praegune kellaaeg 13.09.2025 20:19:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas AI-ga suheldes tuleks olla viisakas? |
JAH, muidu muutume ise matsideks |
|
47% |
[ 51 ] |
Põhimõtteliselt JAH, kuid kõrvalseisjale võib see tunduda veider |
|
19% |
[ 21 ] |
EI, suundan pärisinimese ja arvuti vahel alati vahet teha |
|
25% |
[ 28 ] |
EI, viisakus ongi iganenud asi ja parem on kui kaob. |
|
7% |
[ 8 ] |
|
hääli kokku : 108 |
|
autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
12.09.2025 10:55:00
|
|
|
Küsi AI käest, et kuidas oma vara ja raha peita? Praegu on see filtreerimata. [filtreeritud ja ainult seaduslikud näpunäited]
|
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
12.09.2025 14:00:55
|
|
|
degrass, Nojah, ma ju kirjutasingi, et saaja muutub. Vana hea ümbriku asendumine? Hmm... ma ei oska selle kohta kohta nagu midagi arvata. Et krüpto siis või? Aga see on tegelikult ju traceitav. Ilmselt ei kao ümbrik kuhugi - kui seda ei hakka kupüüride rohkuse tõttu asendama kast või kohver.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
12.09.2025 14:28:56
|
|
|
AI-d vist väga ära osta ega ähvardada ei saa sel lihtsalt põhjusel, et AI-l pole selliseid omadusi nagu ahnus või enesealalhoiu instinkt.
Samas iseasi palju see AI reaalselt korruptsiooni vähendab. AI võib ju hanke valmis kirjutada, aga ilmselt pole väga pädev ise hindama kas seda toodet/teenust üldse vaja on ja kas tingimused on mõistlikud või kallutatud.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
12.09.2025 15:43:35
|
|
|
perenoel kirjutas: |
degrass, Nojah, ma ju kirjutasingi, et saaja muutub. Vana hea ümbriku asendumine? Hmm... ma ei oska selle kohta kohta nagu midagi arvata. Et krüpto siis või? Aga see on tegelikult ju traceitav. Ilmselt ei kao ümbrik kuhugi - kui seda ei hakka kupüüride rohkuse tõttu asendama kast või kohver. |
Paberraha on anonüümne (kui just märgistatud ei ole), kuid maksuametil võib normaalses riigis tekkida õigustatud huvi raha päritolu kohta. Sa ei saa öelda, et ei tea, kust need 200k sinna raudkappi tekkisid. Mis ma öelda tahtsin on, et need klassikalised supsutamised ja 1/3 on sulas skeemid muutuvad üha raskemaks. Kui näiteks vastavalt treenitud AI rahavooge jälgima peaks, on vaja keerulisemaid skeeme, altkäemaksu varjamiseks. Altkäemaks sellepärast aga andmata jää.
Minu silmi on krüpto püramiidskeem, millel on täpselt selline väärtus, mida inimesed kollektiivselt usuvad sellel olevat.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
12.09.2025 16:35:41
|
|
|
Korruptsiooniga oleks tegelikult üsna lihtne võidelda, tuleks ainult luua hirm altkäemaksu võtmise ees. Ning see hirm ei peaks olema hirm vahele jääda, vaid hirm altkäemaksu ja selle andja ees. Sest kui järele mõelda, siis korruptiivse lepingu puhul on mõlemad osapooled jäetud vaidluse korral teineteise meelevalda. A annab B-le suurema summa raha ja ootab vastu teenust XYZ. Aga pooled ei ole ju pidanud pikki ja kõikehõlmavaid läbirääkimisi ja lasknud oma juristidel luua 20-leheküljelise lepingu. Mis siis, kui B arusaamises on kõigest teenus XY see, milles kokku lepiti? Kuidas pooled lahendavad nüüd vaidluse? Ahhaa! See, kes tunneb end petetuna pöördub mingisuguste hämarate jõudude poole ning B käsi käib kehvasti. Kui ühiskonnas suudetaks luua arusaam, et vähemalt pooled altkäemaksujuhtumid jõuavad sellisesse seisu, kus üks pooltest teise poole vara hävitab, läbi laseb klobida või hullemat teeb, ei oleks enam nii ahvatlev sellisele liimile minna. Küsimus oleks nüüd, kuidas sellise tulemuseni jõuda. Ilmselt ainult väljaimetud jutumulast ajakirjanduses ei piisaks.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
13.09.2025 12:55:51
|
|
|
Väike video, kuidas deflatsioon teeb inflatsioonidele ära:
Spoiler 
--
Ma sain ka alles tegelt teada, et inflatsiooni ei ole. Ei ole.
Kunagi arvasin, et see on loomulik. Nüüd tean, et inflatsiooni ei pea olema. Vähemalt minul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|