Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 24.01.2025 12:02:52 vasta tsitaadiga

Trumpi CBDC keeld on küll hea asi USA-le. Sest ülemaailma inimesed hakkavad kasutama ja kasutavad USD baasil olevaid stablecoin-e. Ka mina kui EU jätkab CBDC euroga.
---
Ajalooline. Loodud töörühm, mis võimaldaks bitcoin usa eelarve. Tegelikult on see krüptoreglatsioon USA-s. Mis võimaldaks krüptotööstust-kaubandust nagu meil MiCA
Spoiler Spoiler Spoiler

---
Monero on puhas CPU energia. See on backup investeering. Jahedasse ruumi mingi paar emaplaati ja head CPU-d kaevandama. ASIC bitcoini kõrvale.
PoW on monero 1 ja bitcoin 2 - mis on päriselt ka detsentraliseeritud võrk - ethereum ei ole detsentraliseeritud - see on 1 inimese võrk. Juhatuses istub 1 inimene, kes seda juhib (programmijuht) Samas moneros on terve kogukond ja bitcoinil veel oma kogukond - tõestatud detsentraliseeritud võrk. Toimib.

---
Reformikad teevad seda jälle!! "Maksud ei tõuse!" Praegune peaminister ütleb seda sama, mis eelmine. Kui sõjaline eelarve on juba 5%, siis
maksud tõusevad!!! Ja kui võetakse selleks Fiat laenu, siis on inflatsioon see, mis tõstab maksud tulevikus taevasse.

90% kulda ja 10% bitcoini. Aastane bitcoini tulu kustutab 3%-se kulla (hoidmise)inflatsiooni. Pangad juba teevad seda.

Bitcoin on energiaaktsia - bitcoin hoiab energiasektoreid elujõulisena. Väga hästi seletab bitcoin energiat see video:
Spoiler Spoiler Spoiler

Saksamaa võiks võtta (ajutiselt) kivisöe ja tuumajaama strateegia. Mõlemal juhul aitab bitcoini kaevandus seda üleval hoida. Ma mõtlen neid ASIC Pro versioone.(see nõuab investeeringuid)
Rohepööret saab jätkata 10 aasta pärast - kui on vesinikenergia kasutamine paremaks läinud. Vesiniku tootmine võib olla tulevik - tuumajaam on olevik.

Kui teil ei ole füüsilist kulda, ka bitcoini ei ole, siis eestis te näete veel inflatsiooni. (kui haiglareform jääb samaks) + 5% sõjaline eelarve - andke andeks - sõjavägi on ainult kulu, mitte tulu. Haiglad on kulu, mitte tulu!!!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LeneLowcut
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.01.2025 12:57:15 vasta tsitaadiga

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 04.02.2025 15:56:56 vasta tsitaadiga

Bitcoin on matemaatiliselt kindel ja muutumatu:

✔ 1 BTC = 1 BTC → Pole inflatsiooni ega võltsimist.
✔ Satoshi ühikud ei muutu → 100 miljonit satoshit BTC kohta jääb samaks.
✔ Privaatvõti ja avalik võti on muutumatud → 2²⁵⁶ tagab tugeva turvalisuse.
✔ Krüptograafia hoiab süsteemi kindlana → keegi ei saa muuta reegleid suvaliselt.

Bitcoin jääb muutmatu ja turvalise detsentraliseeritud süsteemina! 🚀

Spoiler Spoiler Spoiler

Väga hea arutelu bitcoini üle. Soovitan vaadata.

--
"Samal ajal mõisteti USA endine senaator Bob Menendez, kes võitles El Salvadori Bitcoini kasutuselevõtu vastu, 29. jaanuaril kullas ja sularahas altkäemaksu võtmise eest 11 aastaks vangi, vahendab Associated Press.

Tema maja läbi otsinud FBI agendid leidsid 480 000 dollarit sularaha ja kullakange, mille väärtus oli hinnanguliselt 150 000 dollarit, lisati raportis. "
Spoiler Spoiler Spoiler

----
Üleöö külmutati pangakontodelt need summad:
https://www.aripaev.ee/uudised/2013/03/16/kuprose-abipakett-kaasab-hoiustajad

Kas sinu isiklikult bitcoini walletilt võetakse ka summasi ära? näiteks kui CBDC-i või tavalise euro konto puhul on see võimalik? Kas sina pead oma nahaga vastutama poliitikute valesti tegemisi? Paneb mõtlema..
pole sinu võtmed, pole sinu mündid - see on igavene reegel.

---
Spoiler Spoiler Spoiler

TRUMP-iga saab trumbi tosse osta..

---
UFC võitlejad juba ka ostavad bitcoine kokku:
Spoiler Spoiler Spoiler

Poleks iial arvanud, et poksijad üldse sellele mõtlevad... jeeesus!!!

----
chokepoint 2.0
https://www.ccn.com/education/crypto/operation-chokepoint/

Monero on juba ammu koguaeg põlatute nimekirjas. EU MiCA ju võimendab seda.
Aga kogu süsteem mässab või mässas selle tsentraliseeritud asjaga.
Monero püsib enam-vähem normaalsel kursil. Sest - jumala pohhui - monerost hullemat olla ei saa..

kopp.gif
Kas EU märgistab ära kõik kulla ja väärisasjad ja hoiab nimekirja tsentraliseeritud keskuses?
Monerost enam hullemat olla ei saa..

Me elame väga huvitaval ajastul.

LISA
MONERO ja FIAT lugu:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
sezhers
HV vaatleja

sõnum 05.02.2025 17:48:58 vasta tsitaadiga

siin ühe Ethereum researcheri Justin Drake'i mõtteid ETH ja BTC teemal:
https://x.com/drakefjustin/status/1887108667675124174
tl;dr
BTC is cooked (kuna security budget on naeruväärne võrreldes selle mcapiga, seega avatud 51% rünnetele)
ETH issuance curve vajab uuendamist (kuna praegu on garanteeritud vähemalt 2% staking tootlus)
ETH lühiajaline eesmärk on kasutajate arvu kasvatamine läbi L2 ja L1 skaleerimise
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 05.02.2025 18:38:18 vasta tsitaadiga

51% rünne bitcoinile on ründajale endale ebakasulik, sest 21 miljonit coini muuta ei saa ja 70%-80% vaaladest hoiavad pikaajaliselt (nende aadress on nii sügavalt kinnitatud, et ükski rünne neile ei toimi)
rünne saab toimida ainult hetkelist kinnituste tehingutega ja see on meeletu hashrate ja elektrikulu
ja bitcoin core saab teha isegi kiiresti ründaja blokkidele keelu tarkvara kiiresti uuendades

kes hoiab bitcoine - neid rünne ei puutu ja kui selline hetkeline juhtum sünnib - siis saab bitcoin core meeskond tuua sisse mitme protokollilise kaevanduse teema nagu on seda digibyte või raptoreum..

rahaliselt ei ole see üldse kasulik - üle 10 miljardi paned hetkeks ja saad mõne tehingu ära vussida - ja võrgutarkvara ka ei kontrolli..

sa pead omama meeletut energiat, raha ja kogu tarkvara arengut - pigem oleks tõenäoline ripple xpr ja eethereumi omanikul seda rünnakut iseenda PoS-is teha.

satoshi nakamoto andis kogu koodi ja võimu kogukonnale üle, kuid kahtlen kas ripple ja ethereumi omanik ikka oma kogukonda 100% vabalt juhtida laseb.
Pigem on vaba kogukond bitcoinil ja monerol kui ripplel või ethereumil.
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 06.02.2025 00:41:45 vasta tsitaadiga

Ainult mina634 tulistab. icon_confused.gif Varem oli ikka rohkem teisi ka, nüüd on mott enamus kadunud. :/
Teema on täispauk spämm, enamus ei viitsi seda enam lugedagi, vähemalt mina mitte, eriti kui pikk mina634 post on ainult viimane. thumbs_down.gif
yerba juba ammu tembeldas teema spämmiks ja loobus siin kirjutamast. Ammu ei ole asjalike Laugher-i poste. Isegi meie vana BTC joonestaja ammu ei joonesta. icon_neutral.gif

Ise vaatan tuubist näiteks CTO Larsson-i ja paari krüpto-tuuberit veel, kes sõela pinnale on jäänud, Larsson on mu lempar! Soovitan! Palju asjalikum vaatamine, kui siin lugeda..
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 06.02.2025 07:04:52 vasta tsitaadiga

Nii lihtne - bitcoini 2x tõus viib teisele kohale, kulla järele:
https://companiesmarketcap.com/assets-by-market-cap/

MicroStrategy e. Strategy on ikka veel kasumis!! Microsoft on ikka veel microsoft, kuid microstrategy on nüüd juba Strategy mitte enam soft. icon_lol.gif
https://x.com/MicroStrategy
tagasi üles
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 06.02.2025 21:06:39 vasta tsitaadiga

jaanjaapan kirjutas:
Ainult mina634 tulistab. icon_confused.gif Varem oli ikka rohkem teisi ka, nüüd on mott enamus kadunud. :/
Teema on täispauk spämm, enamus ei viitsi seda enam lugedagi, vähemalt mina mitte, eriti kui pikk mina634 post on ainult viimane. thumbs_down.gif

Ma ei saa tema puhul enamasti isegi aru mis postituste mõte on. Kirjutab küll, aga enamasti ei saa ma aru miks ja milleks või kellele icon_lol.gif

elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 06.02.2025 22:08:42 vasta tsitaadiga

Kes kirjutab oma mõtteid märkmikusse, kes blogisse, kes käib siia oksendamas (b)
kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 06.02.2025 23:47:42 vasta tsitaadiga

Lewis kirjutas:

Ma ei saa tema puhul enamasti isegi aru mis postituste mõte on. Kirjutab küll, aga enamasti ei saa ma aru miks ja milleks või kellele icon_lol.gif

See on selline ühemehe-circlejerk. Psühhoanalüütiliselt väärtuslik materjal.

ranel
HV Guru

sõnum 06.02.2025 23:58:32 vasta tsitaadiga

Mul on pigem see küsimus, et mis siis bitcoinist saab, kui pole mõtet enam oma arvutit selle jaoks lahti hoida ja miski muu peab hakkama seda süsteemi siis üleval pidama. Jõhker energiakulu on ju ainuüksi bitcoini üleval hoidmine ja keegi peab ju ometi selle elektrienergia ja riistvara kinni maksma.

Teine teema on varade anonüümsus. Teed mõne ülekande valesse kohta ja otsitakse kenasti varade omanik välja.

ipp
HV kasutaja

sõnum 07.02.2025 00:54:54 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
Mul on pigem see küsimus, et mis siis bitcoinist saab, kui pole mõtet enam oma arvutit selle jaoks lahti hoida ja miski muu peab hakkama seda süsteemi siis üleval pidama. Jõhker energiakulu on ju ainuüksi bitcoini üleval hoidmine ja keegi peab ju ometi selle elektrienergia ja riistvara kinni maksma.

Tehniliselt suudaks bitcoini võrku üleval pidada kasvõi üksainus Ordi ront. (Ok, failoveri mõttes oleks vaja 3tk.... Ok, turvalisuse mõttes oleks vaja igasse riiki 1tk.... jne) Praktikas käib aga hetkel tohutu võiduajamine selle nimel, et 10 minuti jooksul saada justnimelt endale bloki leiutasu (ehk umbes 300000-400000 eurot). Ja justnimelt see võiduajamine ajab energiakulu ja raua hinna suureks.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 07.02.2025 08:06:36 vasta tsitaadiga

500 000 000 TH/s (koguvõimsus) ÷ 110 TH/s (seade) ≈ 4 545 454 seadet (umbes arvutatud) üldhash jagad ASIC Pro võimsusega
-------------------------------
~21 tuhat täissõlme.
https://bitnodes.io/

+ privaatsõlmed. Neid võib olla ka paras kogus.

Eestlane mõtleb ikka roheliselt, et mis saab bitcoinist?
Mõelge parem sellest, et mis pangast saab ja keskpangast, mille ülevalpidamine on sadu aastaid rahvaid vaeseks teinud (raha liigne juurdetrükk) + palgakulud + jõulupreemiad.
Viimasel ajal on veel sularaha piirang, mis teeb selle vaesustamise veel suuremaks. Totalitaarvõim. Peame sõdu - võtame raha otse kontolt või trükime juurde.
tagasi üles
Dreamlover
HV Guru
Dreamlover

sõnum 07.02.2025 08:08:08 vasta tsitaadiga

Lewis kirjutas:
jaanjaapan kirjutas:

Kutsub opollot välja😀

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 07.02.2025 12:00:11 vasta tsitaadiga

Kui USA vahetab kõik oma kulla bitcoinide vastu, siis mis saab kulla hinnast ja mis saab bitcoini hinnast?
Stsenaarium Müüdud kuld Kulla uus hind BTC uus hind
25% müük ~$130B ~$1,800/oz $115,000 – $130,000
50% müük ~$260B ~$1,500/oz $150,000 – $200,000
80% müük ~$418B ~$1,400 – $1,600/oz $180,000 – $250,000
100% müük ~$523B ~$1,000 – $1,500/oz $300,000 – $500,000

+ kuidas hakkab reageerima turg..

Pole üldse aimugi mida trump bitcoiniga tegema hakkab ja kas üldse selline stsenaarium juhub..

USD dollari vahetamine bitcoini vastu:
Stsenaarium USD sissevool BTC-sse BTC uus market cap BTC uus hind
1% M0 (59B) $59 miljardit $2.06T ~$105,000
10% M0 (590B) $590 miljardit $2.6T ~$135,000 – $160,000
50% M0 (2.95T) $2.95 triljonit $5T+ ~$250,000 – $400,000
100% M0 (5.9T) $5.9 triljonit $7T+ ~$500,000 – $700,000
10% M1 (1.8T) $1.8 triljonit $4T+ ~$200,000 – $300,000
50% M1 (9T) $9 triljonit $10T+ $700,000 – $1M
100% M1 (18T) $18 triljonit $15T+ $1.5M – $2M

Tõenäolisem:
USA muutuks suurimaks BTC hoidjaks (1M BTC = ~5.1% kogu BTC-st).
Turg reageeriks, spekulandid hakkaksid BTC-d ostma, mis võib viia hinnatõusuni üle $200,000.
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 07.02.2025 13:28:46 vasta tsitaadiga

jaanjaapan kirjutas:
yerba juba ammu tembeldas teema spämmiks ja loobus siin kirjutamast. Ammu ei ole asjalike Laugher-i poste. Isegi meie vana BTC joonestaja ammu ei joonesta. icon_neutral.gif
Ise vaatan tuubist näiteks CTO Larsson-i ja paari krüpto-tuuberit veel, kes sõela pinnale on jäänud, Larsson on mu lempar! Soovitan! Palju asjalikum vaatamine, kui siin lugeda..

Ta paneb ChatGPT-st copy paste. Vb isegi pole päris inimene vaid mingi bot siin lahti läinud lihtsalt.

Järgmine top on suurema tõenäosusega 140-160k
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis DVDRW 07.02.2025 13:36:28, muudetud 1 kord
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 07.02.2025 13:33:17 vasta tsitaadiga

Tahanteada oli samasuguses oma mullis, ignoreerides teemaarendust valas oma mõtted jälle välja.
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 07.02.2025 15:50:15 vasta tsitaadiga

Davinci räägib midagi bitcoin võimalusest ja see on alles algus! Kõik teavad tema 1 f*** dollari soovitusest osta 1 bitcoin ja nüüd veel bitcoin on alles alguses - ja AI agendid sellega..
Spoiler Spoiler Spoiler

----
"See hirmuperiood on aga ajalooliselt olnud teadlike investorite jaoks strateegiline ostuvõimalus, nagu on näha varasemate turgude taastumise kohta."
Spoiler Spoiler Spoiler

Likvideerimised kogu krüptoturul tõmbavad krüptohindu alla.

Jah. Selle sain selgeks - tõmbavad krüptohindu alla, kuid bitcoin võrgus on endiselt bitcoinid alles ja 1 btc on ikka 1btc.

Väga huvitav ja soovitustega video:
Spoiler Spoiler Spoiler

Täna mind juba hiljem! Mind ka peate tänama kui järgite neid soovitusi.
Aga kui panna oma kogutud raha bitcoini seisma?
Seda videot võite ikka vaadata, kuidas millionärid elavad:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 07.02.2025 19:20:37 vasta tsitaadiga

Dreamlover kirjutas:
Lewis kirjutas:
jaanjaapan kirjutas:

Kutsub opollot välja😀

icon_lol.gif

@mina634

Psühhiaatriakliinik asub aadressil Paldiski mnt 52, Tallinn.

Valvetoa telefon on 617 2650.

Polikliiniku registratuuri telefon on 617 2644.

Vaimse tervise õe vastuvõtule saate registreerida telefonil 617 2644 E–R 8.30–17.00 (v.a riiklikel pühadel). Vastuvõtule tulles võtke kaasa isikut tõendav dokument, pangakaart või sularaha visiiditasu maksmiseks.
tagasi üles
Dreamlover
HV Guru
Dreamlover

sõnum 07.02.2025 19:22:28 vasta tsitaadiga

OPollo, rõõm teid kuulda😅
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 07.02.2025 21:13:53 vasta tsitaadiga

Dreamlover kirjutas:
OPollo, rõõm teid kuulda😅

Jälgime olukorda !
Salaja soovime kõik rikkaks saada, joonistamisoskused on kadunud, tänu vildakale turule, kus taksojuhid ei hinda enam kunsti jne...
Aga meil on õnneks "Jeesus" siin teemas, kes kirjutab kogu maailma rahvastiku nii rikkaks, et te ise ka ei usu, kui palju võib 1 Rixi joonistus v saiapäts maksta juba ülehomme icon_lol.gif
St et nautige seda kogu õnne, mida kogu see "khmm" või "köhatus" siin toodab ja saabub 1 päev see aeg, kus sai kasvab tasuta puu otsas icon_lol.gif
mRNA vaktsiinid massidesse ja KÕIK saavad rikkaks icon_lol.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 07.02.2025 21:21:49 vasta tsitaadiga

Kuskil haiglas puhata küll pole aega. Pean mõtlema ja töötama, et kuidas rohkem bitcoine oma walletisse hankida.
Puhata saan siis kui satoshi hakkab juba maksma.
Kui kellelgi on ideid, et kuidas rohkem btc minu walletisse saaks, siis andke teada.
tagasi üles
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 07.02.2025 21:31:51 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Kui kellelgi on ideid, et kuidas rohkem btc minu walletisse saaks, siis andke teada.

Küsi oma tööandjalt, kas nad saavad maksta sulle palka Bitcoin'ides.

sezhers
HV vaatleja

sõnum 07.02.2025 21:50:32 vasta tsitaadiga

kuna siin enamus arutelu käib BTC ümber, siis kuidas te seda kasutate? lihtsalt 'osta ja hoia' või midagi muud? ma ise umbes 2019 hakkasin btc'd ostma ja 2021 läksin pmst ETHile üle, sest seda saab vähemalt kasutada, airdroppe farmida, defi-s kasvatada jms. Või enamus ostabki krüptot (misiganes see olgu, BTC, XRP, ADA vms) kuskil tsentraliseeritud platvormil ja siis vaatab kuidas numbrid muutuvad?
tagasi üles
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 07.02.2025 22:26:13 vasta tsitaadiga

sezhers kirjutas:
kuna siin enamus arutelu käib BTC ümber, siis kuidas te seda kasutate? lihtsalt 'osta ja hoia' või midagi muud? ma ise umbes 2019 hakkasin btc'd ostma ja 2021 läksin pmst ETHile üle, sest seda saab vähemalt kasutada, airdroppe farmida, defi-s kasvatada jms. Või enamus ostabki krüptot (misiganes see olgu, BTC, XRP, ADA vms) kuskil tsentraliseeritud platvormil ja siis vaatab kuidas numbrid muutuvad?

Ma olen just pigem see osta-hoia tüüpi. Ja kui vahepeal tundub, et võiks midagi kasumiks realiseerida, siis teen ka seda.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.