Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  Soovitage kõrvaklappe. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anti112
HV Guru
Anti112

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.06.2025 14:12:35 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Mulle just üks audiofiil soovitas neid sony 720neid, et pidavat hmjube hääd olema icon_rolleyes.gif

Ära demagoogitse, pole kordagi öelnud, et need jube head on. Ütlesin et selle hinna eest on nad okeid.
Selleks, et midagi head saada, korruta see hinnaklass umbes 4-5-ga. Et jube head saada, siis 10-ga.
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 18.06.2025 14:15:01 vasta tsitaadiga

No kui see tõele vastab, mis Veli räägib, siis nad ei ole ju midagi väärt icon_rolleyes.gif
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 18.06.2025 14:18:03 vasta tsitaadiga

Sellesse audiofiilia urgu ei tasuks liiga sügavale minna. Väga hea helikvaliteediga klapid saadaval täiesti mõistliku hinnaga, lolliks ei pea end maksma.
miga
HV Guru
miga

sõnum 18.06.2025 14:26:05 vasta tsitaadiga

Ise rallin aastakene juba Souncore Q45-ga, mida foorumis soovitati ja vägagi rahul. ANC on hea, aku on hea, peas istudes ei rõhu ja pea ei väsi ära. Kui keegi teab samas hinnaklassis paremaid, siis ootan huviga, ise pole leidnud icon_smile.gif
https://www.soundcore.com/eu/products/space-q45-a3040011?ref=headphones
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 18.06.2025 14:27:45 vasta tsitaadiga

Anti112 kirjutas:
Hiid kirjutas:
Mulle just üks audiofiil soovitas neid sony 720neid, et pidavat hmjube hääd olema icon_rolleyes.gif

Ära demagoogitse, pole kordagi öelnud, et need jube head on. Ütlesin et selle hinna eest on nad okeid.
Selleks, et midagi head saada, korruta see hinnaklass umbes 4-5-ga. Et jube head saada, siis 10-ga.

Muide, mis on hea? Selline mis iga heli vahemikus 20Hz - 20KHz(oli vist täiskasvanu kuulmisulatus) perfektselt välja mängiks?
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Anti112
HV Guru
Anti112

sõnum 18.06.2025 14:32:54 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
No kui see tõele vastab, mis Veli räägib, siis nad ei ole ju midagi väärt icon_rolleyes.gif

Ja mida ta siis kirjutas - vaakumiefekt kõlab küll mingi personaalse probleemina, pole endal küll ühegi kõrvaklapiga sellist asja olnud. Kui on soov, et klappidel hea mürasummutus oleks, siis nad peavadki tugevalt peas istuma.
Taustakahin on paratamatult kõigil mürasummutusega klappidel olemas.
Ja võrreldes sama hinnaklassi mürasummutusega aktiivseid bluetooth klappe tavaliste juhtmega klappidega, siis on selge et viimaste helikvaliteet on ilmselt parem...

napoleon kirjutas:
Anti112 kirjutas:
Hiid kirjutas:

Muide, mis on hea? Selline mis iga heli vahemikus 20Hz - 20KHz(oli vist täiskasvanu kuulmisulatus) perfektselt välja mängiks?

Mul endal on liikvel olles kasutamiseks eelmainitud Soundcore Q45 koos custom patjadega. Selle hinna eest võib rahule jääda.
Ja kodus rahulikumaks kuulamiseks Beyerdynamic Amiron Wireless Copper'id.
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
Veli
HV kasutaja
Veli

sõnum 19.06.2025 15:33:50 vasta tsitaadiga

Pean alustuseks mainima, et mul ei ole kindlasti tavaline kuulmine – mul on üsna tugev kuulmislangus.
Samas kuulen vahel helisid, mida teised ei pane tähelegi – näiteks madalad sagedused, nagu kaugelt töötava traktori mootor.
Lisaks on mul tahtmatuid liigutusi, ka näos ja kaelas, mis võivad seda sahinat lisada.

Võib-olla just nende eripärade tõttu tundusid Sony WH-CH720N klapid mulle probleemsed.
Lasin ka teisel inimesel neid proovida – tema koges seda "vaakumitunnet" vähem ja ei kuulnud liigutamisel sahinat üldse.
Küll aga märkas tema kohe heli kvaliteedi vahet võrreldes vanade ATH-M20x klappidega – isegi rohkem kui mina.

Ja jah, kasutasin Sony Headphones Connect äppi.

Ma arvan, et aktiivne mürasummutus ei ole mulle koduseks kasutuseks tingimata vajalik, aga otseselt vastu ka ei ole.
Näiteks ATH-M20x klapid summutavad juba passiivselt.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  Soovitage kõrvaklappe. mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.