Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RCC
HV Guru

|
22.01.2025 13:54:51
|
|
|
keeldus eesti riigile lõpuks netti panemast. ei pidand seda õnnetut 5k maksma, mida me siin juba varsti 10a solgutame. sa tee ka oma ettevõttes nii, et jäta palk küsimata ja saadki direktoriks
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
22.01.2025 13:56:05
|
|
|
MaXakas kirjutas: |
Ilmselt mitu kord läbi nämmutatud siin... Aga otsida suht võimatu...
Teliast interneeduse teenustest lahkumine ja nende ONT. Mis saab ONTist, kui Telijunni teenus lõpetada? Kirjas ju, et "see on võrgu osa ja peab töötama" vms... Millise õigusega on Telijunn inimeste elamispinnale paigaldanud junne, mis seal PEAVAD TÖÖTAMA? Või oleks ok see ONT kapi otsa tolmu koguma panna? Aga kas mitte valguskaabli otsa ja ONTi auku ei peaks kork käima? Aga seda pole  |
Pole vaja üle mõelda mingitest õigustest.
Tõmba vooluots välja ja kõik. Optika lahti tahad ühendad oleks mõistlik jah sinna korgid panna.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
0 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
22.01.2025 13:58:16
|
|
|
Kui sa oled nii tark, et korgi järele küsida, siis sa pole nii loll, et kõike seda muud küsida.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
22.01.2025 14:19:23
|
|
|
Üldiselt kästakse ont otsa jätta.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
22.01.2025 14:24:12
|
|
|
siinus, kes käsib?
Soovitatakse, et ots ja pesa ei määrduks.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
22.01.2025 14:42:01
|
|
|
Jah. Sõnasta kuidas soovid.
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
22.01.2025 14:44:42
|
|
|
Miks peaks võõrast vara enda elamispinnal hoiustama?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
22.01.2025 14:47:00
|
|
|
Ei peagi.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.01.2025 16:04:20
|
|
|
Soovitus ONT oma asukohale jätta on nendele, kes kolivad sellest elamisest ära, et järgmised elanikud saaks ilma tehniku visiidita kenasti teenusega jätkata.
Soovitus ka neile kes majas muud optikat ei saa, kuid hetkel ei vaja teenust või proovivad mõnda muud tehnoloogiat, Coax, kellegi KMI või mingi õhulahendus. teinekord uuesti optikaga liitud, kohe vool ja ruuter järele.
Muul juhul, oma elamine, enam optikat elusees ei taha, lõika kääridega uksepiidast/seinast maha, kui soovid. Seade on sulle antud tasuta teenuse kasutamiseks, oled viisakas ja pooldad taaskasutust, vii esindusse, kohustusi pole. PS. Tihti on ONTi pakend koos korkidega kliendile jäetud, sõltuvalt olukorrast ei pruugi seda mõnel kliendil aga olla. Pole hullu, siis tuleb liitumisel vajadusel tehnik ja puhastab otsad/pesad ära, kui neid just kinni pahteldatud pole.
(lõikamine on muidugi ironiseerivalt öeldud, lihtsalt keegi seal kunagi liituda soovib, maksab kenasti uue kaabli vedamise eest.)
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
22.01.2025 16:17:18
|
|
|
indrpo kirjutas: |
... et järgmised elanikud saaks ilma tehniku visiidita kenasti teenusega jätkata. |
Ei. Siis tuleb tehnik ja vahetab onti ära.
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
22.01.2025 16:58:31
|
|
|
siinus kirjutas: |
... et järgmised elanikud saaks ilma tehniku visiidita kenasti teenusega jätkata. |
Ei. Siis tuleb tehnik ja vahetab onti ära. |
Loll jutt.
See, et kellegi möödarääkimise tulemusel nii juhtus, ei tähenda, et see reegel on.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
22.01.2025 18:50:47
|
|
|
tsitaat: |
Telia ühendusteenuste osakonna juhataja Evelin Neerot ütles esinduses toimunut kommenteerides Fortele: „Hetkel tundub, et konkreetse juhtumi puhul on tegu arusaamatusega. Kui klient ei soovi proovida kiiremat koduinterneti paketti, saab ta sellest koheselt loobuda ja lasta end kampaania valimist eemaldada.“ |
Asi ei näe järjekordselt hea välja. Leisdin juhuslikult oma postkastist sellise teavitava meili, et muudame ja kui ei taha, siis muutke. ise tagasi. Ma isegi leian ehk selle loobumise koha üles, või kulutan oma aega ja kirjutan Telia toele. Kuid paljud ei märkagi kirja, või ei oma võimalusi ega oskusi "pakutule" reageerida.
Kuna Telia saatis info, et TeliaTV peatatud leping muutub kuutasupõhiseks, lõpetasin selle koheselt peatamise üldse ära. Mille peale sain kohe ka kirja Telia poolt. Mulle tundus see küll ähvarduskirja moodi, et mida ma kõike kohe kaotan, kui Telia1 tagasi ei võta.
Juba aastaid pole TeliaTVd kasutanud. Ühtegi järelmaksu pole neilt võtnud.
Ainus asi, milles justnagu kaotan, on mõni euro kõrgem netipaketi maksumus. Palju Telia kaotaks, kui oma mobiilipaketid ka minema viiksin? Peaksingi hakkama Teliat ähvardama ja survestama hindade alandamise suunas, et kui te ei tee nii, siis mina teen nii
Me enamasti teame oma praktilisest kogemusest, et see viib ka sihile. Kehtib kõikide sarnaste teenusepakkujate puhul.
tsitaat: |
Tuletame Teile meelde, et Telia 1 hüvede saamise eelduseks on, et olete tellinud Teliast kõik kolm põhiteenust: Telia TV, Koduinterneti ja Mobiilse interneti.
Kui Te otsustate järgneva XX päeva jooksul mitte liituda puuduoleva(te) eeldusteenus(t)ega, ei täida Te Telia 1 kampaaniatingimusi ja Teil kaob võimalus kasutada järgnevaid Telia 1 hüvesid:
Koduinternet parematel tingimustel;
Joonepõhine linnukest sümboliseeriv ikoon
2 lisasoodustust kord 3 kuu järel;
seadmeostul soodne järelmaks.
Samuti, kui olete sõlminud Telia1 soodusintressiga järelmaksulepingu, muutub Teie järelmaksu intress tavaintressiks, mida enam tagasi soodusintressiks muuta ei saa. |
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
22.01.2025 18:55:49
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Asi ei näe järjekordselt hea välja. Leisdin juhuslikult oma postkastist sellise teavitava meili, et muudame ja kui ei taha, siis muutke. ise tagasi. Ma isegi leian ehk selle loobumise koha üles, või kulutan oma aega ja kirjutan Telia toele. Kuid paljud ei märkagi kirja, või ei oma võimalusi ega oskusi "pakutule" reageerida.
Kuna Telia saatis info, et TeliaTV peatatud leping muutub kuutasupõhiseks, lõpetasin selle koheselt peatamise üldse ära. Mille peale sain kohe ka kirja Telia poolt. Mulle tundus see küll ähvarduskirja moodi, et mida ma kõike kohe kaotan, kui Telia1 tagasi ei võta.
Juba aastaid pole TeliaTVd kasutanud. Ühtegi järelmaksu pole neilt võtnud.
Ainus asi, milles justnagu kaotan, on mõni euro kõrgem netipaketi maksumus. Palju Telia kaotaks, kui oma mobiilipaketid ka minema viiksin?
|
Sama siin, helistasin neile ja torisesin. Pakuti Mini-tv paketti aastaks 4€/kuu.
Mobiiliteenused vaadati ka üle ja kuine kulu kukkus 30€ pealt 12€ peale.
Seega mu soovitus on helistada ja meenutada neile, et nad ei ole ainsad teenusepakkujad
EDIT: Lihtsam on mitte ise helistada vaid veebist tagasihelistamine tellida sobivaks kuupäevaks/kellaajaks.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
22.01.2025 19:04:24
|
|
|
paraku on telia eestis ainus teenusepakkuja. see et ülejäänud ka on, ei tähenda, sest kõik rendivad telia back-i
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
22.01.2025 19:07:17
|
|
|
RCC kirjutas: |
paraku on telia eestis ainus teenusepakkuja. see et ülejäänud ka on, ei tähenda, sest kõik rendivad telia back-i |
mida sa silmas pead? tele2 optilised internetid peaks näiteks olema ainult elasa võrgu baasil, mis ei ole telia käes.
linnades-asulates on kaablitel-kiuduel võrkudega muidugi kehvem aga ka keerulisem, kus kohati on mõnel teisel teenusepakkujal korralikum (või üldse eksisteeriv) võrk.
mobiilimastidest peaks samamoodi suurem osa olema mitte telia infra peal.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.01.2025 19:29:04
|
|
|
Markos kirjutas: |
Hästi sai hakkama. See on suur tunnustus meie inimestele. Kuhugile väljapoole naljalt tippjuhiks ei saada. |
Nagu Valdurgi?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
22.01.2025 19:37:10
|
|
|
Kõige suuremas hädas on nüüd need kliendid, kes on "kuldsete käeraudadega" ISP külge aheldatud kuna teenusest loobumine tehakse järjest keerulisemaks ja kui elukohas teist teenuspakkujat pole siis nii jääbki klient maksma ja teenust tarbima vastavalt vastavalt ISP tingimustele. Asja võimendab ka asjaolu, et nüüdsest on teenusepakkumise tehnilised tingimused samuti jäigad- on ainult üürimise võimalus, seega kui pole nõus kõrgemate üürihindadega siis on 2 valikut, kas hangid 3-osapoole seadme (ruuteri saab osta mitte ISP oma veebipoest/Amazonist nt aga digiboksi osas pole mingit võimalust kuna iga digiboks teenuspakkuja võrgus ei tööta) või lõpetada leping ja liituda konkurendi teenusega. Iseäranis raske on nüüd vasevõrgu klientidel. Kui piirkonnas on ainult vask ja ainus alternatiiv on üle õhu siis on keeruline valikut teha kuna üle õhu võib teenus olla veelgi ebastabiilsem ja kallim, sest vask on piiramatu mahuga aga üle õhu müüakse mahtu suht kõrgete tariifidega ja on sõltuvalt asukohast ning kellaajast kõikuva kvaliteediga (operaatoriüleselt, omad plussid-miinused on kõigil kolmel). Loodan südamest, et vask jääks kestma sest kui see kinni pannakse siis on piiramatu mahuga "pidu läbi".
|
|
tagasi üles |
|
 |
agox57
HV vaatleja
|
22.01.2025 19:38:38
|
|
|
Lätlastel ja leedukatel uued pakedid väljas kuna eesti telias need saadaval
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
22.01.2025 19:41:32
|
|
|
BA79 kirjutas: |
(ruuteri saab osta mitte ISP oma veebipoest/Amazonist nt aga digiboksi osas pole mingit võimalust kuna iga digiboks teenuspakkuja võrgus ei tööta) või lõpetada leping ja liituda konkurendi teenusega. |
Miks ei tööta? Suvaline android boks sobib, vaata teliat, elisat, go3, youtube, netflixi, amazon või mida iganes. Ja juba aastaid.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.01.2025 20:00:45
|
|
|
siinus kirjutas: |
Ei. Siis tuleb tehnik ja vahetab onti ära. |
Ma lõikaks lihtsalt juhtmed läbi seina juurest.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
22.01.2025 20:47:45
|
|
|
KillFrenzy OK. Ei vaidle, aga seal pidi ka mingi konks olema, et peab olema uuem Android vist, niipalju kui ma foorumist erinevaid teemakohaseid postitusi lugenud olen. Ja Androidi kasutamine sõltub sellest, kui kaua äppi elus hoitakse ehk siis millise Android versioonini tugi üleval on. Kui boks on liiga vana, et miinimumnõuetele vastavat Androidi paigaldada (upgradeda) ei saa sest boksi raud pole uuema versiooniga ühilduv/kasutatav siis on ikka piiks. Seega enne Android boksi soetamist peab veenduma, et on tulevikukindel mingi ajani.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
22.01.2025 21:26:33
|
|
|
BA79, nii on iga asjaga.
Rauas ühilduvuses pole üldjuhul probleem, tootja lihtsalt ei tee mis iganes põhjusel enam uuendusi ja kõik.
Aga android variant on igastahes parem, kui välja ostetav amino, motorola, arris mida ei saa kuskil mujal kasutada.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|