praegune kellaaeg 13.07.2025 21:18:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wusses
mehine eesti muffin

|
13.07.2025 13:51:25
Monitor vilgub DP-ga. Mure monitoriga |
|
|
Tere.
Väike mure monitoriga, ma arvan et ma tan miks see teeb nii aga teen teema ikka et mõtteid koguda.
Mure selline et monitor 120HZ peal hakkab iga teatud ajal pildi mustaks viskama 1s. 144Hz peal viskab poolt pilti halliks korra (flikerib vms) iga teatud aed.
Nüüd asja huvitavam osa, Mängides seda ei tee
Proovitud: Uus windows, uued driverid, erinevad videokaardid, erinevad DP kaablid (hetkel mingi 8K suppordiga 0,3m kaabel uus).
HDMI-iga probleeme ple kuid HDMI ei toeata 4K ja 144Hz
Ma ise arvan et monitori DP port on vigane aga ma ei mõista miks koormuse all (mängides) seda asja ei juhtu.
Video: 5070ti
monitor: VG28UQL1A
_________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929 |
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
RandomHero
HV veteran

|
13.07.2025 17:06:55
|
|
|
Ma arvasin tükk aega, et kas on tööarvuti vigane, kaabel vigane, monitor vigane, aru ei mõista. Kõike proovisin. Ja mul oli teistpidi - suure arvuti ja HDMI-ga 0 häda, tööarvuti ja DP-ga ikaldus. Lõpuks tuli välja, et Asuse monitori kas Freesünk või Geesünk: kui hertsid kukuvad talle meeldivast vahemikust madalamale, solvub ja tõmbab pildi korraks mustaks. Tööarvuti puhul siis pakun, et kui Windows käis mingil põhjusel alla 60 hertsi. Keerasin selle sünki mingit settingut kuskilepoole ja rohkem pole juhtunud.
_________________ Kui sa ei kirjelda, mida sa müüd, kus sa asud või palju sa selle eest raha tahad, siis jätan endale õiguse pakkuda kauba eest 3 kummikana ja eeldan, et sa tood mulle kauba koju ära ka. |
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
13.07.2025 19:54:04
|
|
|
RandomHero kirjutas: |
Ma arvasin tükk aega, et kas on tööarvuti vigane, kaabel vigane, monitor vigane, aru ei mõista. Kõike proovisin. Ja mul oli teistpidi - suure arvuti ja HDMI-ga 0 häda, tööarvuti ja DP-ga ikaldus. Lõpuks tuli välja, et Asuse monitori kas Freesünk või Geesünk: kui hertsid kukuvad talle meeldivast vahemikust madalamale, solvub ja tõmbab pildi korraks mustaks. Tööarvuti puhul siis pakun, et kui Windows käis mingil põhjusel alla 60 hertsi. Keerasin selle sünki mingit settingut kuskilepoole ja rohkem pole juhtunud. |
huvitav teooria, ka võimalik
_________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929 |
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|