|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kui praegu toimuksid RK valimised, kelle poolt hääletaksid? |
| Reformierakond |
|
19% |
[ 11 ] |
| Parempoolsed |
|
33% |
[ 19 ] |
| Isamaa |
|
25% |
[ 14 ] |
| Sotsid |
|
7% |
[ 4 ] |
| Keskerakond |
|
3% |
[ 2 ] |
| E200 |
|
1% |
[ 1 ] |
| Rohelised |
|
0% |
[ 0 ] |
| Vasakpoolsed |
|
1% |
[ 1 ] |
| EKRE |
|
7% |
[ 4 ] |
|
| hääli kokku : 56 |
|
| autor |
|
netcat
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
08.11.2025 16:52:59
|
|
|
Eks mõningatel puhub tuul. Kui kehv peab see mälu olema, et see teema unustada. No ei unustata ja tegelikult maksid kõik erakonnad reformi debiilsuse pärast.
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
08.11.2025 17:48:42
|
|
|
Küsimus jätkuvalt, et kas PPP tegi Kõlvartiga koalitsiooni? Kas ta tegi ikka? Või ei teinud?
Kaja Kallase (eraldi sarkasmi tagiga) osa oli paistab, et põhjusega lisatud, sest kohale see igatahes ei jõudnud.
|
|
| Kommentaarid: 336 loe/lisa |
   |
2 :: |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 471 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.11.2025 18:05:29
|
|
|
| anubis kirjutas: |
/me vaatab Tallinna LV koosseisu
Ma ei näe Reformierakonna ja kesikute koalitsiooni. Üks kiri siselistis ei tähenda koalitsiooni.
Ma kuulen Isamaa* ja kesikute koalitsiooniläbirääkimistest Tallinnas ja näen sellekohaseid tegevusi ametlikes uudistekanalites, seal figureerib Isamaa* esimees kes veel kuu aega tagasi rääkis vastupidist juttu.
Aga need on ju tegelikult samaväärsed asjad..onju. |
Ilmsi ei anna rahu Isamaa, unenägudes kangastuvad sulle Helmed, küll sul on alles keeruline elu.
Tunnen täitsa kaasa…
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 229 loe/lisa |
   |
194 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
08.11.2025 18:07:43
|
|
|
Mõned unistavad lendavast Mardist.
Mina viitan inimeste sõnadele ja tegudele.
Ma tean, et see on valus.
|
|
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1144 loe/lisa |
   |
3 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
08.11.2025 18:24:04
|
|
|
Mõned unistavad lendavast Mardist.
Mina viitan inimeste sõnadele ja tegudele.
Ma tean, et see on valus. |
Sinul on ilmselt tagumikus valus.
Mind mitte kellegi koalitsioon Keskiga Tallinnas ei üllata. See oli teada, et Kesk saab kõige rohkem hääli, ja kuna assortiikoalitsioon on varasemalt valusalt feilinud, siis teist korda avantüürile ei minda ning kes iganes tahab võimule saada, on see kes ulatab Keskile käe.
Realpolitik.
PPP alt tõmmati lihtsalt seesama vaip ära millel ta ise tampida tahtis ja nüüd on tõesti valus perseli kukkuda. Nutke jõgi.
PS ei hääletanud Isamaa ega Keski poolt. Üldse kellegi poolt ei hääletanud. Kõik on parajad molkused, kahjuks ei saa öelda et katk neid kõiki võtku kuna viimane kord kui ma poliitikuid sedasi vandusin, tuli koroona.
PS miks reformi tulised toetajad ei ole seni suutnud põhjendada, et kuidas Viimsis on okei Keskerakonnaga koalitsiooni minna, aga kui seda Tallinnas teha, siis on see koostöö tiblade ja kriminaalidega? Kas seal Viimsis on mingi omaette, eraldi, teistsugune Keskerakond?
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.11.2025 18:40:24
|
|
|
| netcat kirjutas: |
| PS miks reformi tulised toetajad ei ole seni suutnud põhjendada, et kuidas Viimsis on okei Keskerakonnaga koalitsiooni minna, aga kui seda Tallinnas teha, siis on see koostöö tiblade ja kriminaalidega? Kas seal Viimsis on mingi omaette, eraldi, teistsugune Keskerakond? |
Ei, seal on lihtsalt teistsugune reform.
10’ne milli mees, jne…
|
   |
194 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
08.11.2025 18:59:03
|
|
|
Kle, aga räägi Viimsis toimuvast. Igalt poole mujalt Eestist leiad näiteid, aga huvitav, et sa selle üle väga ei diskuteeri ja oma nalju ei loobi. Kahtlaselt vaikne oled lausa. Põnevad ajad jälle või lihtsalt ebamugav teema, mis su narratiividega ei sobi?
|
|
| Kommentaarid: 741 loe/lisa |
   |
1 :: |
559 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.11.2025 19:17:58
|
|
|
Betamax, ai, see oli küll allapoole vööd.
Aga nüüd on vähemalt mõneks ajaks, nende luulude postitaja kadunud, nädalaks vähemalt nagu tal tavaks.
|
   |
194 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
08.11.2025 21:42:18
|
|
|
Vaatan, et nii mõnelgi on esivanemad vist kommunistid olnud? Kole hästi teatakse kommunismi olemust
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 471 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
630
HV kasutaja
|
08.11.2025 22:25:26
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
Kle, aga räägi Viimsis toimuvast. Igalt poole mujalt Eestist leiad näiteid, aga huvitav, et sa selle üle väga ei diskuteeri ja oma nalju ei loobi. Kahtlaselt vaikne oled lausa. Põnevad ajad jälle või lihtsalt ebamugav teema, mis su narratiividega ei sobi? |
Ma Viimsi kampaaniat ei jälginud üldse, aga kas seal oli sama keiss? Et kampaania oli üles ehitatud samamoodi?
Häda pole ju selles, et Isamaal puuduvad igasugused väärtused (mida nad on korduvalt tõestanud) - häda on selles, et nende kampaania oli üles ehitatud "valige meid, muidu tuleb KE võimule".
Või see, kui Reinsalu valetab, on täiesti ok?
Kui sellist kampaaniat poleks olnud, siis ei oleks probleemi ka. Nad on ju ennegi eestikeelsele haridusele sülitanud (vt. Kõlvarti tsitaat), asi see siis uuesti pole.
Kas valimistulemus oleks selline olnud, kui Reinsalu oleks välja öelnud, et KE on nende esimene valik?
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
08.11.2025 22:39:40
|
|
|
Kui Reform meile valetas ja sellele tähelepanu juhiti, siis kõlas sageli sellist vabandust, et kas sa loll siis ei tea, et poliitikud valetavadki.
Nii see käib jah. Ainult et tänapäeval selle vahega, et enam ei pea piinlik ka olema, kui vahele jääd. Ei pea piinlik olema, kui täna räägid üht ja homme risti vastupidist juttu. Ei pea piinlik olema, kui lubadusi murrad.
Selg sirgu, uued loosungid suhu ja rõõmsalt edasi.
Huvitav miks nüüd traagika, kui konkurendid käituvad täpselt samamoodi? Äkki nüüd veel väike põdemine, kui konkurentide valijad ei solvugi piisavalt sellise käitumise peale?
Mis seal ikka, ise treenisite inimesed sellist asja aktsepteerima. Me võtsime teatavaks, nad kõik on molkused, nad kõik valetavad ja mitte ühelgi neist pole häbi.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
08.11.2025 23:36:50
|
|
|
| netcat kirjutas: |
Kui Reform meile valetas ja sellele tähelepanu juhiti, siis kõlas sageli sellist vabandust, et kas sa loll siis ei tea, et poliitikud valetavadki.
Nii see käib jah. Ainult et tänapäeval selle vahega, et enam ei pea piinlik ka olema, kui vahele jääd. Ei pea piinlik olema, kui täna räägid üht ja homme risti vastupidist juttu. Ei pea piinlik olema, kui lubadusi murrad.
Selg sirgu, uued loosungid suhu ja rõõmsalt edasi.
Huvitav miks nüüd traagika, kui konkurendid käituvad täpselt samamoodi? Äkki nüüd veel väike põdemine, kui konkurentide valijad ei solvugi piisavalt sellise käitumise peale?
Mis seal ikka, ise treenisite inimesed sellist asja aktsepteerima. Me võtsime teatavaks, nad kõik on molkused, nad kõik valetavad ja mitte ühelgi neist pole häbi. |
Mida siis reform enne valimisi valetas? Kas jälle see üks "lugege mu huultelt", mis kontekstist välja oli rebitud? Mina, kes tookord reformile hääle andis, peaksin ju eriti petetuna end tundma, aga ometi ma seda pole. Õigemini olen, aga mitte sellepärast, et mulle enne valimisi valetatud oleks, vaid erakonna käpardlikkuse ja teovõimetuse pärast peale valimisi. Isamaal oli ju terve kampaania "valige meid muidu tuleb kesk peale ülesse" ehitatud ja siis teevad just nendega koalitsiooni, kuigi piruka juurde oleks ka keski ignoreerides saanud. Tegemist pole erakonna üksikisikute sõnakõlksudega mingis x olukorras, vaid terve kampaania oli ju täielik vale. See ei ole ju ainult Tallinnas nii. Üle Eesti on kesikute ja ekrekatega liidud loodud, kuigi muud valikud olid täiesti olemas. Ei, ei pea ilmtingimata reformikatega koalitsioone moodustama, vaid on ka teisi erakondi ja valimisliite, kes tegid kõva tulemuse.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
09.11.2025 10:38:26
|
|
|
| tsitaat: |
Isamaal oli ju terve kampaania "valige meid muidu tuleb kesk peale ülesse" ehitatud ja siis teevad just nendega koalitsiooni, kuigi piruka juurde oleks ka keski ignoreerides saanud.
|
Siin ju tegelikult polnud ühtegi head varianti koalitsiooni loomiseks ükskõik kellega. Igal juhul oleks tulnud seakisa kusagilt. Kuulasin ka Reinsalu juttu Uudis+ saates ning poliitikuna kohaselt oli tal loomulikult põhjendused olemas
https://www.inst.ee/uudised/keskerakonna-ja-isamaa-koalitsioon-tallinnas-oleks-kodanike-seas-koige-populaarsem
Ehk siis tehakse seda, mida enamus soovib. Tundugi see ebamoraalne või vastuvõetamatu kellegi jaoks, olukord on selline ning Reinsalu kui poliitiku poolt on see tark samm oma populaarsuse hoidmiseks. RE koalitsiooni minnes oleks pettumuste arv olnud kindlasti suurem ning mainekahju märkimisväärne. Praegu aga luuakse juba silda RK valimiste jaoks, kus ilmselge kaotajaga (RE) koalitsioonis olles tekiksid eos mainekahju tekitavad situatsioonid, mida praegu opositsioonis on hea ära kasutada. Nii lihtne see ongi.
| tsitaat: |
Õigemini olen, aga mitte sellepärast, et mulle enne valimisi valetatud oleks, vaid erakonna käpardlikkuse ja teovõimetuse pärast peale valimisi
|
Millest siis selline praegune vererõhu tõus? Anna vankrile aega, saab veereda siin aasta-kaks ning näeme RK valimiste ajaks, kui palju ja mida on tehtud. Mõndade poolt loodetud nelja osapoolega koalitsioon oleks kestnud kaua...? Aasta? Parimal juhul. Ja tsirkus käiks edasi.
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
09.11.2025 11:33:40
|
|
|
| Etz kirjutas: |
Aga nüüd on vähemalt mõneks ajaks, nende luulude postitaja kadunud, nädalaks vähemalt nagu tal tavaks. |
Sul on vist mingi sügavam isiklik probleem.
Ma, erinevalt mõnest, ei pea vajalikuks peldikuseinale kirjutatud lollustele igakord vastata.
Aga küsime uuesti, millal PPP tegi kesikutega Tallinnas koalitsiooni, see ju kogu jutu aluseks siin jätkuvalt.
Või siis ei teinudki?
Põnev värk, vist. Mõtlete ise õlemehikese välja ja siis kui sellele näpuga näidata hakkate aiaaugust rääkima. Või kellegi mütsist.
Tuvimale.
Kordame seda küsimist ka:
https://www.riigikogu.ee/tegevus/tooulevaade/haaletused/haaletustulemused-kohalolekukontroll/1a5c8151-c31a-4c11-90e5-3eb45836a783/
Mitu Isamaa praegust liiget leiate?
Spoiler 
Täpiks "i" peal oleks see, kui keegi mind sotsiks või islamistiks nimetaks, siis oleks mu bullsh*t-bingo kaardil jälle täismäng.
|
|
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
09.11.2025 11:38:41
|
|
|
Reinsalu või kelle iganes tegemistele ei saa tuua vabanduseks "aga ta on ju poliitik ja sellepärast teebki nii". Ma ütleks selle peale, et ära ole poliitik, vaid ole riigimees (või -naine).
| Plin500 kirjutas: |
| Millest siis selline praegune vererõhu tõus? Anna vankrile aega, saab veereda siin aasta-kaks ning näeme RK valimiste ajaks, kui palju ja mida on tehtud. Mõndade poolt loodetud nelja osapoolega koalitsioon oleks kestnud kaua...? Aasta? Parimal juhul. Ja tsirkus käiks edasi. |
See kommentaar oli mul refi (valitsuse) ja nende tegemiste kohta riigitasandil. Peale RK valimisi mängis opositsioon pool aastat emmi eesotsas Isamaaga ja riigi toimimine oli sisuliselt halvatud, aga tänaseks on juba piisavalt aega mööda läinud ja tehtud töö tulemused ei ole need, mida oleks lootnud.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.11.2025 12:01:47
|
|
|
| Etz kirjutas: |
Aga nüüd on vähemalt mõneks ajaks, nende luulude postitaja kadunud, nädalaks vähemalt nagu tal tavaks. |
Sul on vist mingi sügavam isiklik probleem.
Ma, erinevalt mõnest, ei pea vajalikuks peldikuseinale kirjutatud lollustele igakord vastata.
Aga küsime uuesti, millal PPP tegi kesikutega Tallinnas koalitsiooni, see ju kogu jutu aluseks siin jätkuvalt.
Või siis ei teinudki?
Põnev värk, vist. Mõtlete ise õlemehikese välja ja siis kui sellele näpuga näidata hakkate aiaaugust rääkima. Või kellegi mütsist.
Tuvimale.
Kordame seda küsimist ka:
https://www.riigikogu.ee/tegevus/tooulevaade/haaletused/haaletustulemused-kohalolekukontroll/1a5c8151-c31a-4c11-90e5-3eb45836a783/
Mitu Isamaa praegust liiget leiate?
Spoiler 
Täpiks "i" peal oleks see, kui keegi mind sotsiks või islamistiks nimetaks, siis oleks mu bullsh*t-bingo kaardil jälle täismäng.
|
Oled loll või mängid lolli? Reform üritas koalitsioonipartnereid üle lasta ja kui see ebaõnnestus, siis mindi viimases hädas Keskerakonnale kosja, et saaks võimul püsida, aga viimane andis muiates neile korvi. Nüüd on hapud viinamarjad ja kõik teised süüdi.
Aga palun kommenteeri seda Viimsi situatsiooni, mitte ära ürita whataboutismiga teemat muuta.
|
|
| Kommentaarid: 741 loe/lisa |
   |
559 |
|
| tagasi üles |
|