Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dominus
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
23.08.2004 02:04:57
|
|
|
Vaatasin need videod ära... noh mingi rapi fänn ple aga mõnus 80ndate stiil mis mulle väga väga istub kohe Nii, et mängiks huviga seda osa kah. Kui ma ei eksi siis järgmine versioon peaks uue kuuma mootoriga tulema 8)
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
23.08.2004 02:35:10
|
|
|
loodame et see uus "kuum" mootor inimesi alt ei vea ja loodame et pela ei valmista pettumust
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.08.2004 02:57:38
|
|
|
tjah.. graafika tundub tõesti norm. tuleb loota, et mängitavus kah.
millal teda siis poodidesse lubati?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
0 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
23.08.2004 03:16:11
|
|
|
ei tea millal poodidesse aga launchib umbes 56 päeva pärast...siis vist PS2 ainult... hiljem PC release....ma võin eksida kah
http://www.gtagaming.com/ seal tiksub see aeg...
btw...seal uudiste all on üks kirjutanud et San Andreases võivad olla koerad...ja keegi kirjutas et kassid kah
The phrase "call in the K-9 units" (sounds that are heard when you put your mouse over B-Dup's house in Ganton) from the Official San Andreas Website also suggests that dogs will be seen in San Andreas. Note: this phrase has now been removed from the website. Could this mean that Rockstar doesn't want their secret out? |
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
23.08.2004 09:41:39
|
|
|
Auron kirjutas: |
Suht hea tuleb kindlasti ja kuigi ei ole asjas midagi revolutsiooniliselt uut,siis mõnes mõttes hea ongi.Küll nähtud mänge mille algsed osad head aga üheltmaalt mängutegijad mõtlevad,et teeks midagi radikaalselt teisiti ja siis ongi lõpptulemus Ainuke asi mis mulle ei emeeldi selle SA juures on see,et oled miski ruberoidi rollis tänavakalkar ,VC'is olid vähemalt mafiosnikust italjaano 8) . |
...eks meil siin jah hea - tõenäoliselt ei tunne keegi HV's sellise asja peale end solvatuna
Niipalju, et KUI arvutiversioon tuleb, siis saad ilusti räpi träänsi, drummi&bassi, metalli või muu meeldivaga asendada ja peategelase nahavärvi ja riietuse kõrgema rassi omadega vahetada ning mängu nauditavust tõsta
OK, nüüd tõsisemalt: lõi pähe, et KUI arvutiversioon tuleb, siis võivad tulla fännivideod, kus peategelane on vahetatud haakriste täis skinheadi või valge linaga KKK-vennaga kes hukkab jõhkralt neegrirahvast - eks ole ju eelmistest GTA'dest suurel hulgal fännivideosi erinevatel teemadel, kindlasti tehakse mõni skin, mis näeb välja nagu American History X'is Edward Nortoni poolt kehastatud palja ülakehaga Derek Vinyard ja sealt edasi ei pea just geenius olema - asi selles et nii nagu on olemas lõpmata suur hulk valgeid äärelinna poisse kes elueest ihkavad mustad gängstad olla, on ka olemas inimesi kel maailmast ja rassidest tavapärasest erinev arvamus. Muidugi lugupeetud GTA saidid sellist videomaterjali ei hosti, aga liikvele selline kraam tõenäoliselt läheb. Rockstar'i GTA on niigi praktiliselt kõige rohkem kära tekitav mängusari ja kui mõni selline videoklipp pressi hambusse satuks, läheks maapeal põrgu lahti
Kas keegi veel mäletab? NES'il (hiinakal / kollased kassetid) oli Super Mario Bros nimeline mäng, millele tehti Nazi'mod, kus kogu lõbus temaatika oli asendatud teab küll millega - peategelane oli nats, kõik vastased olid väiksteks neegriteks tehtud, seene asemel mis Mario suureks tegi oli mingi valgete ülemvõimu tähistav risti kujuline sümbol ja kui väike nats selle kätte sai, muutus ta suureks ja sai endale valge KKK lina üle pea. Tõenäoliselt on see kuskil lehel üleval. Vot jah, siukest kraami tehakse "lambist", mis siis kui keegi teeb ainult mõne Romper Stomperi peategelasega sarnaneva skin'i - sealt pole asjast vähegi huvitatuil edasi improviseerida mingi raskus
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
23.08.2004 10:05:39
|
|
|
Kaniyodrift, see on paratamatus.
tsitaat: |
kui mõni selline videoklipp pressi hambusse satuks, läheks maapeal põrgu lahti
|
Mida Sa selle all mõtled?
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
23.08.2004 10:12:05
|
|
|
Kaniyodrift kirjutas: |
Niipalju, et KUI arvutiversioon tuleb, siis saad ilusti räpi träänsi, drummi&bassi, metalli või muu meeldivaga asendada ja peategelase nahavärvi ja riietuse kõrgema rassi omadega vahetada ning mängu nauditavust tõsta  |
kindlasti tehakse mõni skin, mis näeb välja nagu American History X'is Edward Nortoni poolt kehastatud palja ülakehaga Derek Vinyard ja sealt edasi ei pea just geenius olema - asi selles et nii nagu on olemas lõpmata suur hulk valgeid äärelinna poisse kes elueest ihkavad mustad gängstad olla, on ka olemas inimesi kel maailmast ja rassidest tavapärasest erinev arvamus. |
See oli üks väärt vilm aga ärme sellel rohkem peatu Neid valgeid gängzta wannabe'si on tõesti jube palju,eriti siin eestis ,vaatavad kuidas tõrvajüri laval tatti pritsib sellest kuidas ta plaanib white motherfu*kereid tappa ja siis viskavad näppu sellepeale.
Kas keegi veel mäletab? NES'il (hiinakal / kollased kassetid) oli Super Mario Bros nimeline mäng, millele tehti Nazi'mod, kus kogu lõbus temaatika oli asendatud teab küll millega - peategelane oli nats, kõik vastased olid väiksteks neegriteks tehtud, seene asemel mis Mario suureks tegi oli mingi valgete ülemvõimu tähistav risti kujuline sümbol ja kui väike nats selle kätte sai, muutus ta suureks ja sai endale valge KKK lina üle pea. |
Oskad sa järsku download linki anda
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
23.08.2004 12:02:49
|
|
|
need videod olid küll ülimad 8)
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
23.08.2004 18:00:50
|
|
|
Ma lihtsalt ei jõua seda mängu ää oodata. Ja mis kõige huvitavam, siis nüüd saab koeri ja kasse ka peksta tänaval. (päriselus ei tee ma seda kunagi) aga mängus oleks see koom. Annad kassile jalaga, too aga naca kurjem ja kargab küüntega näkku ja kraabib riided räbalateks:D
Lihtsalt ülikõwa. Ok...siiski ei sooviks ma neeger olla. Nood sellised wannabed et ma ei kannata nende käitumist. Muud pole nende vastu midagi.
Kõige rohkem ootan ma peale poritiibade kapoti ja uste purunemisele/deformeerumisele ka KATUSE deformeerumust ja auto raami kõveraks väändumist mida ma arvan et kahjuks loota pole.
Ok...reaalsem võiks olla ka inimeste suremine. Kui VCs lasid jalga siis too pani jooksu (vist oli) aga võiks olla kehaosade jaotus mida kannatab inimene. Näiteks PÄHE lastes sureb automaatselt, Kõhtu mõnikord esimese, mõnikord teise korraga, kui teise korraga siis esimesel korral võiks olla mingi rõse RÖÖKIMINE. Jalga kannataks 10 lasku ikka ää enne kui maha kõngeb/verest tühjaks jookseb. Ok..ja kui ikka 2 pauku jalga lased siis peaks ikka valust kõhuli/selili ka kukkuma.
Ok...see kõik on võimalik aga seda pole veel niipea oodata, ja seda ma ütlen, kui rockstar saab hakkama parema mänguga kui VC siis tulevad edaspidised ka paremad kui eelmine. Eks seda näeb siis kui seda näeb.
(VAATAME VAATAME ÜTLES PIME KURDILE),
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiith
maxnorm

|
23.08.2004 18:42:25
|
|
|
Niipalju, et KUI arvutiversioon tuleb, siis saad ilusti räpi träänsi, drummi&bassi, metalli või muu meeldivaga asendada ja peategelase nahavärvi ja riietuse kõrgema rassi omadega vahetada ning mängu nauditavust tõsta
|
Mis me siis sellest võime arvata?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
23.08.2004 18:46:14
|
|
|
rassist, mustanahaliste vihkaja ?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
23.08.2004 18:47:13
|
|
|
Mr.T.Y.Y.T kirjutas: |
|
Mis me siis sellest võime arvata?  |
sarkasm - vaata enne mida tsiteerisin ja kuidas järgmist lõiku alustasin
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
24.08.2004 00:18:24
|
|
|
no vähemalt GTA3's oli võimalik käsi ja jalgu otsast lasta
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
25.08.2004 12:52:46
|
|
|
GTA 3 on ka vist linnad suuremad kui Vice Citys.GTA San Andreas on kindlasti suurem kui vice ja GTA 3 kokku
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
M@x
HV veteran

|
25.08.2004 23:48:28
|
|
|
Oeh, kohe tuli parem tuju, et asi tuleb alles 2005 aasta esimesel poolel, siis on sünna ja saab ka uue arvuti Muidu oleks kadetsenud teised mängivad, mina mitte
|
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdegree
HV vaatleja

|
26.08.2004 08:32:38
|
|
|
M@x kirjutas: |
Oeh, kohe tuli parem tuju, et asi tuleb alles 2005 aasta esimesel poolel, siis on sünna ja saab ka uue arvuti Muidu oleks kadetsenud teised mängivad, mina mitte  |
mis mis, tegelikult on kuupäev paigas kui muutub siis paar päeva ette või paar päeva hiljem
20.10.2004 Grand Theft Auto: San Andreas
_________________ -=In Trance I Trust=- |
|
tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
26.08.2004 09:23:21
|
|
|
djdegree kirjutas: |
M@x kirjutas: |
Oeh, kohe tuli parem tuju, et asi tuleb alles 2005 aasta esimesel poolel, siis on sünna ja saab ka uue arvuti Muidu oleks kadetsenud teised mängivad, mina mitte  |
mis mis, tegelikult on kuupäev paigas kui muutub siis paar päeva ette või paar päeva hiljem
20.10.2004 Grand Theft Auto: San Andreas |
ära kirjuta enne kui sa midagi ei tea, see PS2 kuupäev
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdegree
HV vaatleja

|
26.08.2004 13:15:22
|
|
|
rahu rahu see on minu info ei ole mõtet ju kohe ärrituda eksole
_________________ -=In Trance I Trust=- |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
26.08.2004 22:27:45
|
|
|
djdegree kirjutas: |
rahu rahu see on minu info ei ole mõtet ju kohe ärrituda eksole  |
Sinu info ???? wtf, siia kirjutame ikka kuupäevi koos linkide ning tõestusega !
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
26.08.2004 23:08:09
|
|
|
PC kuupäevast on veel vara yldse midagi rääkida.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
26.08.2004 23:11:16
|
|
|
ma arvan kah! keegi lihtsalt tundis heat meelt et asi lükkub ei tea mille alusel järgmisse aastasse, et sis saab uue arvuti ning 1 vend ütleb sellepeale playsta kuupäeva et varem tuleb ,
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
neap
HV kasutaja
|
27.08.2004 15:58:37
|
|
|
tähenärijad, tuleb kuna tuleb, ega tulemata ei jää
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
DexXxter
HV kasutaja

|
28.08.2004 23:27:53
|
|
|
selles ka nii kindel poleks. kui just viimases rahahädas ei tehta. algul et playstale ostetakse rohkem ja siis kui pc variant tuleb mõned tuhanded ostetakse ja järgmised miljonid tõmmatakse netist. aga kui teisest küljest vaadata siis näiteks vice city ka ei pidand tulema.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|