oranž kriminaal sööb tasapisi oma sõnu sõjele kiire lõpu tegemise suhtes ja need ei maitse talle nähtavasti mitte üks raas
"Ma ei tea. Ma arvan, et Venemaa tahab sellele sõjale lõpu teha, aga võib-olla nad mängivad ajaga. Ma olen seda ise aastaid teinud. Ma ei taha lepingut sõlmida, ma tahan mängu jääda, aga võib-olla ma ei taha seda üldse teha, sest ma pole kindel. Aga ei, ma arvan, et Venemaa tahaks, et see lõppeks. Ja ma arvan, et Ukraina tahaks samuti selle lõppu,"
Trumbile ja tema kambale võiks paigaldada sellise kaelarihma, et iga kord kui ütlevad "Biden" - saavad siraka.
Ses suhtes ikka täiesti uskumatu kui palju kurja Biden jõudis 4 aastaga ära teha.
Siin Leawitt'i järjekordne ränt sel teemal:
Leavitt admonishes Biden while commenting on text leak, Houthi attack
„Kui Euroopa Liit teeb koostööd Kanadaga, et USA-d majanduslikult kahjustada, kehtestatakse neile mõlemale ulatuslikumad, kavandatust palju suuremad tariifid,“ märkis Trump postituses, ning nimetas USA-d „parimaks sõbraks, mis on kahel riigil kunagi olnud.“
President Donald Trump said in a Sunday-morning phone call that he was “not joking” about a third term, adding that “it is far too early to think about it.”
The Lincoln Project is a leading pro-democracy organization in the United States — dedicated to the preservation, protection, and defense of democracy. Our fight against Trumpism is only beginning. We must combat these forces everywhere and at all times — our democracy depends on it.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Amazing _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Loomer on peast soe vandenõu teoreetik, aga kahjuks üsna suure jälgijaskonnaga.
Samas palju hullem tegelane on Peter Thiel. Tema on JD Vance'i upitamise taga ja omab raha, mõjuvõimu ja tal on ka mingi visioon.
Le Pen asemel võiks Al Capone olla ja läbiv mõte jääks samaks. _________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
Börsididele igatahes härra viimase aja otsused ei meeldinud.
Eks näis, kas turgidel tuleb nüüd tõeliselt must esmaspäev. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Aasta tagasi poleks küll osanud ette näha, et Trump niivõrd venesõbralik on. Aga noh, näitab selgelt ära, et need eestlased, kes Trumpi pooldavad, on peast soodad, Eestile on ta selgelt halb president. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Muski esines avaldusega vaid mõni päev pärast seda, kui Trump kehtestas Euroopa Liidule karmid imporditariifid, mis viisid maailma finantsturud vabalangusesse.
Tesla aktsia sai kõva paugu ning Musk peab ikkagi mõtlema enda heaolu peale ka. Samas on need 2 vägagi seotud omavahel, ehk on jällegi plaan, kuidas tariifidest taganeda nii, et oleks neile kasulik ja säilitaks näo oma valija ees. _________________
Samas majanduse kuldreegel olevat, kus iga mõõna peale pidavat kasv tulema. Ka Trump võib olla mittevähem poliittehnoloog kui meite kollektiivsed ajud parteide näol, kus valusad ja ebapopulaarsed asjad tuleb valitsusvastutuse esimesel aastal-paaril ära teha
Kui pärast kannatusi hakkab kõik paika loksuma, sõlmitakse riikide vahel uusi tolle leevendavaid kaubanduslepinguid - saab edu raporteerida, ka aktsiahinna kohta on mõned investorid korrutanud "rahu ainult rahu", kus sajad miljardid aktsiakahjumit võib täita küll uudispealkirju aga see on suure tõenäosusega ajutine ning mõned näevad aktsiapõhjas võimalust odavalt oma portfelli täiendada.
Aktsia börsihind ei mõõda niivõrd reaalväärtus, kuivõrd spekultatiivset usku, kui Tesla aktsia langeb, on neil reaalväärtus ehk tehased, insenerid jm kõik endiselt sama, kui oli ka kõrge aktisahinna puhul. Selles võtmes börsiettevõtted üritavad reaalväärtuse kõrval ettevõtet kasvatada ka manipulatiivse ja spekulatiivse börsiskeemi abil, sama skeemiga saab ka kahjumit tekitada.
Ei imestaks kui Trumpi poliitikate positiivsed uudised seisvad alles ees - mees on globaalses mastaabis kaubandussõja püsti pannud ja nagu sõdade puhul tavaks piisab tihti positiivsuseks pelgalt sõja lõpu uudisest _________________ ---
Ei imestaks kui Trumpi poliitikate positiivsed uudised seisvad alles ees - mees on globaalses mastaabis kaubandussõja püsti pannud ja nagu sõdade puhul tavaks piisab tihti positiivsuseks pelgalt sõja lõpu uudisest
Vägagi tõenäoliselt see nii ka läheb. Trump ei lähe ajalukku presidendina, kes tõi majandusele surutise ja lasi kogu aktsiaturu põhja. Proovin ise ka dca'da praegu allasuunas, homne ennustatav analoogia 87a krahhiga saab muidugi põnev olema. _________________
Kuskilt jäi silma kirjutis oranži mehikese düsleksiast. Pikkade tekstide lugemine pidavat olema vaevaline. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Ma olen oma elus üle elanud vähemalt kolm globaalset kriisi ja lisaks veel 3 lokaalset. Ja kõigi kohta on analüütikut öelnud sama asja - ükski kriis pole olnud ühegi eelnevaga üldse sarnane. Tegelikult öeldakse seda kõikide majanduskriiside kohta. Selle hetke moraal on, et tehisaru ei suuda midagi sellist absoluutselt ennustada ega ka hallata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.