Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 394, 395, 396  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tont23
HV veteran
tont23

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.01.2025 22:57:37 vasta tsitaadiga

tahaks ka uut telefoni ..aga pmst võimatu leida väikest(väiksemapoolset) telefoni mis oleks ka kiire,hea ekraniga ja ka hea hinnaga icon_rolleyes.gif

ilmselt tuleb veel mõnda aega edasi lükata ja/või oma xiaomi 12x putitada icon_neutral.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 28.01.2025 20:35:02 vasta tsitaadiga

tont23 kirjutas:
tahaks ka uut telefoni ..aga pmst võimatu leida väikest(väiksemapoolset) telefoni mis oleks ka kiire,hea ekraniga ja ka hea hinnaga icon_rolleyes.gif

ilmselt tuleb veel mõnda aega edasi lükata ja/või oma xiaomi 12x putitada icon_neutral.gif

Vaata mingi Samsung S23 endale kui leiad kuskil seda müügis. Väiksemat sellest väga ei saa. S23 peaks oma 3-5 OS uuendust veel saama.
S24 peaks ka hinna poolest olema juba alla 700 euro ja ka kompaktne telefon. Mõõtmetelt pole suuremaks läinud.

Veel väiksemad telefonid on mingi enamvähem läbi aliexpress vms aga see oleks räige downgrade sellele Xiaomi 12x-le.
Ühesõnaga kuskilt neti poest mis pole Eestis, seega garantii probleemid võivad korralikult peavalu tekitada.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Väljavalit
HV vaatleja

sõnum 31.01.2025 12:57:53 vasta tsitaadiga

tont23 kirjutas:

Pixel 8a? Suuremates euronicsites oli piksli sektsioon kus saab neid näppida ja katsuda. a seeria head väiksed, hea ekraan, kiire, hea kaamera ja odav ka. Varsti tuleb 9a välja ka.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 31.01.2025 13:43:40 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Kas sa 14 ei mõelnud kirjutada ? Indoneesias elad et saad selle 15-ne 660 euro eest ?
Samas kus sa seda OnePlus Ace 5 Pro üldse saad ? Ma seda HV hinnakirja listis ei näe.
OnePlus 13R on vast kõige lähemale aga see on mingi 700 euro umbes.

Ei mõelnud. HV pole ainus koht kus hindu vaadata ja Eesti pole ainus koht, kus asju osta.
Spoiler Spoiler Spoiler

547 nüüd.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 31.01.2025 19:01:46 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
lopes39 kirjutas:
Kas sa 14 ei mõelnud kirjutada ? Indoneesias elad et saad selle 15-ne 660 euro eest ?
Samas kus sa seda OnePlus Ace 5 Pro üldse saad ? Ma seda HV hinnakirja listis ei näe.
OnePlus 13R on vast kõige lähemale aga see on mingi 700 euro umbes.

Ei mõelnud. HV pole ainus koht kus hindu vaadata ja Eesti pole ainus koht, kus asju osta.
Spoiler Spoiler Spoiler

547 nüüd.
Spoiler Spoiler Spoiler

Sellele tolli maks jne ei tule juurde ? Ja siis kas on see B20 band mis meil Eestis vaja on ?
Ma vaatan Eesti lehtedelt Eesti inimeste jaoks, ses nii on lihtsam garantiiga tegeleda kui seda peaks vaja minema.
Ma ei tea kuidas see välismaalt ostes käib. Pead telefoni postiga neile saatma või piisab ainult sellest et minna meil Eestis telefoni parandus kohtadesse ?
Samas kas sealt lehelt saad 2 aastat garantiid või saad ainult 1 aasta, ehk siis kui see pood on EU alast väljas kus ei kehti see seadus et peab olema 2 aastat garantii miinimum elektroonikale.

Väljavalit kirjutas:
tont23 kirjutas:

Pixel 8a? Suuremates euronicsites oli piksli sektsioon kus saab neid näppida ja katsuda. a seeria head väiksed, hea ekraan, kiire, hea kaamera ja odav ka. Varsti tuleb 9a välja ka.

Pigem vaadata Pixel 7 Pro või 8 Pro üle selle 8a. Mõõtmetelt pole erilist vahet. Xiaomi 12x pealt minna 8A peale ei ole väga suur uuendus prose poolest kui ka kaamera poolest. Kas üldse on mingi uuendus kaamera poolt, kuna Google Pixel seerias a versioon on stripped down version.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11292&idPhone2=12937

Pixel 8a Antutu v10 score on SD 870-st umbes 300k suurema skooriga.
Samas kaamera poolest see paremaks ei lähe ja 12x on kiirlaadimine 67W, kuid 8a omab 18W kiirlaadimist.
Mõõtmetelt on suhteliselt sama aga kas on mõtet minna 8a peale 12x pealt ? Pixel poolt saad lihtsalt android uuendusi kuid suurt mingit uuendust raudvaraliselt pole
Pixel 9 seeria pole ka prose poolest uuendus üle 8 seeriale. Pro versioon on lihtsalt kaamera mis on mõistlik uuendus aga ülejäänud on suht mõttetu.
Xiaomi 14 ja 15 oleks massive uuendus absoluutselt kõigis omadustes. Samsung S23/24 probleem on ka sama et laadimis kiirus on ainult 25W aga telefoni suuruselt on väiksem kui 12x ja 8a ja 14/15

viimati muutis lopes39 31.01.2025 19:17:50, muudetud 1 kord
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 31.01.2025 19:04:52 vasta tsitaadiga

Olen korduvalt tellinud sealt, ei tulnud tollimaksu. Nagu esmalt kirjutasin, sagedusi uuri ise, need on riigiti erinevad.
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 31.01.2025 19:05:16 vasta tsitaadiga

EUs ei ole sellist seadust, mis kohustaks andma 2a garantiid.
Kommentaarid: 204 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 170
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 31.01.2025 19:24:34 vasta tsitaadiga

Janis kirjutas:
EUs ei ole sellist seadust, mis kohustaks andma 2a garantiid.

Ma sain aru et Euroopas on mandatory kõik elektroonikale 2 aastat garantiid.

SKG kirjutas:
Olen korduvalt tellinud sealt, ei tulnud tollimaksu. Nagu esmalt kirjutasin, sagedusi uuri ise, need on riigiti erinevad.

Su asukoht näitab et oled Iirimaal ja seal teised teemad. Kas see neti pood üldse Eestisse saadab ?
Isegi paljud EU riigid ei saada Eestisse oma poe tooteid
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 31.01.2025 20:02:57 vasta tsitaadiga

Panin ju screenshotid icon_rolleyes.gif
Pealegi, uuri ise, miks sa minu käest kõiki neid asju küsid, mina pole nende esindaja vaid klient.
www.giztop.com

tagasi üles
tont23
HV veteran
tont23

sõnum 31.01.2025 20:14:16 vasta tsitaadiga

need samsad ja googli telefonid on muidu head soovitused aga seal mõned AGA-d icon_smile.gif head väiksed nad küll aga aku vastupidavus enamasti sitem kui mu xiaomil ja lisaks hind icon_rolleyes.gif

ilmselt niipea polegi veel midagi head turult leida icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 01.02.2025 08:53:38 vasta tsitaadiga

Pixel 8a on täis saast, mul on
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 01.02.2025 16:59:17 vasta tsitaadiga

tont23 kirjutas:
need samsad ja googli telefonid on muidu head soovitused aga seal mõned AGA-d icon_smile.gif head väiksed nad küll aga aku vastupidavus enamasti sitem kui mu xiaomil ja lisaks hind icon_rolleyes.gif

ilmselt niipea polegi veel midagi head turult leida icon_rolleyes.gif

No väiksema telefoni puhul ongi väiksem aku.
Samas ega see suurem aku nüüd ka palju rohkem vastu ei pea ja eriti just uuematel tippklassi prosedel.

Mul oli Redmi note 5 Ai Dual Cam millel oli 4000mAh patarei ja nüüd on Poco F5 millel on 5000mAh patarei.
Minu kasutuse juures aku peab sama kaua vastu.
Vaadates GSMA patarei teste näiteks Poco X7 Pro on 6000mAh patarei ja pole suurt vahet vs Poco F5 5000mAh patareiga vastupidamine ühest laadimisest.

Mõne kuu pärast peaks tulema Poco F7 ja sellele oodatakse et tuleb 7000mAh patarei või isegi 7500mAh
Iseasi kas see ka Euroopasse tuleb.

Nagu Hiina/India turu jaoks Redmi note 14 Pro+ on 6200mAh ja sama mudel nerfitud kaamera ja patareiga ehk siis 5110mAh
Või nagu Redmi Turbo 4 Hiina turu jaoks 6550mah ja sellest ümber nimetatud mudel India ja Euro turujaoks Poco X7 Pro on 6000mAh

Nubrid lähevad suuremaks aga tundub et ka energia kulu läheb aina suuremaks, seega suuremast akust pole palju kasu
tagasi üles
tont23
HV veteran
tont23

sõnum 01.02.2025 20:02:04 vasta tsitaadiga

see poco seeria ju tegelikult vist säästuseeria icon_biggrin.gif vähemalt mingid pocod küll

suuremast akust jah vähe kasu ,kui sisu saast jne
tagasi üles
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

sõnum 01.02.2025 20:26:22 vasta tsitaadiga

Minu jaoks äärmiselt oluline näiteks, sest kasutan juba mingi 15 aastat kahte telefoni korraga.
Üks on pildid, sotsiaalmeedia jms.

Teine on puhas töö, waze jne. Täiesti ükskõik sisuliselt mis resoga ekraan on ning tehnilised näitajad on enivei kehtivalt minu jaoks piisavad. Mul oli pikalt see mingi realme 6i. Pidas päev läbi wazet vastu jne. Mingil kiirel reisil käid näiteks 4 päeva, siis akut laadima ei pidanud sellel kordagi.
USA's käisin kaks nädalat, siis tulin tagasi 25% akuga ja korra laadisin ainult.

Ma nüüd olengi ootel, et mis tulemas on, sest mingid kõlakad käivad, et võib isegi 8000mah akuga sarnane käraka tulla. Kui ta mingi 150 maksab, siis võiks ligi võtta küll.

tagasi üles
tont23
HV veteran
tont23

sõnum 01.02.2025 20:40:37 vasta tsitaadiga

8000mah on mõttetu icon_biggrin.gif kolleegil nägin sellist kaasakantavat tuumajaama icon_lol.gif

https://www.klick.ee/nutitelefon-ulefone-armor-24-12gb-256gb-must?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAqfe8BhBwEiwAsne6gWNvqxT5spyyQtie4X9x7wICqaCMD1_CxxLxBc-DRNLaPJ7_n_JzPxoC4HcQAvD_BwE

kaalub megalt, üle 600 gr ja tava taskusse ei mahu väga icon_rolleyes.gif
tagasi üles
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

sõnum 01.02.2025 20:41:31 vasta tsitaadiga

jutt käib ikkagi tavamõõdus 6.7" telefonist nagu need odavad lutsud praegu siin viimased 5+ aastat olnud on.
Ma ei mäleta kas redmi või realme- emb, kumb kaalub praegu 6000-8000mah aku mahutavuse vahel

tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 02.02.2025 03:48:05 vasta tsitaadiga

tont23 kirjutas:
see poco seeria ju tegelikult vist säästuseeria icon_biggrin.gif vähemalt mingid pocod küll

suuremast akust jah vähe kasu ,kui sisu saast jne

Ei saa öelda et need Poco-d pahad on.
Keskklassis midagi paremat neist väga ei leia.

Poco on pmst esimene prioriteet performance. Kaamera ja kere materiaalide pealt hoitakse kokku.
Mul on Poco F5 millel on SnapDragon 7+ gen 2 mis on Antutu benchmark score poolest seal 1.1 millioni juures. Telefon maksis 410 euro.
Korralik kiire telefon. Raudvaraliselt võimekuse poolest oli sama võimas kui iPhone 14 Pro
Mul oli oluline et telefon on hea prosega et kõik toimib kiirelt. Kaamera mind ei huvita ja ma selle järgi telefoni ei osta.
Mu telefonil kaamera enamvähem leiab kasutust ainult veemõõtude pildistamiseks või poes väikese teksti pildistamiseks et siis sisse zoomida ja lugeda.

Teine asi oli muidugi see et telefonil oli 3.5mm kõrvaklappi pistik mis mul oluline et telefonis oleks. Kuulan muusikat harva seega mulle ei sobi juhtmevabad klapid, kuna need ka seistes lähevad tühjaks.

Eelmine aasta Poco X6 Pro oli seal 1.3 million score kandis ja nüüd hiljuti välja tulnud X7 Pro on 1.5 millioni kandis ehk siis seal SD 8 gen 2 ja gen 3 vahel kuskil.
Poco F6 oli SD 8s gen 3 ehk siis pisut nõrgem kui 8 gen 3 ja vist pisut parem kui 8 gen 2
Selle aasta lagi prose on 8 Elite ehk siis 8 gen 3 järglane.

Poco X7 Pro hinnad algavad seal umbes 300 euro juures seega on väga hea telefon noorematele inimestele kes mänge mängivad.
Kui kaamera on oluline siis Poco seeriaid pole mõtet vaadata. Kuigi kes seda teab, sest see aasta Poco F7 Ultra on 3-s mudel F seerias ja vist on rohkem kaamerale pühendatud ka
Inimesed muidugi kiidavad Poco telefonide ekraane viimased kaks aastat.

Ma tahaks ka väiksemat telefoni et saaks riideid ostes valida rohkem maitse järgi ja mitte tasku suuruse järgi, kuhu telefon sisse mahub.
Kahjuks väiksemad telefonid on ainult kas standard iPhone või standard Samsung S class. Ja no isegi F5-s oma 410 euro eest oli mul elu kallim telefon mis ma olen ostnud. Selle kasutuse juures mida mul telefon saab ei ole mõistlik ost rohkem raha välja käia.

Kui sul sellel Xiaomi 12x-l midagi viga pole siis peaks see veel aastaid vastu pidama. Ehk mingi aasta kahe pärast aku vahetus ainult teha.
OS uuenduse pärast kas on mõtet ainult uus osta. SD870 on ikka veel kõrgema otsa keskklassi võimekusega.
Alates ka eelmisest aastast oli lubadus Poco X seeriale ja F seeriale 3 OS uuendust. Iseasi on kas selle ka saab.

Kolmas variant oleks võtta mingi Flip versioon telefonist mis siis klapib kokku ja on väiksem kui suitsu pakk.
Aga need on päris kallid ja peab vaatama umbes aasta kaks vana mudelit et oleks mõistliku hinnaga.
Samsung annab 7 aastat uuendusi niikuinii seega pole hullu 2 aastat vana mudeli osta
tagasi üles
tont23
HV veteran
tont23

sõnum 05.02.2025 22:24:42 vasta tsitaadiga

pahad ehk polegi...aga kahjuks- ilged labidad ju kõik

ja miski pocode säästuseeria küll suht saast-lapsel oli üks, no midagi ta vastu pidas aga ikkagi pigem vähe icon_rolleyes.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 06.02.2025 02:05:31 vasta tsitaadiga

Vastavalt kuidas keegi hoiab. Mul pidas Redmi note 5 Ai Dual cam 5 aastat vastu ja siiani töötab, ehk siis 7 aastat kokku.
Maksis 170 euro 2018 aastal.

Labidad on kogu turg täis. Ainult kallimas otsas leiab mõne pisema.

Ega erilist lootus pole et saab pisemaid telefone. Praegu on siis ainukesed variandid kas iphone või samsung S seeria. Ja siis mida iganes firma poolt Flip mis on ka labidas kui ekraani kasutada, aga kui kokku pakkida siis on pisike ja mahub taskusse.
Kahjuks ka ainult seal 700 plus euro hindade juures.

Vastavalt kasutamisele peab ka neil kallitel telefonidel akut vahetama umbes 5 aastat peale ostu. Sama ka odavatel labidatel kui neid iga päev laadida.
Ma kasutan vähe seega ma laen umbes 2 korda nädalas-
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 06.02.2025 08:57:47 vasta tsitaadiga

Kellelgi on olemas ka Poco X7 Pro või siin teemas vaid spekulandid? Rääkige muljeid. (YT ülevaateid mis lihtivtud viimseni, olen isegi näinud juba)

Mõtlen siin telefoni välja vahetada, 2018 ostetud Poco F1 on oma aku eluea lõpus ning sooviks midagi tänapäevasemat, kiiremat ja suurema sisemise kettaruumiga ning X7 Pro tundub selline piisavalt uus ning close enough.

tagasi üles
Taux007
HV veteran
Taux007

sõnum 06.02.2025 09:23:32 vasta tsitaadiga

Mul on Poco X6 Pro, eelnevalt kasutasin Xiaomi Redmi Note 8 Pro.

Redmi Note 8 Pro meeldis - ei jooksnud kokku, ei hangnud, kõik töötas väga hästi.
Poco X6 Pro seevastu jookseb pidevalt kokku, ei oska autoga hoida ühendust (Android Auto pidevalt katkeb), Instagramis on aeg-ajalt üldse mingi automaatne ekraani tumenemine teemaks. Ei saa üldse rahul olla ja ei jäta muljet, et tahaks ühtegi Pocot enam proovida.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 06.02.2025 10:20:42 vasta tsitaadiga

Kui nüüd tollist paksust ja kaalu mitte vaadata, siis näiteks Ulefone Armor Mini 20 (Pro/T) on üsna väike.
https://www.ulefone.com/collections/flagship-rugged-phone
Ainus hea asi, et igivana põhikaamera sensor tundub kolmveerand tolline olema.
Soovitada paraku ei julge ja mingeid uuendusi sellele ilmselt samuti ei tule.
Aga taskusse, suure tõenäosusega, peaks vähemalt mahtuma. icon_lol.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 06.02.2025 18:25:32 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Kui nüüd tollist paksust ja kaalu mitte vaadata, siis näiteks Ulefone Armor Mini 20 (Pro/T) on üsna väike.
https://www.ulefone.com/collections/flagship-rugged-phone
Ainus hea asi, et igivana põhikaamera sensor tundub kolmveerand tolline olema.
Soovitada paraku ei julge ja mingeid uuendusi sellele ilmselt samuti ei tule.
Aga taskusse, suure tõenäosusega, peaks vähemalt mahtuma. icon_lol.gif

See Armor mini on Helio G99 ja Armor Mini Pro on Dimensity 6300
Mõlemad on nii kaks korda aeglasemad kui see Xiaomi 12x millel on SD870

Mõlemad maksavad ka üle 300 euro seega väga kallis sellise alumise otsa raudvara eest.

MaitK kirjutas:
Kellelgi on olemas ka Poco X7 Pro või siin teemas vaid spekulandid? Rääkige muljeid. (YT ülevaateid mis lihtivtud viimseni, olen isegi näinud juba)

Mõtlen siin telefoni välja vahetada, 2018 ostetud Poco F1 on oma aku eluea lõpus ning sooviks midagi tänapäevasemat, kiiremat ja suurema sisemise kettaruumiga ning X7 Pro tundub selline piisavalt uus ning close enough.

Mul on Poco F5 ja ei näe põhjust vahetada veel mitu mitu aastat.
https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_x7_pro-reviews-13582.php

On vast ainuke koht kust midagi lugeda. Samas seal on palju trolle ka kes käivad kommenteerimas et maha teha ilma et omavad telefoni.
Põhiliselt räägivad emaplaadi probleemidest mis olid X3 Pro puhul India turul põhiliselt.

Kui kiiret pole siis mõni kuu oodata peaks tulema ka Poco F seeria välja nagu nad Mai kuus umbes iga aasta on tulnud.
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 06.02.2025 21:18:38 vasta tsitaadiga

Taux007 ja lopes39. Tänud arvamust avaldamast! Kodumaiased arvamused olulisemad kui mitu välismaist.

Selle kevadeni ootamisega mõtlen veel. Mai on küll lähedal ja samas nii kaugel.

tagasi üles
macc
Kreisi kasutaja

sõnum 11.02.2025 17:55:06 vasta tsitaadiga

Volte ei tööta ühes (11t pro) telos Hyperos peal aga teises (12 pro) töötab? Ideid?
Ei saa sisse lülitada seda, kas see sõltub teenusepakkujast?:

viimati muutis macc 11.02.2025 22:44:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 394, 395, 396  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.