praegune kellaaeg 03.11.2025 16:59:16
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kui vana on sinu igapäevaselt enimkasutatav teler? |
| Alla 1 aasta |
|
11% |
[ 49 ] |
| 1-3 aastat |
|
31% |
[ 141 ] |
| 4-6 aastat |
|
25% |
[ 113 ] |
| 7-10 aastat |
|
18% |
[ 82 ] |
| 11-13 aastat |
|
7% |
[ 33 ] |
| 14-16 aastat |
|
3% |
[ 14 ] |
| 17-20 aastat |
|
0% |
[ 4 ] |
| Üle 20 aasta |
|
1% |
[ 5 ] |
|
| hääli kokku : 441 |
|
| autor |
|
BA79
Kreisi kasutaja
|
01.11.2025 21:00:25
|
|
|
Meie peres oli 42" LG LCD. Töötas oma 5-6 aastat ja siis n.ö lambist läks n.ö lolliks,mitu korda restartis ja pilt muutus triibuliseks. Proovisin mälu järgi resettida (menüüs liikuda) aga see ei aidanud. Siis läks utiili ja ostsin endale 65". Veidi vanem 55" läks selle 42"-se asemele.
Muidu siiani LG-le truu olnud, aga kui kunagi telekavahetuseks läheb siis küll kõhklen, kas võtta AI-d täis topitud privaatsesse tsooni tikkuvat pildikasti või mitte... Kasutustingimused on liiga invasiivsed, et peletab LG-st eemale. Samas päris ilma AI-ta ei toodeta mitte ühtegi elektroonikaseadet varsti.
32" vana "pensionär" aastast 2012 mida monitorina kasutan, toimib siiani kuigi HDMI sisend vahel vilgub.
Loodan, et praegused telerid peavad sama hästi vastu, kui see pensionärist LG. Ja kui midagi ei aita siis tuleb osta "lolltelekas" Kuigi ilmselt muutuvad need varsti raskelt kättesaadavateks rariteetideks ja sedagi järelturult.
Praegu enam nutivõimekuseta telereid väga ei toodeta kui paar USA tootjat välja jätta (nt Sceptre).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
02.11.2025 12:20:53
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Pm game over jah
Mu vana c8 oma kinnikäänud 1 pixliga väsimuse märke eu näita
Äppides käimine on aeglasemaks vaid muutunud. |
kindel et pole surnud pixleid ? Mul on 5a+ juba 2x C9 ja mõlemal on hunnik surnud pixleid, igapävakasutuses neid ei näe, otsides küll
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.11.2025 12:28:21
|
|
|
Üks valge pixel kinni.
Pole luubiga otsinud. Silma pole hakanud laibad.
Kuna ise enam siin ei ela, siis hetkel ei viitsi hakata neid ka otsima, sest niisama pole silma jäänud ja midagi ei häiri
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
02.11.2025 19:18:17
|
|
|
| BA79 kirjutas: |
Meie peres oli 42" LG LCD. Töötas oma 5-6 aastat ja siis n.ö lambist läks n.ö lolliks,mitu korda restartis ja pilt muutus triibuliseks. Proovisin mälu järgi resettida (menüüs liikuda) aga see ei aidanud. Siis läks utiili ja ostsin endale 65". Veidi vanem 55" läks selle 42"-se asemele.
Muidu siiani LG-le truu olnud, aga kui kunagi telekavahetuseks läheb siis küll kõhklen, kas võtta AI-d täis topitud privaatsesse tsooni tikkuvat pildikasti või mitte... Kasutustingimused on liiga invasiivsed, et peletab LG-st eemale. Samas päris ilma AI-ta ei toodeta mitte ühtegi elektroonikaseadet varsti.
32" vana "pensionär" aastast 2012 mida monitorina kasutan, toimib siiani kuigi HDMI sisend vahel vilgub.
Loodan, et praegused telerid peavad sama hästi vastu, kui see pensionärist LG. Ja kui midagi ei aita siis tuleb osta "lolltelekas" Kuigi ilmselt muutuvad need varsti raskelt kättesaadavateks rariteetideks ja sedagi järelturult.
Praegu enam nutivõimekuseta telereid väga ei toodeta kui paar USA tootjat välja jätta (nt Sceptre). |
See AI on rohkem müügireklaam, sest on praegune hype, nagu oli dotcom hullus aastatuhande vahetuse paiku. Kui midagi müüa tahad, riputa AI silt külge.
Väidetavalt on pildi ja heliparandus AI-l põhinev, aga ma võtaks seda suure koorma soolaga.
Menüüdes on nimekiri "AI-põhistest" funktsioonidest:
AI Picture Pro - väidetavalt AI süvaõppe-põhine pildi selguse ja resolutsiooni parandus: proovisin, midagi ei saanud aru, et parem oleks. SD pilt on sama udune pask ikka.
AI Brightness Settings - väidetavalt AI-põhine heleduse reguleerimine pildi tumedates alades vastavalt ruumi valgustatusele ja näidatavale sisule: midagi tõesti muutus, kui selle välja lülitasin, aga kindlasti paremaks.
AI Genre Selection - väidetavalt valib AI parima pildi seadistuse vastavalt näidatavale sisule. Mine pekki, lasen ma ükskõik millel või kellel sorkida oma pildiseadistust?! ma ei kasuta mingeid Cinema ja Sport jm eri režiime. Vaatan võimalikult loomulikku pilti ja ei torgi seda.
AI Sound Pro - väidetavalt parandab kõneldava selgust, eraldades selle taustamürast ja eraldi võimendades. Jah, kõne justkui muutus teravamaks, aga mitte meeldivamaks. Kuidagi plekiseks. Võib-olla kui mul oleks kuulmisega probleeme, siis kasutaks. See AI heliparandus on jura, "standard" heli on parem. IMHO, saaks sama efekti tõenäoliselt ekvalaiseriga 100-250Hz sagedusvahemiku võimendamisega.
AI Acoustic tuning - väidetavalt tuunib heli automaatselt, kuulates magic remote mikrist tagasisidet. Jällegi, pekki mul seda vaja on.
AI recommendation - AI "soovitab" sisu ja "kasulikke funtsioone" vastavalt kasutaja harjumustele. IMHO on see tavaline spämmimine teise nimega.
Ühesõnaga ei ole mul pärast nädalast kasutust sisse lülitatud ükski AI funktsioon, sest see kõik on mõttetu jama.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
02.11.2025 19:31:18
|
|
|
Dogbert, OK. Aga siiski kombinatsioon telekasse integreeritud veebikaamerast ja AI'st on minu jaoks kindel punane lipp.
Samuti olla juba nii, et nende tarkade pultide mikrofonide kaudu sisuliselt kuulatakse pealt, isegi kui ametlikult ainult turunduslikel eesmärkidel a la' kui ütled "kohvimasin" siis järgmine reklaam mida näed on kohvimasinate reklaam või häälkäskluste andmiseks siis tulevikus on see kindlasti midagi enamat, kui lihtsalt "tark mikker". Mõttepolitsei tööriist saab sellest. Jutustad midagi, AI kuulab pealt, analüüsib ja sõltuvalt siis olukorrast kas saadetakse hullumaja auto inimesele järgi, viimaks sinna kus teisitimõtlejaid hoitakse või kui jututeemaks on valitsusvastane arutelu siis vangimaja auto, isoleerimaks inimest kui võimule potentsiaalselt ohtlikku inimest.
Peamiseks põhjuseks, miks ma oma teleri netist lahti ühendasin, on see, et ma ei taha, et nad analüüsivad ja nuhivad, mida, mis ajal ja millisest sisendist ma vaatan (ARC tehnoloogiaga). Liiga isiklik ja privaatne. Pole kellegi asi nuhkida liiga palju inimese privaatses tsoonis nagu kodu, kus ma kasvõi porri vaatan. Nagunii on sisuliselt kõike teada alates sellest kus elad (Tahetakse asukohapõhist äpi ja seadmete registreerimist), kuni selleni välja mis kinganumber on (Kui oled veebist jalanõusid ostnud). Reisi- ja perepiltide, aga ka mingi suure "läbupeo" (ise selliseid ei korralda) pildid peaksid tegelikult käima privaatsuse kaitse ja konfidentsiaalse info alla. Vanasti oli jah fotode ilmutamisega probleem, et kui tegid partneriga hullamisest fotosid siis võis tunduda piinlikkust fotode kättesaamisel, aga nüüd kus kõik moblafotod sünkroonitakse pilve AI-le töötlemiseks siis on see palju suurem oht privaatsusele, aga eriti nõme oleks kui see materjal oleks kellegi kolmanda nagu telekafirma valduses ainult selleks, et ta seda infot rahaks teeks ja kellelegi edasi näiteks reklaami näitamise eesmärgil müüks- Tänan, ei!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
02.11.2025 19:44:58
|
|
|
Dogbert, OK. Aga siiski kombinatsioon telekasse integreeritud veebikaamerast ja AI'st on minu jaoks kindel punane lipp.
Samuti olla juba nii, et nende tarkade pultide mikrofonide kaudu sisuliselt kuulatakse pealt, isegi kui ametlikult ainult turunduslikel eesmärkidel a la' kui ütled "kohvimasin" siis järgmine reklaam mida näed on kohvimasinate reklaam või häälkäskluste andmiseks siis tulevikus on see kindlasti midagi enamat, kui lihtsalt "tark mikker". Mõttepolitsei tööriist saab sellest. Jutustad midagi, AI kuulab pealt, analüüsib ja sõltuvalt siis olukorrast kas saadetakse hullumaja auto inimesele järgi, viimaks sinna kus teisitimõtlejaid hoitakse või kui jututeemaks on valitsusvastane arutelu siis vangimaja auto, isoleerimaks inimest kui võimule potentsiaalselt ohtlikku inimest.
Peamiseks põhjuseks, miks ma oma teleri netist lahti ühendasin, on see, et ma ei taha, et nad analüüsivad ja nuhivad, mida, mis ajal ja millisest sisendist ma vaatan (ARC tehnoloogiaga). Liiga isiklik ja privaatne. Pole kellegi asi nuhkida liiga palju inimese privaatses tsoonis nagu kodu, kus ma kasvõi porri vaatan. Nagunii on sisuliselt kõike teada alates sellest kus elad (Tahetakse asukohapõhist äpi ja seadmete registreerimist), kuni selleni välja mis kinganumber on (Kui oled veebist jalanõusid ostnud). Reisi- ja perepiltide, aga ka mingi suure "läbupeo" (ise selliseid ei korralda) pildid peaksid tegelikult käima privaatsuse kaitse ja konfidentsiaalse info alla. Vanasti oli jah fotode ilmutamisega probleem, et kui tegid partneriga hullamisest fotosid siis võis tunduda piinlikkust fotode kättesaamisel, aga nüüd kus kõik moblafotod sünkroonitakse pilve AI-le töötlemiseks siis on see palju suurem oht privaatsusele, aga eriti nõme oleks kui see materjal oleks kellegi kolmanda nagu telekafirma valduses ainult selleks, et ta seda infot rahaks teeks ja kellelegi edasi näiteks reklaami näitamise eesmärgil müüks- Tänan, ei! |
Minu 55" C5-l pole kaamerat ja mikker on ainult puldi sees. Ruumi valgustatust mõõdab ilmselt mingi fotodiood, täpselt nagu läpakatel.
Ja kui telekas kuulaks mind puldi mikri kaudu (magic remote ja kõnetuvastus oli ka mu eelmisel 2014. aasta LG telekal), siis ei peaks selle patareid kaugeltki nii kaua vastu. Jaburalt kaua.
Kuulab ilmselgelt ikka ainult siis, kui mikri nupule vajutan ja otsingufraasi ütlen.
Mis kohvimasinate reklaami ja pealtkuulamisse puutub, siis ära usu igasugust jama. Olen ka täpselt sama kü/õlakat kuulnud.
Et kellelgi juhtumisi kohvimasina reklaamid rohkem silma jäid pärast nendest rääkimist on üldjuhul psühholoogiline nähtus, mida nimetatakse sagedusillusiooniks (artikkel pole kahjuks eesti keelde tõlgitud): https://en.wikipedia.org/wiki/Frequency_illusion
Ehk inimene hakkab ise rohkem märkama asju, millele ta varem tähelepanu ei pööranud. Näiteks hakkad pärast auto ostmist märkama täpselt sama mudelit tänavatel, kuigi varem ei märganud neid üldse.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 02.11.2025 19:57:14, muudetud 1 kord |
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
02.11.2025 20:01:06
|
|
|
Dogbert, Kui Magic Remote n.ö suurtest eelistest loobuda siis saab telekat ka tavalise pudiga juhtida. Hetkel veel selleks vajadust ei näe. Mul on ka Magic Remote, aga ainus n.ö positiivne funktsioon sellel on minu jaoks puldi hiirepointerina kasutamise võimalus. Teleka juhtimine pointeriga on kiirem ja intuitiivsem. Vanema teleri koduekraanil on nt Youtube äpp esile tõstetud. Siis piisab YT äpi käivitamiseks ühest OK vajutusest ka vanema puldiga, millel Magic Remote funktsionaalsust ei ole.
Tulevikus "Suure venna" telekal vast mikrit välja lülitada ei saa või on mikker teleka raami sisse peidetud. Kõik ikka põhjendusel, et nemad "teavad paremini" mis kasutajale sobib vaatamiseks, samamoodi nagu MS oma Windowsiga sarnast "kasutajasõbralikku ("meie teame paremini" ) opsüsteemi pidevalt arendab ilma mingi valikuvõimaluseta (võta või jäta on ainus valik).
See "Sageduse illusioon" võib tõsi olla, aga enda peal seda väga ei taju. Kui siis ainult nii palju, et ma panen tähele neid sõidukeid erilistena, mis minu auto värviga sarnased on- ülejäänud mõjuvad halli massina.
viimati muutis BA79 02.11.2025 20:04:43, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
02.11.2025 20:02:48
|
|
|
Tean, mul ka vanal telekal oli tavaline pult lisaks kaasas.
C5-ga muud pulti lihtsalt kaasas ei ole. Vana magic remote ka ei toimi.
Pealegi ma eelistan just magic remote'i. Mind ta pealt ei kuula, pigem jääb väga kiiresti tuttu ja peab teda äratamiseks raputama päris kõvasti.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
02.11.2025 20:07:28
|
|
|
| Dogbert, Mul jälle liiga tundlik vist. 3m pealt muutub pointer põhimõtteliselt hetkega aktiivseks. Kasutan infrapunarežiimis kuna arvan, et üle sinihamba kulutab rohkem patareisid, mis saavad siis kiiremini tühjaks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
02.11.2025 20:31:49
|
|
|
Puldi režiimi BT/IR saab valida kusagilt? Ma vanal telekal küll pole leidnud kusagilt sellist kohta.
Kogemuse põhjal nägin küll ära, et sisse-välja lülitamine käib IR kaudu, võimalik et nuppude kasutamine ka. Aga viipamine käib kindlasti üle BT, audio kindlasti ka.
Uuel oli võimalik panna telekas BT-d kuulama standby režiimis, kui telefoniäpi telekaga ühendasin. Siis küsis, kas tahan telekat äpi kaudu äratada ja et selle sisselülitamisel hakkab telekas standby režiimis rohkem energiat tarbima. Puldi kohta pole midagi.
Vana (vist esimese põlvkonna magic remote) puldi AA patareid pidasid julgelt üle aasta vastu, pigem paari aasta kanti. Saab näha, kaua uuel AAA patareid peavad.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
03.11.2025 00:03:04
|
|
|
Dogbert,
Mul WebOS22. Kaugjuhtimispuldi seadete teekond: Kõik seaded>Üldine>Seadmed>Välisseadmed>Kaugjuhtimispuldi seaded. Viimases menüüpunktis on 2 valikut> Optiline või Bluetooth.
Optiline vist ei ole IR?
Kas on võimalik, et BT on vaikimisi sees, vaatamata sellele, et nt heliväljundiks on Teleri kõlar mitte BT kõrvaklapid?
EDIT2: Pointer muutub aktiivseks kui rullikut kerida või sellele vajutada, kui ka niisama pulti liigutades. Raputada kõvasti pole vaja.
EDIT3: Puldil on siiani sees tehasest kaasa pandud AA patareid. Telekas on juba ca 3 aastat vana ja siiani pole puldil patareisid vahetanud. Keskmiselt on telekas kasutuses nädalavahetuseti ja umbes 16 tundi 48h jooksul. Vahel ka nädala sees, kasutusaeg varieerub.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
03.11.2025 01:02:31
|
|
|
Ma ei tea ega suuda ka internetist leida, milline WebOS versioon oli LG 47LB670V. Aga ilmselt liiga vana, et selline koht puldi seadistamiseks teleka seadetes olemas oleks.
Ja uus on WebOS25 ning samuti pole sellist valikut puldi jaoks.
Optiline on suure tõenäosusega siiski just IR ehk infrapuna (Infrared). Vastasel korral oleks signaal nähtav. Kaameraga (ka telefonikaameraga) tõenäoliselt on infrapunasignaali vilkumine puldi otsas isegi näha.
BT väljalülitamise kohta minu teleka menüüdes ei paista ka olevat, on vaid BT sisselülitamise koht standby režiimi jaoks, et saaks telefoniga telekat sisse lülitada. Wifi jaoks on sama valik. Nii et tõenäoliselt on BT sisse lülitatud kogu aeg, kui telekas töötab ja standbys ainult siis kui valikust sisse lülitad.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
03.11.2025 12:09:22
|
|
|
Praegu enam nutivõimekuseta telereid väga ei toodeta kui paar USA tootjat välja jätta (nt Sceptre). |
Kaasaegne teler ei pea 10 aastatki vastu, olenemata tootjast või tehnoloogiast.
Spoiler 
_________________ Müüa: Xbox 360 S 4GB (UUS)
Müüa: Xbox 360 S 250GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
03.11.2025 12:26:17
|
|
|
| Siis polegi mõtet mingit suurt, rasket ja kallist kolakat osta, kui vähegi võimalik ja vaatamiskaugus sobib. Jääb rohkem raha arvutite, remondi jm kasulikuma jaoks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
03.11.2025 13:03:45
|
|
|
ja see, mis on üle 10 aasta vastu pidanud, pole enam kaasaegne. Täiesti loogiline ju..
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
03.11.2025 14:14:24
|
|
|
| SKG kirjutas: |
Kaasaegne teler ei pea 10 aastatki vastu, olenemata tootjast või tehnoloogiast.
Spoiler 
|
See muidugi on halb näide, kuna ekstreemne situatsioon, kus telekas 24/7 CNN'i kogu aeg kuvab ja refresh cycle ei lähegi peale va kui nad ise teevad seda teatud aja tagant.
Ainus asi mis sealt testist välja tuli oli see, et mis tootjatel ja mudelitel need taustavalgused ja muud ledid otsa annavad ja sellega ka teatud juhtudel kogu rada pimedaks jäi.
Üldiselt 5 aastat on jah selline keskmine, kus võiks paneel igal juhul kesta tavaolukorras kasutustingimustel kodus. Peale seda on juba boonus. LG kallimatel paneelidel ongi 5 aastat garantii ka.
Mul endine vana esimene OLED telekas on endiselt töökorras tuttava käes (10 aastat vana). Värvid on järgi andnud veidi aga mitte midagi, mis takistaks vaatamist. Pikslid ok vb mõni on surnud. Taustavalgus ok jne B seeria OLED oli. Praegune C seeria saab detsembris 4 aastat ja täesti ok pole isegi surnud piksleid leidnud veel.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
| Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
03.11.2025 14:25:07
|
|
|
Zonerman, aga miks OLED-idel seda refreshi manuaalselt peab tegema? Kas siis ise vaikimisi automaatselt ei teegi? Tundub väga halb kui tõesti nii.
Mul mängib tihti PLEX-ist muusika läbi teleri ja kodukino ning album art koos muude asjadega on statsionaarselt samal kohal. Ja tihti mitu h päevas nii. Hetkel pole OLED, aga tundub, et selline usecase ei ole just parim OLED-ile?
_________________ Müüa: Xbox 360 S 4GB (UUS)
Müüa: Xbox 360 S 250GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.11.2025 15:55:03
|
|
|
oledid teevad refreshi automaatselt. ei viitsi praegu rtingsi metoodikat otsida aga nende testide puhul tekib probleem et kui telekat kunagi kinni ei pane, siis ei ole telekal endal hetke refreshi teha.
SKG, su use case, kus tundide kaupa sama pilt ekraanil, ei ole oled jaoks hea use case. kui burn-in ei saa, siis ajutise saab olenevalt kasutatavast heledusest ja värvidest küll. punane ja vist seonduvalt lilla paistab kõige rohkem pihta saavat.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
03.11.2025 16:17:04
|
|
|
| londiste kirjutas: |
oledid teevad refreshi automaatselt. ei viitsi praegu rtingsi metoodikat otsida aga nende testide puhul tekib probleem et kui telekat kunagi kinni ei pane, siis ei ole telekal endal hetke refreshi teha.
SKG, su use case, kus tundide kaupa sama pilt ekraanil, ei ole oled jaoks hea use case. kui burn-in ei saa, siis ajutise saab olenevalt kasutatavast heledusest ja värvidest küll. punane ja vist seonduvalt lilla paistab kõige rohkem pihta saavat. |
Minu telekas teeb teda sunnitult, mingi arvu tundide järel.
Tuleb countdown'i akken, 30 sekki ja pannakse klõps kinni, et nüüd on refresh.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 229 loe/lisa |
   |
194 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|