Tehtud, ma rohkem ei viitsi 0.2 teha. SAin lvl 70 Huntressi ära. Ostsin unique kindad lightning spear jaoks. Suht sakib damage aga see oli ka selline suvaline spear, mis enam vähem midagigi teeb. Looti pole lihtsalt. Isegi mappides. Paar exalti T3 mappides like wtf. Geari paremaks ei saa kuidagi. Nii piinarikast leveldamist pole ma üheski arpg mängus oma eluea jooksul kogenud. See on ca 10+ erinevat arpg mängu. Isegi D3 ja D4 pole nii kehvad olnud. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Lighting spear on suht võimas. Puudus on survabilities Mängin safelt koguaeg. First season playthtough 24h pausidega, teine 12h. Üks karakter 80, teine 89. Higi mull otsa ees ja julmad lahingud 24/7.
Ma sain samuti lightning spear ritualist kenasti 85 vms ilma et oleks järginud mingit erilist guide. Edasi ei viitsi min maxida ja lasen hoopis oma vana galvanic shards + shockburst gemlinguga _________________ 58579602
Paar päeva tagasi tegin viimati LSga. Sain npc käest hea speari millele joppas kõrge accuracy, crit chance, 3 -103 lightning damage ja 46% phys damage ja dex. 1 Div eest sain unique kilbi ning siis toimis kenasti aga mul char lvl 67 oli vist alles ja T8 mapi tegin. Peamine probleem on ellu jäämine, suht paber ikka selle dodge ja vähese ES pealt kui elemental max resist ja chaos 26%.
Ei viitsinud ka min maxida, sest currency drop sakib ikkagi veel ja eilne patch notes seda ei parandanud va ruunid nüüd dropivad alati parim tier endgame'is. Ei tõmba see patch rohkem. NV testisin LE veidi hoopis, et kuidas leveldada sentineliga. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Mulle nii meeldib see kuidas kõik vinguvad kui pela on liiga lihtne. Kui pela tehakse liiga raskeks on ikka probleem. Esimene näide on Diablo 4 ja teine näide on POE 2. Väga raske on leida sellist mid balance.
Minu arvates oli POE2 tegijad lollid, et nerfisid kõik muu nii maha. Hetkel nagu LS ongi kogu meta ja teised on selle kõrval mõttetu. Proovisin seasoni alguses poison explosion deadeye buildi. Miks nussida ennast perse ja taguda niiöelda kombosid, kui saad one buttoni buildiga kõik meltida. Läksin üle glacial lanceks.Tegin huntressi ja läksin crit build Lighting spear. Mappidest saanud sitaks divine. Ainuke puudus on veel survabilitist, aga sellel polegi lihtsat fixi.
On kaks asja, kas mäng on raske või on seal muud probleemid. Minule pole mängu raskus probleemiks ka PoE2 hetkel. Loot drop rate aga on või siis täpsemalt currency. Crafting on endiselt olematu. Näiteks see kus kaks itemit valid affixid ja loodad, et õnnestub, mille tõenäosus on tugevalt alla 10%. Selle peale pole mõtet isegi aega kulutada argumenteerida. Crafting ja exalting on puhas kasiino seal. LE vähemalt läheb veel kaugemale ja tänase patchiga saab isegi set itemite powerreid gearile juurde lisada, mis pole unique. Vot see on areng. Ma loodan, et Poe2 ei tehta lihtsamaks raskus aga kurat võtku ennast kokku parandagu see loot drop ja currency drop ära eriti veel kui kõik on loterii järgi hetkel "crafting". _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Peamine probleem on ellu jäämine, suht paber ikka selle dodge ja vähese ES pealt kui elemental max resist ja chaos 26%.
Sa lihtsalt ise ütlesid nii.
Ma ei saa miks see koguaeg võrdlemine käib. Ma ülihäppy, et sitaks on ARPG pelada. Mängud on head. Igal asjal omad plussid miinused, aga tuleb olla rahul sellega, et mängud üldse on. Diablo on relaxin gamemode nobrain. POE2 pead mängima, ei saa lõdvaks lasta, sest siis surnud ka kohe. LE pluss on ainult nauditav craftimine. All good. Ootan sitaks veel Titan Quest 2.
Ongi ju paber klass Huntress dodge pealt. Hybrid on ka endgame võimalik aga see on suht karm farminimine, et korralik ES veel seal kokku saada. Endiselt on ES parem kui dodge.
Kui kriitika üldse ei sobi no siis on nii. See ei tähenda, et ei saaks võrrelda teiste mängudrga suure pildis. Ma tean väga hästi, et mängud on erinevad. lihtsalt praegune Poe2 sakib ja seda ütlevad 90% ka suuremad striimerid. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Mängin, warrior on täielik easymode, vähemalt kampaania, hetkel act nelja poole peal. Ja ma loll siiani arvasin et warrior on kõige raskem klass mängida, kellele tundub kampaania raske olevat, tehke warrior, stackige armorit ja võite enamvähem kõike facetankida, vähemalt kampaanias, eks näis kuda endgame on.
Mul kadus huvi ära. Deadeye tegin T15 mappi ära aga ei viitsinud craftida. Selleks peab omajagu kokku kraapima divine'e, et õnnestuks korralik bow ise craftida.
Meeldis ACT 4. 5-6 selline vaheldus aga midagi erilist hetkel. Loodan, et see campaign ei lähe nii pikaks kui praegu tundub. Ma küll ei viitsi peale 1 chari per season teha act 1-6 kui final väljas. Liiga palju aega läheb sinna.
Armor on jah broken, see saab nerfi järgmine season. Evade on nagu ikka total crap va early campain. ES/Evade pure ES jälle omab ja armor nüüd ka. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Mulle see season isegi meeldinud. Eile tegin päevaga mingi 30 div. Haiged luck droppe + väga head craftid ja muud padipudi Sain 10+ div support gem, perfect exalti, ancient collarbone. Ring, mis läks sekundiga 10diviga. Dopamiini lakse on tulnud päris palju. See season on isegi päris hea. Act 4 on äge. Tõesti pean nõustuma, et leveldamine peaks kiirem olema. Teise chariga heade uniquedega tegin ikka mingi 20h campaign. Ma pole väga speeder ka.
Mängin, warrior on täielik easymode, vähemalt kampaania, hetkel act nelja poole peal. Ja ma loll siiani arvasin et warrior on kõige raskem klass mängida, kellele tundub kampaania raske olevat, tehke warrior, stackige armorit ja võite enamvähem kõike facetankida, vähemalt kampaanias, eks näis kuda endgame on.
Ma ka warrior, mis relvadega ringi kõmmutad? ma dual wield aa nagu ei leia klassikalise löögi dmg on 2k teised 600 seega suht igav v ma ei oska mängida, samas hätte pole kuskil jäänuc ackt 3 pooleli.
Volcanic fissure on skill mida kasutan+totem+herald of ash, kõik põleb.
Ma laisk inimene, ei viitsi palju nuppe vajutada, 2 skilli on küll, küll.
Gameplay on umbes selline
Ma liiga starteriks tegin Deadeye LA LR mappidesse aga koheselt läksin SSFHC-sse sest nagunii see endgame on placeholder tundub.
Üks Deadeye LA LR SSFHC-s mappides, proovisin full evasion stack koos selle deflectioniga ning see Interlude Actide Unique vana andis Quiveri, mis annab BLOCK CHANCE..
See on imo HAIGE sest passive treest võtad Quiver buff effect node ja nii pole sul mingi 20% block vaid ligi max 50% ja nüüd see liiga ju EVADED ja blockid KÕIKE..
tsitaat:
Blocking is no longer limited to Strikes and Projectiles by default. All hits that are not specifically unblockable (with the red flash) can be blocked.
tsitaat:
NEW: Player Evasion now works on all hits except boss skills that have a red flash.
Ülichill, gigadam, giga clear ja nüüd pea unkillable.. Ainult, et kui pole CI siis dead to chaos degen vms.. need uued Abyss mobid, mis disablevad kõik recovery ja panevad mingi degenni sulle peale on AJUVABA.
Teisena olen tegemas Smith of Kitava Warriori ja otsapidi A4 lõpus atm, sellega proovin hetkel ES\ARMOUR stacki, vaatan kas on võimalik ES delay alla sekundi saada ja dämm mõistliku piiridesse.
Lisaks proovin weapon swappimist kuna see sai mega buffi.. ei mingit delayed enam kui swapid st võid vabalt haige 2H toppida single targetiteks, enne pidid kolm aastat ootama kuni relva vahetab.
Ainus nõme asi swapiga on vähemalt alguses see, et swapid 1h+shieldilt 2h peale ja kaotad sekundiks oma block chance, mis võib kergelt RIP olla.
Põhimõtteliselt üritan midagi huvitavat, väga põnev püsinud senimaani kõik, kui trade liigat ei mängi aga eks trades vast ole põnev craftimine, divinede hoardimine jne
A4 Benedictus, kergelt tankin asju siin, veel vajab harjumist, et milline warcry enne siis vise siis teine warcry siis totemid siis slamid jne aga väga lõbus ja skillful, zdps kuna tree on ES pm.. dämm tuleb hiljem relvast ning kui 2x2H peale topin
Volcanic fissure on skill mida kasutan+totem+herald of ash, kõik põleb.
Ma laisk inimene, ei viitsi palju nuppe vajutada, 2 skilli on küll, küll.
Gameplay on umbes selline
Ma tegin tiba Alki moodi atm, Fissure support Leap Slami peale ja siis lihtsalt leap slämmerdad ringi, tekivad fissured igalepoole ja kui midagi surra ei taha paned selle uue FORGE HAMMER-i maha ja warcried korra
Zonerman kirjutas:
Mul kadus huvi ära. Deadeye tegin T15 mappi ära aga ei viitsinud craftida. Selleks peab omajagu kokku kraapima divine'e, et õnnestuks korralik bow ise craftida.
Meeldis ACT 4. 5-6 selline vaheldus aga midagi erilist hetkel. Loodan, et see campaign ei lähe nii pikaks kui praegu tundub. Ma küll ei viitsi peale 1 chari per season teha act 1-6 kui final väljas. Liiga palju aega läheb sinna.
Armor on jah broken, see saab nerfi järgmine season. Evade on nagu ikka total crap va early campain. ES/Evade pure ES jälle omab ja armor nüüd ka.
LÕPETA ÄRA... Armour on kõige pasem sitt EVER. Ta on hea ainult small hittide jaoks, suuremad slämmid asjad heal juhul mitigated 20-30% sellest SUURE armouriga.
Mis 100% nerfi saama peab on ES.. või vähemalt nii nerfi, et iga jumala build ei saaks ES stackida 10k+
Evasion koos Deflectiga on jummala ok, eriti kui block chance ka saad.. aga noh ma räägin SSFHC early mappidest pole veel endgame t15 juiced mappides ringi jooksnud sedasi.. aga noo väga ei oota ka oma tillukese lifepooliga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.