli varem selle W11 24H2 peale ülemineku kohta päris hea näidisvideo või õpetus, ma selle järgi saingi paigaldada omale
23H2 asemele praeguse 24H2 versiooni. Peab ise vist otsima samamoodi õpetusi selle kohta Youtube'ist, siis on võimalik ise ära panna ehk.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|