Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Driftmoon
Kreisi kasutaja

|
11.02.2025 21:12:46
|
|
|
.deleted.
viimati muutis Driftmoon 14.02.2025 17:23:51, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
11.02.2025 23:01:52
|
|
|
macc kirjutas: |
Volte ei tööta ühes (11t pro) telos Hyperos peal aga teises (12 pro) töötab? Ideid?
Ei saa sisse lülitada seda, kas see sõltub teenusepakkujast?:
|
Mina olen saanud aru nii:
VoLTE ja VoWiFi sõltuvad nii tootjast kui teenusepakkujast.
Tootja peab olema lisanud operaatori tehnilise info telefoni konfifaili ja operaator peab omakorda olema lisanud konkreetse mudeli lubatud seadmete listi. Kui üks või teine puudu, siis need teenused ei tööta
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
macc
Kreisi kasutaja
|
12.02.2025 13:27:33
|
|
|
Xiaomi seadmed, Volte toega: Redmi 12
Xiaomi 13
Xiaomi 13 Lite
Redmi Note 12 Pro 5G
Redmi Note 12 5G
Redmi Note 12S
Redmi Note 12
Redmi 12C
Redmi A2
Xiaomi 12T Pro
Nagu näha, on seal listis väga vähe aparaate.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murdock
HV kasutaja
|
15.03.2025 11:56:40
|
|
|
Kas POCO F6-l ei saagi erinevatele SIM kaartidele erinevaid helinaid valida?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
24.04.2025 09:00:31
|
|
|
Keegi siit teemast Xiaomi 15 pro/ultra ka juba soetanud?
Natuke kahtlen, kas Samsungi pealt üle minnes see Xiaomi UI väga õudne kogemus ei ole. Muidugi, küll ma ära harjun...
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
24.04.2025 16:53:49
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
Natuke kahtlen, kas Samsungi pealt üle minnes see Xiaomi UI väga õudne kogemus ei ole. Muidugi, küll ma ära harjun... |
On õudne, aga HyperOS 2.0 ei ole enam nii hull kui vanasti. Tarkvara on muidugi alati maitse asi.
15 Pro ei ole ametlikult Euroopas müügil, tavaline/väike 15 ja Ultra on. Olen mõlemat veidi kasutanud ja väiksem jättis päris hea mulje, Ultra mitte niivõrd.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
24.04.2025 22:14:50
|
|
|
Natuke kahtlen, kas Samsungi pealt üle minnes see Xiaomi UI väga õudne kogemus ei ole. Muidugi, küll ma ära harjun... |
eks ta maitse asi ole...kasutan juba teist kuud oneplusi ja no ei harju ära xiaomi 12x oli parem igast asendist
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
JRISETH
Kreisi kasutaja
|
24.04.2025 22:40:12
|
|
|
Nt Xiaomi 14-l nad seda lõpuks ära ei parandanudki et vahest ükskõik mis appist minnes home screenile ta laadis seda (näitabki laadimise sümbolit) paar sekundit enne kui home screeni näitab. Nii oli esimesest päevast kuni viimase päevani ca aasta hiljem, kuni lõpuks maha müüsin. 2024a flagship ja selline käitumine just tore ei olnud.
Kui hüppad Hiina siseturu mudeli peale siis võib šhokk olla suur, rahvusvaheline on muidu täitsa ok.
|
|
Kommentaarid: 231 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
24.04.2025 23:09:56
|
|
|
tont23 kirjutas: |
eks ta maitse asi ole...kasutan juba teist kuud oneplusi ja no ei harju ära xiaomi 12x oli parem igast asendist |
Maitse asi jah. Minu jaoks on täpselt vastupidi, OnePlusi OxygenOS tundub palju mõistlikum kui HyperOS. Aga mõlemad on minu maitse jaoks veidi liiga "hiinakad" ja ka OnePlus/Oppo on teinud piisavalt lolle otsuseid softi disainis.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
25.04.2025 09:25:58
|
|
|
Ma vahetasin 2 aastat tagasi xiaomi välja. Olin 10t pro peal (ostsin siis kui välja tuli) ja mingid bugid jäid selle 2 - 3 aasta jooksul parandamata. Näiteks vahepeal kui kõnes olin siis kas ekraan ei läinud pimedaks või kui läks siis vahel ei tulnud enam pilt ette. Väga tüütu oli, räägid juttu katsud midagi kokku leppida ja tahad korra kalendrisse vaadata no ei saa, telefoni pilt ei tule ette. Vahepeal ei tulnud ka vahetult peale kõne lõppu ja vajas mingit restarti. Pidevalt olid app'id kuskil magavas reziimis kuigi mul oli sedest pandud, et nad ei magaks (teavitused jõudsid tihti viivitusega kohale).
Need olid esimesed mis kohe meelde tulid aga sel ajal maksis see telefon neil 500€ ja konkureeris seal 900€ telefonidega. Hetkel on nende telefonide hinnad suht samal tasemel mis teised (samsung, iphone) vaat, et kallimadki ja tekib küsimus mis argument oleks näiteks samsungi/iphone asemel xiaomi võtta?
_________________ Teostame eritellimusel sise-/välisuksi, kööke, mööblit ja pakume personaalseid puidutöötluslahendusi, mis on loodud vastupidavust ja ilu silmas pidades.
www.isoptera.ee |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
25.04.2025 10:45:23
|
|
|
Kevvare, siiamaani neil seda jama, ekraan ei lähe pimedaks kõne ajal jne. Juba softi pärast enam ei vaata xiaomi poole.
Oneplusiga väga rahul.
|
|
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
ohooloom
HV vaatleja
|
25.04.2025 12:55:40
|
|
|
Mulle muidu oneplus meeldis, aga ümarad servad ikka kohe üldse ei lähe. Ootan huviga op 13T-d.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
01.05.2025 14:22:32
|
|
|
ohooloom kirjutas: |
Mulle muidu oneplus meeldis, aga ümarad servad ikka kohe üldse ei lähe. Ootan huviga op 13T-d. |
oneplusil üks loll asi...vb seda vanemate androididega ei olnud....taskulampi ei saa füüsilise nupuga käivitada, vähemalt mina ei tea et saaks ja on mingeid kiikse veel sel telefonil
|
|
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
01.05.2025 14:34:17
|
|
|
Väljalülitatud ekraanile tõmbad näpuga V ja põleb taskulamp või lülitad seadete all sisse, et heli all nupuga taskulamp põlema. Soft puhas ja normaalne, pole küll kiikse tuvastanud.
|
|
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
01.05.2025 18:48:18
|
|
|
hkurujo88r kirjutas: |
Väljalülitatud ekraanile tõmbad näpuga V ja põleb taskulamp või lülitad seadete all sisse, et heli all nupuga taskulamp põlema. Soft puhas ja normaalne, pole küll kiikse tuvastanud. |
kumbki variant ei tööta....kaotati vist softi uuendustega ära need vms
ei ole see onplus parem kui xiaomi
|
|
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
02.05.2025 11:40:09
|
|
|
Väljalülitatud ekraanile tõmbad näpuga V ja põleb taskulamp või lülitad seadete all sisse, et heli all nupuga taskulamp põlema. Soft puhas ja normaalne, pole küll kiikse tuvastanud. |
ei ole see onplus parem kui xiaomi  |
Vaatasin/proovisin: OnePlus 13 ja OxygenOS 15 on mõlemad variandid olemas ja toimivad ilusti.
Seni ei ole ise küll kasutanud, sest tõesti ei mäleta millal viimati oli vaja telefoni taskulampi kasutada. Mitme aasta eest igal juhul. Eks see jälle maitse ja vajaduse põhine asi on.
Mõlemal on päris palju asju katki, aga Xiaomil on neid minu jaoks katkiseid asju rohkem.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
03.05.2025 20:42:16
|
|
|
vortex kirjutas: |
ei ole see onplus parem kui xiaomi  |
Vaatasin/proovisin: OnePlus 13 ja OxygenOS 15 on mõlemad variandid olemas ja toimivad ilusti.
Seni ei ole ise küll kasutanud, sest tõesti ei mäleta millal viimati oli vaja telefoni taskulampi kasutada. Mitme aasta eest igal juhul. Eks see jälle maitse ja vajaduse põhine asi on.
Mõlemal on päris palju asju katki, aga Xiaomil on neid minu jaoks katkiseid asju rohkem. |
jah, selle V tähega taskulambi käivituse leidsin õnneks aga nupuga füüsiliselt ei saa nagu xiaomil
|
|
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja

|
04.05.2025 00:00:04
|
|
|
Meil on ka peres "hiinakas"- Realme Note C60. Vaatamata odavale hinnale on üllatavalt hea telefon. Softi stabiilsuse poolest 100x parem kui HMD poolt Nokia kaubamärgi all toodetud Nokia C21, mille pereliige sai seenioridele mõeldud Telia 4G ülemineku kampaania käigus (annad oma vana 3G telefoni, said 4G telefoni tasuta asemele). Esiteks saab normaalselt kasutada, ei ole nii uimane ja ja tüütult ebastabiilne nagu see Nokia, mis koguaeg rakenduste lubade eemaldamise erroreid loopis. Teiseks töötavad kõik funktsioonid ja aku kestab üsna kaua, kui hoida ooterežiimil, pereliige kasutab peamiselt ainult kõnede tegemiseks ja vastuvõtmiseks. Ainus puudus mis tundub olevat- puuteekraan on liiga tundlik, et kui telefonile kaane peale tõmbad siis võib mõni rakendus käima minna või avaneb vidinate muutmise keskkond. Selleks, et telefon soovimatuid tegevusi omatahtsi ei teeks tuleb enne kaante sulgemist telefon füüsiliselt toitenupust lukustada.
Muidu seeniorile väga hea telefon, suured numbrid ja ikoonid, vaatamata mõõtmetele kerge telefon. See Nokia vahest kiilus nii kinni, et väljalülitamiseks/restartimiseks tuli aku tagant ära võtta. Oleks see Nokia olnud sisseehitatud akuga siis oleks kasutuskogemus veel hullem, kuna enne ei saaks telefoniga midagi teha kui aku tühjaks saab ja siis telefoni uuesti peale laadimist restartides sisse lülitada.
Mul endal on vanast ajast seisma jäänud Huawei P8 Lite, mille vahetasin iPhone SE2020 vastu. Oleks muidu vana telefoni vist ressurssi poolest lõpuni kasutanud, aga iPhone on vaegkuuljasõbralik sest sain omale sinihamba toega kuuldeaparaadi ja sellega on iPhone kasutada mugavam, kui Huaweid. Uue põlvkonna aparaadid pidavat ka Androidiga samaväärse funktsionaalsusega olevat nii, et esimesel võimalusel pöördun ka mina Androidi kasutamise juurde tagasi, sest SE2020 jääb viimaseks õunatelefoniks, järgmiseks õuna enam ei vaata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ohooloom
HV vaatleja
|
05.05.2025 16:39:21
|
|
|
Keegi honori telefone on kasutanud? Kuidas nende op süsteem on? Kas väga jube?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
06.05.2025 10:46:46
|
|
|
ohooloom kirjutas: |
Keegi honori telefone on kasutanud? Kuidas nende op süsteem on? Kas väga jube? |
Nagu ikka on see maitse asi.
Viimane Magic OS 9 on parem kui varem. Minu maitsele parem kui Xiaomi HyperOS, aga kehvem kui OnePlusi OxygenOS. Samsungi ja Google'i Androidi versioonidest jäävad kõik kolm selgelt maha.
Honori puhul on suurim probleem hind. Enamik mudeleid on Euroopas konkurentidega võrreldes selgelt liiga kallid.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
09.05.2025 18:40:05
|
|
|
Huvitav kiiks on sellel Xiaomi telefonidel. Ma siin hiljuti ostsin mingi BT kõlari ja mu poco f5 ei leia seda kõlarit ja sama ka vana luts redmi note 5 ai dual cam.
Samas w10 arvuti ei näe probleemi selle leidmisel ja isegi mingi vana luts Lenovo tahvel android 8 peal.
Kõlar on Zealot S32 Pro. Ma isegi otsisin bt äppe et ehk need leiavad. Mingi sageduse otsija leidis aga mis mul sellest. See app oli rohkem nagu lutika otsimiseks vms.
Oleks siis võimalus connect selle aga ei ole. Teeb oma mingi bt uuenduse telefonis ja ikka ei leia midagi.
Samas mind see nii väga ei koti ka kuna sellel on see AUX auk ja mul telefonil ka seega saan juhtmega kasutada ja kõlari ostsin ka ainult ühele mänguasjale nimelt projektorile mis oli aliexpressist mingi 20 euro umbes.
Kott pimedas toas on pilt täitsa ok. Pool pimedas on ka ok aga no suvel pole sellega väga midagi teha. No ma ostsin selle ka umbes selleks et paar filmi ehk aastas vaadata, kui sedagi.
E:
Tuli just see Android 15 uuendus mul Poco F5-le ja nüüd leidis selle kõlari üless ja pairis ära.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
RõõmusOlen
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
16.05.2025 15:28:57
|
|
|
16? seda pole ju ametlikult veel isegi mitte Google enda telefonidel? Või beetaversiooni soovidki?
https://developer.android.com/about/versions/16
---
Xiaomi CEO Officially Announces The XRING 01, The Company’s First In-House Chipset After Many Years, But Apart From The Launch Date, The Specification Details Are Kept In The Dark
https://wccftech.com/xiaomi-xring-01-officially-announced/
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |