Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 12.04.2025 21:57:10 vasta tsitaadiga

Tehtud, ma rohkem ei viitsi 0.2 teha. SAin lvl 70 Huntressi ära. Ostsin unique kindad lightning spear jaoks. Suht sakib damage aga see oli ka selline suvaline spear, mis enam vähem midagigi teeb. Looti pole lihtsalt. Isegi mappides. Paar exalti T3 mappides like wtf. Geari paremaks ei saa kuidagi. Nii piinarikast leveldamist pole ma üheski arpg mängus oma eluea jooksul kogenud. See on ca 10+ erinevat arpg mängu. Isegi D3 ja D4 pole nii kehvad olnud.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kont
Uus kasutaja

sõnum 14.04.2025 16:48:18 vasta tsitaadiga

Wat, mis jutt see on.😂😂

Lighting spear on suht võimas. Puudus on survabilities Mängin safelt koguaeg. First season playthtough 24h pausidega, teine 12h. Üks karakter 80, teine 89. Higi mull otsa ees ja julmad lahingud 24/7.
tagasi üles
drac
HV kasutaja
drac

sõnum 15.04.2025 13:34:07 vasta tsitaadiga

Ma sain samuti lightning spear ritualist kenasti 85 vms ilma et oleks järginud mingit erilist guide. Edasi ei viitsi min maxida ja lasen hoopis oma vana galvanic shards + shockburst gemlinguga
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 16.04.2025 13:50:52 vasta tsitaadiga

Paar päeva tagasi tegin viimati LSga. Sain npc käest hea speari millele joppas kõrge accuracy, crit chance, 3 -103 lightning damage ja 46% phys damage ja dex. 1 Div eest sain unique kilbi ning siis toimis kenasti aga mul char lvl 67 oli vist alles ja T8 mapi tegin. Peamine probleem on ellu jäämine, suht paber ikka selle dodge ja vähese ES pealt kui elemental max resist ja chaos 26%.

Ei viitsinud ka min maxida, sest currency drop sakib ikkagi veel ja eilne patch notes seda ei parandanud va ruunid nüüd dropivad alati parim tier endgame'is. Ei tõmba see patch rohkem. NV testisin LE veidi hoopis, et kuidas leveldada sentineliga.

Kont
Uus kasutaja

sõnum 16.04.2025 14:25:32 vasta tsitaadiga

Mulle nii meeldib see kuidas kõik vinguvad kui pela on liiga lihtne. Kui pela tehakse liiga raskeks on ikka probleem. Esimene näide on Diablo 4 ja teine näide on POE 2. Väga raske on leida sellist mid balance.

Minu arvates oli POE2 tegijad lollid, et nerfisid kõik muu nii maha. Hetkel nagu LS ongi kogu meta ja teised on selle kõrval mõttetu. Proovisin seasoni alguses poison explosion deadeye buildi. Miks nussida ennast perse ja taguda niiöelda kombosid, kui saad one buttoni buildiga kõik meltida. Läksin üle glacial lanceks.Tegin huntressi ja läksin crit build Lighting spear. Mappidest saanud sitaks divine. Ainuke puudus on veel survabilitist, aga sellel polegi lihtsat fixi.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 17.04.2025 13:24:48 vasta tsitaadiga

On kaks asja, kas mäng on raske või on seal muud probleemid. Minule pole mängu raskus probleemiks ka PoE2 hetkel. Loot drop rate aga on või siis täpsemalt currency. Crafting on endiselt olematu. Näiteks see kus kaks itemit valid affixid ja loodad, et õnnestub, mille tõenäosus on tugevalt alla 10%. Selle peale pole mõtet isegi aega kulutada argumenteerida. Crafting ja exalting on puhas kasiino seal. LE vähemalt läheb veel kaugemale ja tänase patchiga saab isegi set itemite powerreid gearile juurde lisada, mis pole unique. Vot see on areng. Ma loodan, et Poe2 ei tehta lihtsamaks raskus aga kurat võtku ennast kokku parandagu see loot drop ja currency drop ära eriti veel kui kõik on loterii järgi hetkel "crafting".
Kont
Uus kasutaja

sõnum 17.04.2025 19:00:11 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Peamine probleem on ellu jäämine, suht paber ikka selle dodge ja vähese ES pealt kui elemental max resist ja chaos 26%.

Sa lihtsalt ise ütlesid nii. icon_biggrin.gif

Ma ei saa miks see koguaeg võrdlemine käib. Ma ülihäppy, et sitaks on ARPG pelada. Mängud on head. Igal asjal omad plussid miinused, aga tuleb olla rahul sellega, et mängud üldse on. Diablo on relaxin gamemode nobrain. POE2 pead mängima, ei saa lõdvaks lasta, sest siis surnud ka kohe. LE pluss on ainult nauditav craftimine. All good. Ootan sitaks veel Titan Quest 2.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 18.04.2025 13:22:39 vasta tsitaadiga

Ongi ju paber klass Huntress dodge pealt. Hybrid on ka endgame võimalik aga see on suht karm farminimine, et korralik ES veel seal kokku saada. Endiselt on ES parem kui dodge.

Kui kriitika üldse ei sobi no siis on nii. See ei tähenda, et ei saaks võrrelda teiste mängudrga suure pildis. Ma tean väga hästi, et mängud on erinevad. lihtsalt praegune Poe2 sakib ja seda ütlevad 90% ka suuremad striimerid.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.