praegune kellaaeg 20.06.2025 01:46:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
terric
HV kasutaja

|
14.02.2025 02:09:24
|
|
|
Uus 1.2 lapp tuli välja.
Kas mulle tundub või kuidagi "artefactide" kättesaamine on raskemaks läinud
ilmub ja hüppab edasi ja mõnes kohas kaob mõne objekti sisse st. skanneril näha ja kuulda aga kätte ei saa.
Ja tundub, et seda "kaelakeede" tõrget vist ei remondita kui valel ajal on neid korjatud...
30 minutit vaatasin ja vähem juhuslikke vaenlasi tekkis...
Aga eks ma läbin seda ka valesti, ei püsi loos jne.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
15.02.2025 00:55:16
|
|
|
Kipub ka käest minema. Küll uuriks sealt ja siit Mis teema seal oli....
Fps on sama, pilt palju sujuvam või siis ootab kuni veel optimeeritakse...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
15.02.2025 07:26:22
|
|
|
sai ka lõpuks korralikult mäng ette võetud ja nüüdseks on vist mingi ~25h tehtud ka. ütleme nii, et eks igasugu iseärasusi siin leidub...aga suures plaanis on tegu ikkagi kõigi aegade parima sellist tüüpi mängu, kui mitte kõige parema shooteriga üldse. ja päris pika puuga. see kuidas maailm on välja joonistatud ja välja mõeldud ning ka "ära täidetud" on ikka täiesti tippude tipp, bar none!
teisest küljest, ilma tohutu hunniku modideta vist ei suudaks mängida aga noh, eks võib öelda et need modid ongi stalkeri seeria tugevus ja pluss.
alustasin kohe suurelt ja julgelt veteran tasemel, kuigi pole aastaid ühtegi arvutimängu enam mänginudki alguses oli ikka sigaraske, nüüd on lihtsalt raske.
tuleb tõdeda, et palju sellest hirmujutust, mida eelnevalt sai loetud erinevate asjade kohta, suuremas osas pole kas üldse tõsi või siis pole lihtsalt piisavalt seganud, et kuidagi häiriks. näiteks kokku on jooksnud vaid korra (kui shader compiling välja arvata). konkreetseid bugisid stoorides mina pole siiani ühtegi kohanud. üldse on bugisid pea olematu hulk...kui välja arvata mängudisaini bugid - aga need on pigem lihtsalt vale/halb disain, mitte niiväga kogemata sisse jäänud vead.
asjad, mis häirivad:
1) stealth on sisuliselt võimatu, õigemini ongi 100% võimatu. mingi 1,2 kutti saab vaikselt maha parimal juhul mõnes kohas, peale seda tüübid müstiliselt avastavad su läbi seinte
2) peale cutscene võitlused on täiesti P*SK, lihtsalt mingi tont hüppab näkku või saad millisekundi pealt otse feissi tina lihtsalt naljanumber täiesti, et sellise asjaga nii alt on mindud
3) triggered stuffi on suht palju ja vahel on see häiriv, samas kordagi pole keegi päris pähe spawninud ega midagi sellist. väga naljalt isegi ei saa tihtipeale aru (st. ei näe) kus ja millal täpselt vaenlased sisse laetakse
4) mutandid on originaalis täiesti absurdsed tankid + nende tapmine tegelikult ei ole reeglina optional, vaid on hädavajalik ja kõik see värk mõjub kohutavalt peale surutuna kohati. kirss tordil, et neilt ei saa mingit looti
5) economy on f*cked. modimine hädavajalik
6) lootimine muutub pikapeale igavaks kuna tõsiselt head kraami saab ikka üliharva, kogu upgrades süsteem näiteks võiks olla skeemide leidmise põhine...aga ei ole. relvade mooduleid võiks ka vahel leida aga neid ka praktiliselt null. artifaktid on suures osas põhimõtteliselt useless ja isegi raha saab nende eest olematult väga, vähemalt veteran raskusel
7) taskulamp on täiesti haige nali...mõnitamine
sellegipoolest super mäng, super maailm, päris hea stoori mida isegi viitsib natuke jälgida, päris head vahelduvad kõrvalmissioonid. ÜLIhea sound design, ÜLIhea graafika. ÜLIhalvasti jookseb kohati aga teisest küljest 3000 seeria kaardiga vabalt mängitav kõrgete gfx settingutega
kas keegi teab mõnda modi, mis reaalselt muudab päeva mängus a'la 4x pikemaks kui öö? kõik mis olen leidnud tunduvad sellised, mis muudavad lihtsalt tsüklit pikemaks aga ka pime aeg on siis rämepikk...seega täitsa mõttetu kokkuvõttes
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
15.02.2025 13:47:38
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
sai ka lõpuks korralikult mäng ette võetud ja nüüdseks on vist mingi ~25h tehtud ka. ütleme nii, et eks igasugu iseärasusi siin leidub...aga suures plaanis on tegu ikkagi kõigi aegade parima sellist tüüpi mängu, kui mitte kõige parema shooteriga üldse. ja päris pika puuga. see kuidas maailm on välja joonistatud ja välja mõeldud ning ka "ära täidetud" on ikka täiesti tippude tipp, bar none!
teisest küljest, ilma tohutu hunniku modideta vist ei suudaks mängida aga noh, eks võib öelda et need modid ongi stalkeri seeria tugevus ja pluss.
alustasin kohe suurelt ja julgelt veteran tasemel, kuigi pole aastaid ühtegi arvutimängu enam mänginudki alguses oli ikka sigaraske, nüüd on lihtsalt raske.
tuleb tõdeda, et palju sellest hirmujutust, mida eelnevalt sai loetud erinevate asjade kohta, suuremas osas pole kas üldse tõsi või siis pole lihtsalt piisavalt seganud, et kuidagi häiriks. näiteks kokku on jooksnud vaid korra (kui shader compiling välja arvata). konkreetseid bugisid stoorides mina pole siiani ühtegi kohanud. üldse on bugisid pea olematu hulk...kui välja arvata mängudisaini bugid - aga need on pigem lihtsalt vale/halb disain, mitte niiväga kogemata sisse jäänud vead.
asjad, mis häirivad:
1) stealth on sisuliselt võimatu, õigemini ongi 100% võimatu. mingi 1,2 kutti saab vaikselt maha parimal juhul mõnes kohas, peale seda tüübid müstiliselt avastavad su läbi seinte
2) peale cutscene võitlused on täiesti P*SK, lihtsalt mingi tont hüppab näkku või saad millisekundi pealt otse feissi tina lihtsalt naljanumber täiesti, et sellise asjaga nii alt on mindud
3) triggered stuffi on suht palju ja vahel on see häiriv, samas kordagi pole keegi päris pähe spawninud ega midagi sellist. väga naljalt isegi ei saa tihtipeale aru (st. ei näe) kus ja millal täpselt vaenlased sisse laetakse
4) mutandid on originaalis täiesti absurdsed tankid + nende tapmine tegelikult ei ole reeglina optional, vaid on hädavajalik ja kõik see värk mõjub kohutavalt peale surutuna kohati. kirss tordil, et neilt ei saa mingit looti
5) economy on f*cked. modimine hädavajalik
6) lootimine muutub pikapeale igavaks kuna tõsiselt head kraami saab ikka üliharva, kogu upgrades süsteem näiteks võiks olla skeemide leidmise põhine...aga ei ole. relvade mooduleid võiks ka vahel leida aga neid ka praktiliselt null. artifaktid on suures osas põhimõtteliselt useless ja isegi raha saab nende eest olematult väga, vähemalt veteran raskusel
7) taskulamp on täiesti haige nali...mõnitamine
sellegipoolest super mäng, super maailm, päris hea stoori mida isegi viitsib natuke jälgida, päris head vahelduvad kõrvalmissioonid. ÜLIhea sound design, ÜLIhea graafika. ÜLIhalvasti jookseb kohati aga teisest küljest 3000 seeria kaardiga vabalt mängitav kõrgete gfx settingutega
kas keegi teab mõnda modi, mis reaalselt muudab päeva mängus a'la 4x pikemaks kui öö? kõik mis olen leidnud tunduvad sellised, mis muudavad lihtsalt tsüklit pikemaks aga ka pime aeg on siis rämepikk...seega täitsa mõttetu kokkuvõttes |
Nightvision vast tuleb millalgi ikka ja artifaktid on väga head kui neid õigesti kasutada, pead rohkem anomaaliates oma scanneri käima panema. Olen leidnud päris mitu legendary artifakti, mis näiteks radiatsiooni kahjustuse täiesti 0-i viib. Artifakt ise eraldab max radiatsiooni, aga kui peale paned siis ta enda radioatsiooni kaitse viib 0-i kahju kaasa arvatud teiste artifaktide radiatsioon sind ei lõhu ning maailmas saab suht ladnalt ringi joosta ilma radiatsiooni kartmatta. Rahandusministeerium on neil tõesti kehval tasemel, ise kasutasin mingeid glitche et raha teha, enam pole viitsinud ja finants püsib konstantselt seal 200k ringis kuna kuulid maksavad ja neid leiab väga palju.
_________________ Tiktok pole elu. |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
15.02.2025 16:11:42
|
|
|
1) öösel taskulambita saab keset heinamaad noaga exo suit tüübi maha, lisaks saab terveid baase maha võtta( nad küll muutsid püstoli ja summutit, teas kuda nüüd)
2)HS Readyness perk püstoliga
3)AI spawn? Nii ja naa, enamasti on täitsa talutav ag näiteks Prupyat ikka 1 hoov lõputu spawniga. 90% ei ole häiriv, palju kisa lihtsalt.
4)Proovi madalamat raskusastet sis....
5) Proovi madalamat raskusastwt+ pole vist Lesser Zonest välja saand.
Kusagil 35h ja Garbage alas hakkabõige mäng pihta. Õigesti mängida(Stalker raskusel) siis on raha nagu raba käes.
Juba LZ on 5(kui mitte 6) anomaaliat kust saab artifakte müügiks
6) nagu enamus punkte- pole piisavalt veel mängu mängunud paistab. Maailm on träna täis kui ainult otsida. Tänse sessiooniga näiteks leidsin 3 Exot(Bull, Bumm, Dia).
2 moditud relva millelt sain summuti ja sihiku Ermile, lisaks 2 suuremat magasini erinevatele relvadele. Ning 5-6haruldast Bluprinti.
Seega kui silmad lahti teha siis leidub träna(ka legendaaraet) lademetes.
Pappi hetkel 700k arvel ja parandan/uuendan relvastus valimatult, see mida hetkel katsetada tahan see ka full upgrade saab...(va Exo, mis mul Dugast saati Operator seljas)
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
15.02.2025 17:11:03
|
|
|
Vael kirjutas: |
1) öösel taskulambita saab keset heinamaad noaga exo suit tüübi maha, lisaks saab terveid baase maha võtta( nad küll muutsid püstoli ja summutit, teas kuda nüüd)
2)HS Readyness perk püstoliga
3)AI spawn? Nii ja naa, enamasti on täitsa talutav ag näiteks Prupyat ikka 1 hoov lõputu spawniga. 90% ei ole häiriv, palju kisa lihtsalt.
4)Proovi madalamat raskusastet sis....
5) Proovi madalamat raskusastwt+ pole vist Lesser Zonest välja saand.
Kusagil 35h ja Garbage alas hakkabõige mäng pihta. Õigesti mängida(Stalker raskusel) siis on raha nagu raba käes.
Juba LZ on 5(kui mitte 6) anomaaliat kust saab artifakte müügiks
6) nagu enamus punkte- pole piisavalt veel mängu mängunud paistab. Maailm on träna täis kui ainult otsida. Tänse sessiooniga näiteks leidsin 3 Exot(Bull, Bumm, Dia).
2 moditud relva millelt sain summuti ja sihiku Ermile, lisaks 2 suuremat magasini erinevatele relvadele. Ning 5-6haruldast Bluprinti.
Seega kui silmad lahti teha siis leidub träna(ka legendaaraet) lademetes.
Pappi hetkel 700k arvel ja parandan/uuendan relvastus valimatult, see mida hetkel katsetada tahan see ka full upgrade saab...(va Exo, mis mul Dugast saati Operator seljas) |
Enamasti leiab ammot ja vodkat ka nii palju, et paarkümend tuhat random loot runniga saab pea alati. Müüsin endal stashi ka tühjemaks ja sain juba sealt kasutamata kola ja ammo pealt pea 500k
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
15.02.2025 18:38:20
|
|
|
end889, mis raskusel mängid? ma ei tea kuidas on asi teiste raskuste peal aga veteraniga vähemalt ma ei ole ausalt öeldes mitte mingisugust reaalset efekti kogenud seni ühegi artikaga, va radiatsiooni teema. selle puhul need natuke toimivad ehk annavad mingit tajutavat efekti. võimalik, et mingid hyper taseme omad üleüldiselt on paremad aga asi on selles, et ega esimesed ~24+h mängimist ei ole/ei leia neid kõrge taseme omasid kuskilt nagunii.
ja usu mind, ma otsin absoluutselt kõik asjad ülesse, mis võimalik on üldse üles otsida olen mänginud seni lesser zone, garbage, cordon, cement, chemical, wild island. ehk siis need mapid on põmst kõik kas täiesti või peaaegu täielikult läbi tuhnitud ja kogu stoori + side'd tehtud. ei ole just vähe map'e aga mul on nüüdseks kaks nö. vägevamat artikat, ja tohutu hunnik neid kõige nõrgemaid ning paar mingit keskmist. nõrgematega ei ole mitte midagi teha, keskmistega ka eriti mitte. mängu päris alguses sain mingi "keskmise" bleeding arti näiteks - paned selle külge või mitte, no mitte mingit reaalset vahet mängus ei ole. veritseb täpselt ühtemoodi. jällegi ma ei oska öelda - võibolla madalamal raskusel on ja võibolla on suurem vahe, aga mäng peaks olema balansitud nii, et igal raskusel mängu üks põhimehaanika toimiks siiski silmnähtavalt/tuntavalt.
naljakas oli üleüldsegi see, et kui 2 sellist nõrgemat peale visata siis hakkas päris kiirelt radiation tõusma ning pilt koguaeg virvendas ning iga natukese aja tagant tuli viina panna. nii et kahju rohkem kui kasu. muidugi ma lisasin kohe vastavad modid, et madala tasemega ei oleks mingit virvendust, et artikad ei annaks üldse radiationit...aga no kokkuvõttes on isegi nende modidega täiesti mõttetu kasutada suuremat osa artikaid, mida nendelt esimestelt mapidelt leiab. mänguaja pooleks ma usun, et ma olen vähemalt kolmandiku kui mitte ligi poole mängust siiski nüüdseks juba läbinud.
hind, mis traderid basic arti eest maksavad on ka naeruväärne. 2k??? krt ma saan mingi lambise relva eest ~1k ja neid leiab igalt poolt lademetes, ilma et peaks mingi skänneriga kuskilt anomaaliaväljades otsa saama. ühesõnaga jah rahandusministeerium on pekkis, aga noh on nagu on - üldiselt minusugune hull looter saab rahadega hakkama, kuid asja repairida on ikka sigakallis ja upgrade saab ka vaid valitud teha. traderite käest ise ostnud terve mängu jooksul pole ainsatki asja sest ostuhinnad on ju täiesti ajuvabaduse tipp tuhat raha mingi 30 basic padruni eest jne.
nad oleks võinud asjale õige nime anda. mitte trader, vaid olekski lihtsalt röövlist kokkuostjad ja neid röövlist kokkuostjaid võiks saada ähvardada või nende mehi kuskil põõsa taga maha lasta ning seeläbi sundida neid suurest hirmust maksma asjade eest 1/25 hinna asemel näiteks "tervelt" 1/10
põmst, kõik muu on täiesti üleelatav tegelikult. kuid epic aimbot npc'dega peab midagi saama teha. see on ebanormaalne kuidas tüübid kütavad suvaliste relvadega a'la lõigatud shotgun mulle mingi 300 meetri pealt järjest pihta, samal ajal kui jooksen kuskil põõsaste vahel ja puude taga mingisugune maklane better gunfights+range mod sai peale pandud aga minumeelest see suurt midagi paremaks ei muutnud. väga tihti tuleb ikka ette seda, kus mina isegi ei näe vastase kujutist aga see muudkui kütab ja tabab. siin peaks olema mitte ainult võimatu tabada, vaid npc mingisugune max vision distance limit peaks juba sellise asja välistama. njha, eks näis äkki mõni teine mod ajab selle teema korda kunagi.
ma võin samuti hiilida kuskil mingi üksiku tüübi selja taha ja ta noaga maha võtta. aga see ei ole isegi mitte ligilähedaselt see, millest ma rääkisin nii et Vael kahjuks sinu "argument" ei päde nice try though. ja üleüldse, kui on võimalik ÖÖSEL ja TASKULAMBIGA sul mingi tüübi selja taha hiiliga heinamaa peal siis sellist asja ma nimetan samuti täiesti katkiseks stealthiks. teine asi oleks kui lihtsalt pimedas või öövaatlusseadmega hiilid sinna. aga jah, sinu jaoks on absoluutselt kõik kõige parem ja veatu mängus, sellest sain juba ammu aru lugedes eelnevaid kommentaare siin teemas, juba ammu ennegi kui ise üldse mängima olin hakanud. kui nii siis nii, eks igaühele oma aga minu jaoks on naljakas niivõrd delulu fanboy juttu lugeda mulle samuti mäng meeldib nagu selgelt eelmises kommentaaris ütlesin aga see ei tähenda, et ma ei võiks näha ja ausalt tunnistada kõiki neid suuri probleeme, mis mängus praegu on. suuremalt jaolt on see kõik lihtsalt konfi küsimus ehk siis lihtsalt valikud, mis teatud game designerid on mängumehaanika disainis teinud. paistab, et neil ei jäänud eriti (pigem ABSOLUUTSELT üldse) aega neid konfe testida ja lasti lihtsalt asi välja nii, et enamvähem mängida saaks ja ei peaks enam edasi lükkama. õnneks saab väga palju asju ümber modida ja seeläbi õnneks ilmselt kunagi tuleb ka väga nauditav full mod välja. hetkel need üksikud modid töötavad suht hektiliselt, osad ei tööta üldse, osad tekitavad veidraid konflikte jne. aga võimaldavad siiski juba praegu muuta mängu mängitavaks
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
16.02.2025 01:24:58
|
|
|
sa räägid uuest pätsist või?
huvitaval kombel mul on mäng jooksnud kohe algusest peale tegelikult päris adekvaatselt, alguses 3070 ja nüüd 3080ti kaardiga. mõlemaga oli/on mängitav kuigi viiimane andis päris märgatava lisa performance. prose on vana ja aeglane aga tundub, et isegi see nii hirmsasti ei takista va mingid teatud väga spetsiifilised kohad, kus siis fps kukub 20 kanti või isegi alla. muidu on selline 50-60 umbes ja seda epic/high seadetega, 1440p. kokku pole mäng ühtegi korda jooksnud, välja arvatud compiling shaders mis on vähemalt 10 korda kokku jooksnud aga loomulikult noshader warmup mod on nüüd peal anyway
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
16.02.2025 02:33:43
|
|
|
Wiltz, Jah, vahepeal ei olnud aega sisse vaadata. Mul paneb kokku modide pärast. Kui minna süvitsi modide foorumit lugema siis sealt leiab seoseid. Mõni mode ei koosne ainult ühest failist ka. Ilma oleks vast liiga raske kui aega napib.
Edit: UW1440Fps oli varem 100-110fps, nüüd on 120-140fps ja rohkem, linnas kukub ka. Meeldib: DLSS@NVIDIA DLAA jooksutada, gpu on pidevalt 100% ja protsessor 40%+ kanti. Selle saavutamiseks tuleb veel mälusid pigistada:
Spoiler 
DLSS@Quality on silmane udusem...
Kokku paneb ühe modiga, milles on mootor vahetatud ja sellega käib üks teine fail kaasas, mis seda optimeerib vms. ilmselt on asjad muutunud... See mode parandab ka latency't jne. Kui sa küsid, mis mode see oli siis hetkel jään vastuse võlgu, sest ei mäleta. Igatahes need toimisid koos, ilma võis jooksta ka kokku. See diil oli proovimise peale, et kui paneb kokku siis on vaja faili kasutada ja kui ei pane siis ei ole
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
16.02.2025 05:51:20
|
|
|
neid mod'e on erinevaid jah. minul on kasutusel põhimõtteliselt ainult "paks" faili tüüpi modid ja nendega pole ausalt öeldes mingeid muid probleeme olnud kui vaid see, et mõned neist lihtsalt ei paista toimivat ja mõned üksikud vist ei toimi koos mõne teisega (ehk üks disableb teise).
engine't muutvaid mod'e mul on ainult üks kasutusel aga ei mäleta hetkel isegi, mis see täpsemalt oli
uus päts aga paistab, et lahendas nagu tellimise peale väga mitmed need peamised ja suurimad probleemid, mis ma eelnevalt loetlesin. no okei, välja arvatud flashlight aga vähemalt nüüd saab selle buttonit ümber mappida päris huvitav sest enne kui ma selle listi kirjutasin siis ma ei teadnud veel midagi sellest, et mingi uus päts on välja tulnud
EDIT: huvitv kas 3600 pealt 7600 peale cpu upgrade annaks selles mängus märgatava fps lisa? otseselt nagu ei tunne, et ilmtingimata vaja oleks, samas cpu vist hoiab gpu'd kinni praegu
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
16.02.2025 07:47:29
|
|
|
Wiltz, Põgusalt Garbages testisin peale i7-9700K -> AMD 9700X peale kolimist ja fps tõusis ~50 -> ~120 kanti täpselt samade seadetega (3080 kaardiga). Pakun, et Ryzen 3600 hoiab päris korralikult 3080Ti'd tagasi.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
16.02.2025 13:38:54
|
|
|
Ramones kirjutas: |
Wiltz, Põgusalt Garbages testisin peale i7-9700K -> AMD 9700X peale kolimist ja fps tõusis ~50 -> ~120 kanti täpselt samade seadetega (3080 kaardiga). Pakun, et Ryzen 3600 hoiab päris korralikult 3080Ti'd tagasi. |
Ryzen 3600 hoidis juba välja tulles tagasi. 5xseeria oli õige edasiminek 2700x pealt.
Enamus alla 70k Legendary Max artifakte ongi suht kasutud.
Samas mõned artifaktid ei annagi Rambo effekti, näiteks kui kuulipildurist RPK valangu sisse saad, siis hakkab ikka veritsema AGA kiire kõige lihtsam punane med kit parandab ära kohe. Ilma artifaktita peaks sidet kasutama.
Ma ei rääkinudki et TASKULAMBIGA, vaid ILMA taskulambiTA. Ehk kui taskulamp välja lülitada siis saab terveid baase maha võtta ainult summutiga püstoliga. Ebaasualt katki on küll, sest pilkases pimeduses kus ühtki akent pole AI sind näeb aga sina neid mitte.
Aga väide et stealth on võimatu ka ei päde.
Ja üldiselt mulle meeldibki, et Ubisofti ei saa teha. Kui ikka kaks meest kõrvuti valves seisavad, siis 1 maha võtmisel teine ajab baasi jalgele. Mis mu arust on " reaalsem" kui "stealth mängude" lähenemised...
Ma ei saa aru hästi kuidas saab 25-30h absull kõik üles otsida? YT videod ja ja kaardid kõrval ning kiiruse ja kaalu häkid peal?
Aga seda on ennegi nähtud kuidas modide ja vale raskusastmega mäng(ukogemus) ära rikutakse ja siis devid on süüdi.
Stalker raskusel on kümmutamist piisavalt ja rahandus ka paigas. Rookie on liiga lihtne.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
16.02.2025 19:24:37
|
|
|
head vihjed, võtan ilmselt ka prose vahetuse siis ette sest ega peale selle mängu ma lähiaastatel mingeid muid mänge nagunii ilmselt ei mängi...aga seda tuleb oma 100+ tundi ilmselt veel küll
Vael, nagu ma enne ka mainisin siis loomulikult mul on erinevaid mod'e kasutusel. Näiteks stamina teema, ehk kuskil peale esimest 3-4 mängimist sain aru, et mõttetu ajaraiskamine on mängida ilma lõputu sprindita. samuti on carry weighti natuke suurendatud, et vähemalt natukenegi raha teenida (ehk et saaks relvi raididelt kaasa võtta ning et ei peaks liiga tihti mõttetult traderite vahel jooksma)
mingeid yt videoid ei ole vaadanud ja muid kiiruse häkke ka ei kasuta, st. liikumiskiirust suurendanud ei ole, lihtsalt tavaline sprint.
ja ma ei mängi stalkeri raskusega, vaid veteraniga. eks proovi ja vaata kuidas seda mängida tundub...ilma ühegi modita vaenlastelt saab keskmiselt 1-2 padrunit. kõik relvad, mis dropivad on <35% jne
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
16.02.2025 20:28:42
|
|
|
Yo Wiltz, Viska selle lõputu sprindi mode viide palun. Seda tööle ei saanud. Ei viitsi söömise ega joomisega aega veeta Nexsuse lehel jäi veel silma taskulambi mode, mis oli värskelt tehtud.
Praegu tõstsin kõik modid teise kausta, vaja viga ülesse leida. Ilma modideta kokku ei pane.
Mälud oc on 100% korras, seal ei ole viga.
Mõni mode on ilmselt vana, vbl need uuesti tõmbama, sest neid upitakse. Või mõtlema suurema värskema paketi peale. Naljaks oli ka see, lõputu asjade vedamine jäi peale... Eks peab uurima või siis teha mängule reinstall...
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
16.02.2025 23:45:47
|
|
|
oi ma pidin proovima mingi 5tk neid erinevaid srpindi mod'e enne kui kuidagi sain mingisuguse, mis töötas ka see oli kõige keerulisem mod reaalselt tööle saada. aga proovin sulle täpsemalt välja otsida kui öösel mänguarvuti taha istun ja siis kirjutan siia...
uurin selle uue taskulambi modi kohta ka, tuleb vist ikka lamp korda saada. kuigi uus päts 1.2 lubab, et nüüd tehti päevad 2 korda pikemaks kui öö aga kõikjal siseruumides on ikkagi nii pime, et nagunii tuleb koguaeg taskulampi kasutada
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
terric
HV kasutaja

|
17.02.2025 02:24:04
|
|
|
Kas kellelgi on nende "kivikeste" jahtimine raskemaks läinud peale 1.2.x ?
Mul tundub täiesti katki peale 1.2 st. korra näen kivi ja kadunud.
Niikaua saab üritada püüdmist kuniks hüppab objekti või pinnasesse ja enam kätte ei saa.
Enne 1.2 kõndisin "punase" märgini ja kõik nüüd vaja hullult maadelda ...
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
17.02.2025 06:41:45
|
|
|
terric, See on jah kuidagi keerulisem. Tükk aega jamasin, nii kaua otsisin kui skänner lubas. Lõpuks sain kätte ikka. Varem on jäänud ainult üks kivi leidmata, mis lubas. See oli alguses.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
17.02.2025 08:53:58
|
|
|
busta, pane nexus modsi otsingusse "no sprint cost" ja peaksid leidma selle toimiva mod'i, mis annab effekti et sprintides staminat ei kulu ehk saab lõputult sprintida
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
terric
HV kasutaja

|
17.02.2025 12:20:32
|
|
|
busta kirjutas: |
terric, See on jah kuidagi keerulisem. Tükk aega jamasin, nii kaua otsisin kui skänner lubas. Lõpuks sain kätte ikka. Varem on jäänud ainult üks kivi leidmata, mis lubas. See oli alguses. |
Eks järgmisel nädalavahetusel vaatan paigaldan selle UE konsooli moodi, milles saab läbi seinte vaadata, eks siis paistab kuhu mõnes kohas need kivid kadusid.
Aga jah peale 1.2 uuendust see muutus väga tõsiselt ennem oli nagu jalutuskäik pargis.
Mõned muudatused, mida YT vaatasin nagu mul veel pole toimunud "kasutud PDA" näitab mul ikka kui "quest objekt".
Eks ma ole toda risti rästi läbi jalutanud võibolla mõned asjad nn. "soft locked" juba
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
17.02.2025 12:32:02
|
|
|
terric, Salvestasin küll ennem ära, pmst kui skänner on põhjas siis jäin rahulikuks ja vaatasin lihtsalt ringi. Kivike hüppas paar korda edasi ja on raskem märgata, kätte ta sain 😄
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
17.02.2025 19:42:46
|
|
|
Söömise ja raskuse jaoks on mängus "ametlikud modid" olemas, wierd artifact nimetatakse neid;)
Kui viitsimist on ja mandi asukohad meelest ei lähe, siis vb proovib ka Veterani ära. Nagu mujal mängudeski (n Doom) enne proovib keskmisel ära, mängumehaanika selgeks ja siis saab ka raskemat katsetada(näiteks Doom ja only pistol run Ultra Hard ja Nightmare peal).
Artifaktid hüppavad nüüd rohkem eest jah, 1 lendas sellest vortex anomaaliast päris kaugele;)
Pidin ka mängu uuesti laadima, sest nina eest hüppas põranda sisse, siis kui 7x juba olin taga ajanud:p Pole hullu, pusledes saab 10x surnuks hüpatud;)
Perf on ka järjest kehvemaks läind, tegin AMD ja Dx shaderi tühjaks aga ikka on endise 60-70FPS asemel 45-60. Vb ongi varjude sisse lükkamisest, sest enne puudusid varjud üldse.
Kõik 7 exot kirstus olemas, korramik loot goblini tunne, ning peale pöördepunkti jõudmist said Wierd artifantid ka YT abiga üles leitud, mõnda oskas ise oletada ja otsida aga müned on ikka nii pärapõrgusse ära peidetud...
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
17.02.2025 22:08:01
|
|
|
Vael kirjutas: |
Söömise ja raskuse jaoks on mängus "ametlikud modid" olemas, wierd artifact nimetatakse neid;)
Kui viitsimist on ja mandi asukohad meelest ei lähe, siis vb proovib ka Veterani ära. Nagu mujal mängudeski (n Doom) enne proovib keskmisel ära, mängumehaanika selgeks ja siis saab ka raskemat katsetada(näiteks Doom ja only pistol run Ultra Hard ja Nightmare peal).
Artifaktid hüppavad nüüd rohkem eest jah, 1 lendas sellest vortex anomaaliast päris kaugele;)
Pidin ka mängu uuesti laadima, sest nina eest hüppas põranda sisse, siis kui 7x juba olin taga ajanud:p Pole hullu, pusledes saab 10x surnuks hüpatud;)
Perf on ka järjest kehvemaks läind, tegin AMD ja Dx shaderi tühjaks aga ikka on endise 60-70FPS asemel 45-60. Vb ongi varjude sisse lükkamisest, sest enne puudusid varjud üldse.
Kõik 7 exot kirstus olemas, korramik loot goblini tunne, ning peale pöördepunkti jõudmist said Wierd artifantid ka YT abiga üles leitud, mõnda oskas ise oletada ja otsida aga müned on ikka nii pärapõrgusse ära peidetud... |
Weird ball vist on ainus neist mida on kõige kergem leida, Tavalistest artifaktidest legendaryd saada on loterii nagunii, siiani olen 1 leidnud mida kasutan ja paar tki maha müünud kuna ei tundunud vajalikud. Oleks ehk pidanud alles hoidma.
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
17.02.2025 23:57:29
|
|
|
mis hinnaga need legendary'd on? (kuigi kuna siin vist enamus mängib keskmisel raskusel siis mul on ilmselt teised ehk madalamad hinnad) ja mis "kivikeste" tagaajamisest üldse viimastel postides jutt käib?
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|