praegune kellaaeg 27.09.2025 12:59:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
31.07.2024 20:55:27
|
|
|
Mul sindoosikasutajana on ka.
Ketas, adapter või väline kettaboks / usb pulk.
F12/F9/F7/F8 vms need buutvalikud on.
"Backup", ketas.
Done.
Oma laualäburi installisin kunagi mingisse 1150 kasti, selle müüsin, kolisin mingisse 1155 kasti. Seal upgradesin w10 ks ja kolisin mongisse lenovo tiny ryzen isse.. 2,5" mingi sata -> 256 msata -> 1tb msata -> 1tb nvme.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
Kommentaarid: 1141 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
25.09.2025 23:09:14
|
|
|
kaabakas kirjutas: |
Nojah. Lehekülgede kaupa jauramist erinevast tasulistest programmidest, mis erinevat moodi ei tööta. Vahele ära peidetued clonezilla - töötab ja tasuta, kellel vaja, üles leida lootust ei ole. Infoajastu... |
Vaja süsteemikettast koopia teha, kuna senine liiga väikeseks on jääänud ja hetkel uuesti kõike installerida ei soovi.
Kopeerisin Clonezilla iso rufuse abil USB pulgale. Mis on need paar olulist punkti, mida ma peaksin enne klonimist kindlasti teadma?
Küsin, kuna olen arvutite teemal täitsa tuhm ja sooviksin asja ühe korraga ühele poole saada.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 903 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
696 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
26.09.2025 09:01:23
|
|
|
Kõige tähtsam on kettaid mitte sassi ajada.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.09.2025 14:07:37
|
|
|
kaabakas kirjutas: |
Kõige tähtsam on kettaid mitte sassi ajada. |
Ja siis võib veel sellise asja otsa komistada
Tuleb see viimane partitsioon uuesti ketta lõppu liigutada, muidu mahtu juurde ei saa(või noh, saab kui sinna lõppu uus partitsioon teha, aga see pole hetkel ilmselt see mida soovitakse)
Nii mõnigi asi mis võib valesti minna. Ma enamasti olen kasutanud macrium reflecti ja kui miski keerulisem partitsioonidega toimetamine, siis gparted.
Clonezillat pole proovinud, vbl teeb mõlemad liigutused ära.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
26.09.2025 17:43:11
|
|
|
Ketaste sassiajamise vastu aitab see, kui kahte korraga külge ei ühenda. Muidugi jah, suure tahtmise korral saab usb pulga ka kettale kloonida. See selleks.
Viimati kui rescuezillat praktikas proovisin, siis selle UI oli kuidagi puudulik, et ei pakkund seda automaatset partitsioonide skaleerimist kui suuremale draivile kloonida. Clonezillas on see valik olemas ja töötab.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
26.09.2025 19:53:18
|
|
|
siinus kirjutas: |
Viimati kui rescuezillat praktikas proovisin, siis selle UI oli kuidagi puudulik, et ei pakkund seda automaatset partitsioonide skaleerimist kui suuremale draivile kloonida. Clonezillas on see valik olemas ja töötab. |
Ahah, hea teada.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|