Järjest rohkem on hoopis selline tunne, et koliks tagasi versioonile, kus need kiirvaliku mummud olid sisselülitatuna veel sinised. Mul on sahtlis veel S10e ka, millel Android 12 / One UI 4.1 ja kõik on kuidagi palju ilusam ja mõnusam. S23 tuli Android 13-ga, mäletab keegi, kas seal olid juba hall/valge komboga nupud?
Lisaks ei meeldi mulle UI 7 peal absull see, et esimene rida kiirvalikunuppe enam suvalisest kohast alla tõmmates nähtavale ei tule*, teavituste "clear" nupp oli enne mugavamal kohal (teavituste all, mitte all paremas nurgas) ja ka lukuekraanil olid uute teavituste ikoonid paremini silmatorkavamalt keset ekraani kella all, mitte vasakul ülal staatusribal, nagu nüüd.
Akuprotsent oli eraldi numbrina mustal taustal palju paremini näha, kui nüüd selle ovaalse mummu sees pool üht, pool teist värvi hallil taustal.
Isegi screenshoti teavituse ikoon suudeti imelikuks käkkida...
Edit: ok, võtan selle* tagasi pärast One UI 8 video vaatamist, kus paistis nagu vanamoodi ja pärast kaevamist leidsingi quick paneli enda seadete alt separate/together valiku. Pärast upgrade'i suruti muidugi värske ja moekas "separate" peale ja piinati siiamaani, kuna ei taipand otsida ja tagasi muuta.
Samsung on nõme. Versiooni skippida ei saa. Pead ükshaaval kõik versioonid järjest peale laskma koos nende alla minevate uuendustega. Eriti nõme on mingeid vanemaid telefone vanade Androididega uuendada. Absoluutselt kõik uuendused peavad olema ühel versioonil peale installitud, sest muidu versiooniuuendust järgmisele versioonile ei saa. Uuendasin Samsung Knoxi kaudu A-seeria telefone. Pääääris kaua ja pääääris mitu restarti. Õnneks automaatikaga, aga osad said käsitsi tehtud. Tüütu
Ega ma palju rakendusi ei kasta, aga Messenger näiteks läheb alates kevadest järjest hullemaks. Hetkel ei saa enam liikuda tagasi. St töötab vaid üks vestlusaken. Teisele liikuda ei ole võimalik _________________ Hapud viinamarjad
Lasin ka mõni päev tagasi UI 8 peale (millega tuleb ka android 16), kuna YT ülevaate järgi täiendavalt midagi rõvedamaks ei tehta. Aku pidamises mingit vahet ei tähelda. UI-s ka suurt vahet pole.
Vaatasin, et mul oli mingi 15 juuli viimase muutmisega note tähelepanekutest UI 6 > UI 7 üleminekul. Seda ma olin mõnda aega edasi lükanud.
Spoiler
Dynamic island - sky plus status baril halb, lock screen suur akuindikaator laadimisel ok
2G valik kadunud
Ülalt libistamine halb, ei tule enam lühimenüü ja suvalisest kohast
Kolmas rida, seda saab muuta vana peale tagasi. Panel settings ja vali "together". Uuel on automaatselt "separate" peal muidu. Siis tuleb jah kas paremalt või vasakult vastavalt soovile mida soovid avada, libistada.
Jah, see mul ülalpool eelmises postis kirjas ka, kuidas avastasin alles mitu kuud hiljem. List on mainitud kuupäeva seisu eelsed suht käigupealt kirja pandud esmaemotsioonid.
Olen viimasel ajal jälle üha rohkem Dex'i kasutama hakanud. Maakodusse ei viitsigi tihti läpakat kaasa võtta, telefon USB-C dock-i või USB-C > HDMI adapterkaabli kaudu ühe teleri taha ja elementaarseks kasutuseks igati ok keskkond olemas. Hiir-klaver vastavalt soovile BT või dock-i abil külge, kuigi saab toimetada ka kogu telefoni ekraani puutepaneelina kasutades ja ka klaverit sealt pealt. Laadimine docki kaudu või otsekaablit kasutades juhtmevabalt. Ka Dex'i saab kasutada juhtmevabalt, kui nutiteler toetab.
Monitori otse HDMI kaudu sappa pannes tähelepanek, et 16:10 suhet ei osata normaalselt kasutada, pilt lükatakse kokku (näod pikad, autorattad ovaalsed). Dex-il omal seadistusvõimalusi ülearu pole (kummaline, et mu S23 ei näita eraldi Dex'i seadeid, ka Dex-is sees mitte), mõistlikum on 16:9 monitori kasutada. Telerid on niikuinii pea 100% sellised.
Telefoni teemades räägitakse telefoni UI-st, aga ka Dex'i UI muutub vastavalt One UI uuenemisele. Paraku on Samsung vist kaotanud ka Dex PC rakenduse toe, kus sai telefoni desktop-pilti jooksutada Windowsi aknas. See kasutus tundub olema surutud Link to PC peal jätkuma.
Kui paljud üldse Dex'i kasutanud on? Kui paljud teavad, mis see on? Kas selleks võiks siin eraldi teema olla, kuna see on S-mudelite ülene (lisaks muudelgi, A9+ tahvlil näiteks toimib ka kenasti)?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.