Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 05.01.2025 01:49:59 vasta tsitaadiga

Ma siin üritan SSF-is valgeid Sapphire sõrmuseid jahtida aga noo kunagi ei dropi ja ilma Rarity gearita valget base ka tuimalt jahtida ei viitsi.
Järsku T11 mapis dropib HEAVY BELT normal base.. yoo.. kuulge kas nad mitte ei muutnud Headhunterit Leather Belti pealt Heavy Belti peale POE2-s?
Läksin Hideouti.. võtsin Chance orbi.. icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 05.01.2025 03:20:57 vasta tsitaadiga

Eldest kirjutas:
Zonerman kirjutas:
Seda on mitmed twitch striimerid maininud ka. Mõni üksik on rohkem kui 1 leidnud ja nad on veelgi kauem farminud kui mina. Suht kindel, et osadel on esimesed citadelid kuskil ülikaugel alguspunktist ning seega ei saagi üldse proovida. Kui failid siis asi veel hullem. Ma igaks juhuks panin valge T15 mapi sinna. SUht kerge oli aga parem karta kui mingi uber rare affixiga map ja siis failida icon_smile.gif

300% waystone quant annab 2 fragmenti, sellega peaks veel ka suht lihtne olema, 720% quantiga sain 3 fragmenti, aga siis läks juba higiseks icon_biggrin.gif

Järgmien citadel panen jah ulme waystone sinna. Need kindad mis ma sain enne tõstsid mu ice strike 110k pealt 140k peale unbuffed icon_lol.gif
Tegin chaos ka ära, sellega sain veel 13% lightning resist pen. Socket ka lisatud enne seda ja max quiality. Socketisse midagi ei pannud. See müüb 7-8 divine hetkel. DPS on piisavalt nüüd, Natuke vaja passive ringi teha peale paari levelit, kuna ainus asi mis mis killib on chain freeze isegi charm vahel ei aita. Üks expedition olid kõik mobid on hit to freeze icon_lol.gif
Muidu miskit ära ei killi, 10k ES ja 72% dodge. Suht fun on breache teha nüüd. Üks laks ja kogu ekraan on puhas olgu või mingi ulme unique mob kuskil. Isegi minu suure ekraani peale ei mahu killid. Lightning paneb edasi kaugemale icon_cool.gif

HDTanel, Jah. Ma korjan kõik valged heavy beltid üles. Siiani olen vist proovinud kokku mingi 15 korda saada headhunterit aga pole õnnestunud, kõik on lõppenud itemi kadumisega. Vedas sul nagu ikka.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
thargun
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.01.2025 23:36:09 vasta tsitaadiga

vedasin ennast A2te ja.., mäng on enamasti igav ja tüütu, põhimõtteliselt nerfitud POE, algus oli uus ja huvitav aga esimese acti lõpuks uudsus kaob ära ja ei tea, jääb minust vist lõpetamata kampaania
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 07.01.2025 21:32:53 vasta tsitaadiga

Kes tahab atlas endgame mappi rohkem välja zoomida saada proovige nii. Scrollige hiire zoomiga sisse ja vajutage escape samal ajal. Mitu korda nii ja lõpuks toimib. Tagasi atlasesse minnes on veelgi zoomed out. Suht bugine on ikka hetkel aga tundub, et tegelt pidi saama vist rohkem zoomida välja.

Mul selline vaade, kui rohkem ei puutu zuumi peale seda.

edit:
Ma ei saa aru mis juhtus. Tegin tavalist T15 mappi kus oli ainult breach. Mappi avastasin veidi oli seal 2tk breach natuke eemal teine teisest. Mõtlesin oh vägev mul väike chance saada teine breach samas mapis. Hakkasin ühte tegema ja edasi liikudes tekkis neid uus breach kohti juurde mapis väiksel alal. Ja nii ma käisin ja jalutasin ringi ning muudkui tekitasin uusi breach juurde. icon_rolleyes.gif
Looti on nii palju, et ma siiani korjan seda looti üles. Väike pilt ka sellest. Hunnikus legesid ja mappe. Ning veel üks breach on eemal uuesti teha. Vb kordub sama asi? Ma pean vaatama mida see viimane atlase passiv ikkagi andis, aks on bugi või see 25% toimib ka aktiivse breach ajal spawnib? Nagu täesti ulme loot pinata. Loot on tegelt igal pool laiali pildil ainult üks ruumi osa.

Ongi nii, see atlase buff on põhjus. Mul on veel 2 breachi lisaks icon_biggrin.gif Kokku oli ühes mapis seega 4 eraldi breachi + need mis tekkisid veel lisaks esimesega igale poole mingi 4-5 tk juurde.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 10.01.2025 01:08:21 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Ma siin üritan SSF-is valgeid Sapphire sõrmuseid jahtida aga noo kunagi ei dropi ja ilma Rarity gearita valget base ka tuimalt jahtida ei viitsi.
Järsku T11 mapis dropib HEAVY BELT normal base.. yoo.. kuulge kas nad mitte ei muutnud Headhunterit Leather Belti pealt Heavy Belti peale POE2-s?
Läksin Hideouti.. võtsin Chance orbi.. icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Selle jätkuks tegin uue SSFHC Deadeye Molten Blasti chari ja A6-s atm droppis.. normal SAPPHIRE RING :O
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 10.01.2025 19:15:37 vasta tsitaadiga

Eile sain munga lõpuks lvl 94. Kõrgeim seni peale mitmete surmade. Eks ise ka üritasin joosta räigeid affixitega mappe ja iga death pikendas leveldamist.

Nüüd hakkan rangerit leveldama alguse tegin ära varem juba aga jätsin pooleli. https://www.youtube.com/watch?v=-zY8gfmI84A ei mingit skillide vajutamist ja jooske ringi lihtsalt. Itemid kõik olemas juba vaja lihtsalt leveldada. See jääb mu viimaseks leveldamiseks ja ootan uued klassid ära. Stashid on suht täis asju ja rohkem ei plaani juurde osta tabe, niigi palju läks premium quadide peale icon_biggrin.gif

Monk 94, Sorc 87, Witch 93 ja nüüd ranger.

Alustasin leveldamist ja kukkus dropist kohe +2 lightning spell wand kus spell damage, mana jne. 50exalti pakuti kohe lvl 18 item. Kurat tuleb rohkem leveldada, sest ise vajan kaa paari asja low level unique aga kallid juba. Just madala leveliga asju on raske saada, mis hästi rollinud. Low level itemid nõutud kaup icon_biggrin.gif

thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 10.01.2025 19:32:01 vasta tsitaadiga

Ma lõpuks leidsin omale klassi kellega on fun mängida, munk, kõik teised keda proovisin olid aeglased ja valgete kollidega läks liiga kaua aega, tüütu mängida.
Mungaga bossud lähevad esimese korraga, lihtsalt bell ja facetank, siiani act 2 alguses ,täitsa nauditav
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Kont
Uus kasutaja

sõnum 11.01.2025 11:41:10 vasta tsitaadiga

Pekkis minult scämmiti 30div ära. Olge ettevaatlikud. Unise peaga swapiti item ära ja ei pööranud tähelepanu. Nutt oli kurgus. Nädal grindi nulliti ära.😂
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 11.01.2025 12:31:13 vasta tsitaadiga

Ei noh nädalaga 30 divi siis pole ju hullu farmid uuesti icon_lol.gif
Ma pole ise sellist kogust kunagi näinud. Kõige rohkem droppis üks päev korraga 3 divine aga rarity ajasin meelega üles kasutades waystone'e, kus see kõrge. Üldiselt ei dropi nii tihti ja peamiselt tuleb itemite müügist.

Pühapäeval tuleb suur patch näis mis alles jääb ja palju nerfe tuleb, ning kas rarity võetakse sihikule.

Kont
Uus kasutaja

sõnum 11.01.2025 13:58:22 vasta tsitaadiga

Isiklikult ei saa ka väga divine. Rarity on kuskil suts alla 100. 30 divine sai kokkuaetud enamasti geari müügiga. Mõned väga head ringid jne sai craftitud, mida oli lausa piin müüa. Nt 5 divine rarity + attribute ring, 5 diviga belt ja mingi gloves ka, mis oli paar divine väärt. Müüsin kogu splinterid/breachstoned/distilled junnid maha. Paar kallimat asja ka droppis. Motivatsioon on täiesti 0. Paar divine alles. Craftin ja trading ainult. Farmima enne uut uudiseid kindlasti ei hakka enam. Loodan, et teevad uue seasoni. Meeletult tunde farmitud.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 11.01.2025 15:02:25 vasta tsitaadiga

Kont kirjutas:
Isiklikult ei saa ka väga divine. Rarity on kuskil suts alla 100. 30 divine sai kokkuaetud enamasti geari müügiga. Mõned väga head ringid jne sai craftitud, mida oli lausa piin müüa. Nt 5 divine rarity + attribute ring, 5 diviga belt ja mingi gloves ka, mis oli paar divine väärt. Müüsin kogu splinterid/breachstoned/distilled junnid maha. Paar kallimat asja ka droppis. Motivatsioon on täiesti 0. Paar divine alles. Craftin ja trading ainult. Farmima enne uut uudiseid kindlasti ei hakka enam. Loodan, et teevad uue seasoni. Meeletult tunde farmitud.

Jah see ongi tavapärane. Trade on see kust enamus divine mul tulnud samuti. Dropist ei tule essugi viimasel ajal va kui ma waystone + atlas buffid jne kokku näitas mappi alustades üle 200%+ rarity siis hakkas ka miskit droppima divine osas. Alla selle ei tule miskit olgu skilli all kuvatud rarity chance 40% või 100%. Minu hinnangul loeb see, mis total tuleb map affix chance kuval lõpuks. Jooksin mõned mapid kus rarity total oli 200-300% siis selle ajaga droppiski 3 divine samal õhtul. Muidu nädal otsa teinud 100 või alla selle (gearis vist ca 40), siis ei tulnud mitte ühtegi ka breache lammutades nii, et mul kiskus arvuti ka kooma mobide arvu ja nende üheaegse suremisega ekraanil.
Nüüd olengi kõrvale tõstnud waystone'id, kus rarity on hästi kõrgel ja need jooksen ainult +1 kuni 2 level node peal koos breach'iga. Siis on üsna tõenäoline divine dropib.

Keegi seda Eloni Poe2 draamat on jälginud? Tüüp jäi haledalt vahele pettusega lõpuks. D4 tõenäoliselt ta ka enda konto alt ei farminud. Poe2's enda arust lvl 96 HC char ja puudub loot filter ning ei saa aru kuidas gear süsteem töötab.

Vaadake ja naerge kaasa, see on kokkuvõte reaktsioonidest. Kõik suuuremad striimerid tegid oma reaction videod.

Spoiler Spoiler Spoiler

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 11.01.2025 17:44:08 vasta tsitaadiga

Munk on ainult hea kuna see on nii uber bugged, et jube icon_lol.gif mingi kolm kella maha, et bossile dämmi teha ja siis räige herald of ice abuse ning lisaks veel räigelt overbuffed freeze võimalus hetkel.
Ma arvan, et homses livestreamis saavad enamus top skille RÄIGE nerfi.
Haigelt palju skille/itemeid/passive tree on mega unbalanced hetkel.

Niisiis ma loodan ainult buffe oma hübriid melee Molten Blast karakterile icon_biggrin.gif

Eloni skämmi oli ammu ette teada. D4BAD-is ka ju kui olid ikka endgame ennast mänginud siis mõistsid KUI HAIGELT PALJU AEGA pead kulutama, et perfect rolled gear saada ilma mingisuguse abita, isegi tradedes.
Talle lihtsalt fännid annavad tasuta looti, näitavad mida mängida, mis parim oleks ja siis aeg ajalt võtab karakteri üle, et ise paar mappi mängida.
Lihtsalt POE-s on rämedad higistajad nonstop mängimas ja seal võetakse kohe vahele kui RMT-d või lihtsalt tsiidid.
Ma CARN-i vaadanud mitu päeva kuidas ta LVL100 üritab saada ja noo see on ikka USKUMATU.. 20h päevas laseb, et saada heal juhul 1bari 20st icon_eek.gif ja siis tuleb mingi Elon jou mehed ma lvl97 HARDCORE EZPZ mäng, lowlevel loot veel, HOWA aint lvl 52 icon_lol.gif

viimati muutis HDTanel 11.01.2025 17:51:52, muudetud 1 kord
tagasi üles
Kont
Uus kasutaja

sõnum 11.01.2025 17:48:35 vasta tsitaadiga

Ma enamasti teen Breache. Alustan mappimist tavaliselt toweritest, ehk vaatan kõige mõtekama tee toweriteni. Ajan Quantity of items nii palju ülesse kui võimalik. Vahest isegi ostan tableteid. Waystoned +quantity of items panen kõrval ja maxin täielikult exaltidega(corruptionit ei kasuta) jne. Need kasutan parimate mappides Breachides ehk nt Beach, Savanna jne. Exalte viskab parimate jooksudel 10-20 exalti. Alati sorteerin parimad gear pieced ja kasutan palju exault et upgradeda geari. Väga palju miinust, aga vahest tuleb ägedaid asju, mille eest saab divine+ ka küsida. Eriti suur rõhk on ringidel. Ringidest otsin attribudega või resistidega.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 11.01.2025 17:54:21 vasta tsitaadiga

Kont kirjutas:
Ma enamasti teen Breache. Alustan mappimist tavaliselt toweritest, ehk vaatan kõige mõtekama tee toweriteni. Ajan Quantity of items nii palju ülesse kui võimalik. Vahest isegi ostan tableteid. Waystoned +quantity of items panen kõrval ja maxin täielikult exaltidega(corruptionit ei kasuta) jne. Need kasutan parimate mappides Breachides ehk nt Beach, Savanna jne. Exalte viskab parimate jooksudel 10-20 exalti. Alati sorteerin parimad gear pieced ja kasutan palju exault et upgradeda geari. Väga palju miinust, aga vahest tuleb ägedaid asju, mille eest saab divine+ ka küsida. Eriti suur rõhk on ringidel. Ringidest otsin attribudega või resistidega.

Fubgun tegi hea video kuidas korralikult farmida aga see ehk aktiivne kuni järgmise gigapatchini icon_lol.gif armageddon patch, nerf everything.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 11.01.2025 18:11:25 vasta tsitaadiga

Ei ole Eloni seiklusi jälginud, ega ei huvita ka. Võtan mängu uuesti suvepuhkusel kätte, ootan huviga igasugu balance patchimist. beer_yum.gif
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 13.01.2025 07:27:35 vasta tsitaadiga

Enamus populaarsemaid mängu streamereid on Eloni rumalused teemaks võtnud. (vist ?)

Hea tasuta reklaam PoE 2-le.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 13.01.2025 23:36:41 vasta tsitaadiga

Patch tulemas see nädal eile oli Tavern talk. Suht okei hetkel, mingeid nerfe veel ei tule vaid parandused ja teevad asju paremaks hetkel veel.

Kui tuleb EA league, siis ka nullist kõik.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 14.01.2025 05:09:20 vasta tsitaadiga

Ma olin veidi shokeeritud, et midagi ei nerfita EA-s.. icon_neutral.gif aga tundub, et lihtsalt tahavad esimese EA liiga ära oodata nerfidega, mis on okei.
Uuendused ise olid väga mitte midagi ütlevad.. paar quality of life uuendust, mis teeb endgamest lõpuks okei mängu aga räige contenti puudus on atm.
Õnneks nad ise on teadlikud ja eks siis tuleb liigasi ootama hakata.

btw proovisin esimest korda lõpuks QUARTERSTAFFiga leveldamist, skille.. WTF icon_lol.gif see on nii busted.
Proovige julgelt kui tahate melee stiilis võidelda, eriti kui te ei mängi HC-s.
Isegi default attackiga hea kui Tempo ja Overpower sisse toppida.
Hiljem sujuvalt ICE STRIKE peale A1 lõpus ja see on megahea lihtsalt.. blinkib vaenlasteni ja freezib pea kõik ja siis Herald of Icega purustad kõik..
Relva ka mega lihtne leida kuna 80% converdib COLDiks.. lihtsalt giga phys dam relv on julm.
Kui single target surra ei taha viskad oma kella maha ja lihtsalt pea 3x dämm juurde.
Pole seda venda kunagi nii ruttu maha võtnud icon_lol.gif SSFHC
Spoiler Spoiler Spoiler
A3 Pärdik suri nii, lihtsalt rando staff mille leidsin leveldades peal. Alles hiljem avastasin mida mu resid teevad icon_lol.gif ime, et elus olen meleena.
Ja siin A2st leitud staff, lvl33 staff boostis DPS 2x
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis HDTanel 14.01.2025 07:53:57, muudetud 2 korda
tagasi üles
Dreamlover
HV Guru
Dreamlover

sõnum 14.01.2025 07:37:46 vasta tsitaadiga

Diablo?
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 14.01.2025 19:09:09 vasta tsitaadiga

Dreamlover kirjutas:
Diablo?

blink.gif ?

Kont
Uus kasutaja

sõnum 14.01.2025 21:13:32 vasta tsitaadiga

Eks ta ole copy paste jah Diablost icon_biggrin.gif Minu endgame gemling build on full spiritborn 2.0. Lendad mööda mappi, kõik plahvatab ja gg. Sain chance orb kasutades Headhunteri suht heade rollidega ka. Õige ka, et ei nerfitud, sest tüübid on investinud buildidesse 100-200 divine ja tohutult tunde ning ei kujuta ette kui build saab nerfi. Ice Strikega campaign on easiest asi. Ostke pillar of god, pange mingi damage rollidega sõrmused peale ja te olete julm vana. Monki leveldamine oli vb act 1-2 piin. Heraldi proci tööle saab siis fun to play. Peale seda läks nii leboks, et kõik bossid surid 5sekiga max kuni lõpuni välja.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 18.01.2025 02:40:50 vasta tsitaadiga

Ma olen veits segaduses. icon_biggrin.gif

Poe2 ongi ju D2 põhjal suuresti lihtsalt tänapäevane graafika ja uuem skill süsteem ning endgame. Seda on ju GGG Jonathan mitmeid kordi öelnud ka EA enne launchi intervjuudes, et D2'st sai alguse see ettevõte. Poe1 minu jaoks oli liige ulme ja hiljem enam ei tõmmanud. Poe2 on senise põhjal tunduvalt arusaadavam aga just see D2 vibe on hea. D3 ja D4 läksid hoopis teist teed ja ei meeldinud aga valikut polnud eriti peale Last Epochi.
Kokkuvõttes paremad osad võeti üle D2'st millega Blizzard failis järgmsites seeriates. Monk saab nerfi nagunii, liiga lihtsaks läks. PAthfinder poison on fun mappe joosta. Eile tegin breache, Nüüd saan aru, miks nad tahavad mobide arvu vähendada breachides. Serverid ei pea vastu sellele mahule isegi arvuti läheb hulluks, kuna looti on nii palju korraga, et isegi uber filtriga hakkab läägima. Posion hästi tiheda mobide arvuga tapab kõik korraga ära ekraanil ja edasi.

edit: uus patch on päris hea. Nüüd näeb ka citadele kaardil.

Mingi korralik affixite kogus sattus siia. Vaatab kas ellu ka jääb seal. PRaegune poison runner build 16500 ES kannatab lasta karme mappe, isegi kui stunnitakse.

siven
HV veteran
siven

sõnum 20.01.2025 19:51:56 vasta tsitaadiga

mingi guild ka meil tehtud?
kes saab invitega LumeMees
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 25.01.2025 18:41:33 vasta tsitaadiga

Ma siin vahepeal ikka mängu värskena hoidnud ja üritanud SSFHC endgame suruda ennast.
Täna võtan esimesed T14 kaardid ette juba.
Molten Blast Gemling, otsin seda freez sõrmust siis prooviks Mace Attacki mida AlkaizerX mängib.
Üritan siin aru saada kui raske endgame on vs vana path, et aru saada mida peaks muutma, et mäng hea püsiks.

Niipalju olen aru saanud, et ES on täiesti idiootselt busted.. vennad jõuavad fresh league start geariga mappidesse 15K buffed ES-iga icon_lol.gif lõpetage ära..
Diablo 4..
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 26.01.2025 13:04:23 vasta tsitaadiga

Ma tegin pausi, läks veidi igavaks. Pea 19K ES mungal on päris hea. Hakkasin hoopis neid stellar base amulette müüma, 40exalti tükk. Las teised proovivad chance orb õnne. Minul seda polnud ka headhunterit ei saanudki. Küll aga kulus extra exaltid ära, et divine osta ja poison ranger geari paremaks saada. Mõnus chill build on küll, marsid ringi ja ongi kõik. Bosside bastu tiirutad nende ümber ja surevad. Temporalist tegin ka mõned korrad. Nende orbide korjamise faasi ei jõuagi boss, enne oli kutu.

Ootan huviga suurt patchi ja uut liigat. Väidetavalt märtsis tuleb.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.