Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
12.04.2024 08:55:48
|
|
|
Viimasel ajal on hakanud Skype lambist MS kontole sisselogimist küsima, peabki nii olema?
Arvutiga olen MS kontoga juba sees.
Jube tüütu igatahes, oled nagu online ja keset teksti kirjutamist virutab ette
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.04.2024 08:57:08
|
|
|
Single-sign on. Kas sul on Windowsi kontode all mingi Microsofti konto seadistatud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
12.04.2024 09:04:12
|
|
|
Jah, selle olen kõik korduvalt läbi teinud ja sellega peaks kõik ok olema. Vähemalt aastaid on olnud.
Lihtsalt varasemast pole Skype sellist asja küsinud, pärast viimatist või eelviimast MS uuendust on hakanud seda küsima.
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.04.2024 09:17:00
|
|
|
Sama konto, millega sa Skype'i sisse logid? Kas pärast seda küsib kahetasandilist autentimist?
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
12.04.2024 12:58:14
|
|
|
Pole seda akent kunagi näinud kuigi kasutan Skype'i igapäevaselt.
Tõsi, skype konto on vanast ajast enne kui M$ selle ära ostis ja win konto on ka lokaalne st. pole isegi üritanud miskit M$ kontoga siduda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
05.01.2025 11:24:39
|
|
|
Viimasel ajal enam üldse ei sünkroniseeri eri seadmete vahel nii saadetud kkui vastuvõetud sõnumeid
See tekitab juba suuremaid probleeme, nii era- kui ärisuhtluses.
Kui nüüd Skype seda lähiajal korda ei saa, mida soovitate?
Discord ja MS Teams võib välistada. Whatsapp, Viber, veel miskit?
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
05.01.2025 11:36:16
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Viimasel ajal enam üldse ei sünkroniseeri eri seadmete vahel nii saadetud kkui vastuvõetud sõnumeid
See tekitab juba suuremaid probleeme, nii era- kui ärisuhtluses.
Kui nüüd Skype seda lähiajal korda ei saa, mida soovitate?
Discord ja MS Teams võib välistada. Whatsapp, Viber, veel miskit? |
Signal. Turvaline, privaatne ja ka väga akusõbralik.
_________________ www.meybo.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
05.01.2025 12:12:26
|
|
|
Tanel, Whatsapp tundub (väliskommunikatsiooniks) välismaisete ettevõtete seas populaarne.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
05.01.2025 12:16:46
|
|
|
Tasub valida see, mida su tutvusringkonnas kõige rohkem kasutatakse. Olen täheldanud, et inimesed on tüdinenud n+1 rakenduse installimisest ja kasutamisest telefonis.
Ma olen üldse vaikselt oldschool SMS-i ja kõnede peale läinud ja jäänud. Nendega saab alati inimese kätte ja kõik põhilised kontaktid teavad, et see on kõige kindlam viis ka mind kätte saada. Android tegi nüüd mingi chatilaadse asja ka SMSindusest.
Etz kirjutas: |
Tanel, Whatsapp tundub (väliskommunikatsiooniks) välismaisete ettevõtete seas populaarne. |
Mõtled neid, mis tööpakkumisi teevad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
05.01.2025 12:26:35
|
|
|
Betamax, ei.
On vaja olnud korduvalt mingite US ja Austraalia ettevõtetega suhelda (asju hankides), kontaktideks on neil enamasti email ja whatsapp.
Ja emailidele nad teinekord just väga varmad vastama tei ole, kui “mingi tüüp elbooniast” kirjutab.
Ja teinekord tuleb ka päris pikalt seletada, et Estonia != Russia või et meil ei ole siin aktiivset sõjatatsooni ja võib tarnida küll.
Spoiler 
ot: |
Tegelikult on selle sõjaga ka paarist kohast, shippimisest keeldutud. Põhjendus oligi, et nad ei tarni aktiivsesse sõjatsooni ja muu maailma mastaabis, on 1500km mitte teine riik, vaid parimal juhul teine “maakond”
Ja mul ei õnnestunudki neile selgeks teha, et Eesti ja Ukraina asuvad sisulsielt Euroopa eri otstes ning siin meil, vähemalt hetkel, küll mingit sõda ei toimu. |
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 05.01.2025 12:30:24, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
05.01.2025 12:58:22
|
|
|
Tanel, võibolla miski cache lolliks läinud vms. Proovi Skype koos saba ja karvadega maha lasta ja uuesti installida. Windowsis peab peale uninstalli võib-olla appdata alt kausta käsitsi eemaldama, et kõik läinud oleks.
Sõnumitest sa nii ilma ei jää, Skype pole ammu p2p ehk sõnumid on kõik serveris.
Alternatiividega on nagu Betamax ütles. Ei taha inimesed enamasti mingit äppi lisaks installima hakata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
medicopter
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
28.02.2025 12:15:47
|
|
|
tsitaat: |
Spotted by a savvy reader and verified by XDA, there's a message inside of the latest Skype for Windows preview that says, "Starting in May, Skype will no longer be available. Continue your calls and chats in Teams." That's followed by a note that a certain number "of your friends have already moved to Teams free", presumably based on your contacts. |
https://www.xda-developers.com/microsoft-killing-skype/
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
28.02.2025 12:38:52
|
|
|
Mis hea alternatiiv oleks? Teams chat mulle eriti ei meeldi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
28.02.2025 12:54:46
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Mis hea alternatiiv oleks? Teams chat mulle eriti ei meeldi. |
Alternatiiv milleks? Neid multitooli on tänapäeval terve maailm täis - ning vahet pole, mis on parim tehniliselt, oluline on see, mida tüdruksõber kasutab. Selle võtadki.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
28.02.2025 13:01:51
|
|
|
Slack
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
28.02.2025 13:08:59
|
|
|
Dirty Harry kirjutas: |
Alternatiiv milleks? Neid multitooli on tänapäeval terve maailm täis - ning vahet pole, mis on parim tehniliselt, oluline on see, mida tüdruksõber kasutab. Selle võtadki. |
Tüdruksõbral on ka Skype hetkel. Aga peaks proaktiivne olema ja ise soovitusi jagama, tööalaseks suhtluseks on ka Skype kasutusel ja see on suurem mure kui tüdruksõber kellele võin telefoniga ka helistada või SMS saata kui midagi etemat pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
28.02.2025 15:24:36
|
|
|
Üsna suur mure saab olema vanematel inimestel, kellel puudub võimekus mõnd teistsuguse ehitusega programmi selgeks õppida. Neil tuleb leida midagi võimalikult skaibisarnast või jääda täielikult vana hea telefonisuhtluse peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
28.02.2025 15:32:58
|
|
|
Kassmees kirjutas: |
Üsna suur mure saab olema vanematel inimestel, kellel puudub võimekus mõnd teistsuguse ehitusega programmi selgeks õppida. Neil tuleb leida midagi võimalikult skaibisarnast või jääda täielikult vana hea telefonisuhtluse peale. |
Mul ema (pensionär ja tehnikakauge inimene) kasutab tahvelarvutit. Alustas kunagi Skype'iga, seejärel Google Duo, praegu aga WhatsApp. Viimane on vägagi ok peresuhtluseks oma videokõnede ja grupichatidega.
Tuleb lihtsalt pisut kannatust varuda ja saadakse kenasti selgeks.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
28.02.2025 20:25:31
|
|
|
Sama teema, vanemad tulid uudise peale juba küsima, et mida siis Skype asemele võtta. Aga jah, ei oskagi soovitada. Ise kasutan tööalaselt Teamsi ja Skype-i (sellega lihtne, kõik kolib Teamsi), eralõbud enamus Discordis või Facebooki. Vanematel ilmselt oleks jälle paras jama mingeid kontosid tegema jne. Netis otsides jäi ka silma, et enamus soovitab WhatsApp-i. Endal kogemus puudub sellega.
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
|
tagasi üles |
|
 |