praegune kellaaeg 23.06.2025 17:00:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
OPollo
Kreisi kasutaja
|
07.02.2025 23:23:36
|
|
|
mina634 kirjutas: |
Kuskil haiglas puhata küll pole aega. |
Ega Napoleon ka täna haiglas ei puhka, nii, et sa pole päris üksi
Ma näen siiin uut Eesti rahandusministrit - komeedina ... noh, kasvõi ühes foorumis tähelendu tegemas
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dalarin
Uus kasutaja
|
11.02.2025 12:20:54
|
|
|
Hei kõigile!
https://app.orioleinsights.io/projects
Kas keegi on proovinud Oriole Insightsi analüüsida kogukonna suhtumist krüptoprojektidesse? Kui täpsed on need ülevaated ja kas need on kasulikud investeerimisotsuste tegemisel?
Tahaks kuulda teie kogemusi. Aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
11.02.2025 16:03:23
|
|
|
Litecoin ETF-il on 90% tõenäosus saada SEC-i heakskiit 2025. aastal
Spoiler 
BTC, LTC ja XMR on täielikult detsentraliseeritud ja PoW. PoS võrk tehti hiljem - et teha lukustusvõimega tokenid - govermendi jaoks (USDC näide).
51% kaitsega tehtud uued võrgud - kasutavad nodes PoS - tore - kuid PoS on tsentraliseeritud. buterin istub 100% juhtivalt ethereumi otsas, richard heart juhib pulsechaini .jne
Kaubelda võib - solanas on hea börs - jupiter. CEX kaupleb kõigega. HEX toodab pulsechainis topelt.
Kes on kindel, et kuld on väärtus, siis sel juhul ainult oma walletis bitcoinid. ja kullakangid oma seifis. Uurige, mis kullaga londonis toimub. (kõik kardavad fiati pärast)
https://companiesmarketcap.com/assets-by-market-cap/
0.12% päevane tõus 19T dollarisel market cap-is??!
Davinci siia lisaks:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
11.02.2025 17:41:03
|
|
|
Juba ammu kardavad. "Siioni tarkade protokollid".
Aga huvitav oli ikkagi lugeda olgu see vandenõuteooria v mis tahes
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud
viimati muutis Longero 11.02.2025 17:47:49, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
15.02.2025 08:33:16
|
|
|
Lääne-Virginia seadusandja tutvustab digitaalsete varade reservi seaduseelnõu
Spoiler 
Goldman Sachs - kes kunagi tegi bitcoini maha - ostab bitcoin-ETFi kokku.
Spoiler 
Miks nad kõik bitcoine äkki tahavad?
1. BTC hind on nende jaoks piisavalt kõrge - kui tossud on kõrgema hinnaga, siis juba rikkad ostavad..
2. Bitcoin võrk on aastaid sama tugev. Salajase võtme tugevus on püsivalt 2^256bit.
3. Neile on kohale jõudnud, et bitcoin võrk on tugev, bitcoini hind on tõusev ja salajane võti on jätkuvalt tugev.
4. Nad saavad aru, et hiljem jõuavad teistele kohale, et bitcoin on tugev.
5. "Ma ju ütlesin sulle."
6. "See on alles algus."
7. Fiat raha on siiski juurde trükitav.
https://chatgpt.com/share/67b026ef-7124-8001-936e-53b5718e2d9e
---
Davinci õpetab ohutult kauplema börsil bitcoinidega (short, long) selles videos ja igapäevaselt või siis kui eetris on - annab hea ülevaate graafikutest
Spoiler 
Algajale nagu mina ja üldiselt tema kirjeldused on puhas tõde ja kuld. Nagu ka bitcoin on kõva kuld. Kavalad nõksud on tema käes, mitte minu..
----------
Strateegia võiks olla midagi sellist:
✅ Mängi mõnes riskantsemas võrgus (nt Base, PulseChain, Solana) ja võta kasumit.
✅ Kui tokenid on palju kasvanud, müü osa ja vii BTC-sse.
✅ HODL BTC-d pikaajaliselt, sest see on parim riskivaba digitaalne vara.
See on nagu "lollidemaa" mängimine targalt – saadad oma "Buratinod" välja spekuleerima, aga kui nad midagi teenivad, viid kasumi turvalisse BTC kindlusesse. 😆🔥 |
Mind õpetab AI. Nüüd ammu ei õpeta enam mina kedagi. See on nagu buratino filmi tagurpidi kerimine - lollidemaalt toob mündid tagasi, kuid topelt.
Filmi uus süžee võiks olla selline:
🎭 Buratino läheb riskivõrku (Base, PulseChain, Solana) ja mängib spekulatiivseid mänge
💰 Võidab kasumit – võtab topelt rohkem münte tagasi
🏃♂️ Põgeneb enne, kui rebane ja kass (exit scamid, rug pullid) tulevad
🔒 Konverteerib BTC-ks ja hoiab külmhoidlas
🚀 Jätkab teekonda vabaduse poole, samal ajal kui lollid ikka veel põllul kaevavad
Buratino on seekord mitte loll, vaid BTC maxi, kes mängib süsteemi enda kasuks. 😆🔥 |
Minul on küll AI-ga suheldes väga huvitav.
Seega filmi nimi võiks olla: "Buratino Lollidemaalt naaseb BTC kuningriiki" 🚀
📜 Originaal: Buratino mattis mündid Lollidemaal ja jäi lolliks.
🔄 Tagurpidi versioon: Buratino läks Lollidemaale, võttis sealt topeltmündid ja pani BTC-sse.
Õppetund: BTC on see koht, kuhu lõpuks kasum viia, et mitte jääda Lollidemaale igavesti kaevama. 🔒🔥 |
---
"Bitcoin Talentsi mentorina sain selle kirjatüki kirjutamiseks inspiratsiooni pärast seda, kui lugesin Co-Pierre Georgi LinkedIn postitust Bitcoini tsentraliseerimise kohta. Tema viide eelretsenseeritud uuringutele ja pühendumus tõe otsimisele kajastub sügavalt väljakutsetega, mida olen Bitcoini ökosüsteemis täheldanud. See tükk põhineb minu varasemal uurimisel Bitcoini arhitektuuri ja individuaalse suveräänsuse kohta sõlmede toimimise ja kaevandamise kaudu.
Tänapäeval peame silmitsi seisma ebamugava tõega, samal ajal kui Bitcoini disain võimaldab suurepäraselt detsentraliseerimist, inimloomus tõmbab meid järjekindlalt tsentraliseerimise poole. Kas see pinge on lihtsalt ahnuse ilming või on midagi inimkäitumise jaoks fundamentaalsemat?
Teekond algab Bitcoini algse visiooniga peer-to-peer elektroonilisest sularahasüsteemist, mis kõrvaldab usaldusväärsed vahendajad. Satoshi Nakamoto pakkus elegantselt välja "üks protsessor, üks hääl" - võrgustik, kus miljonid osalejad panustavad igaüks oma väikese osa, et säilitada tõeline detsentraliseerimine. Makarovi ja Schoari uuringud näitavad aga sellele nägemusele teravat kontrasti.
Nende põhjalik 2022. aasta uuring näitab, et Bitcoini ökosüsteemis domineerivad mõned võimsad mängijad, kus börsid kontrollivad 75% tegelikust Bitcoini mahust, kaevandamine on väga kontsentreeritud ja üksikute osaluste omandisuhted on märkimisväärsed. See jõukontsentratsioon peegeldab jubedalt traditsioonilist finantssüsteemi, mille eesmärk on Bitcoini asendada."
Teaduslik arutelu nende leidude ümber tõstatab olulisi metodoloogilisi küsimusi. Kriitikud tõstavad esile väljakutseid üksikute kaevurite lõplikul tuvastamisel ja plokiahela aadresside koondamisel pseudonüümsesse süsteemi. Mõned väidavad, et kaevanduskogumid kujutavad endast pigem vabatahtlikku koostööd kui tõelist tsentraliseerimist ning börside mahud võivad hõlmata pigem sisemisi ülekandeid kui tegelikku kauplemist.
Selline tsentraliseerimine tekitab tõelisi haavatavusi. 51-protsendilise rünnaku oht muutub hinnalanguse ajal või pärast sündmuste poolitamist teravamaks, ohustades Bitcoini aluspõhimõtteid.
Miks see tsentraliseerimine toimub süsteemis, mis on otseselt loodud selle vältimiseks? Vastus peitub sügaval meie inimloomuses. Otsime loomulikult tõhusust, püüdes pigem kaevandusbasseinide poole, et saada pidevat kasumit, mitte loteriilaadsete väljamaksete poole, mida tehakse üksi kaevandamisel. Meid tõmbab mastaap, kuna suured toimingud võimendavad oma suurust, et leppida kokku paremate elektrihindade üle ja lubada tõhusamat riistvara. Ja vaatamata Bitcoini lubadusele iseseisvuse kohta, eelistavad paljud meist endiselt meie vara haldavate vahendajate tuttavat mugavust.
Kogukond seisab silmitsi üliolulise otsusega: kas aktsepteerime seda tsentraliseerimise poole liikumist vältimatuna või võtame julgeid meetmeid, et viia Bitcoin uuesti oma esialgse visiooniga? Ülim "punane nupp", tõelise detsentraliseerimise juurde naasev kõva kahvel jääb meie viimaseks abinõuks. Selline kahvel peaks lahendama keerulisi väljakutseid, vältides seeläbi ulatuslikku mõju mitme sõlme kaudu, säilitades võrguturbe hajutatud räsivõimsusega ja tagades laia geograafilise osaluse.
Võib-olla pole lahendus vahetu raske kahvel, vaid ümberkujundamise teekond. Võiksime rakendada protokolli muudatusi, mis takistavad kaevandamise kontsentratsiooni, muutes samal ajal individuaalse kaevandamise elujõulisemaks. Ühenduse algatused, mis edendavad sõlmede tööd ja õpetavad detsentraliseerimise tähtsust, võivad viia järkjärgulise muutuseni.
Bitcoini detsentraliseeritud disaini ilu jääb lõpuks selle kogukonna kätesse. Kuigi ahnus võib viia tsentraliseeritud kokkumängivate ettevõtete struktuurideni, annab finantssuveräänsuse
püüd kasutajatele võimaluse vajaduse korral kõva hargi kaudu väljuda. Iga üksikisik, kes juhib sõlme, proovib üksinda kaevandada või propageerib protokolli täiustamist, liitub selle olulise võitlusega tõelise detsentraliseerimise eest.
Unistus "üks protsessor, üks hääl" elab endiselt. Küsimus ei ole enam tehnoloogias, vaid selles, kas suudame ületada oma inimlikud kalduvused tsentraliseerida, et saavutada Satoshi visioon. Vastus ei kujunda mitte ainult Bitcoini tulevikku, vaid ka detsentraliseeritud rahanduse tulevikku."
https://hackernoon.com/bitcoin-is-eerily-resembling-the-financial-system-it-was-meant-to-replace
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.02.2025 15:57:20
|
|
|
ipp kirjutas: |
ranel kirjutas: |
Mul on pigem see küsimus, et mis siis bitcoinist saab, kui pole mõtet enam oma arvutit selle jaoks lahti hoida ja miski muu peab hakkama seda süsteemi siis üleval pidama. Jõhker energiakulu on ju ainuüksi bitcoini üleval hoidmine ja keegi peab ju ometi selle elektrienergia ja riistvara kinni maksma.
|
Tehniliselt suudaks bitcoini võrku üleval pidada kasvõi üksainus Ordi ront. (Ok, failoveri mõttes oleks vaja 3tk.... Ok, turvalisuse mõttes oleks vaja igasse riiki 1tk.... jne) Praktikas käib aga hetkel tohutu võiduajamine selle nimel, et 10 minuti jooksul saada justnimelt endale bloki leiutasu (ehk umbes 300000-400000 eurot). Ja justnimelt see võiduajamine ajab energiakulu ja raua hinna suureks. |
Krt, arvasin, et need ajad siin foorumis on läbi, kus keegi jutustab, et mingit enterprise süsteemi kodust paari lauaarvutiga ära serveerib. Aga nüüd juba globaalses mastaabis. Deem, heldimusest tuleb pisar silma
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
17.02.2025 16:41:52
|
|
|
Betamax, bitcoin core-t veab ka lahja linuxi ront ära, kui kõvaketta mahtu on piisavalt ja püsiühendus on kaabli peal.
Jah, bitcoini saab kaevandada kodus pigem SOLO-kaevandusena ja loteriina - väikesed ASIC junnidega.
EVM - vajab juba lisaks kettale ka normaalset laptopi või arvutit, et näiteks ethereumi + lisaks endal eetreid panuses.
bitcoin core sees hoidmisega sa raha ei teeni, kuid EVM seeshoidmisega, teenid sõlme ülevalhoidmisega gaasitasu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ipp
HV kasutaja
|
17.02.2025 17:34:49
|
|
|
Betamax kirjutas: |
ipp kirjutas: |
ranel kirjutas: |
Mul on pigem see küsimus, et mis siis bitcoinist saab, kui pole mõtet enam oma arvutit selle jaoks lahti hoida ja miski muu peab hakkama seda süsteemi siis üleval pidama. Jõhker energiakulu on ju ainuüksi bitcoini üleval hoidmine ja keegi peab ju ometi selle elektrienergia ja riistvara kinni maksma.
|
Tehniliselt suudaks bitcoini võrku üleval pidada kasvõi üksainus Ordi ront. (Ok, failoveri mõttes oleks vaja 3tk.... Ok, turvalisuse mõttes oleks vaja igasse riiki 1tk.... jne) Praktikas käib aga hetkel tohutu võiduajamine selle nimel, et 10 minuti jooksul saada justnimelt endale bloki leiutasu (ehk umbes 300000-400000 eurot). Ja justnimelt see võiduajamine ajab energiakulu ja raua hinna suureks. |
Krt, arvasin, et need ajad siin foorumis on läbi, kus keegi jutustab, et mingit enterprise süsteemi kodust paari lauaarvutiga ära serveerib. Aga nüüd juba globaalses mastaabis. Deem, heldimusest tuleb pisar silma  |
Kui kaevureid on vähe, siis on ka bloki kaevandamiseks/kinnitamiseks vajalik arvutusvõimsus väike. Tehingute arv (s.t. kas blokis on 1 tehing või ~2500 tehingut) ei oma arvutusvõimsuse koha pealt peaaegu mitte mingit rolli.
Esimesed bitcoini blokid kaevandati ilmselt paari Satoshi Nakamoto isikliku arvuti peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
25.02.2025 18:32:49
|
|
|
Bitcoinil pole "tõelist majanduslikku vajadust", ütleb EKP nõunik
Spoiler 
Ise nad istuvad keskpangas ja plaanivad CBDC-i, et ise raha juude trükkida. Nende jutt on volatiivne. Tegelikult 1BTC = 1BTC. Pigem Fiat ja CBDC/Fiat on seotud selle kogusega, mida trükimasin juurde trükib või juurde nulle kirjutatakse keskses aparaadis.
Keskpank on 100% tsentraalne. Bitcoin on 100% detsentraliseeritud ja piiratud kogusega 21 miljoni ringis BTC ja see ei muutu.
---
Kas Strategy ja teistest firmadest ja osariikidest, kes panustab suurtest kogustest bitcoinidest saab uus maailma pank?
Jah. Nemad hakkavad tulekus tegema määravaid otsuseid, kuid kes tahab kõik oma suured kogused kunagi korraga müüki panna ja mille vastu? Kui bitcoini hind on üle miljoni. Mis kuradi
päralt nad peavad odavalt ära andma ja Fiati või Fort Knox kulla vastu vahetama?
Minu peas on tohutult hulgal küsimusi.. hetkel. [siin on vastuolu või rahulolu - kui nad müüvad oma kogused ära hästi odavalt - noh, 10 000 euroga ostaks juba ise 1 bitcoini ära]
--
Kas usute, et kohalikud pangad toovad turule bitcoin light võrgutoe? L1 hoiavad oma pangas ja kliendile antakse igapäevaseks tehinguteks L2 toetuse?
See juhtub siis kui on vaja. Kui bitcoin market cap ületab kulla market cap-i. Ikkagi on L1 hoidmiskassa ja L2 kiirete maksete ja väiksemate tehingute jaoks. See juhtub.
--
bitcoini volatiivsus on isegi selline, et ei saa börsil panustada, sest ei teha kuhu tõuseb või kukub - liiga väike panus ja 2x -7x - see ei anna tõusu korral isegi mingit kasumit - kõrgeks ka ei saa panna - 150x peal on kindel, et jääd ilma. krüptobörsid nagu töötaks ühesuguse algoritmi peal. (ikka kohe alla kui paned 150x)(long)
seega vana tuntud tõde - osta ja kogu oma walletisse - kui on odavama hinnaga - osta rohkem (40 000 - 70 000 bitcoini kohta oleks väga hea ost) - ei võeta tasu ja ei likvideerita kui hind langeb.
olen kindel ostja kui bitcoin hind kukub nulli - iga idioot, kes veel ütleb, et bitcoin kukub nulli - palun - ma ostan teilt 0 - 0.005-ga bitcoine!! [tehisintellekt arvas, et siis tuleb maailmalõpp kui bitcoin kukub nulli..]
---
₿499 096 näitab saylortracker.com
---
Räsi arvutusvõimsus langeb, kuid võrgu tehingu hind võib tõusta kui liiga palju ASICuid võrgust välja lülitatakse. Tavalise arvutini ilmselt võimsus ei lange, sest uue ploki leidmine on nii väike - mitte enam 50 vaid 3,125 ja varsti veel vähem. Ja pigem on nii kujunenud, et mida rohkem hind langeb, siis börsilt keegi ikka vabad bitcoinid endale ära ostab.
5 sendiga ostaks.. 5000 000 USD müüks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
26.02.2025 00:45:01
|
|
|
[tehisintellekt arvas, et siis tuleb maailmalõpp kui bitcoin kukub nulli..]
|
Tehisintellekti arvamust ma küll ei usu, on teada, et õpetatud ka osavalt valetama. Kui BTC oli ca 100k siis marketcap oli mingi 2 triljonit. Oletame, et kukubki nulli. Kas 2 triljoni pärast tuleb maailmalõpp, ei tule. Tõenäoliselt liigub see raha mujale ära.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
26.02.2025 01:23:12
|
|
|
Mis raha liigub mujale? See kaob lihtsalt ära ju. Õigemini ettekujutus sellest et see oli raha, tegelt ei kao ju midagi, mündid jäävad alles ja nende alla pandud raha jääb ka alles, selle kätte kes müüs. Marketcap on niiehknii ainult kujuteldav number.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
26.02.2025 13:25:09
|
|
|
Müügipaanika! Müüge ruttu maha, sest 10% langeb, te jääte ilma kasumist. Pange kohe müüki (ja paari aastapärast ostate 20x kallima hinnaga tagasi..)
--
Millal nulli kukub?
Bitcoin on nr.1 market cap ja nulli kukub pigem pangas sinu pangaarve, koos pangaga.
Ameerika Ühendriikides on panku pidevalt pankrotti läinud, koos klientide rahaga.
Alates 2013 aastast on bitcoin ja bitcoin võrk 100% töökorras olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
26.02.2025 14:47:51
|
|
|
Longero kirjutas: |
Aga seda ma ütlengi "raha liigub mujale" müük/turult väljumine/mingi stablecoini peale konvertimine. |
Raha ei saa väljuda, münt saab omanikku vahetada. Kui keegi su münti soovitud hinnaga ei osta siis vahetust ei toimu. Ehk "väljuda"saab ainult nii palju raha kui sisse pannakse.
Münt elab oma elu, tema hinnaga seotud raha oma. Selleks ajaks kui hind on nullis pole raha kuhugi väljund vaid mündivahetusega koos ei saa enam raha liigutada.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
26.02.2025 15:59:19
|
|
|
Kui on nullis, siis ikkagi 1 btc on 1btc ja pead maksma tehingutasu ikka. [ kui 1 BTC maksab 0.00001 dollarit, siis on inimesi, kes ostab kõik ära]
Võrk on alles - mõned masinad ikka töötavad ja võrgutasu on väike ja BTC ostuhinnad algavad varsti jälle 1 dollar või rohkem.
Davinci räägib midagi long term hoidjate-ostjate ja short term müüjate kohta:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
26.02.2025 23:23:22
|
|
|
Korralik punane dildo
72k tuleb kindlasti ära. Ning kui 67k tuleb, siis juba karude tsoon...
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
27.02.2025 09:56:43
|
|
|
Panen vist orderi 74 000 USD-ga bitcoini ostuks.
Kuigi hetkel näitab kobedat tõusu:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
27.02.2025 11:01:41
|
|
|
Mina pakuks, et mida rohkem paistab, et venelased lastakse rahaturule ligi, seda madalamaks hind kukub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
27.02.2025 12:08:26
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Mina pakuks, et mida rohkem paistab, et venelased lastakse rahaturule ligi, seda madalamaks hind kukub. |
Bitcoin ei toimi nii. Trump kunagi tegi Bitcoini maha, pättide raha. Aga kui nägi, et see sobib praeguse olukorraga, siis kiitis taevani.
Mis venelased teevad ja mõtlevad? See ei muuda - trükkigu rublasi kui palju tahes - bitcoin töötab. Venezuela või Argentiina - trükib raha nii, et inflatsioon on 400% aastas - ikka bitcoin töötab.
Kui rublasi saab veel bitcoinideks vahetada, printigu niipalju kui tahavad.. tavavenelane kui seda veel on olemas - vahetagu rublad bitcoinide vastu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
27.02.2025 16:57:18
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Mina pakuks, et mida rohkem paistab, et venelased lastakse rahaturule ligi, seda madalamaks hind kukub. |
Bitcoin ei toimi nii. Trump kunagi tegi Bitcoini maha, pättide raha. Aga kui nägi, et see sobib praeguse olukorraga, siis kiitis taevani.
Mis venelased teevad ja mõtlevad? See ei muuda - trükkigu rublasi kui palju tahes - bitcoin töötab. Venezuela või Argentiina - trükib raha nii, et inflatsioon on 400% aastas - ikka bitcoin töötab.
Kui rublasi saab veel bitcoinideks vahetada, printigu niipalju kui tahavad.. tavavenelane kui seda veel on olemas - vahetagu rublad bitcoinide vastu. |
Venelaste probleem on selles, et neil pole oma dollareid kuskil hoida. Kodumaal võetakse lihtsalt ära ja välispankades võidakse need samuti ära võtta või külmutada. Bitcoini hinnarisk on küll suur, aga mitte nii suur kui rublal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
27.02.2025 18:20:29
|
|
|
Tead, küsigu Putinilt dollareid. Tema annab. Siis saab ka soodsamalt bitcoinideks vahetada. Muidu peab rubla pealt topelt peale maksma.
Nüüd saavad ehk ka tiblad otse Trumpilt küsida - kuigi vist maavarade vastu.
Tead, mis tehakse vene tiblaga kui see Kiievis on - lüüakse maha!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
28.02.2025 08:51:47
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
Korralik punane dildo
72k tuleb kindlasti ära. Ning kui 67k tuleb, siis juba karude tsoon...
Spoiler 
|
Pakun, et ajutine põhi tuleb 70k - 80k vahel ja siis jõhker bounce kuni 94k märtsi alguses.
Aga LTC
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
28.02.2025 10:05:06
|
|
|
LTC-ETF on tulemas - sealt on ka mingit tippu oodada..
Praegult on aga langemas:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
28.02.2025 11:32:48
|
|
|
Praegu tuleb USA'st igapäevaselt midagi, mis aktsiaturgu koos krüptoga alla veab. Tänane vilets PCE index viiks meid tõenäoliselt 70K algusesse. Sealt oleks juba mõistlik vaikselt ostma hakata.
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|