Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Linux vs Windows märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 185, 186, 187
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kasutad Linuxit või Windowsi?
Linux
30%
 30%  [ 209 ]
Windows
62%
 62%  [ 430 ]
muu..
7%
 7%  [ 50 ]
hääli kokku : 689

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HPN
HV veteran
HPN

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 30.10.2025 11:26:38 vasta tsitaadiga

Dirty Harry kirjutas:
Hiljuti proovisin täiesti okei mängukasti (5800x, 32GB RAM, 6700XT) peal SteamOSi ja Ubuntut. Kuus aastat vanale läpakale läks Mint. Kuidas ma nüüd ütlengi - ei olnud seni mõnus ja mugav. Mängumasinas suvalised oma Steami librast võetud mängud töötasid kas "agadega" või siis lihtsalt imesid (a la FPS kehv, UI paigast ära, crashisid) nii niisama linuxis või siis lausa SteamOSis, mis peaks ju parim variant olema. Läpakal Mintiga üldiselt on okei, aga masin on lahja kasutuse puhul on kuum, seega vent jaurab. Suure ekraaniga 4k@60 ei mana ette USB-C'st - ning pole mõtet mainidagi, et Win11 all see töötab, linuxis on kas 1440@60 või 4k@30, ei tea miks ning antud kasutusloo puhul ei hakanud debugima ka.

Ei ole väga hea mulje seni töölaual linuxist. Serveris on jah tipp-topp.

Proovi Bazzite'i. SteamOS on ikkagi eelkõige Steam Decki ja muid sarnaseid seadmeid silmaspidades loodud. Puhast desktop versiooni pole Valve (vähemalt senini) suvatsenud välja lasta. Olen Bazzite'i tänaseks umbes 8 kuud kasutanud (AMD GPU) ja plaanin edasi kasutada. Enamik mänge töötavad ja üleüldine kasutusmugavus on parem kui Windows 11. Masin ei uima ega tee mingeid X asju taustal, mis omakorda kasti vendid pöördesse ajab. Muidugi aeg-ajalt on Windowsi samuti asja, sest teatud programmidele Linuxis alternatiivid puuduvad ja on osa mänge, mis Linuxis ei toimi. Kuu lõikes puusalt oletades olen kodustes tingimustes 90% ajast Linuxis ja 10% Windowsis.

Kõige tüütum probleem nende 8 kuu jooksul oli mul gnome'i kasutades monitori resolutsioonile vastava scalinguga. Alguses sain sobiliku suhte ilusti paika, kuid mingil hetkel (vist uuendusega) kadus valikust õige variant. Proovisin käistsi seda paika saada, aga ei õnnestunud. Lõpuks läksin KDE peale ning nüüd kõik toimib. Visuaalselt meeldib mulle gnome rohkem, kuid kasutusmugavus tuleb enne disaini.

Poppide MP mängude toe puudumine mind väga ei kõiguta, sest ma ei mängi selliseid asju. Mängu arendajate poolt on see tegelikult absurdne piirang, kuna kõik MP mängud on endiselt cheatereid täis. Kernel tasemel anticheat ei ole vajalik, kuna on suhteliselt kasutu.

Arvan, et igapäevaste asjade jaoks Windowsi pealt Linuxi peale kolimine on pigem inimese tahtmises ja viitsimises kinni. Nagu trenni tegemisega, kus esimesed on sammud on rasked ja peab ennast tagant sundima. Tänapäeval on õnneks internet abimaterjale täis ning lisaks on ChatGPT, mis sellise asja puhul sobib õpetaja/nõustaja rolli hästi. Windows võib muidugi ka masinasse jääda erijuhtude jaoks.

viimati muutis HPN 31.10.2025 00:40:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 30.10.2025 11:46:52 vasta tsitaadiga

Hiljuti vihastas windows (jälle) välja. Proovisin nii fedora kui ka arch, jäin lõpuks archi peale AUR tõttu. Mõlemad väga head valikud. Fedora põhjal on ka tehtud Nobara, mis on lihtsalt suurepärane. Proton on nüüdseks äärmiselt adekvaatne mängimiseks. Ei igatse windowsi üldse. beer_yum.gif
IBOX4REAL
Kreisi kasutaja
IBOX4REAL

sõnum 30.10.2025 12:58:50 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Ubuntu on ju oma olemuselt täna järjest rohkem kommertslik. Rääkida seal täna, et out of box on asi turvaline... icon_lol.gif
Järjest rohkem kuulda, et pimedalt tormajad juba vastu näppe saanud...aga mis teha kui mõnel jutt sama nagu need kes seda windows 7 ikka kasutavad icon_razz.gif

Mingit passiiv-agressiivset mõistujuttu ei ole vaja ajada. Räägi konktreetselt kommertslikkusest ja turva probleemidest võrreldes Windowsiga. Canonicalil on äristrateegia olemas, aga nad ei suru või õigemine neil pole võimalik seda suruda Ubuntu Desktopi.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 30.10.2025 13:06:08 vasta tsitaadiga

Ubuntu/linuxmint - 20 aastat GNU/Linuxi peal. beer_yum.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 30.10.2025 17:30:54 vasta tsitaadiga

Pehme soovitus vähem tõmmelda

https://linuxsecurity.com/news/security-vulnerabilities/cisa-warns-of-linux-kernel-bugs

IBOX4REAL kirjutas:
Magic kirjutas:
Ubuntu on ju oma olemuselt täna järjest rohkem kommertslik. Rääkida seal täna, et out of box on asi turvaline... icon_lol.gif
Järjest rohkem kuulda, et pimedalt tormajad juba vastu näppe saanud...aga mis teha kui mõnel jutt sama nagu need kes seda windows 7 ikka kasutavad icon_razz.gif

Mingit passiiv-agressiivset mõistujuttu ei ole vaja ajada. Räägi konktreetselt kommertslikkusest ja turva probleemidest võrreldes Windowsiga. Canonicalil on äristrateegia olemas, aga nad ei suru või õigemine neil pole võimalik seda suruda Ubuntu Desktopi.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 30.10.2025 17:46:06 vasta tsitaadiga

Kes soovib lihtsat Arch linuxit koos Hyprlandiga proovida, siis "Omarchy". Väga mõnus kogemus siiani.
Igasugu programmid ja lühiteed konfisin muidugi oma maitse järgi paika, aga põhjaks on Omarchy super.

tagasi üles
IBOX4REAL
Kreisi kasutaja
IBOX4REAL

sõnum 30.10.2025 18:48:46 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Pehme soovitus vähem tõmmelda

https://linuxsecurity.com/news/security-vulnerabilities/cisa-warns-of-linux-kernel-bugs

IBOX4REAL kirjutas:
Magic kirjutas:

https://nvd.nist.gov/vuln/detail/CVE-2025-29966
Ma oskan ka cve andmebaasidest asju otsida. Mis su point on? Keegi pole väitnud, et linuxil pole turvaprobleeme. Jutt käib võrdlusest Windowsiga. Neid soovitusi võid järgmine kord enda tead hoida.

viimati muutis IBOX4REAL 30.10.2025 22:40:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
kaabakas
HV veteran
kaabakas

sõnum 30.10.2025 20:15:40 vasta tsitaadiga

Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 30.10.2025 20:42:22 vasta tsitaadiga

HPN kirjutas:

Proovi Bazzite'i. SteamOS on ikkagi eelkõige Steam Decki ja muid sarnaseid seadmeid silmaspidades loodud. Puhast desktop versiooni pole Valve (vähemalt senini) suvatsenud välja lasta. Olen Bazzite'i tänaseks umbes 8 kuud kasutanud (AMD GPU) ja plaanin edasi kasutada. Enamik mänge töötavad ja üleüldine kasutusmugavus on parem kui Windows 11. Masin ei uima ega tee mingeid X asju taustal, mis omakorda kasti vendid pöördesse ajab.
Hea teada, tänud vihje eest. See küll kinnitab jälle, et linux ei ole valmis töölauale, kui lahenduseks on järjekordne uus lahendus, mis on 25% seksikam kui eelmised. Äkki võiks asjad lihtsalt... töötada.
Kommentaarid: 182 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 146
tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 31.10.2025 00:58:35 vasta tsitaadiga

No mul Lenovo G500 ei hiilga jah raua poolest, aga suudab siiski Ubuntu 24.04 jooksutada teatud mööndustega:
Rakenduste avamine ja üldse boot pole võrreldav W11 NVME ketta boot ajaga, st jääb tugevasti Windowsile alla. Aga kui töötab, siis töötab nagu kellavärk. Seepärast ma eelistan Linuxi masinat sleepis hoida ja väljalülitamist või restarti üritan vältida niipalju kui see võimalik on.
Ma eriline arvutimängude huviline ei ole, aga peamiselt leiab arvuti kasutust netiarvutina+ jookseb ka Jellyfini meediaserver. Blenderiga teeb ka videotöötlust, ent renderdusajad on väga pikad, mistõttu eelistan selleks kasutada ikkagi W11 masinat.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 31.10.2025 06:36:58 vasta tsitaadiga

Windowsil on krüptoviiruste kaitse programm ja viirusetõrje programm eraldi peal. See koormab vanemaid arvuteid. Lisaks üldise massi tilu-lilusi.
GNU/Linux Desktop on GNOME/MATE/KDE sarnaste töölaudade puhul ka vähema koormusega. Openbox-ist samade ja lahjemates muidugi on superluks.
SSD on muidugi tänapäevalt vaikimisi norm. HDD saab kasutada väliseks kettaks - jubin on olemas.

UBUNTUL on viirusetõrje asemel üldiselt apparmor - mis piirab profiilide kaudu programmide tööd - juhul kui programm hakkab midagi muud tegema tavapärasest erinevalt. + tulemüür kui vaikimisi sees.
ja snap töötab koos apparmoriga vaikimisi - snap on isegi eraldiseisev.. ma ei saa ainult aru, et miks linuxmint snapi ei armasta - töötab ju snap läbi apparmori profiili..

+ linux krüpteeritud kõvaketas on maailma tugevama krüpteeringuga.
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 31.10.2025 17:49:22 vasta tsitaadiga

Youtube pakkus mulle sellist videot. Mõtlesin, et jagan siia samuti, kuna teema jälle aktiivne. Väga mõistlik ja konstruktiivne tagasiside Linuxi peale kolimisest.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
woox2k
Kreisi kasutaja
woox2k

sõnum 31.10.2025 21:56:36 vasta tsitaadiga

Selle video algust vaadates pani korra mõtlema. Jah, suht kopp on ees MS peale surutud saastast ja kasutaja kontrolli vähenemisest (kasutan ja haldan töömasinates ikka win) Aga kas probleem pole siin hoopis selles, et meie vanaks jäänud ja tänapäeval/tulevikus ongi selline operatsioonisüsteem vajalik, et ellu jääda alternatiivide kõrval (Android/IOS jne.)? Meil hakkab tekkima terve põlvkond inimesi, kes ei tea failisüsteemi struktuuristki enam midagi, kõik salvestatakse default kohta ja pärast leitakse otsinguga. Windows/MS peab ka nendega kaasas käima! Räägin hetkel ainult kodukasutajatest, ettevõtete tasandil on siiani võimalik AD/Entra reeglitega kogu saast kinni keerata ja oma käe järgi kohandada.

Kunagi ajas mind naerma MS otsus uuendusi automaatselt teha ja isegi jõuga restart masinale teha vajadusel. Nüüd enam ei naera, sest maailm on eest ära läinud ja igapäevased turvauuendused on tihti kriitilise tähtsusega. Samamoodi olen näinud masinaid, mida pole mitu aastat välja lülitatud ega rebooti tehtud, täiesti normaalne on sellise kasutaja käes mingi aeg küsimata see reboot ära teha uuenduste laadimiseks. Ei pääse reboodist uuenduste jaoks ka Linuxis, teoorias saab ka jooksvalt aga alati on lihtsam ja kiirem reboot teha!
Onedrive jms. pilvekontode peale surumine on asja jätk lihtsalt. Androidi/IOS peal kasvanud põlvkond ei tea mitte midagi backupide tegemisest ja neile ongi ülivajalik jõuga kõik pilve suruda, muidu lennatakse hiljem kaela asjade kadumisel. Eks siin on võimalik vaielda, et kas äkki poleks mõistlikum uut põlvkonda koolitada asjadega "õigesti" ringi käima aga samas tehnoloogia arenebki koguaeg ja vanematele see peale ei lähe! Näiteks ammu pole vaja olnud basicu koodi kirjutada selleks, et masinas midagi teha. Kas seda aega tagasi tahaks? Väga mitte, vaatan parem nostalgilisi YT videosi!

Selles kontekstis on Linux tegelikult väga maha asjadega jäänud ja ei hakka kunagi huvi järgmistele põlvkondadele pakkuma. Linuxi distrosi tööjaamadele (desktop/laptop) mõtlen siis, Linux on nii suur, et kuskil lööb see ikka läbi (Android kasvõi). Üldse ei imesta, kui tulevikus Windowsil ka Linuxi kernel...

kaabakas
HV veteran
kaabakas

sõnum 01.11.2025 00:50:44 vasta tsitaadiga

Ei saa nüüd täpselt aru, mida sa öelda tahad. Et linux peaks Androidiks hakkama, et ajaga kaasas käima? Pilvesalvestust pakkuma? Sunniviisiliselt restarti tegema? Saasta peale suruma?

Keskmine kasutaja pole kunagi midagi teadnud ei kaustapuust ega backupidest. Ja lootus neid koolitada õigesti ringi käima on surnult sündinud. Keskmine inimene õpib ära täpselt nii palju, kui talle minimaalselt vajalik on, ja see ei kehti ainult arvuti kasutamise, vaid absoluutselt kõige juures. Sest aega ja energiat on alati kuhugi targemasse kohta ka panna, kui ajadesse, mis ei ole põhieesmärgid.

See ei tähenda, et neile peaks midagi jõuga peale suruma. Jõuga surutakse asju peale selleks, et saada inimesed kuumaksu maksma, et neile soovimatut jampsi a la edge ja bing pähe määrida, et neid reklaamiklientidele maha müüda, ja et nende andmeid tehisrumaluse treenimise jaoks kasutada. Aga see võibolla ongi see ajaga kaasas käimine.

BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 01.11.2025 01:16:11 vasta tsitaadiga

Ma ütlen ausalt, et ma ei teaks, mida teha kui Linuxit levitataks samasuguse sunniviisilise , pealesurutud muudatustega nagu Windowsi puhul. Koguaeg, harju ümber ja kui nüüd veel hakatakse online kontot peale suruma, siis on täitsa lõpp.
Eks tuleb vana arvutit hoida kui kallist teemandit. Kui Win12 ükskord ilmavalgust näeb, siis sealt võib igasuguasju oodata, kui juba eemaldatakse videosid, kus õpetatakse inimesi online konto loomisest kõrvale hiilima, siis järelikult midagi on tulekul.

Ma arvan, et see asi lõppeb sellega, et PC arvutimängurid kolivad konsooli peale, kes vähegi oskab-saab kasutab Linuxit aga oma privaatsust online konto kasutamisega maha ei müü.

OK Android on sisuliselt online konto. Telefonid peavad olema Google kontosse sisse logitud kui tahad äppe kasutada (Ei pea olema 24/7 sees, aga tahes tahtmata on enamik mobiilseadmete äppe netipõhised ja isegi telefoni uuenduste saamise eelduseks on telefoni sidumine google kontoga). Siiski inimene on piisavalt paranoiline, kui asi puudutab arvuti abil suhtlemist, kirjatööd, äppide kasutamist, arvuti vahendusel erineva sisu tarbimist jne. Ja seepärast ka telemeetriat ja tulevast online kontopõhist arvutimajandust väga ei usaldata.

woox2k, Windowsi uuendustega ongi see häda, et kui midagi tuleb, teeb see vahel midagi nii katki, et kasutamine on häiritud. Siis tekib õigustatud küsimus, et mille eest kasutaja maksab? Mis puudutab failisüsteeme jne, siis tegelikult, kui kõik tehisintellekti abil pilves inimese eest ära tehakse siis ta ei õpigi arvutit vanamoel kasutama ega saagi midagi teha, sest süsteemide online olekut ja terviklikust kasutaja mõjutada ei saa. Kaugemas tulevikus on arvuti mingi klaviatuuriga terminal, ühendub netti ja kõik toimub pilves- kasutajal pole isegi kõvaketast kuhu varundada.
Meie oleme vanakooli inimesed, mõned meist on alustanud MS-DOS pealt, mina ise Win98SE pealt. Siis on loogiline, et vanakooli süsteemide puhul peab tegema backuppe, regulaarselt jälgima kettaseisundit ja vastavalt olukorrale ka reageerima. Tulevikus pole midagi sellist vaja. Enamus tegevustest robootika ja tehisintellekti peal peal.
Pilvelahenduste puhul on ka üks suur miinus. Kui midagi juhtub siis ongi sisuliselt "surnud seis". Ei saa kuhugi sisse minna, ei saa poest midagi osta jne jne. Ja sedasi ühiskond muutubki masinatest sõltuvaks. Ma ei hakka seda teemat siin edasi arendama aga loodetavasti on arusaadav millele ma vihjan.
tagasi üles
woox2k
Kreisi kasutaja
woox2k

sõnum 01.11.2025 01:44:32 vasta tsitaadiga

OT: Seda ma üritasingi öelda, et äkki see ongi uus normaalsus, millega meie e. vanad inimesed ei peagi leppima. Pilvest sõltumine tundub lauslollus mulle ja ilmselt ka paljudele teistele siin (AI teemas just kurtsin kuidas Udio andmete allalaadimisvõimalus päevapealt kadus) Samas jättes välja üksikud intsidendid uute ettevõtetega, on pilv päris stabiilne asi olnud juba kümneid aastaid. Meie jaoks tundub vale nii mõelda aga tulevikus sõltutakse ilmselt pilvest sama palju kui meie praegu elektrist ja asjad ikka ei kao päris suvaliselt päevapealt ära!

Ei otsi siin teemavälist vaidlust ja ega endale ka ei meeldi sellised asjad aga maailm ongi koguaeg arenenud ja praeguses vanuses kuidagi imelik tundub, kui midagi vastukarva ei käi, mis tulevikus ongi normaalsus.
Suvalised reedeõhtused uitmõtted siis millega pikemalt ei jätka.

BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 01.11.2025 01:52:16 vasta tsitaadiga

Saan aru mõttekäigust ja nõustun täielikult. Foorumis on Tehisintellektiga suhtlemise teema, aga ma ei tea, seal ei ole arvutiteemal vist kohta.
Hea meelega arutaks ja arendaks seda kusagil mujal, aga ei tea, milline foorum selleks sobib sest see küsimus üldises pildis koosneb paljudest nüanssidest.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 01.11.2025 12:39:15 vasta tsitaadiga

Link

thumbs_up.gif

tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 01.11.2025 14:38:54 vasta tsitaadiga

Jõuame algpõhjuseni. Vaba lähtekood, mil vaba litsents. Võid vabalt kasutada, muudatusi teha.
Seepärast ka palju linux disrosi. Vali, mis sobib.

Mängud jah. Microsoft on suutnud palju kokku osta ja lepinguid sõlmida mängufirmadega. See ongi tema ostujõud. Ilmselt veel kauaks ajaks. (kinnine mängulitsents armastab rohkelt ka kinnist OS-i)

Serveri poole pealt on linux ammu juba võitnud.

Aga ei ole windowsil ja kinnistel mängudel mingeid probleeme.. ei ole..
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 01.11.2025 17:25:11 vasta tsitaadiga

woox2k kirjutas:
OT: Seda ma üritasingi öelda, et äkki see ongi uus normaalsus, millega meie e. vanad inimesed ei peagi leppima. Pilvest sõltumine tundub lauslollus mulle ja ilmselt ka paljudele teistele siin (AI teemas just kurtsin kuidas Udio andmete allalaadimisvõimalus päevapealt kadus) Samas jättes välja üksikud intsidendid uute ettevõtetega, on pilv päris stabiilne asi olnud juba kümneid aastaid. Meie jaoks tundub vale nii mõelda aga tulevikus sõltutakse ilmselt pilvest sama palju kui meie praegu elektrist ja asjad ikka ei kao päris suvaliselt päevapealt ära!

Ei otsi siin teemavälist vaidlust ja ega endale ka ei meeldi sellised asjad aga maailm ongi koguaeg arenenud ja praeguses vanuses kuidagi imelik tundub, kui midagi vastukarva ei käi, mis tulevikus ongi normaalsus.
Suvalised reedeõhtused uitmõtted siis millega pikemalt ei jätka.
Kirjutan Su jutule kahe käega alla. Ma olen ise sama mõtelnud, et maailm muutubki ning erinevad kasutajad kasutavadki samu seadmeid erinevalt. Ning ootused ka muutuvad, millalgi oli meil päris hea meel, kui saime käsurealt minema, arvutikasutajate arv tõusis meeletult. Nüüd juturobotote ajal just on tagasi mindud mingis mõttes käsureale, CGPT Atlas on üks päris omamoodi lähenemisviis näiteks, kus kasutaja eest on veeb ära peidetud.
Kommentaarid: 182 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 146
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 02.11.2025 16:44:06 vasta tsitaadiga

https://www.gamingonlinux.com/2025/11/linux-gamers-on-steam-finally-cross-over-the-3-mark/

tsitaat:
As of the October 2025 survey the operating system details:

Windows 94.84% -0.75%
Linux 3.05% +0.41%
macOS 2.11% +0.34%

tsitaat:
The overall distribution numbers for October 2025:

SteamOS Holo 64 bit - 27.18% (-0.47%)
Arch Linux 64 bit - 10.32% (-0.66%)
Linux Mint 22.2 64 bit - 6.65% (+6.65%)
CachyOS 64 bit - 6.01% (+1.32%)
Ubuntu Core 22 64 bit - 4.55% (+0.55%)
Freedesktop SDK 25.08 (Flatpak runtime) 64 bit - 4.29% (+4.29%)
Bazzite 64 bit - 4.24% (+4.24%)
Ubuntu 24.04.3 LTS 64 bit - 3.70% (+3.70%)
Linux Mint 22.1 64 bit - 2.56% (-5.65%)
EndeavourOS Linux 64 bit - 2.32% (-0.08%)
Freedesktop SDK 24.08 (Flatpak runtime) 64 bit - 2.31% (-3.98%)
Fedora Linux 42 (KDE Plasma Desktop Edition) 64 bit - 2.12% (+0.19%)
Manjaro Linux 64 bit - 2.04% (-0.31%)
Pop!_OS 22.04 LTS 64 bit - 1.93% (-0.04%)
Fedora Linux 42 (Workstation Edition) 64 bit - 1.75% (-0.43%)
Other - 18.04% (-4.28%)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Linux vs Windows mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 185, 186, 187
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.