praegune kellaaeg 20.06.2025 11:10:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Anti112
HV Guru

|
18.06.2025 14:12:35
|
|
|
Hiid kirjutas: |
Mulle just üks audiofiil soovitas neid sony 720neid, et pidavat hmjube hääd olema  |
Ära demagoogitse, pole kordagi öelnud, et need jube head on. Ütlesin et selle hinna eest on nad okeid.
Selleks, et midagi head saada, korruta see hinnaklass umbes 4-5-ga. Et jube head saada, siis 10-ga.
|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
18.06.2025 14:15:01
|
|
|
No kui see tõele vastab, mis Veli räägib, siis nad ei ole ju midagi väärt
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
18.06.2025 14:18:03
|
|
|
Sellesse audiofiilia urgu ei tasuks liiga sügavale minna. Väga hea helikvaliteediga klapid saadaval täiesti mõistliku hinnaga, lolliks ei pea end maksma.
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.06.2025 14:27:45
|
|
|
Anti112 kirjutas: |
Mulle just üks audiofiil soovitas neid sony 720neid, et pidavat hmjube hääd olema  |
Ära demagoogitse, pole kordagi öelnud, et need jube head on. Ütlesin et selle hinna eest on nad okeid.
Selleks, et midagi head saada, korruta see hinnaklass umbes 4-5-ga. Et jube head saada, siis 10-ga. |
Muide, mis on hea? Selline mis iga heli vahemikus 20Hz - 20KHz(oli vist täiskasvanu kuulmisulatus) perfektselt välja mängiks?
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
18.06.2025 14:32:54
|
|
|
No kui see tõele vastab, mis Veli räägib, siis nad ei ole ju midagi väärt  |
Ja mida ta siis kirjutas - vaakumiefekt kõlab küll mingi personaalse probleemina, pole endal küll ühegi kõrvaklapiga sellist asja olnud. Kui on soov, et klappidel hea mürasummutus oleks, siis nad peavadki tugevalt peas istuma.
Taustakahin on paratamatult kõigil mürasummutusega klappidel olemas.
Ja võrreldes sama hinnaklassi mürasummutusega aktiivseid bluetooth klappe tavaliste juhtmega klappidega, siis on selge et viimaste helikvaliteet on ilmselt parem...
napoleon kirjutas: |
Anti112 kirjutas: |
Selleks, et midagi head saada, korruta see hinnaklass umbes 4-5-ga. Et jube head saada, siis 10-ga. |
Muide, mis on hea? Selline mis iga heli vahemikus 20Hz - 20KHz(oli vist täiskasvanu kuulmisulatus) perfektselt välja mängiks? |
Mul endal on liikvel olles kasutamiseks eelmainitud Soundcore Q45 koos custom patjadega. Selle hinna eest võib rahule jääda.
Ja kodus rahulikumaks kuulamiseks Beyerdynamic Amiron Wireless Copper'id.
|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Veli
HV kasutaja

|
19.06.2025 15:33:50
|
|
|
Pean alustuseks mainima, et mul ei ole kindlasti tavaline kuulmine – mul on üsna tugev kuulmislangus.
Samas kuulen vahel helisid, mida teised ei pane tähelegi – näiteks madalad sagedused, nagu kaugelt töötava traktori mootor.
Lisaks on mul tahtmatuid liigutusi, ka näos ja kaelas, mis võivad seda sahinat lisada.
Võib-olla just nende eripärade tõttu tundusid Sony WH-CH720N klapid mulle probleemsed.
Lasin ka teisel inimesel neid proovida – tema koges seda "vaakumitunnet" vähem ja ei kuulnud liigutamisel sahinat üldse.
Küll aga märkas tema kohe heli kvaliteedi vahet võrreldes vanade ATH-M20x klappidega – isegi rohkem kui mina.
Ja jah, kasutasin Sony Headphones Connect äppi.
Ma arvan, et aktiivne mürasummutus ei ole mulle koduseks kasutuseks tingimata vajalik, aga otseselt vastu ka ei ole.
Näiteks ATH-M20x klapid summutavad juba passiivselt.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|