Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Euroopa kodanikualgatus "Peatage videomängude hävitamine!" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 12.07.2025 16:10:20 vasta tsitaadiga

ma mängin siiamaani nintendo64 goldeneye 007 - pole ikka veel teisest väravast läbi saanud!?
https://archive.org/details/goldeneye007nintendo64

video - külmutatud venelastest:
https://www.youtube.com/watch?v=CLnt5ICeqRs
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
BA79
HV kasutaja

sõnum 13.07.2025 01:40:12 vasta tsitaadiga

woox2k kirjutas:
BA79 kirjutas:
Ostja ostab teadmisega, et on nagu on ja uuendusi mängule ei tule. Mängib mängu lõpuni ja kõik. Jääb siis ootama kuni uus mäng tuleb müüki.

Vat siin ongi konkreetne probleem! Traditsioniliselt ostsidki mängu, natuke nutsid uue opsüsi/raua tulekul, kui mäng enam ei töötanud aga alati oli võimalus vana raua ja softi peal asi käima saada! Nüüd on tekkinud ka mängud, kus selline lähenemine ka enam ei toimi. Isegi singleplayer mäng võib otseselt sõltuda arendaja serveritest ja nende kadumisel ei lähe mäng üldse enam käima. (The Crew...) See ei ole päris normaalne ja see algatus selle probleemiga tegeleda tahabki!

icon_smile.gif
Ma ise mängisin kunagi sellist mängu nagu Driver. Oli DVD peal. Päris lõpuni ei jõudnud, aga plaat on siiani alles. Selles mõttes oleks isegi huvitav proovida, kas Win11 peal see ka käima läheb, sest mängu soetasin W7 ajal.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.07.2025 07:27:05 vasta tsitaadiga

Need mängu CD ja DVD tuleks alles hoida ja tõmmisest koopia teha. Kunagi läheb RETRO hinnaks.

Emulaatorid on kõigile süsteemidele valmis tehtud - ühendad DVD seadme ja läbi emulaatori mängid mida iganes.
Kasvõi pane arhiivi ja lase CC litsents peale (failihoidmisele, mitte tõmmise sisule) thumbs_up.gif

Eriti need mängud, mis ei vaja online võrku - näiteks W11 on ise juba selline, mis vajab osaliselt microsofti online võrku - see ei ole jätkusuutlik.
tagasi üles
BA79
HV kasutaja

sõnum 13.07.2025 17:55:26 vasta tsitaadiga

W11 saab veel vajaduse korral 100% offline kasutada (eeldusel, et teadlikult loobud online-teenustest ja uuendustest), kuid ei saa kindel olla, millistel tingimustel tulevased Win versioonid kasutusse antakse- kui tuleb online põhine, siis saab olema pupujuku privaatsusega. Lisaks 100%-line sõltuvus internetiteenuspakkuja teenusest, et loobuda ei saa ja pead leppima nende hindadega, mida ette dikteeritakse.
Jah on osad rakendused, mis ongi põhimõtteliselt online nagu näiteks Office365 (saab kasutada offline, aga peab vähemalt kord kuus sisse logima, et litsentsi valideeritaks). MS Word nt on veel saadaval offline versioonina, ei pea sisse logima, piisab sellest, kui on aktiveeritud legaalse võtmega ja ka siin võib tulevikus oodata üllatusi, et offline rakenduste müük lõpetatakse ära.
tagasi üles
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 13.07.2025 19:03:27 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:
siin võib tulevikus oodata üllatusi, et offline rakenduste müük lõpetatakse ära.

Eks nad oleksid seda juba hea meelega ammu teinudki, kuid Word ei ole seesugune tarkvara, mida asendada ei saaks ja nad jääksid suurest turuosast lihtsalt ilma.

woox2k
Kreisi kasutaja
woox2k

sõnum 13.07.2025 20:09:28 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:
kuid ei saa kindel olla, millistel tingimustel tulevased Win versioonid kasutusse antakse- kui tuleb online põhine, siis saab olema pupujuku privaatsusega.

MS on juba tükk aega seliste toodete poole pürginud. Jokk on siinkohal see, et neid tooteid renditakse kuutasuga nende müügi asemel (O365 jms. tänapäeva MS tooted) Kuumaksupõhisest Windowsist on ka juba palju aastaid räägitud, ega see tulemata ei jää.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.07.2025 20:41:47 vasta tsitaadiga

Ma imesta, et kuidas üks mäng mahub 12,6 MB nintendo64 tõmmisesse?
Esimene missiooni video siin:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Euroopa kodanikualgatus "Peatage videomängude hävitamine!" mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.