Ei leia, ilmselt pooleli paketivahetus segab.
Tõenäoliselt on need kanalid, mis vabalevis nagunii olemas. _________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju
Üsna mõttetud kanalid, viimasel ajal olen nendest ainult Alo-tv'd natuke vaadanud. Tasuta lisakanalid on Alo-tv, Euronews Rus, Life-tv, TBN Baltia, Bloomberg TV, Current Time, Taevas TV7, Deutsche Welle, Ukraina 24, Orsent TV, TVN.
Ma tahan vahel Nickelodeoni või Cartoon Networki vaadata, odavaimas paketis on need ainult Elisal. _________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju
Tere,
Kirjutasin kunagi a. 2021 äpile "Elisa Elamus (Android TV)" sellise arvustuse:
Philips TPM191E, Android 9.0, Äpi versioon 1.38 ETV ja ETV2 kanalitel puuduvad eesti keelsed subtiitrid, kuigi üldseadetes Eesti esimeseks eelistuseks seatud nii heli kui subtiitritele. Samuti on kanalikohasele eesti keel seatud. Teistel kanalitel, mida vaatan, on subtiitrid olemas. Vist oli ka Fox-iga mingi probleem, täpselt ei mäleta, kuna ei vaata seda kanalit. Kas see võib olla mingi TV ja äpi halb kombinatsioon? Telefoni rakenduses on samal ajal kõik subtiitrid olemas. Millised oleks lahendused?
Paar aastat tagasi võtsin prooviks jälle Elamuse aga mitte essugi ei olnud muutunud. Enam ei taha prooviks võtta, kuna sellest lahti saamine oli üks igavene keberniit - veebi kaudu ei saanud, tuli esinduses järjekorras seista ja teenindajale seletada, et äkki ma ikka ise ei olegi kaamel.
Teler vahepeal uuenenud Android 11-le ja samuti on äpi versiooni kõvasti edasi kerinud.
Kas foorumis on kedagi, kes kinnitab, et Philipsi teleris nüüd supakad töötavad ETV kanalitel?
ETV ja ETV2 saadavad subtiitrid eraldi streamine nagu saatma peaks. Teised Eesti kanalid kõrvetavad sisse.
Mingi ikaldus on sul telekaga siis kui see ei suuda kuidagi õiget subtiitri tracki võtta.
Ei ole ainult minul ikaldus, vähemalt kahte Philipsi omaniku tagasisidet olen äpil näinud sama teemaga ja vist oli ühel Sony-i ka, kui täpselt mäletan.
Kas kuidagi käsitsi mingi valiku alt ei õnnestu üldse neid subtiitreid näitama sundida?
LG-ga nagu pole probleemi, aga see on muidugi WebOS mitte Android. Elisa enda digiboxiga ka probleemi pole.
Mäletan nagu, et ainult mingi vaegkuulaja/nägija valik andis mingisuguse muutuse. Aga mis seal täpselt oli... vist luges peale.
Mitte ühtegi keele kombinatsiooni ei õnnestunud kätte saada. Eetrist kõik toimis muidugi.
Edit:
viimati muutis Urki1234 28.03.2025 13:54:53, muudetud 1 kord
ETV-l on see vaegkuulja valik ka subtiitrites, aga need on üsna tüütud kuna on isegi eestikeelsetel saadetel ja koos liigse infoga.
Roboti monotoonse häälega peale lugemine on ka, aga see on helitrack ju.
Mina ühendaks telerile kasvõi ainult testiks anenni sappa ja prooviks, kas eetrist tuleva signaaliga saad subtiitrid kätte.
Saad teada, kas jukerdab teler või äpp.
Edit: just nägin, et proovisid eetrisignaaliga. Järgnev jääb ikka kehtima.
Kuigi tegelikult ei näe ma üldse mingit põhjust, miks ETV-de vaatamiseks mingi ***alisa äppi peaks pruukima.
Pane siis juba ERR-i enda äpp.
Ei ole ainult minul ikaldus, vähemalt kahte Philipsi omaniku tagasisidet olen äpil näinud sama teemaga ja vist oli ühel Sony-i ka, kui täpselt mäletan.
Edit: Telial ei ole seda probleemi kunagi olnud.
See mure oli jah osadel android 9 TV OS telekatel. Aga minu arust lõpetas elisa üldse Android 9 toe (subtiitrite jama pärast) ja uuemates versioonides peaks subtiitrid olemas olema küll.
Tere,
Kirjutasin kunagi a. 2021 äpile "Elisa Elamus (Android TV)" sellise arvustuse:
Philips TPM191E, Android 9.0, Äpi versioon 1.38 ETV ja ETV2 kanalitel puuduvad eesti keelsed subtiitrid, kuigi üldseadetes Eesti esimeseks eelistuseks seatud nii heli kui subtiitritele. Samuti on kanalikohasele eesti keel seatud. Teistel kanalitel, mida vaatan, on subtiitrid olemas. Vist oli ka Fox-iga mingi probleem, täpselt ei mäleta, kuna ei vaata seda kanalit. Kas see võib olla mingi TV ja äpi halb kombinatsioon? Telefoni rakenduses on samal ajal kõik subtiitrid olemas. Millised oleks lahendused?
Paar aastat tagasi võtsin prooviks jälle Elamuse aga mitte essugi ei olnud muutunud. Enam ei taha prooviks võtta, kuna sellest lahti saamine oli üks igavene keberniit - veebi kaudu ei saanud, tuli esinduses järjekorras seista ja teenindajale seletada, et äkki ma ikka ise ei olegi kaamel.
Teler vahepeal uuenenud Android 11-le ja samuti on äpi versiooni kõvasti edasi kerinud.
Kas foorumis on kedagi, kes kinnitab, et Philipsi teleris nüüd supakad töötavad ETV kanalitel?
pead ei anna aga proovi seda... philipsi telku puldist subtiitrid ja off valik- maakodu telkus oli ka sellega jama ja töötas supakad ilmusid nagu võluväel
see probleem on pigem philipsi jama...etv ja etv2-l
hiina (funai) käkerdisel on läbi aja see jauram olnud ernevate mudelitega. parim oli tälge (subtiitrid sisse) mis nende keeles tähendas vist, et subtiitrid peidetakse teleka sisse nii ära, et neid näha pole. mõned suudavad ka seadistamisel teha mingi riik / regioon " = suvaline mille peale hiljem sisu ennast kuidagi paidaldada ei mõista. varased xiaomid ei teadnud eestist midagi.. ja droide nende peal na ka nagu kirjusid koeri, ongi teema, et ei tule see, ega too. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
hiina (funai) käkerdisel on läbi aja see jauram olnud ernevate mudelitega. parim oli tälge (subtiitrid sisse) mis nende keeles tähendas vist, et subtiitrid peidetakse teleka sisse nii ära, et neid näha pole. mõned suudavad ka seadistamisel teha mingi riik / regioon " = suvaline mille peale hiljem sisu ennast kuidagi paidaldada ei mõista. varased xiaomid ei teadnud eestist midagi.. ja droide nende peal na ka nagu kirjusid koeri, ongi teema, et ei tule see, ega too.
Seda supaka sisse/välja TV-st tasuks ehk katsetada aga kas kellelgi on aimu - oskab soovitada kuidas seda teha nii, et ei peaks seda "Elajast" omale tellima?
Ei ole hetkel ühtegi head tuttavat, kelle kontoga saaks proovida.
hiina (funai) käkerdisel on läbi aja see jauram olnud ernevate mudelitega. parim oli tälge (subtiitrid sisse) mis nende keeles tähendas vist, et subtiitrid peidetakse teleka sisse nii ära, et neid näha pole. mõned suudavad ka seadistamisel teha mingi riik / regioon " = suvaline mille peale hiljem sisu ennast kuidagi paidaldada ei mõista. varased xiaomid ei teadnud eestist midagi.. ja droide nende peal na ka nagu kirjusid koeri, ongi teema, et ei tule see, ega too.
Seda supaka sisse/välja TV-st tasuks ehk katsetada aga kas kellelgi on aimu - oskab soovitada kuidas seda teha nii, et ei peaks seda "Elajast" omale tellima?
Ei ole hetkel ühtegi head tuttavat, kelle kontoga saaks proovida.
Minu meelest on ikkagi kõige lihtsam see teenus tellida ja ära proovida. Kui mina proovisin siis küll ei pidanud lõpetamiseks kuskile kohale minema. Jätsin iseteeninduses (Annikale) info, et tahan lõpetada. Kuri tädi helistas, miks Elisa ei meeldi. Seletasin ära ja sai kohe lõpetatud. Igal juhul lihtsam, kui siia foorumisse neid postitusi kirjutada.
Vabandust imeliku postituse pärast; kasutan Google translate'i, kuna postitus peaks olema eesti keeles, aga oskused on üsna puudulikud
Kas kellelgi on kiudoptilise ühenduse puhul probleeme Elisa DHCP uuendamisega? Esialgsel päringul (nt broadcastiga) saan DHCP-vastuse, kuid tundub, et kõiki uuendusi (unicastiga) ignoreeritakse.
Näib, et päringud lähevad aadressile "85.253.0.13", kuid see lihtsalt ignoreerib neid.
See põhjustab ühenduse katkemise iga 2 tunni järel (DHCP rendi kohta) ja IP muutumise.
Tele2 ega Teliaga (ka Enefit Fiberiga) selliseid probleeme pole
Enefiti ühendus, FTTH-10GEPON-1F-3P ONT ja ühendatud UDM Pro-ga 10 Gbps vasest adapteriga SFP+-l.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.