Tundub, et kõik on chill selle peale, et XT hind tuligi 900, kuigi paljud ütlesid DOA sellise hinna peale _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Ma tegelt või sees, et ei pea higistama 9070XT pärast aga põnev on jälgida, kuhu see hind läheb.
See võib olla ka trikk, et ostud kohe liikuma saada. Korraks võib ju kallineda veidi aga üldiselt mõne aja pärast
hinnad @ msrp või isegi langevad, eriti 9070 non xt, vähemalt mingid mudelid, nagu praegu.
marxveix, Kindlasti langevad aga seda ei tea kuna, sõltub kui suured kogused seisma jäävad sellise hinnaga. Day 1 ja veidi edasi ostatakse alati ebamõistliku hinnaga ära. Mina sellepärast day 1 ei olegi aastaid enam ostnud kaarte va 6800XT mille sain AMD'lt otse. Kuskilt meie e-poest day 1 osta oleks hullumeelne, kui see pole msrp + kurss ja käibekas hea hind.
non xt kaardi nõudlus on väike nagunii. Enamus siiski ootavad XT
Saadavus paistab üldiselt päris hea ka Euroopas. Kui välja arvata mõned spetsiifilised mudelid. Kindlasti meil tuleb, kui unobtanium 50 seeria oli samuti esimesel päeval müügis.
Hinnad ma arvan peaks olema üsna Soome omadega võrreldavad. Võibolla käibemaksu võrra isegi väiksemad, sest seal on 25,5% ja meil on kuni 01.07 veel 22%.
Puudu on veel need:
Acer RX 9070 XT NITRO
AsRock RX 9070 XT STEEL LEGEND
AsRock RX 9070 XT STEEL LEGEND DARK
PowerColor RX 9070 XT Hellhound Spectral White
PowerColor RX 9070 XT Red Devil Spectral White
XFX RX 9070 XT MERCURY MAGNETIC AIR
XFX RX 9070 XT MERCURY MAGNETIC AIR WHITE
XFX RX 9070 XT MERCURY WHITE
XFX RX 9070 XT QUICK SILVER
XFX RX 9070 XT QUICK SILVER ESPORT
XFX RX 9070 XT QUICK SILVER WHITE
XFX RX 9070 XT QUICK SILVER WHITE MAGNETIC AIR
XFX RX 9070 XT SWIFT
XFX RX 9070 XT SWIFT WHITE
Mida seniste hindade põhjal järeldada?
Reaper kui dual-slot on oodatult üks odavamaid mudeleid.
Ootamatu on see, et Prime OC on sama odav. Kui 3x8 pin paika peab on see odavaim mudel mis omab 3x8. Selgusetuks jääb mille arvelt siin koonerdatud on. Jahutus võibolla pole hea?
Sapphire mudelid on kõik ~10€ sees k.a Nitro mis on üllatav, sest varasema info põhjal võis selle hinda ootata kõrgeimate sekka. Võibolla ka esimeste hindade anomaalia ja Pure/Pulse peaksid tegelikult olema 720€ nagu Reaper/Prime?
810€ hinda need kindlasti väärt ei ole. Nitro+ on konkurentsis oma 819€ hinnaga.
Taichi, Mercury, Hellhound ja Gaming OC mahuvad samuti ~10€ sisse, mis paneb mind arvama, et Hellhound ja Gaming OC on siin ülehinnatud nende hindade juures, kuna Taichi ja Mercury on tippmudelid.
Pole loogiline, et Hellhound ja Gaming OC sama palju maksaksid. Seega arvan, et ka need kaks peaks olema 720€, mitte ~820€.
Alates 860€ pealt kus asub Red Devil lähevad hinnavahed juba palju suuremaks. Ma ei tea senimaani mida Red Devil Limited Edition teistmoodi teeb, et selle eest 40 lisaks küsitakse.
Elite on tippmudeli kohta mitte kõige halvema hinnaga, aga Nitro+ on sama hea ja odavam.
TUF on absurdse hinnaga. Vähemalt jimms.fi lehel küsib asus 9070 TUF eest ~XT hinda ja 9070 XT eest ~5070Ti hinda. See on arusaamatu, sest Prime on üle 200€ odavam sama XT kiibi eest.
Ma ei näe, et TUF midagi nii erilist teeks, et oleks väärt 200 rohkem, kui Prime.
Sellised mõtted siis.
Ootame veel hindu. Ma arvan, et 720€ kanti tulevad kaardid on MSRP ($599) mudelid ja neid peaks seal rohkem olema kui ainult Reaper/Prime. Pure/Pulse/Hellhound/Gaming OC lisaks ja hakkab juba looma
Sõber (elab muidki Luksis) sai just Casekingist Sapphire RX 9070 XT PULSE 689 eurtsiga, makse läks läbi, eks näis kas saab kätte. Selle eest mega diil...
Kuulge ärge jaurake, tegelikult ka.
Te kas ei ole mitte kunagi konkurentsis tasemel First Person shooterit mänginud või see ei huvita teid piisval tasemel. Või siis olete ning söön enda sõnad ära ja olete lihtsalt väga heal loomulikul tasemel.
Kui sa oled võrdse vastasega 1:1 ja loeb ainult see kes kiiremini pähe laseb teisele, siis me räägime seal igast millisekundist ja mängus on kõik. Comp. tasemel mängivaid e-sportlasi on maailmas väga palju kuigi tõesti mignite LOL'ide ja muude mängude vastu ei saa. Reaalsus on ka see, et need mängud istuvad prose otsas, seega nagu mina vähemalt enne ütlesin, siis see kaart seal küll piirama ei tohiks jääda kui just midagi muudetud ei ole.
Iga võimaliku FPSi on seal vaja selleks, et see toob framerate alla mis võrdub otseselt sellega kui kui hästi sa sünkis oled üldse vastasega. Kõrge FPS elimineerib lisaks ka (mikro) stutterit mis avaldub 0,1% low'des ning mõstlik on, et see on alati rohkem kui monitori refresh rate.
Sellist juttu, et see kõik on jura räägivad ainult need kes sellega ise süvitsi kokku puutunud ei ole ning ei ole ise piisavalt tasemel, et üldse konkurentsis olla. Ma arvan ,et see ei ole teema kus seda lahata, sest need aktuaalsed kaardid siin kindlalt mingit FPSi nendes olukordades ei piira- olen testinud igas asendis neid asju.
Kui keegi tahab neid mängusid mängida graafika peal ja istuda kaardi otsas, siis why not aga need on mängud kus su ainus ning ainus eesmärk on vastane maha lasta ja mingi graafilise poolega seda küll ei tee. Timbulimbudeks on teised mängud ja nagu näha on siin rahvast küll keda huvitab kas poeakna klaasilt peegeldab päikesekiir koos 1km eemal oleva mäega või mitte.
Täielik klouni take asjale. FaceIT top500 GO meie omad poisid kes mängivad 120hz monitoridega. Sa ajad täielikku sitta suust välja kui arvad et 300 vs 500 fps on see mis jääb otsustavaks faktoriks compis.
c4v6 on siiski õigus. Linus Tech Tips testis seda Shroudiga päris põhjalikult:
Kokkuvõttes, liikuvaid objekte tulistades oli Shroudi hit rate 11,4x parem kui ta kolis 60Hz monitori pealt 240Hz monitori peale. Vahe 144Hz vs 240Hz oli palju väiksem, aga ikkagi statistiliselt mõõdetav. Tipus tuleb suur vahe sisse ka selliste väikeste eeliste pealt.
PS - mängisin kunagi ühte competitive online shooteri-sarnast tankidega mängu minagi, niiet tean väga hästi kui räigelt käis selles G-synci ja igast trikkidega frame lag'i optimeerimine. Siiani FaceIT's Eestis #1 selles mängus kuigi pole mänginud enam aastaid...
Eestis ikka suht paper launch Stocki pole ollagi, aga sain ühe Sapphire Pure XT tellitud. Aitab ootamisest ja otsimisest Samas Saksas ma ei näe ka paremat seisu. Korra olid paremad hinnad ja sekundiga läinud.
Sõber (elab muidki Luksis) sai just Casekingist Sapphire RX 9070 XT PULSE 689 eurtsiga, makse läks läbi, eks näis kas saab kätte. Selle eest mega diil...
See on jah igati korralik hind. Alla 700 ongi mõistlik. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Mega hea hinnaga see 9070XT, et AMD ikka veidi hinnaga lajatab ja toode ise ka norm.
@Viilutaja - võrdled amd spetsist suurema voolutarbega kaarti (+15W), lisaks vaata ka teisi ülevaateid, hotharware annab vaheks 80 w Horizon zero dawn näitel, kõik oleneb cherry-pickimisest.
Jah, kuid sa ei mängi ainult ühte ainsat mängu ju.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.