XT ja non-XT mõlemad korraga ülevaates _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Ma pole kordagi sellise hinnaga näinud aga ok ju siis ma vaatasin valel päeval Enamasti polnud üldse müügis. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Minu arust kogu selle virvari sees ei maksa nüüd unustada ka seda, et siiani on ju alates ma ei tea mis ajast alates AMD kaardid praktiliselt eranditult ju ajas päris palju paremaks läinud?
Ma ei ole kunagi otsesesse progressi süvenenud kuid praktiliselt alati on nii, et aasta peale launchi on testitulemused juba hoopis paremad ning ka endal on sedasi olnud, et värskelt launchitud kaart vs aasta-kaks hiljem seda proovides on jõudlus alati parem olnud.
Kas seekord luuavarrest pauku muidugi tuleb, kuid mul on kuidagi hetkel selline hetk mis meenutab kui RX 5700 ja 5700XT välja tulid mis enamuste arust ei olnud midagi erilist kuid hind oli ok ja tegelikult, eriti XT puhul on ju tänasnei tegemist väga okei asjaga. _________________ Emotsionaalne suruja
https://hwbot.org/users/tannu013/
Täpselt. Pidades silmas müra/voolutarvet/tempe on tegelikult hoopis Pulse kõige atraktiivsem. See on ka odavam ja mõõtmetelt väiksem.
Ainus miinus paistab olevat see, et Pulse ei klokku eriti hästi ja ei tea kas see on üldine, jahutuse piir või lihtsalt halb isend sattunud.
XFX Mercury mainiti HUB videos $770 ehk veel kallim kui TUF OC $730
Eks nüüd tuleb ka infot teiste kaartide hindade kohta.
Huvitav on jah, et TPU tulemused on teistega võrreldes kohati palju paremad.
Näiteks need:
Nüüd kui päris reviewed on kohal siis ikka üsna leige on kogu see värk. Tegemist on ju pm rebränded 7900xt millel on RT perfi tõstetud. Ootasin rohkem ikka sinna 7900xtx lähedale perfi. Ei tea, oli palju vist loota ,et AMD siin mingeid laineid lööks. Vaatame mis kohalikud hinna teevad, aga üle 650EUR ei kutsu kuidagi.
Täpselt. Pidades silmas müra/voolutarvet/tempe on tegelikult hoopis Pulse kõige atraktiivsem. See on ka odavam ja mõõtmetelt väiksem.
Ainus miinus paistab olevat see, et Pulse ei klokku eriti hästi ja ei tea kas see on üldine, jahutuse piir või lihtsalt halb isend sattunud.
Näiteks need:
Spoiler
Need 2 mängu, aga vaata relative performance
Spoiler
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Näiteks need:
Spoiler
Need 2 mängu, aga vaata relative performance
Spoiler
Seepärast ma ütlesingi, et kohati. Kummaline, et nendes kahes on nii kiire ja isegi kiirem kui 5080, aga samas nt CS:GO's on päris tagaotsas ja ega Val0rant (mingil põhjusel foorumi autocorrect parandab selle Disney peale, seega lisasin o tähe asemele nulli) kah parem pole.
FSR4 tundub, et pakub lõpuks võrdväärset kvaliteeti DLSS-ga. Ma vahepeal juba katlesin, et AMD üldse kunagi ligilähedale saab. Kas järgmine põlvkond võime lõpuks näha, et RT ja Upscalingu osas ei ole enam vahet enamus mängudes?
Mismoodi TPU CS2 perf on 6090XT-l kõrgem kui 9070XT-l, samas kuskil muus ülevaates oli 7900XTX-ga umbes sama
Väga kahtlased on tulemused jah, selline tunne nagu Techspot oleks xt ja nonxt segi ajanud.
Näiteks Wukong on TPU (ja kitgurus) 7900xtx~9070xt, siis Techspot 7900xt~9070xt, mis oleks ikma väga halb tulemus.vb neil RT ka sisse lükatud...
Aga jah paremate mudelite 730MSRP paneb kahtlema...
Leakidest oli enamvähem kõik juba ette teada aga Sapphire 9070XT Nitro 81W 60Hz vsync voolutarve oli küll väga positiivne üllatus ja FSR3.1 API otsa istutatud FSR4 on ka oodatust palju parem. Isegi RT on tasemel. Well done AMD _________________ LLM gang be like: Bro do you even RAG
Mismoodi TPU CS2 perf on 6090XT-l kõrgem kui 9070XT-l, samas kuskil muus ülevaates oli 7900XTX-ga umbes sama
Väga kahtlased on tulemused jah, selline tunne nagu Techspot oleks xt ja nonxt segi ajanud.
Näiteks Wukong on TPU (ja kitgurus) 7900xtx~9070xt, siis Techspot 7900xt~9070xt, mis oleks ikma väga halb tulemus.vb neil RT ka sisse lükatud...
Aga jah paremate mudelite 730MSRP paneb kahtlema...
Teistelgi testides 7900XT pika puuga ees, tahtsin enda vanakese 6900XT välja vahetada aga ei teagi kas siis vana XTX või driveritega saavad hiljem võrdväärse tulemuse XTX-ga, Nitro+ meeldib krt
Kui oleks korralik vaikne XT mudel saadaval 630 euroga, siis isegi vist kaaluks ostmist. Kuid 700+ euro no way! Selle vanilla XT kaardi BOM on max 250€ kui sedagi. Ma ei taha enabler olla.
Hetkel tunduvad kõigil emotsioonid üleval ning nagu testidestki näha on olukord üle pika aja segasem kui kunagi varem. Iga kodanik loeb enda jaoks halba või head välja ning täpselt nii see skaala ka liikuda saab.
Fakt on see, et kellel on 4070ti/super või 7900XT, siis ilmselgelt ei ole jumekas asja välja vahetada, rääkimata 7900xtx või ma 4080/s.
Aga no ütleme, et 4070 pealt või 7800xt pealt ja neist alla ma näen küll mõtet- kui muidugi on vajadust üldse kaart välja vahetada
Minu silmis hetkel ei tundu olukord üldse hull, samas võiks parem. Nüüd oleneb kõik sellest mis reaalselt hakkavad olema hinnad.
Enda vaatevinklist kes ma masinaid teen vahel, näen ma seda, et ei ole enam mõtet mõelda 7900xt või 7900xtx peale kui masinat ehitada vaid 9070xt maandub just sinna õigesse kohta hetkel. Nvidia kaarte ma sisuliselt enam juba enivei ei kasuta tükimat aega.
Ma pakun, et laseme asjal rahuneda, vaatame veel teste, ootame ära hinnad ja ma olen täiesti kindel, et uute driveritega juba sügiseks kui tuleb uus mängimise hooaeg on ka perf kindlasti paranenud.
Millest on kahju on see, et tegelikult oleks võinud ju ikkagi mingi 5080 killer ka tulla kuni tonnise hinnaga nendele lisaks. _________________ Emotsionaalne suruja
https://hwbot.org/users/tannu013/
Kui siia kanti jõuab reaalselt XTX -150€, siis küll ostjaid leidub. 100€ hinnavahega võtaks juba XTX või 5070ti. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.