Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 911, 912, 913 ... 925, 926, 927  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 03.03.2025 18:05:18 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:

milleks üldse lollitada kui on võimalik sellise hinnaga pakkuda,

Päriselt selline küsimus?

Sest 990 tuhandest on nõus maksma küsitud hinda.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 03.03.2025 18:09:19 vasta tsitaadiga

siven, Täpselt, selline lollitamine käis ka minu puhul. 6 kuud ja siis otsast peale. Elisa tegi sooduka pakkumise 3 aastaks ja asi ants. Kui Telia oleks pakkunud 1g mulle 27.5 hinnaga aastaks, siis vähemalt oleks asjal mõtet. Piisavalt pikk periood, kuigi eelistaks veidi pikemat. Kurat pakkugu siis ma ei tea 35.- 2 aastat vms. Näha on, et hinnas on palju õhku sees. Elisal ju ka selle 45.- sees on tegelt palju õhku sees ning kahjumiga ei pakuta koos soodukaga. Minu puhul 1G üldse ei pakutud mingit soodukat, kui ma küsisin ja see oli ca nädal tagasi. Sellien tunne, et neil puudub ühtne reklaami ja klientide pakkumise loogika. Osadele pakutakse ja osadele mitte.

viimati muutis Zonerman 03.03.2025 18:12:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.03.2025 18:11:52 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
BA79, hinna fikseerimisega tekiks lihtsalt defitsiit ja must turg. No miks keegi peaks sulle mingi seadme müüma, kui see talle majanduslikult kasulik ei ole?
Mina üldiselt ei poolda riigi poolt turumajandusse sekkumist, midagi head sellest ei tule. Üksikud erandid on, kus vaba turumajandus ühel või teisel põhjusel väga hästi ei tööta, aga need on siiski üksikud erandid.

netiosas on ammu aeg liikuda sinna, kus kasumit taga ei aeta. seniks mingit arengut ei toimu ja ka netti ei saa.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 03.03.2025 18:23:54 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
siven, Täpselt, selline lollitamine käis ka minu puhul. 6 kuud ja siis otsast peale. Elisa tegi sooduka pakkumise 3 aastaks ja asi ants. Kui Telia oleks pakkunud 1g mulle 27.5 hinnaga aastaks, siis vähemalt oleks asjal mõtet. Piisavalt pikk periood, kuigi eelistaks veidi pikemat. Kurat pakkugu siis ma ei tea 35.- 2 aastat vms. Näha on, et hinnas on palju õhku sees. Elisal ju ka selle 45.- sees on tegelt palju õhku sees ning kahjumiga ei pakuta koos soodukaga. Minu puhul 1G üldse ei pakutud mingit soodukat, kui ma küsisin ja see oli ca nädal tagasi. Sellien tunne, et neil puudub ühtne reklaami ja klientide pakkumise loogika. Osadele pakutakse ja osadele mitte.

Vaatasin ka selle peale mida elisa pakub mu praeguse 100/100 telia paketi asemel. Hind on suht sama aga elisal on 100 puhul upload 20 Mbit/s, ja 300 puhul 40 Mbit/s ainult. Huvitav kas see minu aadressis iseärasusest olenevalt või kõigil selline madal upload Elisas? Kahjuks jääb väheks, muidu oleks konkureeriva pakkumise küsinud.

siven
HV veteran
siven

sõnum 03.03.2025 18:28:33 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Zonerman kirjutas:

Vaatasin ka selle peale mida elisa pakub mu praeguse 100/100 telia paketi asemel. Hind on suht sama aga elisal on 100 puhul upload 20 Mbit/s, ja 300 puhul 40 Mbit/s ainult. Huvitav kas see minu aadressis iseärasusest olenevalt või kõigil selline madal upload Elisas? Kahjuks jääb väheks, muidu oleks konkureeriva pakkumise küsinud.

elisal see vana vase ühendus selline ,toda ei soovita ping on ka pask.
kui valgus majas siis elisal samamoodi 100/100 ja 300/300
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
BA79
HV kasutaja

sõnum 03.03.2025 18:35:39 vasta tsitaadiga

Asi ongi selles, et ultimaatumiga ära kolida ähvardajaid on vähe. Mul ei ole antud juhul absoluutselt mingit valikuvõimalust. Mobiilset netti ei taha ja nii tiksungi vaikselt vase otsas.
Oleks äraminejaid massides siis muudetaks vast ka hinnakirja sest nagu see hiljutine kampaaniasaaga näitas siis tegelikult hea tahtmise korral on võimalik survet avaldada sest kampaaniatingimustesse tehti kibekiiresti muudatusi kui jalgadega hääletajaid liiga palju tulema hakkas.
10-le kliendile, ütleme kolmest teevad soodukat sest need 3 ähvardavad ära minna. Ülejäänud 7 ei oska tahta või on hinna/kvaliteedi suhtega rahul ning seda ei tee. Kahjumisse see teenuspakkujat ei vii, sest täishinnaga teenusetarbijaist kliente on siiski üle poole.

viimati muutis BA79 03.03.2025 18:38:34, muudetud 2 korda
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.03.2025 18:36:38 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
helistasin ka teliasse kurtsin et sain elisast parema pakkumise.
tehti hetkel 1000 ühendus telia poolt 27,50 pooleks aastaks.
peale poolt aastat võtavad uuesti ühendust....
milleks üldse lollitada kui on võimalik sellise hinnaga pakkuda, saame parem keskel kokku ennem maksin 35 eur 500 eest andke see 1000 permanetselt sama raha eest.
on ju võimalik pakkuda selle hinnaga

Ühelt poolt on siin palju kasutajaid kes kiunuvad, et ei saa hea, pikaajalise kliendistaaiziga klient soodushinda või, et ei pakuta soodusperioode.
Teisalt siis need samad kliendid kes saavad, kiunuvad, miks ma koguaeg ei saa? icon_eek.gif
Kuulge, nii võiks ju pealemaksmiseni jõuda icon_biggrin.gif

Turg on sellise olukorra tekitanud kus kliendi hoidmiseks tehakse ajutisi soodusperioode.
Ühelt poolt hoiab klient kokku ümberkolimise kuludelt, saab proovida kiiremat või suuremat teenuste valikut soodsama hinnaga, teiselt poolt operaator on nõus isegi osa teenused alla omahinna üksikutele andma ja loodetakse, et klient jääb kliendiks.
Ilmselgelt vaatadakse kliendi ajaloole/teenustele otsa ja kui mingeid probleeme pole, siis mõni saab, mõni ei pruugi saada. Lisaks on sellistel pakkumistel erinev kehtivusaeg, sõltub millal ja mida küsida.
Kehtib iga operaatori juures, mõni annaks kohe ja praegu sulle 13€ eest koos tasuta paigaldusega, salalepinguks jääb järelmaksuga seadmete pakett ja nii oled sa vähemalt selle aja kätest jalgadest seotud, isegi kui kuu aega hiljem mõtled, et miks ma kolisin.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 03.03.2025 20:23:30 vasta tsitaadiga

Selles osas nõus, et 6 kuud on ka soodusperiood.
Järgmine kord peaks ütlema Telia klienditoele, et pange täpselt 5 kuud ja mõned päevad kirja kalendrisse endale, et helistage mulle ise uuesti tagasi ja pakkuge uut soodushinda jälle ja nii iga 6 kuu tagant icon_lol.gif

Minu saaga vist ei lõppenud. Telia saatis tagasiside alles nüüd kui TV pakett ka aegus, kuigi lõpetasin samal päeva. Panin huvi pärast, et võivad ühendust võtta. Vaatame, mis jutt nüüd tuleb ca 1.5 nädalat hiljem, kui lepingud on juba lõpetatud. Ma kaotasin ka selle special 500mbit kiiruse omal ajal 300mbit pealt tõstetud Telia1 boonusega. Nüüd on ainult 400mbit pakett alles.

XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 04.03.2025 07:59:23 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Selles osas nõus, et 6 kuud on ka soodusperiood.
Järgmine kord peaks ütlema Telia klienditoele, et pange täpselt 5 kuud ja mõned päevad kirja kalendrisse endale, et helistage mulle ise uuesti tagasi ja pakkuge uut soodushinda jälle ja nii iga 6 kuu tagant icon_lol.gif

Minu saaga vist ei lõppenud. Telia saatis tagasiside alles nüüd kui TV pakett ka aegus, kuigi lõpetasin samal päeva. Panin huvi pärast, et võivad ühendust võtta. Vaatame, mis jutt nüüd tuleb ca 1.5 nädalat hiljem, kui lepingud on juba lõpetatud. Ma kaotasin ka selle special 500mbit kiiruse omal ajal 300mbit pealt tõstetud Telia1 boonusega. Nüüd on ainult 400mbit pakett alles.

400 on nüüd 30 eur telia 1hega. Mingid sendid olid otsas ka. Muidu varem oli too 35eur. Siiski 55 on parem. Tegelt see telia 1 ei anna midagi kokkuvõttes on sama kallis nagu teised. Maksad ikkagi rohkem kuigi midagi antakse teisiti. Mingist hetkest tuleb ikkagi sama summa kokku ei anna nad tasuta midagi. Nad tahavad et sa kõik nendelt võtad teeb ikkagi sarnaseks hinnaga kui teised. Kiiruse vahe on mis saad, kuid küsitav.

viimati muutis XeStAiSy 04.03.2025 08:18:11, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 04.03.2025 08:00:34 vasta tsitaadiga

Sõltub pakettidest, vahepeal mõni võttis puhtalt selle pärast mõne lisateenuse juurde, et Telia1 abil topelt koduinternetikiirus saada.
Kui võtad Teliast 100M, Go3 TV teenuse ja Elisa mobiili, võib kokku tulla sama hind mis kõik Teliast. Vahe on ainult siis selles, et kiirus on viimasel juhul 200M
Aga see on iga kasutaja enda vaba valik.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 04.03.2025 09:45:41 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Sõltub pakettidest, vahepeal mõni võttis puhtalt selle pärast mõne lisateenuse juurde, et Telia1 abil topelt koduinternetikiirus saada.
Kui võtad Teliast 100M, Go3 TV teenuse ja Elisa mobiili, võib kokku tulla sama hind mis kõik Teliast. Vahe on ainult siis selles, et kiirus on viimasel juhul 200M
Aga see on iga kasutaja enda vaba valik.
Just. Tänapäeval on ikka niipalju võimalusi valida, et ainult ole mees/naine ning kasuta võimalust. Mul on tegelikult mingis mõttes isegi hea meel, et Telia teemad on madalalaubalist hinnavingumist täis, kuna see näitab, et meil on suured mured ära lahendatud, nüüd saab peenhäälestuskiunule keskenduda ja senti saagida.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 04.03.2025 11:12:06 vasta tsitaadiga

Ma ise ei näe pointi teenusepakkujat vahetada ükskõik kuhu ka ei lähe on sama. Telias olen sellepärast ,et polegi teisi isegi mitte valida ja sama oli ka 20 aastat tagasi. Samuti arvan ega teisi pakkujaid ei tule ka sest neil pole midagi pakkuda mis huvitaks. 1 mõttetu asi on ja teised ka ei paku midagi uut ,et nagu nüüd peaks jooksma tormi. Mind peale interneti muud ei huvitagi. Ma pole telekat vaadanud 20 aastat võiks täiesti nurka visata, telia numbrit ei kasuta üldse. Maksan mingit telia 1hte enamus ajast seda ei kasuta mida nad pakuvad sellega.
Võib-olla ma ise ka vaataks seda teleka paketti üle inteneti kuid seda ka ei viitsi sest see midagi ei anna. Arvutist vaadata oleks lihtsam kui diivanipeal mingit kasti jõllitada mis midagi ei anna. Telekas on rohkem vanemate inimeste teema siis minujaoks telekas pole tähtis, tähtsam on internet kus saab kõik tehtud ja kätte.

kurv
HV kasutaja

sõnum 04.03.2025 15:03:47 vasta tsitaadiga

Telia 5G + tellitud staatiline IP. Kas pordid on sellisel juhul kohe default lahti?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 04.03.2025 15:16:17 vasta tsitaadiga

Tavalise 4G koduneti puhul vanasti küll olid, isegi staatilist IP-d ei pidanud võtma.
Aga kui juba tellisid, siis testi.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 04.03.2025 16:27:04 vasta tsitaadiga

Pordid on kõikidel xG kodu- äriinternettidel avatud ka vaikimisi dünaamilise ip'ga.
Suvalise mobiilse paketi puhul on avamiseks staatilist vaja.
tagasi üles
dentartu
HV kasutaja

sõnum 04.03.2025 16:27:51 vasta tsitaadiga

mobiilsed püsiühendustel vahet pole kas static tellitud või mitte ja kas 4g/5g. Pordid on alati lahti. Kasutatakse fix apn ja seal alati avatud.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 04.03.2025 18:54:08 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
helistasin ka teliasse kurtsin et sain elisast parema pakkumise.
tehti hetkel 1000 ühendus telia poolt 27,50 pooleks aastaks.
peale poolt aastat võtavad uuesti ühendust....
milleks üldse lollitada kui on võimalik sellise hinnaga pakkuda, saame parem keskel kokku ennem maksin 35 eur 500 eest andke see 1000 permanetselt sama raha eest.
on ju võimalik pakkuda selle hinnaga

Thx vihje eest, sain küsides sama sooduka pooleks aastaks beer_yum.gif
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
vigurvänt
HV kasutaja

sõnum 04.03.2025 19:49:25 vasta tsitaadiga

Netipakettide arvestus võiks olla minutipõhine icon_biggrin.gif Praegu oli vaja kiiremat ühendust ja võtsin 400M paketi telefoniäpi abil. Mõne minutiga sain oma asjad kätte (PS+ mängud, Nvidia driver ja paar Steami uuendust) ja see kuu vist rohkem polegi vaja suuremat kiirust. Windowsi uuendused tulevad järgmisel nädalal mingi oma kiirusega ja suhteliselt märkamatult. Vaatan veel, kas naudin 400M paketti päeva lõpuni või lülitan varsti tagasi 50M peale.
tagasi üles
BA79
HV kasutaja

sõnum 04.03.2025 20:04:27 vasta tsitaadiga

XeStAiSy kirjutas:
Ma ise ei näe pointi teenusepakkujat vahetada ükskõik kuhu ka ei lähe on sama. Telias olen sellepärast ,et polegi teisi isegi mitte valida ja sama oli ka 20 aastat tagasi. Samuti arvan ega teisi pakkujaid ei tule ka sest neil pole midagi pakkuda mis huvitaks. 1 mõttetu asi on ja teised ka ei paku midagi uut ,et nagu nüüd peaks jooksma tormi. Mind peale interneti muud ei huvitagi. Ma pole telekat vaadanud 20 aastat võiks täiesti nurka visata, telia numbrit ei kasuta üldse. Maksan mingit telia 1hte enamus ajast seda ei kasuta mida nad pakuvad sellega.
Võib-olla ma ise ka vaataks seda teleka paketti üle inteneti kuid seda ka ei viitsi sest see midagi ei anna. Arvutist vaadata oleks lihtsam kui diivanipeal mingit kasti jõllitada mis midagi ei anna. Telekas on rohkem vanemate inimeste teema siis minujaoks telekas pole tähtis, tähtsam on internet kus saab kõik tehtud ja kätte.

Olen samas olukorras. Ja ka vajadused on sarnased. Ainult et telekat siiski kasutan, voogedastusseadmena ehk YT, ERR Jupiter jne. Mis TV pakettidesse puutub siis olen võtnud Elisast minipaketi ainult selleks, et saaks juurde tellida 18+ paketti, mingid muud kanalid ja teemapaketid ei huvita sest uudised saab kätte meediast ja muusikat saab YT-st. Seega ongi internetiühendus ise peamine.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 04.03.2025 20:05:37 vasta tsitaadiga

vigurvänt kirjutas:
Netipakettide arvestus võiks olla minutipõhine icon_biggrin.gif Praegu oli vaja kiiremat ühendust ja võtsin 400M paketi telefoniäpi abil. Mõne minutiga sain oma asjad kätte (PS+ mängud, Nvidia driver ja paar Steami uuendust) ja see kuu vist rohkem polegi vaja suuremat kiirust. Windowsi uuendused tulevad järgmisel nädalal mingi oma kiirusega ja suhteliselt märkamatult. Vaatan veel, kas naudin 400M paketti päeva lõpuni või lülitan varsti tagasi 50M peale.

See on sekundi põhine ja selleks täna ka jääb.
Aktiviseeri millist kiirust soovid.
tagasi üles
vigurvänt
HV kasutaja

sõnum 04.03.2025 21:15:57 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
See on sekundi põhine ja selleks täna ka jääb.

Võib ka nii öelda, ühe sekundi kasutad, arvesse läheb terve päev. Kasutad nt kell 23:59:59 - 00:00:01 (2s), maksad 2 päeva eest.
tagasi üles
BA79
HV kasutaja

sõnum 04.03.2025 21:57:05 vasta tsitaadiga

Tegelikkuses oleks olukord palju nutusem, kui arvestataks püsiühenduste korral mahtu. Kuupõhiste teenustega vahet pole, arvestus on nagunii kalendripäevapõhine. Kui püsiühendus oleks mahupõhine siis tõenäoliselt sellises ulatuses striimimist ja data liigutamist ei toimuks sest iga lepingujärgset mahtu ületav GB muudaks teenuse liiga kalliks.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 04.03.2025 22:19:34 vasta tsitaadiga

Koduinternet, piiratud paketi kiirusega, piiramatu mahuga.
Mobiilne internet, piiratud paketi mahuga, piiramatu kiirusega.

See on nagu leib või sai.
Hinnastus, kasutusvajadus.

Dialupi aegadest oleme välja kasvanud, pole mõtet mingit teooriat kasvatada.
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 04.03.2025 22:21:30 vasta tsitaadiga

See piiratud mahuga mobiilinett on mingi 2010a teema? Pole ammu sellist asja olnud
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 172
tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 04.03.2025 23:32:45 vasta tsitaadiga

Uued mõistliku hinnaga paketid on kõigil operaatoritel piiratud mahuga.
4G ruuteriga koduneti saab piiramata ka normaalse hinnaga. Telia mobiilse koduneti kiirused on muidugi allapoole arvestust.

viimati muutis von Wu 05.03.2025 00:20:35, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 889 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 668
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 911, 912, 913 ... 925, 926, 927  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.