Ma tegin pausi, läks veidi igavaks. Pea 19K ES mungal on päris hea. Hakkasin hoopis neid stellar base amulette müüma, 40exalti tükk. Las teised proovivad chance orb õnne. Minul seda polnud ka headhunterit ei saanudki. Küll aga kulus extra exaltid ära, et divine osta ja poison ranger geari paremaks saada. Mõnus chill build on küll, marsid ringi ja ongi kõik. Bosside bastu tiirutad nende ümber ja surevad. Temporalist tegin ka mõned korrad. Nende orbide korjamise faasi ei jõuagi boss, enne oli kutu.
Ootan huviga suurt patchi ja uut liigat. Väidetavalt märtsis tuleb.
stellarid liikusid 5 päeva tagasi juba 100 exalti praegu peaks 140 olema:D
said pügada kõvasti kui 40ex eest andsid
Zonerman, proovi SSFHC-d kohe mäng värskem. Ma nüüd teen siin suht okeilt T15 kaarte, ühtegi citadeli või endgame bossi pole kordagi proovinud. Võibolla üritan 4ndat trialit aga mul relv ikka mingi A5-st saadud noo ei leia paremat ja craftimine ka ei joppa..
Jahin lihtsalt seda Polcirkeln Sapphire sõrmust, et saaks ümber switchida korralikule default attackile, sellega mingi ulme clear praegu. Tundub, et Hammer of The Godsil vennad kasutavad üldse kahte 2H relva?! pean seda ka uurima ja kasutama korralikumalt võibolla seda weapon swappimist ja passive tree swappimist, saaks äkki oneshottimise ligidale T15 bossidega, hetkel ikka enamusest Molten Blastiga ja Perfect Strikega. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma tegin pausi, läks veidi igavaks. Pea 19K ES mungal on päris hea. Hakkasin hoopis neid stellar base amulette müüma, 40exalti tükk. Las teised proovivad chance orb õnne. Minul seda polnud ka headhunterit ei saanudki. Küll aga kulus extra exaltid ära, et divine osta ja poison ranger geari paremaks saada. Mõnus chill build on küll, marsid ringi ja ongi kõik. Bosside bastu tiirutad nende ümber ja surevad. Temporalist tegin ka mõned korrad. Nende orbide korjamise faasi ei jõuagi boss, enne oli kutu.
Ootan huviga suurt patchi ja uut liigat. Väidetavalt märtsis tuleb.
stellarid liikusid 5 päeva tagasi juba 100 exalti praegu peaks 140 olema:D
said pügada kõvasti kui 40ex eest andsid
Ma müüsin varem juba. Aga inflatsioon on oma töö teinud juba. Exalti väärtus kehv. Nagunii tuleb legaue reset varsti peale nerfe.
@Tanel kui nad need one shotid korda teevad. See on nõme kui mingi suva mob läbi 15k ES one hit teeb. Ma ei räägi ka siin mingist resist miinusest jne. Tavaline map lampi mõni pack nagu pinnacle bossid _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Tore oleks vahepeal kaasmaalastega veits pelada. Lisage "Botpotato" omale - mängin laste kõrvalt nii palju, kui aega on. Üksi veits niru koguaeg grindida.
Ma lõpuks rippisin oma lvl90 SSFHC Molten Blastiga ega ma ausalt midagi väga ei viitsinud enam POE2-s teha ka ja jäin pm magama kui see Bog Witch oma tunneli tulekera paska tegi, vaatasin, et vend hakkas tegema aga ta seljataha ei saanud enam minna kuna tegi vastu seina seda.. ahh savi proovin ikka vahele pigistada mingi 0.1sekiga olin surnud.
Mu ainus mõte oli, et leida see Sapphire sõrmus uuesti SSFHC-s ja proovida default attackiga screenwide clearimist aga mida nagu veel? Mingid lambi citadeli bossid? või pinnacle boss, mis ilmselt oleks oneshottinud anyway.. meh POE2 sisutühi kahjuks endgames.
Mõtlen praegu, et hakkan POE1 SSFHC-d uuesti tegema ja proovin Uberid maha võtta esimest korda, vaja Ephimeral Edge LSi jaoks lihtsalt farmida ja viisakad itemid craftida.
Probleem, tegin justkui misiooni ära, suunab tagasi karavani mind ja näitab ,et ma peaks võtma selle horni.
No ei ole kellegilt seda võtta ei paku kuskil misiooni lõpetamist samas mapil näitab ,et peaks olema...
Kus v kuda v kellelt ma selle sealt saama peaks?
Ma ei tea, mis te teete aga lendan blind peale mingite uute spear skillidega. Klassi veel ei tea.. gem info pole ka väljas.
Loodan, et datamine näitab mingid uued huvitavad unique itemid ära.. mingi peaks seal taastama vana heraldi plahvatused.
Ma ei tea ma pole viimasel ajal mänginud, ootasin uut 0.2 patchi, kus on meganerf. Kõike nerfiti korralikult. Peale seda vaatan uuesti kas on ikka katki see quest või ei.
Kuna minu praegused charid peale patchi enam ei toimi, siis vist teen ka uues liigas ehk fresh starti. Kuigi uuendus tuleb ka vanasse ehk saab olemasolevas liigas edasi teha. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
No nagu ma aru saan siis tegelt kogu contenti ka nerfiti ehk balanseerub ära. Mida ma mõtlen selle all on see, et sul on revived atlases. Esimene level Pinnacle bossi tehti nõrgemaks ja rohkem casual friendlimaks ning ta dropib sama häid asju, mis T4 oma.
Jah mõned asjad läksid lihtsamaks aga olgem ausad suurem osa ajast clearid sa trash või rare mobe mappides. Loeb build speed kiirus ehk kills per hour vms. Näis kahju, et nii hilja algab. Võib jälle olla serveri jamad.
30GB patch. Hea, et ma läksin üle 1Gbit internetile. Ei pea enam muretsema, et istud kaua selle taga
Aga nii nagu ma pakkusin queue juba ees, näitab mulle 1382 _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Mõtlesin jahh, et lähen blind Huntressiga peale.. noh pigem lihtsalt odadega midagi.. suutsin ACT2 keskele jõuda kuni enam lihtsalt ei jaksanud pidin pausi tegema.. piix niiiiii fakiiing tiguuu.. ma mõtlesin, et teen midagi valesti.. ei saa olla, et ma krt 6h mängin ja vaevu A2 keskel... aga noh siis vaatan Lilyt... johaaidiii mida nad teinud on odadega KOHUTAV MÄNG praegu... kohuuuutaaaav.
https://www.twitch.tv/ds_lily/clip/ResourcefulTolerantMoonTakeNRG-bjErpJm77lRLAyk2?filter=clips&range=7d&sort=time _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kõige sitem klass vist POE ajaloos. Isegi DS lily mainis seda. Ma loobusin eile õhtuks ei suutnud act I ka ära teha. Rollin mingi teise klassi.
HDTanel, https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3742373
Ma ei viitsi isegi süveneda, mis foorumis rahvas arvab. Aga tundub, et läksid ikka liiga julmalt nerfiga peale. Algus ei tohiks nii raske olla leveldamisel. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Zonerman, see on jah jube praegu.. vennad tegid hommiku hotfix NERFI.. mobid spawnisid 25% vähem eludega.. pole sellist tralli veel varem näinud, et nii ruttu NII RÄIGE flat nerf lihtsalt julmalt peale mängule tiritakse. Lisaks 25% hp-le tehti veel mingi nerf.
TÄIS KINO praegu ikka
LILY jõudis mappidesse 17 TUNNIGA.. anna olla.
Quin on ka hetkel alles A3-s SSFHC.. aga seal vanad Warriori skillid carrivad veits.. nüüd vend proovis seda uut hammersmithi see on julm naljakas..
keset suurt packi hakkad relva sepitsema, 4 lööki vaja teha siis valmis.. ja siis see sitane relv ükshaaval peksab valgeid mobe millelt läheb mingi 20% elusi iga löögiga
Ma tegin rangeriga ACT2'e hetkel ära. Karm, suht hea gear oli, et üldse act I lõpu boss maha saada lightning arrow spec.
Julm on ikka, kogu twitch chat ja striimerid viskavad nalja, et sellise hapu seisu pealt üldse keegi viitsiks mängida. Ma Poe1 ei ole teinud aga kas see võis olla kõige kehvem nerf üldse GGG poolt? _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Beta testimise ajal võibki vist oodata sellist värki. Proovin suvel ära millalgi, kui praegu saast, äkki jõuavad korda rohkem teha. _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
Kas tegemist on dawn of the bugs? Ma saan act 3s pidevalt DCd.... Hakkab juba üleviskama see pull.
Mina tunnen küll, kui pelan rangeri et mobid on liiga kiired. Minu combo koosneb fire wall ja gas arrowist. Mäng üritab olla soulslike aga mobid on diablo like. Ma ei saa õiget dopamiini pauku, sest mul on fuckin mana issues 24/7 ja ma ei jookse isegi kõige kõrgema leveli gemiga. Iga hetk hetkel on mängus challenge. Alles 3ndas actis tunnen ennast veits tugevamini, aga mana issue on hugeee..... Mul on equipitud clarity ja mingi mana rege asju ja võetud passive treest mana rege... See ei aita mitte sittagi.
Võtsin uuesti Huntressi ette aga seekod jätkasin vibuga ja lightning arrow + herald spec ja mitte speariga. Hoopis teine asi sama tegelt mis ranger klass. Tegin kuni lvl 28 siis poison + fire explosion spec.
Päris aus olla, siis ma kahtlen, et ma see season viitsin pikalt teha ja endgame samuti. Vb mappidesse viitsin. Ei meeldi see patch balance üldse. Mobid on üli kiired kõik ja isegi heade resisitidega kõik elemental damage hittid lähevalt nagu paberist läbi tänu nerfile. Isegi kui mobidel on 25% vähem elu siis dämm on ikka julm.
See spiriti värk on absurd. 8 sekundiga pead selle spirit mobi ära killima ja kogu selle pasa sees mis seal ümber on teised mobid, pead sa seda taim beast skilli murdosa sekundi jooksul surnud spirit mobile klikkima, et jõuda see endale võtta. Ühe korra õnnestus ainult ühe mobiga.
Last Epoch tundub nüüd palju ahvatlevam 15 aprill. See on minu arvamus hetkel. Näis kas nad patchivad midagi aga on selgelt näha, et liiga toores. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Mul samuti vibuga alustades on olnud keeruline. Tegin ühe rangeri lvl92 aga 25da lvli pealt pmst vahetasin crossbow vastu ja kõik hakkas sulama mu ees kohe _________________ 58579602
Ma vahetasin 13 leveli pealt mängu lihtsalt...LE season 2'te ootama Aga vaadates Jonathani intervjuud Zizaraniga, siis ilmselgelt on tal PoE2'le teistsugune nägemus, kui see mida enamus tahab.
eShelobik, Ma toksin POE2 edasi kuna LE tuleb 17 aprill alles. Aga jah kindel plaan on LE peale rohkem aega matta kui POE2. Praegu Huntress lvl 62 ja varsti mappides. Kuna currency drop on mega madal ja hinnad juba laes, mida mul vaja lightning spear jaoks, siis endiselt poison + fire explosion teeb töö ära. Clearing ei ole kiire aga bossid võtab mõnuga maha. Ütleks ikkagi, et mina ei naudi praegust patch seisu. Suuri muutusi ka ei ole tulemas enne 0.3 patchi.
Kes tahab näha, kui raevukas oli viimane GGG intervjuu, siis soovitan eriti algust vaadata, luban, et see on hea elamus . Jonathan ei adunud üldse matsu, et miks community nii pissed on. Poetasid ka selle välja, et nad ei testinud kogu chari leveldamist kampaaniast lõpuni. Kiirustasid selgelt näha selle patchiga.
LE osas super hyped, vaastasin nende intervjuu ära ning päris äge on. Jällegi uued arengud, mida teised kopeerivad nii Blizzard kui ka GGG mingil määral.
Kiitus Jonathanile, et lõpus vabandas oma käitumise pärast. Sellest intervjuust tuli ka ca päeva jooksul patch, kus olid ka mõned intervjuust välja tulnud probleemid parandatud. _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.