Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kuidas pooldaksid kanepi legaliseerimist Eestis? |
Pooldaksin meditsiinilistel põhjustel kasutamist |
|
18% |
[ 53 ] |
Pooldan täielikku legaliseerimist |
|
35% |
[ 105 ] |
Ei poolda |
|
33% |
[ 99 ] |
Olen erapooletu |
|
12% |
[ 36 ] |
|
hääli kokku : 293 |
|
autor |
|
Winterwind
One

|
27.12.2024 19:22:34
|
|
|
Milline see?
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
27.12.2024 19:24:17
|
|
|
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
0 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
27.12.2024 19:25:25
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Keegi mingit normi kätekreemi oskab soovitada? Ei meeldi kindaid kanda ja käenahk läheb kuivaks ja lõhki.
Olen erinevaid proovinud ja vahet pole kas kreemitad või mitte, tulemus ikka sama.
Neutrogena, erinevad avonid, joik, puhas loodus jne proovitud. |
https://www.bbraun.de/de/products/b/trixo-lind.html
Minu absoluutne lemmik
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
27.12.2024 19:25:49
|
|
|
Sa mõtled, et seda ka oled proovinud:
https://joik.ee/toode/kate-jalgade-sugavniisutav-palsam/
siis ma ei oskaks enam õieti midagi soovitada, sest meie peres on see alati olnud nagu viimane võimalus, kui miski on ikka väga lõhki kuivanud.
Muidu kallimast otsast L'Occitane kätekreemid tunduvad head, olen neid ka kinkinud kuivade kätega inimestele ja on soovitud edaspidigi saada. Odavamast otsast on enda käsi aidanud tavaline Lemon Juice & Glycerine soomlaste toode supermarketi riiulilt, nii kreem kui vedel kätepesuvahend.
https://ljg.fi/tuotteet/#kadet
Ei tea, kuidas see valik tänapäeval on, ammu pole ostnud, aga usun et olen selle firma tooteid veel hiljutigi vilksamisi näinud Prisma ja Selveri riiulitel.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
27.12.2024 19:33:52
|
|
|
Seda Joik-i pole proovinud, mul hetkel mingi joik-i kiiresti imenduv kätekreem.
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
27.12.2024 19:37:09
|
|
|
Jah, see on ikka hoopis midagi muud kui kiiresti imenduv. Üldiselt tundub, et kui on nii suur häda, siis peakski midagi rammusamat määrima, mitte lahjat ja vesist. Võibolla isegi ööseks kokku määrima ja korraliku maski tegema kätele. Siis ikka mõjub ka. Need vesised "losjoonid" on tõsiselt kuivale käele nagu vett tulle visata.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
27.12.2024 19:48:55
|
|
|
Keegi mingit normi kätekreemi oskab soovitada? Ei meeldi kindaid kanda ja käenahk läheb kuivaks ja lõhki.
Olen erinevaid proovinud ja vahet pole kas kreemitad või mitte, tulemus ikka sama.
Neutrogena, erinevad avonid, joik, puhas loodus jne proovitud. |
Neutrogena on tegelt päris hea.
Aga proovi siis seda, ülemäära kallis ka pole juhul kui ei sobi https://pood.rosalind.ee/et/a/revuele-ceramide-sos-repair-taastav-katekreem
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
27.12.2024 19:55:12
|
|
|
|
Nooruk kasutab https://www.euroapteek.ee/dermedic-baby-linum-emolient-kehavoi-225-ml
Huulte rasvatamise kohta kunagi üks naine ütles, et jäädki seda tegema kui alustad.
Lihtsalt kogused suurenevad.
Keha peab ise hakkama saama, arvatavasti mingi jama nahas või toitumises.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
27.12.2024 20:05:22
|
|
|
Tänud kõigile, eks proovin mõnda mida soovitasite ja loodetavasti on abi
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.12.2024 20:19:55
|
|
|
Hanerasva oled proovinud?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
27.12.2024 20:27:31
|
|
|
Ei ole ega proovi ka, see küll ei imendu.
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
27.12.2024 20:28:59
|
|
|
Winterwind, seespidiselt
|
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
27.12.2024 20:31:53
|
|
|
ot: |
Öäk, mul 1 hani on aga seda küll veristama ei hakka.
Poest ka rasva osta ei julge, raudselt jälle mingi *iina keemia. |
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
02.01.2025 15:30:07
|
|
|
Kused peale, sitta sest poest osta
|
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
24.01.2025 14:47:30
|
|
|
Oskab keegi soovitada relva võitluses kroonilise põskkoopapõletiku vastu?
Esimest korda oli põletik maikuus - tollal läks nii hulluks, et lõpetasin erakorralises meditsiinis. Antibiootikumid tegid oma tööd ja kõik oli kena kuni detsembrini, kus väikesest nohust sai kiiresti põskkoopapõletik. Taaskord antibiootikumid ja elu läks edasi.
Arst tõdes, et ilmselt peangi arvestama edaspidi iga nohu võimaliku moondumist põletikuks. Täna on viimasest tervenemisest möödas 3 nädalat ja väikene kurguvalu + nohu arenes kolme päevaga taas põskkoopapõletikuks. Sinupret + sudafed tabletid + tihe nina loputamine ei ole leevendust toonud, põhiline murekoht on otsaesise põskkoopad.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
24.01.2025 15:21:29
|
|
|
Proovi võib-olla gelomyrtol forte toob pisut leevendust.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
24.01.2025 15:28:30
|
|
|
Kui see asi vajab antibiootikumiravi (värviline tatt, valu jne) siis on parajasti ikka tegemist vist ägeda vormiga. Samas see et ta kogu aeg tagasi tuleb justkui viitab, et ei saanud korralikult välja ravitud ja kahjustus on krooniliseks muutunud tõesti. Aga kroonilise vormi ravi algab sellest, et piinad spetsialisti seni kuni põhjus välja selgitatakse. Lühidalt: kas pilt (röntgen ja/või tomograaf) on tehtud? Kas arst hormoonspreid pakkus juba välja kirjutada? Lähemalt loe siit lingilt.
https://www.kliinik.ee/haiguste_abc/ninakorvalurgete-poletik/id-1216
Esialgu see siiski vist veel sul kroonilise tingimustele ei vasta
tsitaat: |
Kui põletik on kestnud üle 12 nädala või on esinenud 3–4 haigestumist ühe aasta jooksul, loetakse ninakõrvalurgete põletik krooniliseks.
|
Ega selle otsaesise koobastikuga muidu nalja ei ole, nagu välja tuleb...
Et otsmikuurget ja sõelluurakke eraldab koljukoopast vaid õhuke luuline sein, võib nende eriti ägeda põletiku ja ebatõhusa ravi korral protsess kanduda ajju – tekivad ajukelmepõletik ehk meningiit, ajumädanik ehk ajuabstsess jt haiguskolded.
|
Ägeda vormi ravi käibki nii, nagu sa mainisid - ainult et võimalik, et see mida sa pead loputamiseks, ei ole piisav olnud. Loe siit altpoolt Capsteri lehelt, muidugimõista nad müüvad oma toodet, aga võimalik, et neil on isegi õigus. Pluss seal on väga palju muud kasulikku juttu sinusiidi kohta.
https://capster.ee/poskkoopapoletik-mis-see-on-ja-kuidas-seda-ravida/#krs-sumptomid-taiskasvanutel
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2025 16:39:19
|
|
|
Antibiots teqtud piirini töötab, siis on pekkis....ehk tuleks mu lahendus leida opi vms. näol...või teha elus muutisi, kolida soojale maale
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
24.01.2025 16:53:46
|
|
|
No minu krooniline nohu sai juba üle 20 aasta tagasi arstilt diagnoosi, et tuleks emigreeruda. Tõepoolest, soojas kliimas viibides on alati nina lahti olnud.
Siiamaani elan igahommikuse sudafedi tableti peal ja palvetan, et seda retseptiravimiks ei tehtaks. Mõni meditsiiniliste katsete tegija võiks mind eksemplariks võtta, kuna seda pole ilmselgelt ette nähtud nii püsivalt tarbida. Aga ära jätta ka ei saa, korduvalt olen proovinud... Eri rõõm on olnud reisides riikidesse kuhu ei tohi pseudoefedriini kaasa võtta...
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
24.01.2025 16:59:19
|
|
|
Ardo kirjutas: |
Oskab keegi soovitada relva võitluses kroonilise põskkoopapõletiku vastu?
Esimest korda oli põletik maikuus - tollal läks nii hulluks, et lõpetasin erakorralises meditsiinis. Antibiootikumid tegid oma tööd ja kõik oli kena kuni detsembrini, kus väikesest nohust sai kiiresti põskkoopapõletik. Taaskord antibiootikumid ja elu läks edasi.
Arst tõdes, et ilmselt peangi arvestama edaspidi iga nohu võimaliku moondumist põletikuks. Täna on viimasest tervenemisest möödas 3 nädalat ja väikene kurguvalu + nohu arenes kolme päevaga taas põskkoopapõletikuks. Sinupret + sudafed tabletid + tihe nina loputamine ei ole leevendust toonud, põhiline murekoht on otsaesise põskkoopad. |
Mina v6taksin selles olukorras saatekirja v6i omal algatusel second opinion'.
Soojale maale kolimine, nagu soovitati, on ka v6imalus. Soovitan. Eesti kliima oli kohutav.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
24.01.2025 21:59:03
|
|
|
Ardo, lase mrt põsest teha. Mul seal mingi väike loom, tekitab põletiku.
Mingeid pöidla suruseid tükke välja nuuskanud.
Viimati sai kolm kuuri antibiootikume sisuliselt jutti lastud, pool aastat jälle pull kallal. Nina loputus ja gelomyth forte vmt, nädalas saab korra peotäie juti nuusata, siis veidi vaikust.
Kopp ees, kuid ei nähtud mõtet opiks (ei suru ja põhjusta valu) ning antibiotse enam ei taha, sest viimane kuur olin pelmeen valmis, higistades maks 5 pumpa ja kops koos.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
25.01.2025 00:52:00
|
|
|
kjaups kirjutas: |
Ardo, lase mrt põsest teha. Mul seal mingi väike loom, tekitab põletiku.
Mingeid pöidla suruseid tükke välja nuuskanud.
Viimati sai kolm kuuri antibiootikume sisuliselt jutti lastud, pool aastat jälle pull kallal. Nina loputus ja gelomyth forte vmt, nädalas saab korra peotäie juti nuusata, siis veidi vaikust.
Kopp ees, kuid ei nähtud mõtet opiks (ei suru ja põhjusta valu) ning antibiotse enam ei taha, sest viimane kuur olin pelmeen valmis, higistades maks 5 pumpa ja kops koos. |
Arst õnneks mul kergekäeliselt antibiotse ei kirjuta ja ega ma neid ise ei taha - pole neid enne põskkoopapõletikku äkki mingi 10 aastat vaja läinud (v.a kord kui hamba väljatõmbamise järel põletik sisse tuli) ja nüüd kui olen aasta jooksul 3 kuuri läbi teinud, siis on tunda, et neljandat ei tahaks.
netcat kirjutas: |
Kui see asi vajab antibiootikumiravi (värviline tatt, valu jne) siis on parajasti ikka tegemist vist ägeda vormiga. Samas see et ta kogu aeg tagasi tuleb justkui viitab, et ei saanud korralikult välja ravitud ja kahjustus on krooniliseks muutunud tõesti. Aga kroonilise vormi ravi algab sellest, et piinad spetsialisti seni kuni põhjus välja selgitatakse. Lühidalt: kas pilt (röntgen ja/või tomograaf) on tehtud? Kas arst hormoonspreid pakkus juba välja kirjutada? Lähemalt loe siit lingilt.
https://www.kliinik.ee/haiguste_abc/ninakorvalurgete-poletik/id-1216
Esialgu see siiski vist veel sul kroonilise tingimustele ei vasta
Kui põletik on kestnud üle 12 nädala või on esinenud 3–4 haigestumist ühe aasta jooksul, loetakse ninakõrvalurgete põletik krooniliseks.
|
Ega selle otsaesise koobastikuga muidu nalja ei ole, nagu välja tuleb...
Et otsmikuurget ja sõelluurakke eraldab koljukoopast vaid õhuke luuline sein, võib nende eriti ägeda põletiku ja ebatõhusa ravi korral protsess kanduda ajju – tekivad ajukelmepõletik ehk meningiit, ajumädanik ehk ajuabstsess jt haiguskolded.
|
Ägeda vormi ravi käibki nii, nagu sa mainisid - ainult et võimalik, et see mida sa pead loputamiseks, ei ole piisav olnud. Loe siit altpoolt Capsteri lehelt, muidugimõista nad müüvad oma toodet, aga võimalik, et neil on isegi õigus. Pluss seal on väga palju muud kasulikku juttu sinusiidi kohta.
https://capster.ee/poskkoopapoletik-mis-see-on-ja-kuidas-seda-ravida/#krs-sumptomid-taiskasvanutel |
Capster on kusjuures nii geniaalne asi, et peale 2 kuud selle omamist ei kujuta ma ette, kuidas selleta üldse varem elada sain. Sealjuures ei tule loputades midagi eriti palju - põhiline häda ongi otsaesise koobastega.
Varasemalt on mul öist ninakinnisust olnud - seal oli väga heaks lahendajaks Dymista sprei (hormoonravim, retseptikas) mis toimis suurepäraselt. Nina on mul ka praegu kinni ainult lamades, kuid üllataval kombel pole selle hädaga Dymistast mitte mingit abi. Ainult loputamine + käsimüügispreid aitavad.
Esimene kord juhtus Kevadtormil - pilti keegi ei teinud, kuid diagnoosi panid õigesti. Antibiotsipakk kätte ja 3 päeva puhkust. Seal läks asi juba ka palaviku ja üleüldise nõrkuseni (üle 10 minuti püsti seista ei jaksanud enam).
Teisel korral pilti ei tehtud ja ka proovi ei võetud, sest päev enne jõule oli labor kinni ning peale jõulu ajani polnud mõistlik tulemustega oodata. Vast sel korral saan proovid antud ja pildid tehtud.
Panin tänu su linkidele esmaspäevaks arsti juurde aja.
napoleon kirjutas: |
Proovi võib-olla gelomyrtol forte toob pisut leevendust. |
Võtan seda ka hetkel koos Sudafedi ja Sinupretiga. On tunda, et kombona midagi veidi teevad, kuid vaid ajutiselt.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
25.01.2025 07:52:39
|
|
|
Ardo, enne natibiotside kuure sain Avamysi pikalt, hoidis nina lahti ja lasi mädal voolata.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |