Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 2317, 2318, 2319 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
RCC
HV Guru
RCC

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.02.2025 09:39:52 vasta tsitaadiga

poiss11 või 12 suru just google boxi peale, ära unusta et telia kasum on igal aastal pea 100 milli. mis sa arvad kuskohast see tuleb? õige vastus , sinu taskust. pluss sa maksad veel indrekp preemiat. Mis ajaks need vipid siis lõpuks käibest kõrvaldatakse?

viimati muutis RCC 05.02.2025 10:27:11, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 1 :: 147
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 05.02.2025 10:19:58 vasta tsitaadiga

Mul on kodus mingi vana hokilitter, mis on välja ostetud ja mida aeg-ajalt sisse lülitan. Esivanema juures on Androidi boks rendis. Kui enda oma katki läheb, siis suva - mul on alternatiive ja kannan maha. Leiba see asjandus ei küsi. Esivanema aparaadiga teine lugu. Seal hea, kui tugi ja garantii olemas. Eriti maal, kus vool kõigub ja võib n+1 viisil see boks maha surra.
Kui mu enda hokilitter maha sureb, siis tõenäoliselt uut ei osta ega rendi. Pigem vaatan arvuti kaudu vms.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KrikU
HV veteran
KrikU

sõnum 05.02.2025 10:31:18 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
vesta nende tingimustega.

Ei soovitaks sul enam ka 19€ vana Arrise välja ostmiseks kulutada isegi kui saaks.
Muidu oled mõne kuu pärast siin räuskamas, et krm Telia tegi Netflixi paketi ja ei saagi seda Arrisega kasutada, on sead rsk icon_biggrin.gif

Tänan, et sa tsiviliseeritud kombel - ilma provokatiivse alatoonita vähemalt vastad, erinevalt isikust kes eile õhtul siin vastuseid andis.

Ma lihtsalt mõtlen, et kas uus mudel on ikkagi siis seega tulemas - mida siis üüriseadmena rentida? Pettumuse tekitaski see, et pole hetkel moodsat uut digiboxi üüriks Telia iseteeninduses.

Ei - Netflix ei paku huvi icon_smile.gif Väga stabiilsed teenused on Telial minu jaoks olnud, WRC ralli pilt on väga ilus aastaid thumbs_up.gif
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 05.02.2025 10:50:38 vasta tsitaadiga

Võta see, mida Telia pakub praegu, renti ja kui uus tuleb, vahetad uue vastu välja. Rentimise võlud - saad alati uusima seadme vastu vahetada.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 05.02.2025 13:04:18 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Võta see, mida Telia pakub praegu, renti ja kui uus tuleb, vahetad uue vastu välja. Rentimise võlud - saad alati uusima seadme vastu vahetada.

Just täpselt. Eesmärk pole ju saada seadme omanikuks (vähemalt mul mitte) vaid võimalikult muretult teenust tarbida.
Jah, kogukulu on suurem, kuid rikke korral vahetatakse välja, uuema mudeli tulekul saad välja vahetada soovi korral.
Kui teenus tõrgub jäävad ära süüdistused 3nda partei seadme sobivuse osas.

Mäletan kunagi Starmani aegadel kaabelmodemeid läks läbi päris korralikus tempos - väga nukker oleks olnud kui ise oleks pidanud neid välja ostma.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 05.02.2025 13:10:42 vasta tsitaadiga

Kõik on ju tore, paraku inimesel võiks siiski olla valikuvõimalus, kas kasutada kallist rentimisteenust või seade välja osta. Sest paljudele meeldib kokku hoida ehk koonerdada, pole midagi parata.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.02.2025 13:21:35 vasta tsitaadiga

A.S., tahaks kohe kivipalluriks tembeldada aga oled sa teemat mõttega lugenud?
Eesti poed on tehnikat täis mis töötavad kõikide teenustega, palun ostke, mina ostan ka, mitte ei rendi, puhtalt teistel põhjustel, mitte üüri vältimiseks vaid vajadused on midagi enamat.
Kui ma peaks 5G teenust kasutama, siis MINA vähemalt 100% üüriks, vähemalt väliruuterit. Wifit lahendaks ise kuna mul on 5 AccessPointi juba olemas.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 05.02.2025 13:30:28 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Kõik on ju tore, paraku inimesel võiks siiski olla valikuvõimalus, kas kasutada kallist rentimisteenust või seade välja osta. Sest paljudele meeldib kokku hoida ehk koonerdada, pole midagi parata.

kui tõesti meeldiks koonerdada, sis nad paneks telia üldse kinni. aga võta näpust...järelikult raha on

pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 05.02.2025 13:34:27 vasta tsitaadiga

teisest teemast.
indrpo kirjutas:
1113 bokse vahetatakse juba pikka aega välja sest üle 10 aasta vana seade, jõudlust ja mälu vähe ning uuemad teenused ei toimi või ei toimi stabiilselt.

indrpo kirjutas:
siinus kirjutas:
Mis uuemad teenused?

Järelvaatamistega on nendel probleeme. Kes ETV vaataja ainult, saan aru väga ei morjenda aga sellegipoolest lähevad boksid sulgemisele.
TeliaTV teemas võid täpsemalt sirvida, ei ole mõtet tekste duubeldada.

Järelvaatamine ei ole üldse uus teenus. Millised uuemad teenused? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.02.2025 13:46:26 vasta tsitaadiga

pppd, loe teemast.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 05.02.2025 13:53:43 vasta tsitaadiga

Mis nüüd lahti läks see üüriseadme ülistamine? On igal asjal oma plussid ja miinused, aga kui kiidad oma plusse ja laidad vastase miinuseid siis see on lihtsalt odav valimisreklaam thumbs_down.gif

Kui telia toetab kolmanda osapoole seadmeid aga ise ei müü letist eelhäälestatud asja siis on küsitav mida sellega saavutada tahetakse, mingitele hiinakatele tuleb endiselt supporti pakkuda sest klient helistab et õu, eile oli ok aga mis jama teil täna on?

Isiklikult eelistan väljaostetud seadet ja kõik viis vaatajakohta nendega kaetud (telia lukus). 20 euri kuus nagu maast leitud thumbs_up.gif

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 05.02.2025 13:55:02 vasta tsitaadiga

Järelvaatamine töötas juba motoroladega vist.

Kas arrised lasti siis poolfunktsionaalsetena käibele, või on tegu ikka kehvade arendajatega või äriliste otsustega, et toimiv asi katki on aretatud.

tagasi üles
pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 05.02.2025 13:59:14 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
pppd, loe teemast.

Ei loe. Pinda käib see varjatud (ja ka varjamata) Telia propa, kuidas kõik nagu muudkui mürinal areneks ja sittuge aga pappi, samal ajal näitab see uus karp täpselt samasugust pilti, nagu Motorola aegadel. Niisiis, millised uued teenused?
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.02.2025 14:18:51 vasta tsitaadiga

Go3, inspira+, hbo. sisu. mingite nende kasutamisel vip1113 viskab pildi poole pealt mustaks, viskab järelvaatamisest välja, vahel teeb reboodi.
Tv keskkond on muutunud/muutumas, sisu on erinevalt pakitud, hls vs multicast. Raud vajab protsessorit ja mälu. Kahjuks ei anna 1113le seda lisada.
5305 veel nendega mis olemas, on ok. Kauaks, ei tea.
Tulemas on Netflix mida arrised ei näita.

Kui sellised küsimuste vormid jätkuvad, siis laske omavahel edasi. Ma ei viitsi väga puid saagida.

PS. lähinädalatel hakkavad Telia Android boksid erinevaid uuendusi saama, saab veel saekaatri juttu.
icon_lol.gif
RCC andis juba selge info, ärge rentige Telia seadmeid, kõik võiks olla selgitatud.
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 05.02.2025 14:27:10 vasta tsitaadiga

sa pead saagima, sest telia maksab selle eest. ma ei öelnud et rentige, ma ütsin et ärge üldse telia teenuseid kasutage, ainult nii vähendate 82 milli
pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 05.02.2025 14:32:08 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Go3, inspira+, hbo. sisu. mingite nende kasutamisel vip1113 viskab pildi poole pealt mustaks, viskab järelvaatamisest välja, vahel teeb reboodi.
Tv keskkond on muutunud/muutumas, sisu on erinevalt pakitud, hls vs multicast. Raud vajab protsessorit ja mälu. Kahjuks ei anna 1113le seda lisada.

pilt mustaks, väljaviskamine, reboot on kõik tarkvaralised probleemid, kõik praegu kasutatavad koodekid ja hls on ka praegu boksi poolt toetatud. Netfliksi lubate aastast 2016.

tsitaat:
Kui sellised küsimuste vormid jätkuvad, siis laske omavahel edasi. Ma ei viitsi väga puid saagida.

Kuidas see nüüd oligi..
tsitaat:
this is not an airport, no need to announce your departure.

Tahad meile Telia imetegudest rääkida, lase käia ja räägi edasi, mitte keegi ei takista. Aga ilus oleks jätta teistele võimalus sellest jutust midagi arvata.
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 05.02.2025 14:36:44 vasta tsitaadiga

Android boks sai uuendusi ja esmapilgul muutus menüü väljanägemine . kas midagi olulist veel?

Lisaks omapoolne tähelepanek - Telia Androidi boksiga 85" teleka peal ei jõnksuta ainult AK tekstiriba aga minu meelest ka AK enda pilt hüppab. Vaatan viimasel ajal ETV, ETV2 otse läbi Samsungi teleris oleva jupiteri äpi. Seal on pilt sujuv

indrpo
HV Guru

sõnum 05.02.2025 14:53:43 vasta tsitaadiga

aksel, digiboksi seadetes videoväljund FHD või 4K 50Hz peale ja korras. Korduv teema.
Miks ta 60 paneb sõltub telerist, mõnel vanemal 4K teleril võib seel lausa 25Hz olla.
Euroopas peab olema 50. Telerid ja boksid on aga kohati mingi universaalse softiga vist ja otsustavad omavahel ise midagi muud.

Teadlikult süüdistan teisi, mitte Teliat. icon_lol.gif
tagasi üles
santiim
HV kasutaja

sõnum 05.02.2025 15:10:08 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:

PS. lähinädalatel hakkavad Telia Android boksid erinevaid uuendusi saama, saab veel saekaatri juttu.
icon_lol.gif
RCC andis juba selge info, ärge rentige Telia seadmeid, kõik võiks olla selgitatud.

Hakkame siis pihta: äppide lukustamine ja äppide peitmine ei toimi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 05.02.2025 15:57:04 vasta tsitaadiga

Aitüma, oli abi tõesti. Seda tean, et meil siin 50Hz ja Sticki menüüs ka ära muutnud. Selle peale aga ei tulnud, et Telia boks teleri suuruse ja margi vahetamisel (või siis mõne uuenduse tõttu) 60Hz peale ennast ümber muudab.

indrpo kirjutas:
aksel, digiboksi seadetes videoväljund FHD või 4K 50Hz peale ja korras. Korduv teema.
Miks ta 60 paneb sõltub telerist, mõnel vanemal 4K teleril võib seel lausa 25Hz olla.
Euroopas peab olema 50. Telerid ja boksid on aga kohati mingi universaalse softiga vist ja otsustavad omavahel ise midagi muud.

Teadlikult süüdistan teisi, mitte Teliat. icon_lol.gif

A.S.
HV Guru

sõnum 05.02.2025 17:41:13 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
Mis nüüd lahti läks see üüriseadme ülistamine?

Kui teenusepakkuja soovib sinult rohkem raha küsida, siis tulebki sellele takka kiita, muidu solvub ja tulevikus rohkem enam ei küsi. icon_razz1.gif

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.02.2025 19:03:26 vasta tsitaadiga

santiim kirjutas:
Hakkame siis pihta: äppide lukustamine ja äppide peitmine ei toimi.

tänud, läks tv tiimile infoks.

teistele teadmiseks, siis esimene hulk kasutajaid said Telia! Android boksile uue lahendusega OK põhimenüü, kõik muu osa on sama mis siiani olnud.
nn piloot test, kuna avalik, siis pole salajane.
Kõik mis siin lähinädalatel nendel boksidel uuendustega muutub on nii visuaalis kui boksi fw's vajalik siis eelmainitud uue teenuse turule tulekuks.
rohkem hetkel midagi lisada pole võimalik ega vajalik, lihtsalt hea seegi teada.
keegi veel midagi märkab, võib kommenteerida icon_smile.gif
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 05.02.2025 19:08:31 vasta tsitaadiga

Anna tv tiimile teada et mul on telekale pausi märk sisse põlenud. Kui magamistoas on telekas, paned mingi järelvaatamise käima ja jääd magama, saade lõpeb ja ette jääb must ekraan max heleduses valge templiga kuni telekas ise magama läheb, hullemat ekraanimõrvarit on raske välja mõelda thumbs_down.gif
indrpo
HV Guru

sõnum 05.02.2025 19:15:57 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
Anna tv tiimile teada et mul on telekale pausi märk sisse põlenud. Kui magamistoas on telekas, paned mingi järelvaatamise käima ja jääd magama, saade lõpeb ja ette jääb must ekraan max heleduses valge templiga kuni telekas ise magama läheb, hullemat ekraanimõrvarit on raske välja mõelda thumbs_down.gif

mul on välju salvestusest vms. mingid kanalilogod on ka näha.
Tõsi see Arrise ajast.
Nüüd androidiga ilmselt põletab seal all seda peenikest kirja, et "oled veel vaatamas, vajuta OK"
ps. osa vead silub siiski see OLED pixel mapping ära aga kuna ekraan juba 7 aastat vana, siis ilmselt on see "orgaanika" seal juba saba andmas.
teleri enda timeout on pandud mingil aastal kuni 4h peale, vaatab kaua toimetab.
tagasi üles
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.02.2025 19:25:55 vasta tsitaadiga

Minu poolt anna TV tiimile teada, et kas siis eilsest või tänasest läheb uus google chromecast varasema 12sek. asemel 3sek. jooksul TeliaTV app käima ja veel läbi STV võrgu. Varem oli kiire käivituse privileeg neil kellel oli Telia ruuter kapi peal. Aga tublid poisid thumbs_up.gif, 21 sajand hakkab tulemusi andma. Aga seadme rent on siiski mõttetu thumbs_down.gif
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 2317, 2318, 2319 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.