praegune kellaaeg 14.06.2025 23:50:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
08.04.2025 20:42:29
|
|
|
X tahab installimiseks, et sul oleks aktiveerimisvõti. vanem lasi ära installida ja trialis ka meedia teha. ma tegelikult leidsin ühe meili, kus on mingid võtmed. kui selle asjaga edasi tahaks minna, prooviks. hetkel on kõik masinad nii tehtud, et ma ei viitsi neid uuesti üle installima hakata. muide, macriumi buudikas ja sinna sisse kooeerid hirensist utiliidid ja saad väga hea töötava asja, millega saab w10/11 kohalikke kontosid lahti teha jms..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
10.04.2025 17:59:02
|
|
|
Ma näppisin huvipärast kunagi installitud O&O DiskImage Professional v11.0 Build 136 (30.01.2017a).
Image tegemisel ühest väikesest partitsioonist mille testiks võtsin. Vahest teeb samade seadetega ilusti ära, aga vahest viskab image tegemise lõpul mingi sellise errori "error timestamp" kuid image teeb ära.
Ma näppisin ise faili nime. Kas sellepärast võib olla, et mul äkki seal mingid keelatud märgid sees... kuigi soft ise ei hoiata midagi nime tegemisel, et keelatud
Pean silmas just neid kuupäevale ja kellaajale juurde pandud märke.
Näppisin nime selliseks: $TEMPL:(Year).$TEMPL:(Month).$TEMPL:(Day)-$TEMPL:(Hour).$TEMPL:(Minute)_Full-Part-Back_Link_840pro_P3_(Letter-P_Size1,93GB_MBR_NTFS).omg
Väljundfail selline: 2025.04.10-13.35_Full-Part-Back_Link_840pro_P3_(Letter-P_Size1,93GB_MBR_NTFS).omg
Wizard kaudu (default):
Filename: Image$TEMPL:(Year)$TEMPL:(Month)$TEMPL:(Day).omg
Väljundfail ca selline: Image20250410.omg
Lisada saab selliseid muutujaid:
ComputerName: $TEMPL:(ComputerName)
User Name: $TEMPL:(UserName)
Year: $TEMPL:(Year)
Month: $TEMPL:(Month)
Day: $TEMPL:(Day)
Hour: $TEMPL:(Hour)
Minute: $TEMPL:(Minute)
Second: $TEMPL:(Second)
Weekday: $TEMPL:(Weekday)
Calendar week: $TEMPL:(WeekNumber)
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
10.04.2025 18:31:42
|
|
|
Või miks sa ütled taasta ka sellest?
Aga see default nimi on paras rämps. Kui mitmetest partidest imaget teha siis tahaksin nimes kuupäeva ja kellaaega näha ning nime järgi võiks juba aru saada millise backupiga tegu ja kas on full v mingi muu backup.
Sellele Win keskkonnas "Report.xml" infofailile ei tahaks lootma jääda, pealegi ei saa seda softi mu arust niimoodi seadistada, et XML fail läheks backupiga samasse kausta. Nimi on ka mittemidagi ütlev "Report20250410.xml". Mõlemad, nii Report kui Job istuvad ühes kindlas kaustas. Kui ma kuhjaks kõik imaged samasse kausta ja default nimega siis karju appi
Kui masinas ainult üks ketas siis võibolla kannataks vaikeseadega jah lasta.
Ok, läksin liiale selle nime testimisega, aga tahtsin võimalusi näha.
Igatahes "Image for DOS" lasi küll mäletamistmööda nimesse palju infot panna https://www.terabyteunlimited.com/image-for-dos/
Artiklid jagatud |
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
10.04.2025 18:38:37
|
|
|
Longero kirjutas: |
Või miks sa ütled taasta ka sellest?
|
Recovery plan tuleb ka läbi mängida ehk proovida kas saab sealt taastada.
Fail võib sul olemas olla, aga kui miskeid vigu loopis, siis sealt taastamine ei pruugi õnnestuda.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
10.04.2025 18:42:57
|
|
|
napoleon, Jah seda küll. lihtsalt proovin eri nimetuste ja seadetega mängida esialgu. Niikaua kui errorit ei anna.
laurx, Ma pole Macrium'i palju näppinud. Kas seal saab seadistada, et erinevate ketaste/partide imaged on eri kaustades ja raportid samas kaustas kus backupid?
See O&O DiskImage on kuidagi puine ja seaded mitmes kohas. O&O'd ei peeta üldiselt halvaks, kuigi ta ei pidavat ka kõige usaldusväärsem olema.
Artiklid jagatud |
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
10.04.2025 18:57:04
|
|
|
mind ei ole macrium rohkem huvitanud kui vaid selle "rescue media" pärast.
Longero, sa pead olema kindel, et su varundus pärast kasutatav ka on. koht, kus mul cobian kaustasid regulaarselt rullib, pakib need kaustad lihtsalt kokku ja nimetab seal kus vaja kuidas vaja. lisaks roogib enda järelt vanad koopiad minema.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|