Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
09.04.2025 04:02:22
|
|
|
kui meeldis esimene, tuleks teist vältida, sellist pettumust pole ammu olnud. esimene osa ei vajanud järge, eriti veel sellist. süžee on masnedav, kiirustatud, täis ebasümpaatseid tegelasi ja selle lõplik järeldus on täiesti mõttetu.
tehniliselt on see üks parimaid videomänge eales, kuid samal ajal on sellel üks kõige amatöörlikumaid, teismedraamat täis lugusi.
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
09.04.2025 09:06:55
|
|
|
PC port on väga hea, jookseb hästi maxil ja näeb ka hea välja. Kuid esimesel pardil veits parem graafika.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
09.04.2025 09:19:16
|
|
|
rastaman kirjutas: |
kui meeldis esimene, tuleks teist vältida, sellist pettumust pole ammu olnud. esimene osa ei vajanud järge, eriti veel sellist. süžee on masnedav, kiirustatud, täis ebasümpaatseid tegelasi ja selle lõplik järeldus on täiesti mõttetu.
tehniliselt on see üks parimaid videomänge eales, kuid samal ajal on sellel üks kõige amatöörlikumaid, teismedraamat täis lugusi.
Spoiler 
|
Seda võiks vist nimetada ...eluks?
Spoiler 
See Elly on liialt mängijate mällu sööbinud kui tore tüdruk, samas Abby kannatusi ignoreeritakse. Elly otsib süstemaatiliselt kõik Abby sõbrad üles ("you killed all my friends" -Abby) ja teeb neile otsa peale, Abby oli rahul vaid Joeliga. Vähe sellest ka lõpus läheb ta kaks korda Abby-ga karvupidi kokku ma ei imestaks kui tuleb part III ja Elly läheb veelkord tüli norima, oma peret jälle ignoreerides.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
09.04.2025 10:56:35
|
|
|
mu vanaemale meeldivad ka seebiooperid
|
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
09.04.2025 11:17:14
|
|
|
rastaman kirjutas: |
Spoiler 
|
Mulle meeldis esimene osa rohkem kuid ma ei ütleks, et teist tuleks vältida...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
valter4
HV kasutaja

|
09.04.2025 19:43:36
|
|
|
Minu meelest päris hea mäng. Gameplay on parem kui esimesel osal. Ja mängin Grounded raskusastmega, vahepeal on ikka tükk pusimist, et edasi saada.
Stoori osas ei oska ka midagi halba öelda, pole nii hea kui esimesel osal, aga arvasingi, et nii head lugu ei pigistata enam välja. Mäng tundub parajalt pikk olema. Hetkel olen 15 tundi mänginud ja olen Ellie 2. päeva keskel.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõmmik123
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
valter4
HV kasutaja

|
10.04.2025 07:40:01
|
|
|
Pidin videokaardi draivereid uuendama, et mäng käivituks. Äkki sama probleem?
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõmmik123
HV kasutaja
|
10.04.2025 11:31:26
|
|
|
valter4 kirjutas: |
Pidin videokaardi draivereid uuendama, et mäng käivituks. Äkki sama probleem? |
Võimalik, mainib ka seda mulle, samas mul radeon ja app ütleb ise ,et mul uusimad peal.
Kuigi nimetab mingit versiooni mida mul eraldi peale lasta mingil põhjusel ei õnnestu lasta.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
valter4
HV kasutaja

|
10.04.2025 12:54:56
|
|
|
Äpp millegipärast ei pakkunud viimast versiooni. Netist leiab, otsi.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõmmik123
HV kasutaja
|
11.04.2025 00:56:13
|
|
|
Ops, Sain asja tööle tõesti oli asi Draiverites. sai siin veits üle tunni toksitud ja no mega. Ma ei tea kes siin Graafika üle virises v halva mängu?
Mulle meeldivad vähesed mängud ja ma kartsin peale neid poste siin ,et asi on ära käkitud aga kaugel sellest!
Graafika on ju super, ma ei oska kül kurta, minuarust väga ilus, gameplay on tunduvalt mõnusam ja pehmem ,kui esimel osal pc peal.
Ja no lugu tundub põnev, lõpuks midagi mida jälle mängida .
Super!
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
12.04.2025 22:29:57
|
|
|
Mõmmik123 kirjutas: |
Ops, Sain asja tööle tõesti oli asi Draiverites. sai siin veits üle tunni toksitud ja no mega. Ma ei tea kes siin Graafika üle virises v halva mängu?
Mulle meeldivad vähesed mängud ja ma kartsin peale neid poste siin ,et asi on ära käkitud aga kaugel sellest!
Graafika on ju super, ma ei oska kül kurta, minuarust väga ilus, gameplay on tunduvalt mõnusam ja pehmem ,kui esimel osal pc peal.
Ja no lugu tundub põnev, lõpuks midagi mida jälle mängida .
Super! |
Ära pane neid virisejaid siin tähele. Kõige parem on ise veenduda ja oma arvamus kogemuse mitte videote/ülevaadete pealt luua. Enjoy!
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
19.04.2025 14:45:01
|
|
|
Sain lõpuks mängu läbi. Gameplay ise on parem kui esimeses osas - relvade käsitlemine ja karakterite animatsioonid tunduvad palju loomulikumad.
Jah, gei- ja transteemad on mängus sees. Kui kõiki maailmas vedelevaid kirju lugeda, siis leiab sealt veel mitmeid teisigi geipaare lisaks peaosalistele. Kuskil raamatupoes oli raamat, mis kirjeldas ülikooliõpilast Helgat ning kudas ainult tema "suur õde" (ühika kaaslane pmst) oskab naise kehaga ümber käia ja talle rahuldust pakkuda vms
Ei saa öelda, et tegemist oleks kirjandusliku kullavaraga, aga kesmisest videomängu süžeest on see küll igati paremini kirjutatud teos ja lõppeks võib vägagi rahul olla, et interneti hala eirates sai mäng siiski ette võetud ja läbi mängitud.
Täiesti nõus.
lightbluefox kirjutas: |
Spoiler 
See Elly on liialt mängijate mällu sööbinud kui tore tüdruk, samas Abby kannatusi ignoreeritakse. Elly otsib süstemaatiliselt kõik Abby sõbrad üles ("you killed all my friends" -Abby) ja teeb neile otsa peale, Abby oli rahul vaid Joeliga. Vähe sellest ka lõpus läheb ta kaks korda Abby-ga karvupidi kokku ma ei imestaks kui tuleb part III ja Elly läheb veelkord tüli norima, oma peret jälle ignoreerides.
|
Spoiler 
Mulle sümpatiseeris Abby isegi rohkem peale seda, kui Ellie ei suutnud lõpus asja sinnapaika jätta ning läks Dinat ja last maha jättes ikkagi edasi nokkima (mis muidugi oli Abbyle ja Levile kasulik, kuna muidu oleks seal posti otsas lõpetanud). Samuti nagu Tommy, lõhkus ka Ellie oma suhte lähedastega kuna ei suutnud eluga edasi minna. Joeli mõrv oli jah väga kole ja veidi liiga graafiliselt kuvatud sündmus, aga lõppkokkuvõttes tõi ta selle ikkagi omale ise kaela.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
19.04.2025 20:03:16
|
|
|
minu jaoks on "fireflies" alati vastased olnud, abby on nende kambast pärit külmavereline mõrtsukas. nad tahtsid ellie tappa, et "vb" saada ravim, eelnevalt joelile valetades. selliste sotsiopaatidega ma ei saa sümpatiseerida. joeli ja ellie lugu oli ellujäämisest, teine osa on lihtsalt halvasti kirjutatud järg täiesti suvalise tegelasega kelle imal tasutalugu surutakse kõrist alla igal ettejuhtuval võimalusel.
viimati muutis rastaman 20.04.2025 00:32:10, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Prozer
HV kasutaja

|
27.04.2025 07:03:19
|
|
|
Esimeses osas jah kasvasid Ellie ja Joel kuidagi südame külge. Nüüd, peale PS5-t teost osa uuesti arvutil mängides tundub Abby ikkagi erilisel ebasümpaatne, alustdes ülimuskulatuursest kerest ja lõpetades tema mõttetu ja mittevajaliku armastus- või misiganeslooga, mida keegi absull näha ei tahtnud. Kahju, et Elly teda lõpus maha ei löönud 👎🏽
_________________ Sidevõrkude ja tehnilise infra arendus. |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ineedausername
Uus kasutaja
|
27.04.2025 15:46:22
|
|
|
Kuidas teil õnnestus see mäng osta? PC-le ei ole seda võimalik saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
27.04.2025 16:28:28
|
|
|
Ineedausername, pead kuskilt key saidilt ostma ja Steamis aktiveerima. Eelmisel lehel on cdkeys link olema, mis kindlalt töötab.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
valter4
HV kasutaja

|
29.04.2025 19:57:08
|
|
|
Sain ka lõpetatud. Steami järgi kulus 40 tundi. Esimeseks läbimiseks oli Grounded raskusaste liiga raske.
Mängu gameplay mulle meeldis, stoori oli ka üsna okei. Aga kuidagi viimane kolmandik (mida rohkem lõpu poole) hakkas järjest rohkem vastukarva. Mind Abby isegi ei häirinud ja oli huvitav tema lugu ka näha, aga üleüldiselt oli kogu stoori veits ajuvaba. Ja lõpptulemus jättis kuidagi külmaks.
Üle keskmise hea mäng, aga tundub, et uuesti mängimiseks ei ole põhjust. Mängu esimest osa olen ikka mitu-mitu korda läbinud.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
30.04.2025 15:02:55
|
|
|
Rõvedalt palju gay sitta täis. Part1 dlc juba selline. Mängu struktuur on ka suht sama. Natuke mängu, palju jooksmis simuleerimist.
Stoori väga vilets ei saanud üldse tegelaste motivatioonidest aru. Arvestades millises maailmas nad elavad, kus nad iga päev inimesi tapavad ja iga inimene võib vaenlane olla.
Siis koguaeg need flashbakid kus aeglaselt kõnnid ruumis ja otsid neid kohti kus Eeed vajutada, et Eeevente vahtida, et edasi saada ja sama jälle uuesti saaks teha. Seda sitta on pea iga paari tunni tagant. Ja need dialoogid või stoori mida nad seal räägivad ei ole üldse head ega huvitavad.
Tegelased on kõik väga rõvedad. Näevad rõvedad välja ja räägivad rõvedalt. Ellie nagu hoopis teine kui esimeses pardis. Siin on nagu mingi narkarist/jotta kes pidevalt pohmellis. Okse kuulata seda mutti. Part1 oli Elli väga jutukas ja naljakas, hoopis teine isiksus. Ja part2 on ta selline downer koguaeg, ka enne Jooli mõrvamist. Jutukuse ja huumori pidi see ninasarvik vist tooma. Aga tema oli rohkem häiriv ja väga halbade naljadega. Lisaks see värd lesbo jutt koguaeg. Tähendab, nii kuidas ma aru saan. See ninasarvik oli alguses hetero ja lasi end hiinaka poolt rasestada. Ja siis mõtles ümber ja hakkas lesboks. Et seal oli isegi tseen kus see hiinakas pahandas Elliga, et too teeb tema eksiga. WTF rõve fakk see veel on... OKSE. Pärast see rõvedus seal talus, kus pidin mitu pausi tegema, et selline pask läbi saada. Siuke värd liberaalide invaliidne maailm tuleb nuukida! FAKKING OKSE!
Muidu jah käimpläi on jah hää. Liikumine on kiirem ja äkkilisem kui essas. Mõnus fiiling. Mõnusalt brutaalne kah, et saad käsi ja jalgu otsast lasta ja ohver oigab ka veel pikalt. Natuke dep, et iga vaenlane keda mahalased keegi kaugelt hõikab ta nime ala"oo ei, Kaido". Umbele nagu mingi emotsionaalne piix mängijale aga hoopis naeruväärne kui lollakalt see tehti. Sest iga inimvaenlane teeb seda. Isegi need vilemetslased. Levelid on kah lineaarsed, kuid mitu teed alati. Alguses jäi mulje, et tahavad semi openworldi teha aga õnneks mitte.
Stoori lollusest veel nii palju, et mis teema selle shehulk-iga oli. Terve elu või enamus elust selles sõjaväebaasis elatud. Palju sõpru seal, kes kõik talle respekti avaldasid ja vist oli tal kõrgem ränk kah. Osad nendest olid nõus temaga pool riiki läbi käima, et seda ühte tüüpi tappa. Baas oli ka nagu linnriik kõigest palju. Seal oli tal kodu, relvi, toitu, loomi, võimsad autod ja palju kütust. Ja kõige tähtsam TURVALINE oli kah. Ja siis mingist hetkest saadab kõik pikalt ja sõdib oma sõdurfriendide vastu, sest kaks hiinakat teda muuseas päästsid. Mis oli rohkem nagu väga ei tahtnud kah teda päästa. Lisaks need hiinakad olid sellest metslaste klännist, mis on tema põhivaenlane. Mida shehulk pärast igat võitlust nendega, kommenteeris: "Kuradi scars. Ma tapan kõik scarsid". Lõpuks laseb oma kindrali maha, et seda transhiinapeded kaitsta. Ma ütlen need konfliktid ja motivatsioonid on tühjast pastakast välja imetud. Minu jaoks see kõik made no sense ja kogu stoori lõpuks ei viinud mitte kuhugi. Mitte midagi ei saavutatud lõpuks. Elli terve mäng: "oo ma tapan selle lita selle eest mida ta Jooliga tegi". Ja siis kui võimalus kättemaksuks käes, ta laseb tal minna.
Veel ajuinvaliidne on, et mõlemal pool on rasemutt kaasas. Kes seda äktsionid kaasa teeb. Ala ronib katustel ja hüppab kõrgelt alla. Mingi 8dal kuul juba, et suur küngas juba ees. Ja sellega ronib betoon seina otsa, kus kõhupunn läbi seinanurga clipib. IDIOOTNE sitt tegijate poolt! Aint, et pärast shokk effekti tekitada. Kõik on nii labaselt tehtud siin.
Lõpu cut Jooliga oli hea. Kus Elli vihaselt karjub ta peale, et miks sa mind päästsid seal haiglas. Minu elu on nüüd nii mõttetu. Viidates sellele, et lesbo on. ahahahahaah täpselt seda need homod ongi, mõttetud. Ja sellises post apokalüptilises maailmas neid ükski kommuun ega grupeering ei taluks.
Praegu olen teise ringi alguses ja raske on seda uuesti läbi teha. Sest vähemalt 50% mängust on timewasting filleriga, millel zero replayability. Tahaks väga osad kohad uuesti teha eriti see haigla boss fight. Üks parimaid boss fighte üle pika aja. See mäng vajab modi, mis selle jama kõik skippida laseb. Sest paljud on QTE-dega solgitud ja seda ei lasta skippida.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |