praegune kellaaeg 03.10.2025 18:27:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
OPollo
Kreisi kasutaja
|
26.09.2025 21:55:05
|
|
|
mina634 kirjutas: |
Riias või selle lähedal. Mõnes kohas. Enamuses on bitcoin lightning - coinos.io-ga saab. Jah, see on väga väike. Berliinis oleks toredam. Ka mõnes kohas kui Berliini suurust arvestada. |
Mitte mõnes, vaid KAHES terve Riia peale, ja ka siis me ei tea mis asutustega tegemist on selle kaardi järgi ...
JA terve Berliini peale 4 kohta ?
Aga kui nüüd teema pealkirja lugeda, kaua sel botil oma "piibli" iga päev eri tõlgendusi lastakse siin genereerida ?
Kuld on, kulda pole !
Paldiski mnt 52 palat 6 sai wifile ligi
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
27.09.2025 02:56:57
|
|
|
Pigem ikka sellepärast, et FIAT raha on püsivas inflatsioonis.
Bitcoinil on piiratud pakkumine ja on olnud viisaastaku lõikes deflatsioonis.
Sellepärast pole vaja kohe arsti juurde saata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
27.09.2025 03:02:06
|
|
|
Sellepärast pole vaja kohe arsti juurde saata. |
Peale online AI "kooli", oled muidu põhikoolist kaugemale oma haridusteega jõudnud ?
Kui kaugele ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.09.2025 08:57:56
|
|
|
Milles arvutad bitcoini väärtust?
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
30.09.2025 19:34:30
|
|
|
Saylor räägib:
Spoiler 
Noh, tema usk bitcoini on küll tugev.
--
BTC-ETF on selline asi: klient ostab dollarite eest ja BTC-ETF pakkuja paneb reaalse bitcoini oma tasku [enda külmrahakotti] - tõeline võitja on see, kellel on päris bitcoin.
---
Jah, Genius seadus. Aga nüüd on pankuritel üks probleem - me ei taha 4% inimestele intressi pakkuda, mida pakuvad stablecoini plokiahelad või nende hooldajad.
Minge p***! Aga mul on stablecoin, mis ei ole usd tagatisega vaid lihtsalt matkib usd kurssi ja intress on hetkel: ~8% APY. (firma.cash)
Ka pulsechain võrgus on USD hinda matkivad stablecoinid, kus saab lausa 12% juurde tootlust. Armsad pangad! Kui te ei taha anda, siis võidelge! Näidake oma tõelist palet. [keelake bitcoin! keelake ära! see on saadanast..][pangad on fiati impeeriumi liikmed või selle ohvrid - raharöövlid ja tõelised kusikud..]
---
📈 Hetke LTC hind (EUR):
€89.78
🔗 Võrgu olek:
Viimane plokk: 2,977,142
💪 Räsi määr (24h): 3044.16 TH/s
--
hispaanias üks kohvifirma pani miljardi bitcoini hoidmaks firma eelarvet
itaalias üks miljardär pani 80% oma kapitali bitcoini..
ju nad saavad aru, et kohvi hind tõuseb.. lihtsalt sellepärast, et on inflatsioon..
--
USA riigivõlg = ~ 37,43 triljonit USD
EU riigivõlg = ~16,14 triljonit USD
USA Umbes 2,9 % (CPI) USA inflatsioon ulatus augustis 2025 umbes 2,9 % aastas.
Euroala / Euroopa Liit Umbes 2,0-2,1 %
Kuidas saab inflatsioon nii väike olla kui poes on aastaga ainult tooted tõusnud (tegelik inflatsioon on 12-13%) Ütleme, et on 2% inflatsiooni. See tähendab, siis et 10% on tegelik turg inflatsioonis. 37T paisatakse turgu ja inflatsoon on 2? Tehke mulle selgeks, et kus on loogika?
Osad ütlevad, et see on ainult võlg. Et see ei tähenda midagi.. Lisa veel võlaintressid ja see raha ei jää võlakontosse vaid see läheb TARBIMISSE, ahvid..
BTC - 21 miljonit [sellel ka kõige rohkem bitcoine turult väljas - võtmed kaotatud, inimesed surnud vanadusse, koos võtmetega läinud teispoolsusesse..] [michael saylor lubas ka hauda kaasa võtta enda allesjäänud bitcoinid - tal on umbes 11000-17000 BTC]
BCH - 21 miljonit [odav võrgutasu]
LTC - 84 miljonit. [kiirem ja odav võrgutasu, 100% võrk algusaegadest saati laitmatult töötanud]
Neid ei trükita juurde.
1 BTC= 100 000 000 satsi
1035 satsi on 1€ täna
|
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
30.09.2025 21:45:11
|
|
|
RustyZ kirjutas: |
Milles arvutad bitcoini väärtust? |
Mina634 miks mu küsimusele ei vasta?
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
30.09.2025 21:51:06
|
|
|
Mina634 miks mu küsimusele ei vasta? |
7-das klassis vist seda veel ei õpetata, küll aga tüübid on kleepunud telodesse ja AI võrratutele võrranditele
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
02.10.2025 11:28:15
|
|
|
USA on maailma rahaliselt suurem jõud - usdc ja usdt token on argentiinas, brasiilias, kesk-ameerika ja paljudes teistes suurtes mandrites kasutusel ja see on 1:1 usd tagatud.
Tõsi - need, kes saavad bitcoinist aru - nad kasutavad ja hoiavad enamuses bitcoini, bch ja litecoini. usdt-ga nad ainult ostavad igapäevast toitu ja maksavad üüri..
--
Väärtusetud parasiidid - nii tony ütles eu ametnike kohta:
Spoiler 
Kuidas eu üldse bitcoini ära blokeerib? Ainult OPollo teab kõige paremini.
--
📈 Hetke BTC hind (EUR):
€101,030
--
📈 Hetke LTC hind (EUR):
€101.1
--
See on rekord, kus on bitcoin võimalus (madeira):
Spoiler 
--
Inflatsiooni ja aastase deflatsiooni järgi:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
02.10.2025 11:33:53
|
|
|
Nagu seinaga räägiks
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
03.10.2025 14:19:10
|
|
|
Jah. Telegram ja üks ja ainus 100% CEO. Kuid võitleb samasuguse probleemiga. Persse läinud valitsuste võimudega. Parem pane telegram kinni ja kasuta ricochet-refreshi. [eestlane müüs skype maha ja nüüd skype enam ei ole.. pavel ka lõpetab telegrami ära, siis jääb ikkagi ricochet-refresh] [ricochet ja ricochet-refresh on minu tõlgitud- eesti keelde s.t väike panus]
Spoiler 
--
Üks asi veel - räägitakse tänapäeval detsentraliseerimisest, kuid tegelikult on tsentraalne. 1. Spets. seadistatud ASIC kaevandusseadmed blockdag võrgu jaoks. Tavaliste KASPA kaevuritega ei saa kaevandada? [ma ei tea, kuid ma sain aru, et nad on oma kaevurit ära timminud] ja veel üks asi: KYC nõue rahakotile. Ka see veel on lahtine. [ma saan hakkama, kuid LTC ja BTC ei vaja aadrsside rahakotile KYC-d otseselt mitte..]
--
Kaks asja, mis on natuke negatiivne: 1. CEO 2. Kaasatakse stabiilseid tokeneid, mis on 1:1 tagatud FIAT keskpanga tagatisega.
CEO on ikkagi tsentraalne juhtimine, kuigi ka mitte-tulunduslik CEO on olemas - aga detsentraalsus ei vaja CEO-d vaid ÜHISHÄÄLETUST [btc ja ltc on lahti ütelnud CEO-st ja on mittetulundus] Aga kui nad kasumit toovad mulle...?!
Mis on BDAG?
BDAG on BlockDAGi ökosüsteemi natiivne krüptoraha, mis on tehingute, nutikate lepingute täitmise ja võrgu turvalisuse alusvara. See mängib olulist rolli detsentraliseeritud rakenduste (dApp) hõlbustamisel, võrgu turvamisel kaevandamise stiimulite kaudu ja sujuvate peer-to-peer väärtusülekannete võimaldamisel. Digitaalse varana kasutatakse BDAGi arvutusressursside eest tasumiseks, tagades tehingute ja nutikate lepingute tõhusa täitmise BlockDAGi raamistikus.
Erinevalt traditsioonilistest Proof-of-Stake (PoS) võrkudest töötab BlockDAG Proof-of-Work (PoW) konsensusmehhanismil, kus kaevurid valideerivad tehinguid ja turvavad võrku keeruliste krüptograafiliste mõistatuste lahendamise abil. See tagab detsentraliseerimise, muutmatuse ja tsensuurikindluse. BDAG toimib ka väärtuse hoidjana ja vahetusvahendina, võimaldades kasutajatel ökosüsteemis osaleda ilma vahendajatele toetumata.
Lisaks toetab BDAG nutikate lepingute ökosüsteemi, kattes lepingute täitmise ja detsentraliseeritud rakendustega suhtlemise gaasitasusid. Selle integratsioon laiema plokiahela valdkonnaga muudab BDAG-i oluliseks varaks skaleeritavate, turvaliste ja läbipaistvate plokiahela lahenduste võimaldamiseks BlockDAG-i võrgustikus. |
--
Siin küsimus teile, et kuidas EU keskpank keelab ära krüpto kui näiteks Toyota [avalanche] ja Formula One Alpine [blockDAG] kasutavad plokiahelaid? Kas keelab ära F1 Euroopas?
--
Paul Aron on ka Alpine [2025] meeskonnas ja alpine on BlockDAG partner. Seega - eestlane ja BDAG on eesti token [väike nali] [F1-Paul-Aron-BlockDAG]
https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Aron
--
BlockDAG on tulevane rahamasin. Vahepeal pelgasin, et on ikkagi scam. Selline reklaamimine on olnud scam-idele tavaline. [võib-olla on see uut tüüpi nakkushaigus?]
Kuid kui coinstore youtubes seda näitama hakkas:
Spoiler 
Solana edu oli ka umbes sama, kuid blockdag on DAG- selle edu on lõplik. Ja see on PoW ja EVM. Pigistan ühe silma kinni, teise jätan lahti. Kannatust! Äkki selline ülepakutud reklaamimine toob lõpuks kasumit. [litecoinile ta vastu ei saa - litecoin usalduväärsus ja detsentraliseeritus on kordades suurem] Kui keegi muidugi rahad ära ei kandi. [noh, keegi ei sa kätte teda isegi kuupealt, eks?]
--
📈 Hetke LTC hind (EUR):
€102.22
|
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
03.10.2025 16:03:46
|
|
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
03.10.2025 16:43:37
|
|
|
 |
ma vaatasin selle paveli video ära ja tegin teist korda endale telegram-i konto
https://t.me/minaolen634
Lihtsalt mõnedel on telegrami social link. Aga ma ei vasta võõrastele, pead olema päriselt minu tuttav. huvitav, et ma sain minu teise telefoninumbriga ainult avada konto...?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
03.10.2025 17:02:16
|
|
|
EstBeast kirjutas: |
Nagu seinaga räägiks  |
Selle teema võib ammu märkida "mina634" päevikuks. Lihtsalt üks tüüp jõriseb päevast päeva mingit asja mida enam isegi lugeda ei viitsi.
_________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
03.10.2025 17:23:24
|
|
|
Selle teema võiks kinni panna sest siin pole mingit väärtust. Sisuliselt vandenõuteooriatele sarnast jama ja täiesti suvalisi väljamõeldud fakte jagatakse ühe kasutaja poolt.
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
03.10.2025 18:02:09
|
|
|
📈 Hetke BTC hind (EUR):
€103,015
🔗 Võrgu olek:
Ühendatuid sõlmi: 23,695
Selle teema võiks kinni panna sest siin pole mingit väärtust. Sisuliselt vandenõuteooriatele sarnast jama ja täiesti suvalisi väljamõeldud fakte jagatakse ühe kasutaja poolt. |
mis väljamõeldud faktid, palun täpsemalt, ehk jõuame selguseni.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|