praegune kellaaeg 28.08.2025 12:27:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
renx09
HV Guru

|
13.08.2025 10:31:56
|
|
|
10% on safe
5 ja vähem on probleemne, nagu ka pppd juba kirjutas tegelikult
_________________ !! |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
13.08.2025 12:21:58
|
|
|
renx09 kirjutas: |
10% on safe
5 ja vähem on probleemne, nagu ka pppd juba kirjutas tegelikult |
Jah. Aga kui nüüd võtta 8TB SSD, kus siis ca 7TB on kasutatav. Kas peaks hoidma 700GB (10%) vaba? Isegi 5%, 350 GB on ju sitaks palju, eriti kui SSD hindu vaadata. Mulle tundub, et mingist hetkest jookseb hoopis joon gigabaitide pealt, mitte enam protsentide järgi. Peab uurima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
13.08.2025 12:40:10
|
|
|
mida suurem on massiiv, seda rohkem on seal adresseeritavat pinda, seda rohkem on seal faile, seda rohkem on metadatat. Elu on näidanud et kui 100+TB massiivil täituvus üle 95% lasta, siis perf kukub koledalt, õnneks olen iga kord sabast kinni saanud ja katki pole veel läinud. Samas, YMMV
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
13.08.2025 12:41:55
|
|
|
Ma ei laseks nii piiri peale juba selleks, et siis võibki mingi hetk silmini täis olla ja isegi kui massiiv ise katki ei lähe, võivad muud asjad katki minna mis sinna kirjutada tahavad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
15.08.2025 17:20:58
|
|
|
Mul üks kahest vanem Syno NAS pidevalt pilgeni täis kettad. Aeg ajal tuleb meelde vana rämps maha võtta. Download agent viskab sussid püsti, kui kettaruum saab otsa ehk ongi 0 vaba ruumi
Syno ise jookseb edukalt edasi mitte midagi pole tal viga. Teed vaba ruumi lisaks restart download agentile (seda isegi vaatasin ei pea ka tegema, piisab resume all downloads ja chckib üle data ning jätkab rõõmsalt edasi) ja jälle korras ning toimetab edasi. Üsna lollikindel OS on jah tehtud Synol selles mõttes. Massiiv on ise kokku 21TB.
Perfi osas jah ei ole soovitatav nii täis lasta minna aga mul ei olegi vanemal sünol perfi vaja vaid lihtsalt andmeid hoida mingi aeg.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
17.08.2025 07:46:17
|
|
|
Kui Synos on vaja rakendusi liigutada ketaste vahel, siis teinekord võib see olla paras piin, kuna üks sõltub teisest, siis on baas mängus ning mingi hetk on see jõhker sõltuvuste põrgu. Õnneks on olemas just sellist asjade jaoks vägagi hästi töötav skript, ise just hiljuti kasutasin.
https://github.com/007revad/Synology_app_mover
NB! Nagu ikka, kõigepealt tuleb teha backup, siis veenduda, et see töötab ja siis edasi toimetada. See on antud teema juures natuke OT, aga ma muuhulgas proovisin ka järgi, et kas töötab Hyper Hackupiga rakenduste taastamine. Teatud piirides - jah.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
18.08.2025 22:37:05
|
|
|
Dirty Harry kirjutas: |
Kui Synos on vaja rakendusi liigutada ketaste vahel, siis teinekord võib see olla paras piin, kuna üks sõltub teisest, siis on baas mängus ning mingi hetk on see jõhker sõltuvuste põrgu. Õnneks on olemas just sellist asjade jaoks vägagi hästi töötav skript, ise just hiljuti kasutasin.
https://github.com/007revad/Synology_app_mover
NB! Nagu ikka, kõigepealt tuleb teha backup, siis veenduda, et see töötab ja siis edasi toimetada. See on antud teema juures natuke OT, aga ma muuhulgas proovisin ka järgi, et kas töötab Hyper Hackupiga rakenduste taastamine. Teatud piirides - jah. |
Tema poolt on ka 2025 aasta seadmete Synology HDD sundsuse piirangust möödaminek tehtud.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|