praegune kellaaeg 13.05.2025 04:32:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
26.04.2025 20:09:20
|
|
|
Kui rahvas enam ei taha dollareid. Siis nad on sunnitud.
1. Kui nad ostavad eelnevalt 1 miljon bitcoini.
2. Seejärel seovad dollari kursi bitcoini kursiga.
NB! See on puhtalt spekulatsioon.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
27.04.2025 09:14:13
|
|
|
Jah, spekuleerida võib, aga ma pakun,et nad ei osta. Hoiavad lihtsalt seda mis konfiskeeritud. Hiina vist samuti.
Ekstra ostnud nad minuteada pole.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
27.04.2025 10:18:51
|
|
|
Strategy ja XXI suudavad üksi ka seda bitcoini hinda kergitada.
|
 |
Longero
HV veteran
|
28.04.2025 05:58:59
|
|
|
Coinidest on Monerol on tugev aluspõhi ja privaatsuse osas nii peakski olema, et pole kellegi asi uudistada/nuhkida palju kellel on
MicroStrategy võib oma coine hoopis osaliselt müüma hakata kui olukord ebasoodsks peaks minema ja kui selline asi juhtub siis ohh seda punast kiipsu graafikul https://youtu.be/nOZ4K85Ev3I?t=1030
Kui maailma peale vadata üldise pilguga siis ma isiklikult arvan, et olukord lähebki suure tõenäosusega tükk aega ebasoodsas suunas. Mitte, et midagi väga halba juhtuks, aga olemasolevad väärtused hinnatakse ümber.
Artiklid jagatud |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
28.04.2025 08:26:16
|
|
|
Ma pakun, et bitcoini hind tuleb sel aastal ikka 150 000 - 200 000 USD ära. Selline üldine arutelu.
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
29.04.2025 07:05:36
|
|
|
Kui ta väärtus tõuseks nii kiiresti lühikese aja jooksul, siis ta on peaaegu väärtusetu. Oletame, et hind tõusebki selle tasemeni. Kes ostma peaks? Miks? Kui ta hind tõuseb nii kiiresti, mis siis takistab hinnal sama kiiresti või isegi kiiremini langemast?
See on nii jabur copium jutt, mis sa ajad.
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
29.04.2025 11:12:43
|
|
|
CBDC ja mõttekoht:
Spoiler 
---
Väga huvitav vestlus majanduse ja bitcoini teemal:
Spoiler 
---
AlvinL kirjutas: |
Kui ta väärtus tõuseks nii kiiresti lühikese aja jooksul, siis ta on peaaegu väärtusetu. Oletame, et hind tõusebki selle tasemeni. Kes ostma peaks? Miks? Kui ta hind tõuseb nii kiiresti, mis siis takistab hinnal sama kiiresti või isegi kiiremini langemast?
.. |
Eks see jabur asi olegi. Siiamaani mõtlen, et miks ma seda jaburdust 1 dollari eest ei ostnud..
|
|
tagasi üles |
|
 |
LeneLowcut
HV vaatleja
|
02.05.2025 13:18:54
|
|
|
UK-based crypto business shut down following worldwide complaints
The Insolvency Service investigated complaints made to Action Fraud from people in Estonia, Mauritania, Iran, New Zealand, Poland and Romania.
tsitaat: |
BTCMining Limited operated a cryptoasset mining business, but customers say they took payments for services they did not receive.
Insolvency Service investigation was the result of complaints made to Action Fraud from people as far away as New Zealand.
The company was subject to a winding up hearing at the High Court in Manchester on 29 April 2025.
A cryptoasset business registered in the UK has been shut down after people from multiple countries said they paid for crypto mining services but did not receive the promised financial returns and were unable to withdraw their assets.
BTCMining Limited claimed to operate a cryptoasset mining business, where customers would pay the company to mine crypto and receive any resulting income.
However, Action Fraud received complaints from people in Estonia, Mauritania, Iran, New Zealand, Poland and Romania claiming they did not receive the ‘mining’ service or their assets and had been subject to further payment demands.
The investigation also found that the company did not have a legitimate registered address anywhere in the UK.
BTCMining Limited was shut down following a hearing at the High Court in Manchester on 28 April 2025. |
Vaba Raha...
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
10.05.2025 19:27:48
|
|
|
Hispaania piirab juba sularaha:
Spoiler 
---
CBDC kui orjastusrakend ja stablecoin kui CBDC kloon:
Spoiler 
---
"AMLA kasutab „olulisuse künniseid“, et tagada otsese järelevalve alla võtmise ainult ettevõtete puhul, millel on „oluline tegevus mitmes jurisdiktsioonis“.
"Künniste hulka kuulub „vähemalt 20 000 vastuvõtvas liikmesriigis elavat klienti” või tehingute kogumaht üle 50 miljoni euro (56 miljonit dollarit)."
Alumine uudislõik siis. CEX - sa oled kõigis riigis järelvalvega. Ma olen surnud klient, siis jäetakse rahule. Pangakonto kinni. ..
---
Kuna ükski eesti "tõsiseltvõetav" ajaleht/meedia sellest ei räägi, siis täiendav uudiselink 2027 aasta regulatiivse uuenduse jaoks:
Spoiler 
--
Pidev vastavus ja regulatiivsed uuendused
MiCA vastavuse säilitamine on kriitilise tähtsusega, kuna regulatsioonid arenevad pidevalt. Pakume pidevat seiret, auditeid ja reaalajas regulatiivseid värskendusi, et tagada teie ettevõtte täielik kooskõla uusimate juriidiliste ja vastavusnõuetega.
Juriidiline analüüs ja riskihindamine
Meie vastavuse eksperdid viivad läbi põhjalikke riskianalüüse, hinnates regulatiivseid kohustusi, äristruktuure ja võimalikke vastavuslünki. Pakume strateegilist juhendamist, et aidata teie ettevõttel säilitada pikaajaline turvalisus ja stabiilsus vastavalt MiCA määrusele.
https://www.eestifirma.ee/et/service/mica-kruptovaraturu-tegevusluba/
vastulause:
Spoiler 
---
Euroopa Liit keelustab anonüümsed krüptovaluutad ja privaatsustokenid 2027. aastaks
Spoiler 
"Uue rahapesuvastase määruse (AMLR) kohaselt on krediidiasutustel, finantsasutustel ja krüptovarade teenusepakkujatel (CASP-idel) keelatud hallata anonüümseid kontosid või hallata privaatsust kaitsvaid krüptovaluutasid, näiteks Monero ( XMR ) ja Zcash ( ZEC )."
Sügaval nõuka ajal oli mõnda aega isegi jazzmuusika keelatud. Monero on jazzmuusika ja võimuorganid ei saa sellest aru.
Millest ma veel aru sain, et igasugune aadress, millel on privaatsed või anonüümsed rahastusallikad - keelatud.
julian assange ei pruugi enam koju saada kui ei teata täpselt, kes oli bitcoin omanik, kes assange kontole annetuse saatis. seega ajakirjanik - ainuke asi on jala kodu minna.. või ujuda üle ookeani, sest keegi sind ei aita!!! CBDC ja ajakirjandus - selle seadusega koos kaks mitte tõsiselt võetavaid asju.. MiCA ja AMLA ja veel tohutu hunnik lisaseadusi - IT ja arvutitaristu - täielik tsentraliseeritus ja totaalne kontroll.
See võib viia selleni veel, et kodus tehaks pistelist kontrolli - elektrienergia tarbimist, mis vara sul on ja kas sul on seif. ka kaasatakse anonüümne telefoniküsitlus, mis rahastatakse riigi poolt - kuidagi nad proovivad teha kõik kindlaks + kaamerad poodides ja igal pool - kes kasutab sularaha ja kus.
Ma ei tee mingit üleskutset ja provokatsiooni - aga mõelge, et kas äkki oleks parem kui oleks vähemalt 1 XMR privaatses rahakotis enne 2027. Omal riskil. Ja monero hind võib kõrgustesse tõusta - see on spekulatsioon, kuid võimalik. [aga meelde tuleb jätta, et kui sa oled eu liidu kodanik, siis sulle kehtivad kõik eu tuntud ja veel tundmatud seadused]
kui euroliit tahab, siis keelab ka oma kodanikel vananemise ära [see on täitsa võimalik - mingi seaduslik tablett ja sa tunned ise et, sa oled surematu nagu ka need brüsselis]
ilmselt pannakse ka õlale kodanikukaitse ja vabatahtlikud kontrollivad inimesi kõikjal ja mõtted on igal õhtul reguleeritud CBDC programmi poolt..
LISA: sügaval nõuka ajal hävitati varblasi, nüüd tänapäeval võib-olla ka tuvisi - saadad tuviga sularaha ja vastu tuuakse sulle monero.., allkirjastatakse tehing usaldusväärse ekspress tuvipostiga [+radarikindlad tuvitiivad, kiire update, detsentraliseeritud, lisajahutusega, turbomootor]
..
|
 |
Longero
HV veteran
|
11.05.2025 02:49:41
|
|
|
mina634, Zcash (ZEC) pole mingi koin, vt 5a graafikut. oli vist nii mu meelest, et ZEC asutajad jätsid oma kätte hulga koine v mingi jamps seal oli.
Artiklid jagatud |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
11.05.2025 11:26:21
|
|
|
ZEC oli tõsine coin, vähemalt alguses, mining rewardid oli nii väiksed et algul viskas hinna 3k btc peale sest kogu ilma peale oli olemas vähem kui ÜKS terve münt. Pärast tiksus veel mõnda aega mingi 3-5 btc kandis. Kui asutajad oleks midagi kõrvale pannud siis oleks kõva kiusatus nad tol ajal turgu panna ja selega oleks hind maha kukkund.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
11.05.2025 11:44:09
|
|
|
elukaz, oi jah, olid ajad. Sai ka ZEC tulles seda kühveldatud ning üks hetk avastatud, et kui panna teine samasugune kaevandusprotsess juurde käima, siis ongi kaevanduskiirus kahekordne ja seda ka pooli vaates.
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|