jah. tema ees olev tädi ei saanud jupp aega aru mida ta tegema peab selles olukorras. tädi siis pidi minu suhtes vastutulijale teed andma, minu suhtes siis see vastutulija hakkas omakorda üle tee laskma poe uksest tulnud jalakäijat ja tädi järel tulud autojuht keeras akna alla ja hakkas mind sõimama.. justkui ma oleks oma load ostnud.
teine autojut tegi oma vasakpöörde ära ja kui jalakäijale teed anti, sõimas mind.
Teed tuleb anda paremalt lähenevale sõidukile, kui seisab siis ei pea. Kui ümber mõtleb ja liikuma hakkab siis ikka peab _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Sõitsin Lõunaka suunast Viljandi mnt ringil, ajudebiilik arvas, et keeran kohe ringilt maha ja hakkas minu ette sõitma. Ma pidin äkkpidurduse tegema nii, et tagaistmel asjad lendasid. Mul polnud isegi suunatuli sees. Tra küll.
Oot. Paremalt läheneb auto. Kui kummalgi anna teed märki pole, siis peadki teed andma. Tema järel tuleb teine auto. Ilmselt siis annad sellele teisele ka teed. Miks selle eest sõimama peaks?
Ainuke mis välja suudan mõelda on see, et ta tahab vasakule keerata, aga on nii kitsas et ta sinust mööda ei mahuks.
ilmselt arvas, et laurxil oli parklas "peatee"
selle kohta oli hiljuti isegi artikkel kuskil _________________ ☠
Sõitsin Lõunaka suunast Viljandi mnt ringil, ajudebiilik arvas, et keeran kohe ringilt maha ja hakkas minu ette sõitma. Ma pidin äkkpidurduse tegema nii, et tagaistmel asjad lendasid. Mul polnud isegi suunatuli sees. Tra küll.
Täna oli üldse palju idioote liikluses - pimedus mõjub vist.
Üks lollakas lasi mulle signaali kui ma kollasega ristmikule ei sõitnud. Siis riia tänaval tulid sõidukid vastu, mingi homobariga audijuht vilgutas seal eesolevale närviliselt homobari 1m pikivahet hoides jne _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ma kaotaks üldse selle automaatkasti kategooria ära ja ütleks, et eksami peab manuaaliga läbima. Manuaaliga käiguvahetus pole ju raketiteadus. Enamikel nagunii juba enne autokooli lihasmälus.
Enamus ei hakka mitte kunagi manuaalkastiga sõitma
Täpselt, kui Norras ja ka Hiinas uued autod on valdavalt elektriautod ja ega vist ka petroolipeade hübriide jm fossiilipõletajaid manuaaliga uusi ei olegi väga valida enam..
Isegi profid rekkamehed ja muud traktoristid eelistavad hammasrataste seadmise masinale usaldada ja pea salongist kangikesega hammasratta ülekandearvude seadmist ammu enam oluliseks kutseoskuseks või näitajaks mis profid amatööridest eristab.
Paljude jaoks on sõiduk vahend aga mitte eesmärk, mida lihtsam opereerida seda enam saab keskenduda eesmärgile ja vähem vahendile.
Asi ikka päris hulluks läinud
Kui sõidukiga ei osaleta liikluses ega kasuta seda muul viisil, mis võib põhjustada kindlustusjuhtumi, siis võib sõiduk olla liikluskindlustuseta lepingu lõppemisele järgneva 12 kuu jooksul. Oluline on teada, et sõiduki liikluses kasutamine on muu hulgas selle parkimine tänaval või avalikus parklas, vt täpsemalt kindlustuskohustuse erandi kohta.
Sain ka. Lingi avasid? Mis seal kirjas? Ma ei viitsind...
E: https://www.lkf.ee/et/12kuuerisus _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
No tõuksi puhul ilmselt tuli tõuksiga mööda kergliiklusteed täie pasaga ja samal ajal tuli nurgatagant kaubik. Seal ristmikul ühel pool maja ja teisel pool ehituse piirdeaed. Autoga minnes ei näe sittagi kui mõni madallendur ühelt või teiselt poolt mööda kõnniteed tuleb. Mingi meeter vast on reageerimismaad kui tõuksiga tulla täie pasaga.
Kiivrit ka pole siis ega palju vaja olegi, peaga laks kuhugi vastu betooni ning korras _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
viimati muutis salatoimik 30.10.2025 10:25:17, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.