Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Serverid / Andmemassiivid / Tulemüürid »  PLEX serveri ehitus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 20.02.2025 00:35:20 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
ufo56 kirjutas:
Läks künnivõistluseks, mainisin ka ära icon_biggrin.gif Plex ise töötab väga hästi.

Ma ei kommenteeri, lolli peaga ostsin isegi passi kunagi. icon_sad.gif
Ja server võib olla toimibki aga rakendused on poolpidused, nende Android’i äpp arvab endiselt et mul on 55” telefon kodus seinal icon_lol.gif
Ma olen 2 korda vahepeal telerit vahetanud ja 6 aasta jooksul pole nad suutnud seda korda trha, vaatamata korduvale raporteerimisele.

Mis mõttes "arvab endiselt et mul on 55" telefon" ? Mis sellest mis Plex arvab...

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.02.2025 11:15:01 vasta tsitaadiga

Ma ei saanud ka aru icon_rolleyes.gif . Mul pole olnud ainsatki resolutsiooni ega seadme tuvastamise probleemi ca 5 aasta jooksul, mil plexi kasutanud olen. Striimin serverist meediat nii Android telefoni, Windows arvutisse, kui LG telekasse.
Viimati oli audio puudumise probleem mõne meediaga. See oli windows plex player app, mis kalas.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 20.02.2025 17:30:58 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Mis mõttes "arvab endiselt et mul on 55" telefon" ? Mis sellest mis Plex arvab...

Video kuvatakse külili, ekraani keskele "triibuna" nagu telekas oleks pihus olev portraitis telefon ja heli tuleb ainult stereos, üle pealesunnitud transcode.
Mitte mingi nipiga ei õnnestunud mul seda pilti landscapesse keerata või sundida teda audiole passthgough tegema.

Emby samas toimetab, null muret.
Jellyfin'iga kah seda probleemi pole, tõsi seal oli paar muud asja mis mulle lihtsalt ei istunud aga tehniliselt kõik toimis.

Aga las ta olla, ma olen endale toimiva lahenduse saanud, igaühele oma.
Kahju ainult et see pass sai hurraaga kohe ära ostetud ja alles siis avastatud, muudel seadmetel toimis normaalselt.

Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 20.02.2025 20:16:23 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Ma ei saanud ka aru icon_rolleyes.gif . Mul pole olnud ainsatki resolutsiooni ega seadme tuvastamise probleemi ca 5 aasta jooksul, mil plexi kasutanud olen. Striimin serverist meediat nii Android telefoni, Windows arvutisse, kui LG telekasse.
Viimati oli audio puudumise probleem mõne meediaga. See oli windows plex player app, mis kalas.

Sama siin 0 probleemi olnud tabletiga, telefoniga jne filme vaadanud. Kusjuures eriti mõnus on samsa tabletiga vaadata filmi originaal 4K resol ning ilma reencodimata ka audiot üle Wifi6'e.

Maxxxim
HV kasutaja

sõnum 03.03.2025 11:59:07 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
ufo56 kirjutas:

Video kuvatakse külili, ekraani keskele "triibuna" nagu telekas oleks pihus olev portraitis telefon ja heli tuleb ainult stereos, üle pealesunnitud transcode.
Mitte mingi nipiga ei õnnestunud mul seda pilti landscapesse keerata või sundida teda audiole passthgough tegema.

Emby samas toimetab, null muret.
Jellyfin'iga kah seda probleemi pole, tõsi seal oli paar muud asja mis mulle lihtsalt ei istunud aga tehniliselt kõik toimis.

Aga las ta olla, ma olen endale toimiva lahenduse saanud, igaühele oma.
Kahju ainult et see pass sai hurraaga kohe ära ostetud ja alles siis avastatud, muudel seadmetel toimis normaalselt.

Plexi all Settings, Authorized Devices ja sealt koristad kõik ära ja seod uesti vajaminevad, kas see aitaks?
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 10.03.2025 12:17:17 vasta tsitaadiga

Maxxxim kirjutas:

Plexi all Settings, Authorized Devices ja sealt koristad kõik ära ja seod uesti vajaminevad, kas see aitaks?

Ei tea, viitsi enam rohkem oma aega selle peale kulutada ja hakata seda uuesti püsti panema.

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 10.03.2025 12:33:20 vasta tsitaadiga

Mäletaks nagu kunagi ammu midagi sellist, aga see oli moditud tarkvarga telekas, mida PMS samuti telefoniks pidas, rohkem pole sellist olukorda ette tulnud tublisti üle 10 aasta kasutamiskogemuse juures.
HV Guru
Etz

sõnum 10.03.2025 12:37:36 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
Mäletaks nagu kunagi ammu midagi sellist, aga see oli moditud tarkvarga telekas, mida PMS samuti telefoniks pidas, rohkem pole sellist olukorda ette tulnud tublisti üle 10 aasta kasutamiskogemuse juures.

Mõlemad telekad millega see esines, on originaal Android'i FW'ga mis tootja neile väljastas. icon_rolleyes.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Serverid / Andmemassiivid / Tulemüürid »  PLEX serveri ehitus mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.