Ei tea. Kuna ms "pakub võimalust tuge osta" oleks selline käik ria poolt antud juhul alatu. Teine asi on need LTSC d. Corporate teema - id kaardiga peab sisse saama aga allkirjastada / autentida mingi välise asja vastu justkui ei saa.
Ma mõtlen, kas leiduks kedagi, kel oleks voli ria käest küsida stiilis: me nüüd siin tahakse teada kuidas saab". _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 18 arvutit kohe olemas.
Peale toe lõppu oktoobris millistes rakendustes tekivad esimesena probleemid?
eks see taas id-kaardiga seotud asjades ilmneb kui tugimeeskond jalad seinale viskab
kõige muuga saad tont teab kui palju aastaid oodata ...
Ei imestaks, kui see ID käkerdiste tiim jälle mitu kuud enne ametliku Windowsi mainstream toe lõppu kraanid kinni keeraks. Mitu korda juba juhtunud.
Viimases versioonis, mis äsja välja lasti, kadus ainult Server 2016 tugi (mis tegelikult omab extended tuge kuni 2027): https://www.id.ee/artikkel/ria-uuendas-id-tarkvara-versiooni/
Ei tea. Kuna ms "pakub võimalust tuge osta" oleks selline käik ria poolt antud juhul alatu. Teine asi on need LTSC d. Corporate teema - id kaardiga peab sisse saama aga allkirjastada / autentida mingi välise asja vastu justkui ei saa.
Ma mõtlen, kas leiduks kedagi, kel oleks voli ria käest küsida stiilis: me nüüd siin tahakse teada kuidas saab".
RIA vastust võib oletada.
Oktoobris on kurjad äkkerid juba ootel ja nii kui kell kukub on hopsti su arvutis ja sellise arvutiga pole üldse turvaline ID kaarti ühendada
Hakkab pihta. Alguses tasu eest terve aasta uuendusi, hiljem juba iga kuu ja lõpuks hakatakse piirama funktsionaalsust. Tahad rohkem funktsioone kasutada, maksa.
Sellist käiku saab tõlgendada testina. Et kui paljud kasutajad oleksid valmis maksma ja kui palju on nõus "tasuta" oma privaatsusest loobuma ehk kõik pilve sünkima. Sihtgrupiks W10 kasutajad, aga vabalt võidakse sellist maksustamist tulevikus üle kanda ka W11-le ja hilisematele.
Tasu eest tarbima ei hakka kuna litsentsi eest olen maksnud ja selle järgi on mul kasutusõigus kuni arvuti kasuliku eluea lõpuni. Kui tarkvaratatootja käigu pealt muudab tingimusi, siis noh jah, tal võib see õigus olla, aga kasutajal on õigus ka sellest loobuda ehk teisisõnu hetkest, mil Win muutub onlinepõhiseks, loobun selle kasutamisest. Senini aga hoian oma arvutit nagu kullatükki sest ei tea mida tulevik toob. Pärast peab iga liigutuse eest ennast vaeseks maksma.
* Enroll now valik on Windows Update sätetes.
* MS kontoga peab korra sisse logima, aga ei ole vaja varundada programme ega faile. Ainult windowsi sätted.
* Peale selle tegemist saab konto tagasi muuta local kontoks.
* Teised kaks valikut on kasutada MS punkte (1000 punkti - umbes $1 väärtuses) või siis maksta $30. Ma pole kindel kas need kaks nõuavad samuti online kontoga sisse logimist.
Väga võimalik, et keegi leiutab varsti võimaluse ilma ühtegi neist kasutamata klassifitseerida arvuti selles ESU programmis osalejaks.
Seega ma hetkel ei tõttaks veel ametlikke kanaleid kasutama. Oktoobrini on veel aega.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.