Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  TELE2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 161, 162, 163  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.05.2025 19:16:27 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Krt ma nüüd ei saa aru kas mu telo on otsi andmas (samas kodus nagu hotspoti tehes pole täheldanud) või on T2 midagi konkreetselt pekki keeranud.
Aga Tartus ringi liikudes kukub mul telo alatihti 2g peale, siis ronib 3g ning seejärel 4/5g 🤔
Keegi veel täheldanud? Algas peale seda suurepärast SMS õppust icon_lol.gif

Alustaks sellest, palju sa paketi eest maksad? Kuda maksad, nõnda saad.
Tele2 pakub välja, et operaatorit võiks kohe minutiga vahetada. Siis saaks maal vahetada oma e-Sim ühe operaatori peale ja linnakodus kohe teise peale.
Tele2 ei maini muidugi, et ta kehtestaks operaatori vahetusel sulgemis ja aktiviseerimistasu 10€ 🤣
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120377857/mobiilinumbri-saaks-uhest-firmast-teise-viia-vaid-minutiga-turuliider-teliale-idee-ei-meeldi
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 16.05.2025 19:22:51 vasta tsitaadiga

tsitaat:

hakkab peale. TELIAL oli vaja tõsta kiunu, et kõik on kalliz uiui, me peame hindu tõstma!.. DIIL! mis käib sama masti otsast, sama elektriga, samad inimesed teevad seda sama asja EI PEA HINDU TÕSTMA! kui ma numbri liikuma lükkasin ja lilla müükar mulle helistas, et ülekuulamine korraldada stiilis " miks ma tahan vaene olla, saabus selle jutu peale vaikus ja oldi sunnitud nõustuma, et " me oleks teile alternatiivina seda diili pakkunud 15gb andmemahtu, mobiilid = 10 eurot vms. ma saatsin silmakirjalikkuse eest putsi.
TELIA ovaali kasutamise koefitsient on see sinu " mida maksad seda saad ". diilis see ei rakendu ja nende hindade tõstmisest kuulda pole olnud. diilil on teised kiiksud, näiteks reisil olles. aga see selleks. põhulõugadele kes läbi hammustavad võib selle säästuka alt miinimum kasumliku hinnaga ka teenust müüa. küll lollid põhulõuad kes vaesed välja paista ei taha, arved ära maksavad. järgmine skandinaavia taustaga opekas hakkab sarnast sitta korraldama. saab ühe teenusepakkuja juurest ilmselt veel jalgadega hääletada.

indrpo
HV Guru

sõnum 16.05.2025 19:32:24 vasta tsitaadiga

laurx, Täis oled? Kes sulle konnasilma peale astus. Mobiilinumber ei võrdu lihtsalt raha. Võrku on ka vaja. Võrk võrdub raha.
Ma juhtisin lihtsalt tuleviku võimalustele tähelepanu, Kui numbri liigutamine on minut, on võimalus ka kohe proovida, kus mis toimib või ei toimi.
Ega siis võrk ei ole kõikidel ühesugune, leiab auke kõikidel. Poes on 10 sorti lastevorsti, üks sitem kui teine aga võibolla mõni kallim kus kanalihamassi kirja peal pole, on söödavam.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 16.05.2025 19:39:59 vasta tsitaadiga

kas sa lugeda oskad? DIIL = TELIA.. mis õlut sa jood? ütleme, et on selle õlle vasakukäe pudelid ja paremakäe pudelid. paremakäe pudelite hind tõuseb ühtäkki, õigustatakse selle tekstiga mida sa ajad. vasaku käe pudelite hind jääb samaks.

ma oskan ka hinnatõusude õigustamiseks vajalikku teksti toota. bez problem.

indrpo
HV Guru

sõnum 16.05.2025 20:44:36 vasta tsitaadiga

laurx, Targematki hetkel teha kui HinnaVaatluses pakettide erinevusi selgitada, loe kodulehtedelt. 🍻
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 16.05.2025 20:51:57 vasta tsitaadiga

M.o.t.t.

alustame uuesti: DIIL on TELIA poolt pakutav säästuoperaator , mille sihtrühm on "Paremat Diili annab otsida " . Brõnd on üles ehitatud " tarbijasõbralikkusele ja hinnaga konkureerima" DIILiga liitumine käib läbi telia esinduse näiteks kui kohale tahadm inna. antud juhul on oluline seepärast, et " mida maksad, seda saad" opekas põhjendas oma suurt hinnatõusu selle sama personalikulu jms kulude suurenemisega. SAMA INIMENE kes prindib sulle TELIA logoga paketivahetuse lehe, millel nõustud tingimustega TELIA paketi tingimuste muutumisega, mille tulemuseks on hinnatõus, prindib sulle DIILI lepingu jms dokumentatsiooni ja selle lehe juurde ei käi see " mmmmmmm rahaeiole mögin" millega härra lilla oma mida maksad seda saad möginat ajas. olgu. lilla tint on kallis ja DIILI printimise eest see inimene ilmselgelt palka ei saa või noh, loobub oma palgast, sest säästuoperaator ju. baasvõrkudes liiguvad bitid ja baidid ilmselgelt kallimates TELIA sagedustes aga DIILI säästupaketid ilmselt teevad seda ka tasuta, sest noh, säästuoperaator ju. elekter mis optikaseadmeid ja sidemaste käitab, on ühele bitile tasuline ja teisele töötab tasuta. " ME PEAME INVESTEEERIMA.. " blabla.. Teliale ehitatud mastides liigub DIILI jaoks info tasuta ja mehed teevad ka tasuta tööd.. noh , säästuoperaator ju.
lilla tint ilmselt läks maailmaturul seitse korda kallimaks, roheline tint aga on endiselt odav.

kuidas sa kodulehel oma segmente kirjeldad, mis alustel sa neile kaardinumbritele mingis andmebaasis liigutatavatele bittidele ja baitidele hinda keerad on TEINE Lugu, see "mida maksad seda saad" kaotab aktuaalsuse sellel hetkel kui sinu säästuoperaatori sim kaart registreeritakse TELIA baasvõrku sarnaselt TELIA enda simkaardiga, millele järsku oli vaja rakendada hinnatõusu ja seda siis vastavalt põhjendada. EI OLE VAHET - bitt jõuab kohale mõlema kaardi pealt lähtuvana. Ühel juhul tuleb lihtsalt lolli taskust stupidity tax i võtta.
Antud juhul on tele2 kontekstis teema selles, et operaator pole võibolla sarnaselt lähtunud katvuselt (mul on pärnus koht, kus on aknad nii ranna poole kui vastassuunda. vahel on sein. rannapoolse akna juures versus vastassuunda jääva akna juures on telefoni poolt mõõdetava internetikiiruse vahe 10x. ) AGA opeka sees rääkida juttu mida maksad seda saad stiilis " sööge heina, lollid põhulõuad, kes te vaesed olla ei taha!" .
* p.s. ma läksin teliast aga ma liitusin Eesti Mobiiltelefoniga.

viimati muutis laurx 16.05.2025 21:13:20, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 716
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 16.05.2025 21:01:27 vasta tsitaadiga

indrpo, maksan niipalju kui maksan, vahet seal on. Vähemalt ei kurdeta kuidas raha pole samal ajal 80 millist kasumit välja võttes.
Ja pole see Telia 40€ kuus ka raha väärt kui rongi istud ja pool teed samamoodi levita istud.

indrpo
HV Guru

sõnum 16.05.2025 21:18:37 vasta tsitaadiga

Siis on rõõm kuulda, et oled teenusega rahul. Teistel ei näi Tartus muresid olevat.
Minu Tele2 kogemus on kõnekaartidega, aegajalt ikka tripin, et võrrelda. Nii ja naa.
Kasum sõltub lõpuks ikkagi tööst, kui teed rohkem, saad rohkem kliente, saad rohkem kasumit. Tele2 on ka teeninud korraliku kasumi, lihtsalt mitte nii suure kui teised.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 16.05.2025 21:35:49 vasta tsitaadiga

kasum sõltub sellest, kui palju võtad. kuidas hinnatõusu põhjendad jms. kui ahneks lähed, hakkab silma.

raha saad sa arvete kirjutamise eest, tööd võid ka teha, keegi ei keela. arved PEAD saatma.

side ei ole nagu halud - laod riita ja töö on tehtud. side on rahulolu. rahulolu sisse käib ka teenuseosutaja ahnus. kui üldine nägemus nõudluse ja pakkumise kõvera kokkupuutepunktist pakkujate ja nõudlejate vahel hakkab väga erinema, hääletavad alternatiivi olemasolul jalad. Kõrgetest tornidest teisel pool vett ei pruugi siinpoolne tegelikkus paista.

indrpo
HV Guru

sõnum 16.05.2025 22:05:28 vasta tsitaadiga

Tele2 kliendid on ka kindlasti kasumiga rahul. Kõik on hästi, ma ei ole soovinud teemat levi probleemide tõttu mujale viia, Tele2 soov oligi numbriliikuvust lihtsustada, et klient saaks mugavalt operaatorit vahetada. Chill, Relax
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 16.05.2025 22:09:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Alustaks sellest, palju sa paketi eest maksad? Kuda maksad, nõnda saad

Tuleb tuttav ette?

indrpo
HV Guru

sõnum 16.05.2025 22:13:58 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
tsitaat:

Alustaks sellest, palju sa paketi eest maksad? Kuda maksad, nõnda saad

Tuleb tuttav ette?

Selgitasin juba, et hind on võrdeline teenusega.
Milleks korrata, puhka rahulikult.
Kui kõik toimib, muresid pole, milleks maksta rohkem?
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 16.05.2025 22:48:12 vasta tsitaadiga

Türameivõi..
tsitaat:

Selgitasin juba, et hind on võrdeline teenuseg

Ja mina selgitasin sinu selgitust. Tambovi konstant on see rahulolu ettekäändel põhulõugade taskusse käe ajamine.
Tõstke kõiki hindu sama loogikaga - "usume"

Anna tooli

sõnum 17.05.2025 00:18:43 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Kui kõik toimib, muresid pole, milleks maksta rohkem?
Yeap, seepärast T2-s istungi. Igal pereliikmel piiramatu pekett 10€, TV (TV+Filmid+Sport+Discovery) ja net (nii palju kui torust tuleb) 40€. Ja need olid pmst letihinnad millega sai liitutud.
Eelpool mainitud 4 korda kõrgem hind annaks mulle 4 korda paremat kvaliteeti kuidas? Sest kõik toimib ka neli korda odavamalt. Milleks maksta rohkem?

medicopter
HV kasutaja
medicopter

sõnum 17.05.2025 11:41:24 vasta tsitaadiga

juba aastast umbes 2000 kanti(motorola d160 esimene telefon) olen Tele2 kõnekaardi kasutaja ja siiani ütleks, et hinnad on kõige paremad ning iseteeninduse leht on suurepärane ka haldamaks kaarte mis pole telefonis vaid nt ruuteris või metsakaameras ning mugav pakette hallata.
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 17.05.2025 13:44:54 vasta tsitaadiga

maksan sellesama tillika tilli eest 73 tuhat euro kuus. kiirus 128/64 kilobitti. et giga täis saada siis arvuta nüüd kuipalju simme läheb vaja jne. võrk võrdub raha - mis on saadud ju eurotoetustega. tele2 kasum oli aint 7 milli.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 17.05.2025 20:59:58 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Krt ma nüüd ei saa aru kas mu telo on otsi andmas (samas kodus nagu hotspoti tehes pole täheldanud) või on T2 midagi konkreetselt pekki keeranud.
Aga Tartus ringi liikudes kukub mul telo alatihti 2g peale, siis ronib 3g ning seejärel 4/5g 🤔
Keegi veel täheldanud? Algas peale seda suurepärast SMS õppust icon_lol.gif

Tele2 pakub välja, et operaatorit võiks kohe minutiga vahetada. Siis saaks maal vahetada oma e-Sim ühe operaatori peale ja linnakodus kohe teise peale.
Tele2 ei maini muidugi, et ta kehtestaks operaatori vahetusel sulgemis ja aktiviseerimistasu 10€ 🤣
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120377857/mobiilinumbri-saaks-uhest-firmast-teise-viia-vaid-minutiga-turuliider-teliale-idee-ei-meeldi

Kuidas see kõik kasutaja leviprobleemiga seostub?
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 24.05.2025 10:51:50 vasta tsitaadiga

Kas keegi Kullamaa kandis kasutab Tele2. Aastas korra olen ruuteris korra proovinud ja kiirused on alla igasugust arvestust. Mõtlesin, et äkki on asi minu vanas 4G ruuteris (Huawei B525). Kas 5G parandaks asja? Variant on veel Elisat proovida aga seal omad kiiksud.
Kui Tele2 on kiirused 3-10Mbit/s, siis Telial sama seadmega 150-250Mbit/s. Millest selline suur erinevus tuleb? Mastid on praktiliselt samas kullamaa piirkonnas.

Miks üldse jamada on see, et Telia lõpetab 1.juunist diili piiramatu paketi ära ja nüüd pean hakkama numbreid liigutama. 2,5a. oli olemas ühendus millega olin rahul aga nüüd pannakse lambist kinni. Täiesti ebanormaalne. Tõstu siis hinda paar euri aga ei.. paneme kinni.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
medicopter
HV kasutaja
medicopter

sõnum 24.05.2025 12:28:35 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:

Miks üldse jamada on see, et Telia lõpetab 1.juunist diili piiramatu paketi ära ja nüüd pean hakkama numbreid liigutama. 2,5a. oli olemas ühendus millega olin rahul aga nüüd pannakse lambist kinni. Täiesti ebanormaalne. Tõstu siis hinda paar euri aga ei.. paneme kinni.

See ajuvaba jah kui samas 5G üks eesmärkidest just on võimaldada andemahu piiranguta netti ka..... Eks viimane aeg tundubki sedasi, et kõik kisub tagurpidi hoopis.

von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 24.05.2025 14:37:17 vasta tsitaadiga

Asja parandaks ilmselt väliantenn (mul on üks Rantelon Nelli üle) või väliruuter.
Jõgeva vallas tuleb "termosega" Tele 2 4G internet kuni 150/50. Samas oli ka toaruuteriga paar-kolmkümmend megabitti, nii et siin ikka levi parem.

tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 24.05.2025 14:45:11 vasta tsitaadiga

von Wu kirjutas:
Asja parandaks ilmselt väliantenn (mul on üks Rantelon Nelli üle) või väliruuter.
Jõgeva vallas tuleb "termosega" Tele 2 4G internet kuni 150/50. Samas oli ka toaruuteriga paar-kolmkümmend megabitti, nii et siin ikka levi parem.

Mul ongi katuse harja peal väliantenn aga just tele2 on ühendus olematu. Mõtlen, et mingi sagedus äkki vanal ruuteril puudu. Või siis 5G proovida. Hetkel Tele2 pakub 12 kuuks 20€ eest piiramatu netti. Kui kaks telekat välja veaks, siis võiks isegi kaaluda.
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 24.05.2025 15:14:42 vasta tsitaadiga

jah on küll puudu. tele2 kui eriline säästukas ei oma näiteks b7 -t 2600 mhz ja paljudes kohtades on puudu ka 2100. 800srt ja 1800 st ei tule sul paraku aga mingit kiirust.
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 24.05.2025 21:34:35 vasta tsitaadiga

RCC, sul ei tule fiibrist ka kiirust.
pois11, T2 kullamaa mast ja ümberringi kõik 4g vaid ja paar sagedust. Ju siis umbe müüdud. Kui risti masti külge suudaksid end haakida siis puhtalt 4g puhul ilmselt saaks kiiruse aga mujal vaevalt kuni upgrade 5g peale ei tehta. Kui see tehtud (isegi kui vaid kõige lambisem 700mhz 5g tekitatakse siis üldiselt 4g saab ka sagedusi juurde ning puhtalt 4g peal saab ka nii 150-200 kätte - olenevalt taas kui umbe müüdud on - mul mingi lambikohtade näited suht mis mujal ei pruugi tõeks pidada). Tean samas ka kohti kus 1 sageduse 4g masti otssas pole olenemata kellaajast erilist probleemi 100mbps kätte saada, ilmselt suurt kliente otsas ei ripu).

Võid ju elisat proovida, et mis pakuvad.

pois11
HV Guru

sõnum 25.05.2025 19:25:56 vasta tsitaadiga

Ma hakkasingi mõtlema, et jätan tele2 vahele. Iga aasta korra proovinud ja see firma oma võrku maa piirkonnas ei uuenda.
Samas Elisal on tõesti lähedal 5G sagedused. Aga paketid mida pakub on natukene kallid ja liitumist 36 kuuks ei ole nõus küll võtma. Pärast maksa surnud hobust viletsa ühenduse eest. Sebin lähiajal omale ühe 5G ruuter ja siis hakkan katsetama.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.05.2025 21:03:24 vasta tsitaadiga

Maksa 1 kuu renti ja kui ei sobi, siis loobu. Milleks ruuterit endale osta...
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  TELE2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 161, 162, 163  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.