Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 197, 198, 199  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 34 ]
50/50
5%
 5%  [ 24 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 64 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 238 ]
hääli kokku : 411

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
BA79
HV kasutaja

sõnum 07.06.2025 17:43:24 vasta tsitaadiga

AMD CPU-le mõeldud emaplaadi puhul on täiesti loogiline, et on AMD enda integreeritud GPU. Samas näiteks mu vana Lenovo G500 puhul on Inteli CPU/GPU ja AMD Radeoni eraldiseisev GPU. Ehk siis alati ei ole küsimus selles, et konkurents määrab valikud. Sülearvuti tootja tellib komponendid ja komplekteerib odavklassi arvuteid peamiselt optimeerides erinevate kombinatsioonidega. Uuemal Lenovol on AMD int+NVIDIA RTX3050.

Ma arvan samas siiski seda, et Intel kaotab turuosa graafikakaartide kasutuses. Mänguriarvutites on AMD ja NVidia, Inteli n.ö "pärusmaaks" jäävad tavalised tööjaamad ja kontoriarvutid, sest Inteli int. graafikaga saabki ainult kontoritööd teha ja videosid vaadata, enamaks pole suutelised.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.06.2025 17:52:28 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:
...sest Inteli int. graafikaga saabki ainult kontoritööd teha ja videosid vaadata, enamaks pole suutelised.

See väide võis kunagi tõsi olla, kuid pole seda juba aastaid olnud. 1080p ja medium settingutel saab mängida teatud mööndustega rahuldavalt.

Mängud alates 8:33

Link

tagasi üles
BA79
HV kasutaja

sõnum 07.06.2025 18:22:43 vasta tsitaadiga

OK ei vaidle, aeg on edasi läinud, aga eraldiseisev graafika omab siiski teatud eeliseid, mida int. graafika kunagi ei saavuta. Kasvõi laiendatavuse osas. Int. graafika mälu on fikseeritud ja laiendatav ainult virtuaalmälu ulatuses. Eraldiseisvat lauaarvuti graafikakaarti saab alati välja vahetada. Nohjah, üle 32GB VRAM kaarte vist väga ei liigu aga ma arvan, et tulevikus on ka VRAM suurused nagu praegu operatiivmälu maht serverites (128/256/512GB). Esialgu muidugi röögatute kirvehindadega ent hiljem juba laiatarbekasutuses ka madalama hinnaklassi arvutites.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.06.2025 18:56:33 vasta tsitaadiga

BA79, ...

1. juba mõnda aega käivad jutud, et int graafika võib asendada dedicated GPU vajaduse lähiaastatel
2. unified memory, ehk siis saad rami kasutada video kaarti jaoks endale vajalikus mahus, nt mac'idel täna juba on nii, saad 512 GB video mälu endale panna - cool.

Mälu kiirus vs DDR on ca 10x vahe, aga igast cahce'id ja asjad vb aitavad seda leevendada + kõik mängud vb lihtsalt ei vajagi nii suurt kiirust.

SKG, AMD ei ole mitte mingi nurga alt laialt levinud.
See, et sul mingi kirje steamis on kõrgel kohal, ei muuda ajaolu ,et kõik nvidia on kokku 92% GPU turust.
Nii, et AMD on afterthought at best, aga tore, et isegi sellises staatuses tegijal tegelt asjad enamasti enam vähem töötavad.
Aga common sense dictates, et kui ma arendan softi, siis ma esimese hooga vaatan, et 92% turust saaks seda edukalt kasutada ja siis vaatan, mis edasi saab.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
BA79
HV kasutaja

sõnum 07.06.2025 19:53:47 vasta tsitaadiga

Aeron Ok icon_smile.gif Eks jah, nanotehnoloogia areneb ja kiibid muutuvad järjest väiksemateks ja sama ka protsessoritega. Ma arvan, et GPU kasutusviisist sõltub palju, et on rakendusi, mis nõuavad suurt mäluhulka, kui ka on rakendusi, mis nõuavad pigem suuremat kiirust. Mängudes on oluline kiirus, ent renderdamisel ja 3D videote loomisel pigem on mälu suurus olulisem. Nujah, puhverdamine on ka muidugi kriitiline faktor, ent tõenäoliselt, kui arvutite abil hakatakse rohkem liitreaalsust igapäevaelus ja ka mängudes kasutama siis mina näen seda niiviisi, et mälumaht ja VRAM kiirus peaksid hüppeliselt kasvama.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 07.06.2025 20:22:11 vasta tsitaadiga

Paljusid asju saab lahendada ka arhitektuuriga.
Nt ehitadki GPU ja CPU ja rami sama kiibi peale, mis tõstab efektiivsuse ja anmevahetuse kiirust niimoodi ,et saad just kui samade tükkide pealt rohkem kätte.
Teine asi on et saad rohkem ribalaust kätte anda, et suurendada seda hulka infot mida saab paraleelselt adresseerida, nii et mälu kiirus enam nii oluline pole.
Kui seda kuidagi visualiseerida, siis kujuta ette, et sul vahja 1L vett ruttu kätte saada, dedicated tükkide puhul on selle välja imemiseks 4 aiavoolikut, kus käib suur surve läbi. Aga, kui kõik on ühes potis koos ja ribalaius suurem, siis on sul ämberi suu suurune "auk". Ämbrist valades on voolab vesi aeglasemalt, aga saad ikka palju kätte... Osasid asju teeb kiire vooluga paremini muidugi, aga enamike asjade jaoks just suurem "kael" lahendab probleemid.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.06.2025 21:54:06 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
AMD ei ole mitte mingi nurga alt laialt levinud.
See, et sul mingi kirje steamis on kõrgel kohal, ei muuda ajaolu ,et kõik nvidia on kokku 92% GPU turust.

AMD on väga laialt levinud, aga sul on kõik segi nagu pudru ja kapsad. See 92% käib AIB ehk eraldiseisvate videokaartide kohta, millest omakorda märkimisväärne osa läheb praeguse "AI hulluse" alla, mitte tingimata gamingusse. Integreeritud videokaartide osas on Nvidia turuosa aga olematu ja seal domineerivad Intel ning AMD.

Steami riistvara statistikast näeme, et AMD integreeritud graafika on lausa neljandal kohal.
Aeron kirjutas:
Nii, et AMD on afterthought at best, aga tore, et isegi sellises staatuses tegijal tegelt asjad enamasti enam vähem töötavad.
Aga common sense dictates, et kui ma arendan softi, siis ma esimese hooga vaatan, et 92% turust saaks seda edukalt kasutada ja siis vaatan, mis edasi saab.

Tõlgendad oma allikaid endale sobilikul viisil ja originaali ilmselt ei lugenudki: "according to Jon Peddie Research (JPR)". GPU-de, sh integreeritud kiibid, turuosa jaotus reaalsuses on aga miskit muud:

https://www.jonpeddie.com/news/q125-pc-graphics-add-in-board-shipments-increased-8-5-from-last-quarter-due-to-nvidias-blackwell-ramping-up/

Kokkuvõtteks - AMD turuosa on 17% kandis, Nvidia 63%, mitte 92%. Ülejäänud on Intel.

Veel midagi huvitavat CPU jaotuse kohta:

tsitaat:
Looking at segments, desktop graphics fell by 16% while notebooks decreased by 10%. AMD's overall market share decreased by -1.6%, Intel's fell by -2.1%, while NVIDIA's share increased by 3.6%. An interesting thing noted by JPR is that data center GPUs grew by 9.6%, which is mainly driven by the AI craze.

https://wccftech.com/nvidia-dominates-aib-gpu-market-share-in-q1-2025-amd-intel-drop/

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 07.06.2025 22:53:17 vasta tsitaadiga

Wow, tervelt 17, see on tõesti ainult 5x väiksem kui nvidia.
Ei ole mul ei ole nagu pudru ja kapsad, lihtsalt see vahe ei vääri tähelepanu. Vb kui me kuskil 30% kandis oleksime, siis oleks teine asi.
Fakt on see, et AMD pitsalõik on väga väike ja sellel on omad tagajärjed.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.06.2025 23:22:01 vasta tsitaadiga

17 on ~3,7 korda väiksem kui 63, mitte 5 korda väiksem. Kus see "5 korda väiksem" tuleb?

Sinu algne valeväide oli, et "nvidia on kokku 92% GPU turust". Jättes eksitava mulje, nagu AMD ja Intel jagaks seda ülejäävat 8%.
Reaalsus on aga see, et õigem number on siiski 63%, mis on oluliselt väiksem number kui 92%. Ja, et AMD ja Intel on kokku 37%, mitte 8%.
Päris palju panid mööda. 17% on märkimisväärne osa, millega tuleb arvestada.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 08.06.2025 01:51:20 vasta tsitaadiga

Sul on õigus, mul millegi pärast tundus 17 vs 83 korraks peas.
Aga kui suures plaanis ei muuda seegi korrektuur liiga palju, sest 17 vs 67 on ikka mäekõrgune vahe ning endiselt, kui devid midagi optimeerivad, siis enne selle 67 % peale.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.06.2025 03:25:55 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Aga kui suures plaanis ei muuda seegi korrektuur liiga palju, sest 17 vs 67

67? icon_lol.gif
Aeron kirjutas:
...on ikka mäekõrgune vahe ning endiselt

63 on kõvasti väksem number kui sinu pakutud 92.
Aeron kirjutas:
kui devid midagi optimeerivad, siis enne selle 67 % peale.

Üks ei pea teist välistama.

Pealegi, praegused konsoolid (Xbox ja PS) on samuti AMD baasil.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 08.06.2025 11:50:12 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru miks sa vaidled?
EI AMD ei ole ebaoluline.
Jah, NVIDIA on PALJU olulisem.
Jah, softi tootjad on ärid, kes lähtuvad äri huvidest ja optimeerivad ennekõike suurima tulubaasi suhtes.
See ei ole raketi teadus.
Isegi kui see vahe oleks 60: 40, oleks NVIDIA ikkagi eelistatud, sest sul on ühelpool 50% rohkem kasutajaid (antud juhul on aga 350 % rohkem kasutajaid vms)

Ma ei ütle, et mõlemale ei proovita optomeerida asju, lihtsalt ka parima tahtmise juures teed sa mingi tasklisti ja alustad olulisest ning liigud vähem olulise suunas.
Nvidia on olulisem ja seega tehakse reeglina enne ja nagu ikka, päriks maailm on keeruline ja mõnikord mõnda asja ei jõuta vms ja at the end of the day, see väike prioriteedi vahe väljendub miljonis pisikes asjas tuhandete mängude üleselt.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.06.2025 13:52:29 vasta tsitaadiga

Sest sa ajad pidevalt jama:

Aeron kirjutas:
nvidia käes on 92% gpu turust

See on vale. Su enda viidatud allika originaalallikas näitab, et see on 63%, mitte 92.
Aeron kirjutas:
Wow, tervelt 17, see on tõesti ainult 5x väiksem kui nvidia.

See on vale. 3,7 korda.
Aeron kirjutas:
Aga kui suures plaanis ei muuda seegi korrektuur liiga palju, sest 17 vs 67

See on jälle vale. 63%, mitte 67.
Aeron kirjutas:
...ja tulles mingite apude juurde, see on küll suht viimane asi millele keegi mõtleb midagi optimeedida, sest neid pmt ei ole olemas:)

Vale. AMD APU-d on väga levinud.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 08.06.2025 16:26:38 vasta tsitaadiga

SKG, see, et ma oli hajevil natuke ja väsinud peaga arvutada ei osanud ei muuda ju pointi.
Amd APU võib väga levinud olla APU-de kontekstis, aga kui sa vaatad GPUde koguarvu, mis on see, mida ma eeldaks, et enamik softi tootajad vaatavad, siis kummulatiivselt on AMD massiivne underdog.
Ma võin eksida selle vahel, kas see vahe on 5 KORDA või 3.7 KORDA või 2 KORDA, aga kuni vahe on kordades, ei hakka keegi esimese valikuna eelistama AMDd ja minu loogika peab paika, isegi kui teel sinna on mõned valearvutused tehtud.
Ma saan aru, et sa oled mõne koha pealt max analaalne vend ja koma kohta kiire parandama, et saaks avalikkuse eest kohe kiire võidu kätte, aga see on hallow, sest isegi kui sa "võidad" selles ühes küsimuses, või kahes (oletame siis, et AMD apu on VÄÄÄGA LEVINUD), siis fact of the matter is, NVIDIA stuffi on ikka kordades rohekem ja midagi ei muutu sellest "võidust"... tobe kuidagi, diskussioonis mingide detailide külge kinni jääda, mis suurt pilti ei muuda.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.06.2025 16:40:19 vasta tsitaadiga

Hajevil ja väsinud... Tundub, et nn. PC leeril tihti olema, sest kui hakata väidetesse süvenema, tulevad valed faktikontrolli käigus kiiresti välja.
"Midagi ei muutu" lol. Lihtsalt järjekordselt pingutad üle oma väidetega. 63 ei kõla kaugeltki nii ülekaalukas kui 92 icon_lol.gif

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 08.06.2025 19:34:27 vasta tsitaadiga

SKG....

Vabandust väga, aga see on lõik on nii mitmel tasandil täiesti perses, et seda on raske isegi sõnadesse panna.

1. See eeldab eos juba tahtliku mainupoleerimist ja halba kavatust teise poolt (minu)
2. See ekrapoleerib ühe inimese eksimuse tervele grupile (mina -> kõik pc poolehoidjad siin)
3. See eeldab, et ma valetasin, kui ma ütlesin, et olin hajevil

Selline maksimaalselt konfliktne ja sildistav, agressiivne toon, muudab sinuga suhtelmise väga raskeks.
Ma ei lase tavatingimustes oma ellu inimesi, kes nii düsfunktsionaalselt suhtlevad. Mul kahju, aga see ei ole ok.

Tulles nüüd viimaks, siis sisu juurde, mille kohta oli sinu sarkasmiline "midagi ei muutu" lol väljend, siis räägi mulle, mis siis muutub?
Kui sina oled dev ja lased homme mängu välja, sul on piiratud ressursid ja vaja deadline on homme. Oled oma raha investeerinud ja laenud võtnud, et seda mängu reliisida.
Kas ütled mulle nüüd absoluutse meelekindlusega, et kui vaatad oma mängu installbase'ile peale ning räägid oma arendajate ja QnA-ga, siis ütled neile:
"yo mehed, meil on vaja drivereid optimeerida ja ma tean ,et nvidia kaartidega mängivad meie install base'ist 10 milj inimest ja AMD omadega 3 milj, vaadake, et mõlemad oleksid sama küpsed driverid?"
Või äkki, just maybe, piiratud ressursside kontekstis, sa ütled, et vaadake, et NVIDIA oleks good as gold ja et AMD ka enam vähem töötaks.

Mind ei huvita eriti kuidas asjad kõlavad. Sinu jaoks kõlavad nad ühte moodi, loed sealt välja oma haigeid asju.
Mind huvitab see, kuidas asjaolud mõjutavad päris maailma protsesse ja minule tundub, et piiratud ressurssidega maailmas, iga rahalisi otuseid tegev inimene, valiks Nvidia AMD asemel, kui piiratud QnA ressurss on.
See oleks nii kui vahe oleks 5x ja samamoodi kui vahe oleks 2x.

Ainuke asi mis tegelikult muutub on see, et kes arvab, kui suur on amd turuosa gamingus.
Mis ei olnud üldse see, millest see jutt siin alguse sai. Mõneti oluline, aga antud asjolu puhul kõrvaline detail.

Nii , et come again? Mis asi nüüd siis muutub ja miks on vaja kommunikatsioonis selline jätis olla?
Ma ei tea, et trenni või söö rahusteid või mis iganes sul on vaja teha, aga keera veits jobumeetrit allapoole.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.06.2025 19:37:43 vasta tsitaadiga

Kui teemakohased argumendid otsa saavad, laskud ad hominem rünnakule. Või noh, siin polegi enam midagi argumenteerida kui pidevalt numbritega nii võssa panna.
Samas pole esimene kord kui faktikontroll selliselt mõjub.

tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 08.06.2025 20:48:12 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
unified memory, ehk siis saad rami kasutada video kaarti jaoks endale vajalikus mahus, nt mac'idel täna juba on nii, saad 512 GB video mälu endale panna - cool.

Ei saa. Isegi Mac Pro, mis maksab 8500€, saab maksimaalselt 192 GB RAM (üldse, mitte ainult videomäluks).
Keskmisele inimesele kättesaadavatel Macidel on kuni 24 GB RAM.

tagasi üles
ricom2ger
HV veteran
ricom2ger

sõnum 08.06.2025 20:52:06 vasta tsitaadiga

von Wu kirjutas:
Aeron kirjutas:
unified memory, ehk siis saad rami kasutada video kaarti jaoks endale vajalikus mahus, nt mac'idel täna juba on nii, saad 512 GB video mälu endale panna - cool.

Ei saa. Isegi Mac Pro, mis maksab 8500€, saab maksimaalselt 192 GB RAM (üldse, mitte ainult videomäluks).
Keskmisele inimesele kättesaadavatel Macidel on kuni 24 GB RAM.

M3 Ultra'ga Mac võimaldab.

von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 08.06.2025 21:19:08 vasta tsitaadiga

Mac Studio M3 Ultra juures on kirjas 96 GB. Kus sa rohkem näed?
tagasi üles
ricom2ger
HV veteran
ricom2ger

sõnum 08.06.2025 21:22:48 vasta tsitaadiga

von Wu kirjutas:
Mac Studio M3 Ultra juures on kirjas 96 GB. Kus sa rohkem näed?

https://www.apple.com/mac-studio/specs/

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.06.2025 21:24:05 vasta tsitaadiga

Nintendo Switch 2 Reportedly Made History As Biggest Console Launch of All Time
https://tech4gamers.com/nintendo-switch-2-biggest-console-launch/
tsitaat:
As reported by Nintendo Prime, the Nintendo Switch 2 has sold as many as 3 million units within the first 24 hours. The insider claims that this sales figure has been shared with him by three different sources.

For context, this sales figure has already eclipsed the lifetime sales of the Steam Deck. In fact, the Nintendo Switch 2 is close to outpacing the entire PC gaming handheld market with its 3 million figure.

viimati muutis SKG 08.06.2025 21:25:07, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 08.06.2025 21:24:06 vasta tsitaadiga

SKG, ei, ma ei jäta kunagi sisu osas vastamata, aga erinevalt enamikust siin, minu jaoks ei ole ok vägivald kommunikatsioonis ja sina kipud seda prakiseerima ad nauseam (kui me juba siin loobime ladinakeelseid väljendeid)...
Ma olen täiesti nõus kriitikaga enda pihta selle osas, et mõnikord olen ma liiga vähe korralik oma numbritega ja eksin lihtsa kohapeal, aga ma olen rohkem suure pildi inimene ja detailid reeglina mind ei köida rohkem kui on tarvilik, et mingi tunnetus saada. Ja kui ma eksin rängalt, siis mul on komme ka seda tunnistada ja vajadusel vabandada.
Sinul on kombeks ajada taga mingeid detaile ja üldistustest mitte arusaada või mitte osata nende osas kaasa rääkida ja meelega ignoreerida või siis äärmisel - nagu praegugi - korrutad, et ma ei vasta sisu osas, aga ammu juba vastasin. Sa lihtalt ei taha tunnistada või ei saa aru, mis öeldud on, sest mul on tunne, et sinu maailmas on eksimine kõige suurem kuritegu.

SKG kirjutas:
Nintendo Switch 2 Reportedly Made History As Biggest Console Launch of All Time
https://tech4gamers.com/nintendo-switch-2-biggest-console-launch/
tsitaat:
As reported by Nintendo Prime, the Nintendo Switch 2 has sold as many as 3 million units within the first 24 hours. The insider claims that this sales figure has been shared with him by three different sources.

For context, this sales figure has already eclipsed the lifetime sales of the Steam Deck. In fact, the Nintendo Switch 2 is close to outpacing the entire PC gaming handheld market with its 3 million figure.

Toon sulle näite sinu stiilis kommunikatsioonist selle postituse osas. Kui ma käituksin sinu eeskujul, siis ma esiteks süüdistaks sinu teadlikus valeinfo levitamises ja faktidega mööde panemises ning viitaks asjaolule,et PC handheld marketi suurus olla 2x suurem kui sina ÜRITAD NÄIDATA.
Ja tooks kohe viiteks selle: https://www.pcworld.com/article/2619311/steam-deck-and-other-handheld-pc-sales-estimated-at-6-million.html

...ning jah tõesti, faktiliselt on see õige, aga see ei muuda midagi. Nintendo on üks suurimaid platvorme ning keegi ei ole ilmselt kunagi oodanud, et päriselt üleöö nende kasutajabaas kuhugi kaob.

Also, ma tahaks küsida, et kas sellel postil tegelikult oli mingi point ka, lisaks informatsiooni väärtusele, mis on täesti olemas. Aitäh.
Ma olen mõtisklenud, et huvitav, kui palju pc handheldid suudavad konkurentsi pakkuda ja ilmselt õige vähesel määral suudavad, vb kokkuvõttes, generatsiooni lõpuks oleks päris hea, kui pc handheldidel oleks sama suur market share kui AMD-l vs Nvidia. Tundub optimistlik, aga eks näis.

viimati muutis Aeron 08.06.2025 21:34:15, muudetud 1 kord
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.06.2025 21:30:40 vasta tsitaadiga

Pidevate valeväidete ümberlükkamine on "vägivald kommunikatsioonis" ja "mingid detailid" icon_lol.gif
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 08.06.2025 21:36:55 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:

Tulles nüüd viimaks, siis sisu juurde, mille kohta oli sinu sarkasmiline "midagi ei muutu" lol väljend, siis räägi mulle, mis siis muutub?
Kui sina oled dev ja lased homme mängu välja, sul on piiratud ressursid ja vaja deadline on homme. Oled oma raha investeerinud ja laenud võtnud, et seda mängu reliisida.
Kas ütled mulle nüüd absoluutse meelekindlusega, et kui vaatad oma mängu installbase'ile peale ning räägid oma arendajate ja QnA-ga, siis ütled neile:
"yo mehed, meil on vaja drivereid optimeerida ja ma tean ,et nvidia kaartidega mängivad meie install base'ist 10 milj inimest ja AMD omadega 3 milj, vaadake, et mõlemad oleksid sama küpsed driverid?"
Või äkki, just maybe, piiratud ressursside kontekstis, sa ütled, et vaadake, et NVIDIA oleks good as gold ja et AMD ka enam vähem töötaks.

icon_question.gif

Suurpärane näide sinu "faktide ümberlükkamisest", tore parandasid mind, et amd turuosa on gpu turul 5x vahe asemel 3.5x väiksem kui Nvidial. Minu algne väide ei olnud, et AMD on NVIDIAST 5x väiksem, vaid minu väide oli, et NVIDIA soft töötab reeglina paremini, sest arendajad on rohkem motiveeritud Nvidia suuremast turuosast tulenevalt vaeva nägema NVIDIA asjadeaga. Sa võid selle % üle viriseda palju tahad või üritada luua mingit illusiooni nagu ma üritaks AMD näidata väiksema kui ta tegelikult on (0 fucks given btw) ja seda parandada, aga see on lihtsalt mööda algsest pointis ja minu jaoks nii tiriviaalne detail, et kuni ballpark on õige, ei ole see tähtis, sest praktikas ongi AMD soft saastam ja ongi mänge kus NVIDIA tugi on parem ning minu selgitus seletab ära miks see nii on.

See omakorda otsapidi seotud kaudsemalt sinu muredega teemal, et miks minu APU-ga mingid asjad ei tööta ideaalselt. Millest sa järeldad, et pc gaming on saatanast jne.

viimati muutis Aeron 08.06.2025 21:45:31, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 197, 198, 199  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.