praegune kellaaeg 11.10.2025 08:19:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
05.10.2025 15:47:36
|
|
|
Aga miks nii lolli küsimusi esitada? Mõtle nii, et mis oleks kui minu rahakotis on praegu 1000 BTC ja mis ma selle eest osta saan nüüd ja miks ma ennem ei muretsenud? Ja mõne aasta pärast, et miks ma eile aastal 2025 - 1 bitcoini osta ei jaksanud?!
Teadmised on olulised. Õpid täna, võidad homme. [mina tean ja investeerin enda jaoks ja see ei saa olla finantsnõuanne]
Nalja tahad teada? telegrami lisatavale walletile, mis on bot-wallet, saab stakeda ühte stablecoini 14% APY-t. Mida pakub sulle pank?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
05.10.2025 20:32:54
|
|
|
mina634 kirjutas: |
ranel kirjutas: |
Kui see FIAT nii kohutav on, siis miks pidevalt on vaja konverteerida müntide väärtust FIAT-i ja alati nn tagavara variant, et raha fiati ära teha? Asjadele kohe coini fix hind külge ja asi paigas. |
1 BTC = 10,15 mln ₽
Ühe bitcoini eest saad üle 10 miljoni rubla. See näitab, et 1991 või millal rubla aeg eestis läbi hakkas saama.. et siis oleks 10 miljoni päris suur summa ja kas ei ole see FIAT inflatsiooni näidik? |
Rubla on väga hea näide, täpselt sama väärtusetu see bitcoin on.
Mõtle nii, et mis oleks kui minu rahakotis on praegu 1000 BTC ja mis ma selle eest osta saan nüüd ja miks ma ennem ei muretsenud? |
See paneb küsima (veelgi rohkem), et kas ikka on kõik korras.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
05.10.2025 20:55:57
|
|
|
Aga miks nii lolli küsimusi esitada? Mõtle nii, et mis oleks kui minu rahakotis on praegu 1000 BTC ja mis ma selle eest osta saan nüüd ja miks ma ennem ei muretsenud? Ja mõne aasta pärast, et miks ma eile aastal 2025 - 1 bitcoini osta ei jaksanud?!
Teadmised on olulised. Õpid täna, võidad homme. [mina tean ja investeerin enda jaoks ja see ei saa olla finantsnõuanne]
Nalja tahad teada? telegrami lisatavale walletile, mis on bot-wallet, saab stakeda ühte stablecoini 14% APY-t. Mida pakub sulle pank?
 |
No ütle nüüd ausalt. Kui homnepäev veerand krüpto kasutajatest tahaks teha oma krüpto fiati, siis mis juhtuks krüpto hinnaga? Ilma keerutamata.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
05.10.2025 22:09:50
|
|
|
tahaks teha või tahaks viia? krüpto tagatisega ja kursi hinnaga on juba olemas stablecoinid
ja tahavad viia krüpto FIAT rahale - palun väga. Kui FIAT nii hea on.. Poes on sul ühtlased hinnad?
ma ei ole poliitik, ma ei tea, mis hea on. nad ütlevad, et valitsuse jaoks on FIAT raha kasulik.. eu keskpank ka soovitab inimestel kasutada NENDE tulevast euro digiraha, kus ohjad on nende käes. CBDC raha on sarnane USDC ja USDT tokenile - külmutamise võimalus kõikides aadressides. tänage ethereumi arendajaid.
bitcoini ei külmuta isegi satoshi nakamoto
[see vaidlemine kestaks siin lõputult.. ]
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
05.10.2025 22:20:40
|
|
|
tahaks teha või tahaks viia? krüpto tagatisega ja kursi hinnaga on juba olemas stablecoinid
ja tahavad viia krüpto FIAT rahale - palun väga. Kui FIAT nii hea on.. Poes on sul ühtlased hinnad?
ma ei ole poliitik, ma ei tea, mis hea on. nad ütlevad, et valitsuse jaoks on FIAT raha kasulik.. eu keskpank ka soovitab inimestel kasutada NENDE tulevast euro digiraha, kus ohjad on nende käes. CBDC raha on sarnane USDC ja USDT tokenile - külmutamise võimalus kõikides aadressides. tänage ethereumi arendajaid.
bitcoini ei külmuta isegi satoshi nakamoto
[see vaidlemine kestaks siin lõputult.. ] |
Lugedes teema pealkirja, elad sa valgusaastate kaugusel teemakäsitlusest !
Absoluutselt IGA praht mis sa kirjutad, on nädalatega ümber kirjutatud ...
Sa ei mäleta enam ise ka, mida sa kolm kuud tagasi tootsid siia
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
07.10.2025 14:30:54
|
|
|
PoW plokkide tulust läheb mingi 10% avalanche kinnitajatele-steikijatele.. väga huvitav, see teeb ka ASIC masina vajalikuks. APoW [ja avalanche konsensuskiht ühtlasti tagab 51% võrgukaitse]
--
See on esmakordne PoW ajaloos, kus mainneti ja PoW külge lisatakse avalanche - pre-consensus [eelkinnitus], milles PoS tehing suudab üheaegselt teha tehingu ja seejärel kinnitada hiljem PoW plokki. Ehk siis kokkuühendatud. Kuskil on ka valgeraamat selle kohta. https://e.cash/blog/avalanche
--
SIHT: 5 000 000 TPS - ja 3 sek. piires kohene tehingukinnitus enne lõplikku päristehingut, mis jõuab pärast PoW ahelasse [ecashi enda avalanche konsensus].Ja kõik see L1 kihis!! Ületab VISA ja Mastercardi koguvõimsuse. https://e.cash - ka uuendatud koduleht. Ja saab näha, mis on kiirem- VISA - ~ 65 000 TPS-i. TON (The Open Network) väidetavalt saavutas üle 100 000 TPS-i. Solana ~ 65 000 TPS-i. BlockDAG siht on 15 000 TPS-i.
--
📈 Hetke BTC hind (EUR):
€107,004
--
„Keegi ei saa teie #Bitcoini konfiskeerida, keegi ei saa teid poliitilistel põhjustel tsenseerida. See on ülim vahetusvahend. Nii peaks raha toimima.“ - Pavel Durov, Telegrami asutaja
--
Kasutajate jaoks tähendab eelnõusolek seda, et enam ei pea ootama plokkide kinnitusi, kui kannate raha oma eelistatud e-raha vahetusplatvormile nagu Binance, Upbit, Bithumb, HTX või CoinEx. Kõik tehingud viiakse lõpule 3 sekundi jooksul, mis võimaldab ettevõtetel koheselt sissemakseid kanda.
https://e.cash/blog/preconsensus-pr
Pre-Consensus kasutab Avalanche'i protokolli, et muuta eCash'i tehingud kiireks ja turvaliseks. Avalanche'i konsensuse integreerimine eCash'i põhiprotokolli on ajalooline esmakordne Proof-of-Work (PoW) plokiahelate jaoks.
--
Asi ei ole bitcoini hinnas, vaid bitcoini võtme ja plokiahela tugevuses. Bitcoini salajase võtme tugevus ületab pankade krüpteeringut kordades. Nende võtmed on palju-palju nõrgemad. AI ja quantum saab kõige ennem rahad kätte - ikka online pankadest.
--
Dollari kursse on kolm (ametlik, paralleelne ja P2P), kuid kaupmehed järgivad enamasti P2P noteeringut.
https://cointelegraph.com/news/how-binance-dollars-became-venezuela-s-real-currency
Naftariik ja rahvas jumala vaene. Dollar teeb neid ka samuti vaeseks. FIAT raha ei ole lahendus. See on vaesuskriis.. [enamasti ei ole inimestel sääste nagu eestiski][seal ei ole demokraatiat, meil on FIAT raha teinud samuti ikka vaesemaks..demokraatia või mitte, ikka vaene - miks nii??] [tõstkem veel makse, peale valimisi..]
--
bitcoin ja mõned konkureerivad altcoinid - päästavad maailma majanduse ja rahvaste olukorra. argentiinast lõuna-aafrikani ja eestist indoneesiani. jah, ainult neile, kes seda on endale hankinud.
--
OPollo paneb ühte viit kogu aeg - ilma endale selgeks tegemata, mis on bitcoin. See on energia. Altcoinid ka konkureerivad edetabelis.
--
Inflatsioon kandub mingil ajal ka eurodesse üle, eriti kui euroopa peab usa tooted ukrainasse ostma. Suurtes kogustes.
See on paratamatu kui on sõda. Bitcoin on väärtus, mis hoiab sinu sõjakuludest eemal, sest see on globaalne vara.
--
USA riigivõlg kasvab iga päev silmipimestavalt 6 miljardi dollari võrra
USA riigivõlg läheneb 38 triljonile dollarile ja paljud näevad nüüd Bitcoini atraktiivsust dollari elujõulise alternatiivina.
https://cointelegraph.com/news/us-debt-nearly-38-trillion-strenghtening-bitcoins-case
Maailma suurima riskifondi Bridgewater Associates asutaja Ray Dalio soovitas juulis investoritel paigutada 15% oma portfellidest kõvadesse varadesse, näiteks Bitcoini või kulda, et optimeerida „parimat tootluse ja riski suhet“.
Iga päev lisatakse turule 6 miljardit. Palgad sõduritele, nafta ja petrooli ost. Igasugused intressimaksud.. jne. Riigitöötajatele. Kontorikulud. Kõik see läheb turgu. Ja tõstab inflatsiooni.
--
Bitcoin saavutas kõigi aegade kõrgeima taseme, samal ajal kui USD on teel halvima aasta poole alates 1973. aastast
https://cointelegraph.com/news/bitcoin-all-time-high-dollar-worst-year-1973
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
10.10.2025 08:49:41
|
|
|
Mis teema selle ZEC-iga on?
Spoiler 
Kah privaatcoin. Miks seda exchangeid ei banni?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
10.10.2025 11:20:52
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
Mis teema selle ZEC-iga on?
Spoiler 
Kah privaatcoin. Miks seda exchangeid ei banni? |
Loetu põhjal nii aru saanud, et osaliselt privaatne, st kuidagi sai määrata ZEC'i privaatseks, aga vaikeseadetes pole. Aga selle privaatsus pidi küsitav olema.
Mingi jamps oli veel vist, et tegijad kunagi vist jätsid hulga coine oma kätte jne.
Ma ise mõtlen nii, et ootaks mingi suure Monero languse augu ära ja võtaks seda veits... nii igaksjuhuks CBDC kaitseks.
Tundub, et asjad osaliselt liiguvad sinnapoole, et järjest rohkem hakatakse BTC läbipaistvust ette heitma.
Pakun, et XMR ei kao kuhugi niikaua kui see coinimajandus veereb. Mingis videos lipsas läbi, et kuskil finantseeriti relvatehingut XMR abiga. Järelikult on "suurtel poistel/riikidel" endil seda vaja musta raha liigutamiseks ja küll nad hoolitsevad selle eest, et asi ei kao, hoiab väärtust jne.
Isegi väga tuntud ärimeestel lipsab suust erinevates videotes, et XMR on oma omadustelt tükimaad etem kui BTC.
Selle ZEC'iga nad paugutavad niisama seal graafikus ilmselt, mu esimene mõte, et sellise piigiga kui omal oleks viskaks kõik v pool maha, aga ega ma pole neid ZEC'i puudutavaid uudiseid väga vaadanud ka enam. Nagunii on enamus uudiseid nii õhku täis praegu.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
10.10.2025 13:17:07
|
|
|
Riik peab proovima ikka heaga. Ei ole vaja inimesi kohe kurjategijaks teha. Natuke suhelda ja rääkida. Annavad ise paroolid ära ja panustavad näiteks riigikaitsesse!!
--
Väike nõuanne - ärge hoidke kodus seemnefraase ja paroole, mis on ligipääsuga s.t loetav. Krüpteeritud ketast ei saada lahti kui on linux ja normaalne parool - 20-25 pikkusega. [aga arvutis ei tasu hoida, selleks saab väliseid kettaid kasutada ja krüptida ja sd kaarte] [ raiu seemnefraasid kiviplaati ja maa alla]
--
Kohaliku uudisteväljaande Hankook Ilbo teatel ütles NTS-i ametnik, et amet on valmis läbi viima kodude läbiotsimisi ning konfiskeerima kõvakettaid ja külmrahakotiseadmeid, kui kahtlustatakse, et maksuvõlglased peidavad oma krüptovara võrguühenduseta.
„Analüüsime maksuvõlglaste müntide tehingute ajalugu krüptojälgimisprogrammide abil ja kui on kahtlus võrguühenduseta varjamises, viime läbi kodude läbiotsimisi ja arestimisi,“ ütles NTS-i pressiesindaja väidetavalt.
https://cointelegraph.com/news/south-korea-nts-cold-wallet-tax-seizures-crypto
--
MINGE VALIMA!!! VALIMA!!
--
Telegrami Durov: Meil hakkab vaba interneti päästmiseks aeg otsa saama
https://cointelegraph.com/news/telegram-pavel-durov-warns-global-privacy-threats-will-get-worse
„See, mis kunagi oli vaba teabevahetuse lubadus, on muutumas ülimaks kontrollivahendiks.“
---
Siin kohal ütlen, et minge valima! Saate ükskõik kelle te valite, nad kontrollivad teid - nad on kõik üks p***kari!!
--
ETF teeb bitcoini ja litecoini rohkem volatiivseks - kuid pikemas perspekt. peaks ikka tõusma. Monero on börsivälise hinnakirjaga. Kasutaks palju kui oleks need maailmavälised vahetusrakendused töökõlblikud. [mahhinatsioon - pannakse raha projektide alla, kuid programm ei tööta korralikult - monerost välja vahetada ei saa]
--
Mul natuke on monero peal, et maksta VPN-i teenuse eest. Üldiselt KYC-ga osta, siis LTC (kiirem ja odavam võrgutasu kui bitcoinil) ja saab alati vahetada, millegi parema vastu, näiteks XEC, mis novembril teeb mainneti uuenduse, mis teeb ta APoW süsteemi tõttu maailma kiiremaks võrguks. PoW maailmas.
ZEC-i ja BNB tõus on "üles pumbatud" skeem oma firmade abil. Monero ja litecoinil on naturaalne kasutajate kiht. (ltc muidugi saab kohe-kohe ETF-i)
Kasumi hoidmiseks pigem BTC ja XEC (varajane invest. praegu).
isiklikult omahoolduse rahakotist ei saa sul keegi ära võtta, isegi kurjategija ei saa kätte kui sa ei anna. kui politseionu sinu bitcoine saab, siis ei tasu valima minna..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
10.10.2025 13:46:35
|
|
|
mina634, ma mõtlesin, et oled ära surnud, eile sind polnus siin.
Kui sa seda teed siis pole kuskiltpoolt ok oma AI'ga siin foorumis teiste peal peal harjutamas käia.
Proovi Facebooci kõlakojas AI'd testida... äkki oleks tõesti paslik väike AM teha
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
10.10.2025 14:06:12
|
|
|
Enamus krüptosi, mis on detsentraliseeritud ja töökindlad - tõusevad ka edaspidi, sest FIAT raha trükitakse rohkem kui reaalne turg kannatada suudab. Seega esilist tõuseb alati.
Mul ei ole eriti midagi rohkem siin öelda ja postitada praegu. Kui 1 BTC on 1 Miljon dollarit. Näeme veel..
--
LTC tõuseb tohutult ja XEC hind tõuseb varsti - kui APoW täislaksuga tööle hakkab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|