Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  AMD Navi arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 261, 262, 263  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.01.2025 09:09:02 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 18.01.2025 14:04:43 vasta tsitaadiga

Viiamsed uudised Asus kaartide kohta, et see 23/24 jaanuar paistab olema üsna täpne.

https://videocardz.com/newz/asus-confirms-radeon-rx-9070-gpus-are-coming-soon-greek-retailer-list-january-23-availability
Kommentaarid: 308 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 269
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 18.01.2025 15:29:36 vasta tsitaadiga

mitte midagi uut nendes "uudistes" enam ei ole kahjuks. keegi hindu ei tea ja performance'i osas on asi juba ammu suht selge. kahjuks see on täiesti kasutu info kui hindu teada ei ole icon_lol.gif

suht lollimängimine kui aus olla, mingi üksteisele ära panemine ja "üle üle kavaldamine" käib, lõpuks tuleb ühel üle hinnatud seeria ja teisel üle haibitud seeria välja nagunii icon_lol.gif kogu see tähelepanu kogumine ja suur suspense lõpeb grand failiga kui amd nüüd tõsiselt kõva statementi ei suuda teha...või kui kaarte reaalselt kuskilt saada ei ole esimesed kuu aega

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 18.01.2025 15:31:05 vasta tsitaadiga

Ootame rahulikult veebruari ja siis näeb, mis tegelikult on. icon_smile.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.01.2025 16:09:53 vasta tsitaadiga

Fakt, et kaardid on juba poodides nädal enne launchi annab vähemalt lootust normaalse saadavusega launchiks.
Mitte nagu 50 seeria...

Tegeliku saadavuse otsustab ikkagi hind ja vähemal määral jõudlus. Kui hind tuleb liiga kõrge a'la OG 4080 või jõudlus kehv a'la 285K, siis jääb lettidele.
Kui hind on hea ja ka jõudlus on hea a'la 9800X3D, siis kaovad nagu soojad saiad sõltumata sellest palju ette toodeti ja võib eeldada mitme kuu pikkust ootamist.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 18.01.2025 16:26:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mitte nagu 50 seeria..

50 seeria puhul siis hetkel ka nädal enne launchi või millest see võrdlus siin?
Edit - launch all pidasin silmas reliisi (päev mil poeriiulist osta saab)
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 18.01.2025 17:16:53 vasta tsitaadiga

MLID leak näitab, et perf on ikkagi parem, kui oleks osanud arvata eelnevate leakide järgi.
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 18.01.2025 17:23:34 vasta tsitaadiga

https://www.tweaktown.com/news/102663/amd-radeon-rx-9070-xt-perf-leaks-similar-to-7900-xtx-in-raster-but-rdna-4-smokes-3-rt/index.html
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.01.2025 22:44:33 vasta tsitaadiga

Vaatame. Ma ei taha jõudluse osas liiga palju loota. Kui ületab 4070 Ti Super nii rasteris kui ka RT's, siis on minu jaoks juba miinimumi täitnud ja ülejäänu on boonus.
Hinna osas arvan, et 500-550. Ma ei usu, et alla 500 eriti tuleb ja 600 või rohkem oleks halb.
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 18.01.2025 23:16:34 vasta tsitaadiga

Hui tuleb meil sellise hinnaga. 7900XTX perfi kanti, siis tuleb 1k lähedale meil, ühesõnaga feil. Ma tahan eksida. icon_smile.gif
Kommentaarid: 240 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.01.2025 23:33:59 vasta tsitaadiga

Evil, Jah muidugi. Ja kellele AMD seda sellise hinnaga müüb?
Kui 7900XT ei müünud 900 eest, siis ammugi ei müüks 9070XT.

Vihjeks, et 5070Ti tuleb 750. AMD ei eksisteeri turul üksi ja peab arvesse võtma ka madalat 10% turuosa.
Nad ei saa kaarti hinnastada ainult puhta jõudluse põhjal, sest tänapäeval loevad ka tarkvaralised featuurid mis Nvidia'l on paremad või millele AMD'l veel vastet polegi.
Ainus viis kuidas sellises olukorras turuosa tagasi võita on madalam hind hea jõudlusega.

Ma mõistan, et sa oled pettunud viimaste aastate hindades aga ärme siin päris absurdustesse kah lasku. See oleks sama kui ma tõsimeeli ütleks, et 9070XT tuleb 100.
Üldine konsensus ongi, et hind tuleb kuhugi 450-650 vahemikku. Mina arvan, et 500-550. Teistel on sellest veidi madalam või kõrgem prognoos aga kokkuvõttes on nii madalam, kui ka kõrgem ots võimalikud.
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 19.01.2025 00:49:27 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:

Vihjeks, et 5070Ti tuleb 750. AMD ei eksisteeri turul üksi ja peab arvesse võtma ka madalat 10% turuosa.
Nad ei saa kaarti hinnastada ainult puhta jõudluse põhjal, sest tänapäeval loevad ka tarkvaralised featuurid mis Nvidia'l on paremad või millele AMD'l veel vastet polegi.
Ainus viis kuidas sellises olukorras turuosa tagasi võita on madalam hind hea jõudlusega.

Ma mõistan, et sa oled pettunud viimaste aastate hindades aga ärme siin päris absurdustesse kah lasku. See oleks sama kui ma tõsimeeli ütleks, et 9070XT tuleb 100.
Üldine konsensus ongi, et hind tuleb kuhugi 450-650 vahemikku. Mina arvan, et 500-550. Teistel on sellest veidi madalam või kõrgem prognoos aga kokkuvõttes on nii madalam, kui ka kõrgem ots võimalikud.

Ma saan aru millest räägid ja tõesti tahan loota, et sul õigus. Kui RX9070XT tuleb meile hinnaga 750€ näiteks, siis RX7900XT/7900XTX kaotavad täielikult oma mõtte siin. Ja selleks ma ei usu, et need kaardid nii odavad tulevad. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 240 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.01.2025 02:01:50 vasta tsitaadiga

Evil, 7900XT ja XTX omavad rohkem VRAM, seega mingi nišš neile jääb aga olen üsna kindel, et need on peatselt EOL nagu 7900GRE.
Nvidia samuti lõpetab juba 4070 jms tootmise.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 19.01.2025 10:47:23 vasta tsitaadiga

Tomorrow...samas sa saad ju ometi aru ja jagad seda arvamust, et isegi kui ütleme 9070xt see niinimetatud msrp tuleb tõesti näiteks 550 dollarit (milles ma juba tegelikult kahtlen, aga no okei..las ta hetkel olla) - see on usa hind ja hind ilma igasuguste maksudeta. Sinna võid panna kohe vähemalt 100 otsa ja teisendada selle kõik siis üksühele eurodesse. Siis saad teoreetilise MINIMAALSE hinna umbes meil siin poes. Seega, mis on teoreetiline minimaalne hind meil siin poes? 650 raha...aga neid kõige odavamaid ilmselt reaalselt saada nagunii ei hakka olema. praktiline keskmine sel juhul tuleb pigem 700 kanti.
Nvidia 5070ti hind meil poes tuleb (kunagi) ilmselt kuskil nii 900 kanti, ilmselt tegelikult natuke rohkemgi. 9070xt ilmselt hakkab kiiruselt olema suhtkoht võrdne ja kui tõesti FSR ka nüüd amd'l saab olema kasutatav ning enamvähem võrreldav nvidia'ga siis mis põhjusel ometi peaks amd seda kaarti NII odavalt müüma hakkama??? Pealegi, praeguse info põhjal on minumeelest sut selge, et 9070 seeria tuleb reaalselt müüki tükkmaad varem kui 5070 kaardid. Seega AMD jõuab turuosa võtmisega tegeleda küllaldasalt, isegi siis kui nad ulme odavaid hindu ei tee aga performance on hea (ja no paistab, et on ju hea?!)
Ise oleks lootnud, et RT on saast ning raster performance pole ka nii hea...siis ehk oleks tõesti olnud lootust, et amd on lihtsalt sunnitud neid kaarte "odavalt" müüma. Mitte, et isegi 500-550 (eestis letihind) nüüd tegelikult mingi hirmus väike/odav number oleks

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.01.2025 13:35:10 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
Tomorrow...samas sa saad ju ometi aru ja jagad seda arvamust, et isegi kui ütleme 9070xt see niinimetatud msrp tuleb tõesti näiteks 550 dollarit (milles ma juba tegelikult kahtlen, aga no okei..las ta hetkel olla) - see on usa hind ja hind ilma igasuguste maksudeta. Sinna võid panna kohe vähemalt 100 otsa ja teisendada selle kõik siis üksühele eurodesse. Siis saad teoreetilise MINIMAALSE hinna umbes meil siin poes. Seega, mis on teoreetiline minimaalne hind meil siin poes? 650 raha...aga neid kõige odavamaid ilmselt reaalselt saada nagunii ei hakka olema. praktiline keskmine sel juhul tuleb pigem 700 kanti.

Selge see, et euroalal tulevad maksud jms juurde. Seda on üsna pea näha juba 5080 hinnas mis on 999 aga meil tuleb ilmselt 1200+ ja 5090 mis on 1999 aga meil tuleb 2200+.
Selle vastu ma ei vaidlegi. Ma ei rääkinud hetkel sellest mis see hind meil tuleb. Ma rääkisin hinnast üldiselt ja seal võtan ikka aluseks MSRP.
Wiltz kirjutas:
Nvidia 5070ti hind meil poes tuleb (kunagi) ilmselt kuskil nii 900 kanti, ilmselt tegelikult natuke rohkemgi. 9070xt ilmselt hakkab kiiruselt olema suhtkoht võrdne ja kui tõesti FSR ka nüüd amd'l saab olema kasutatav ning enamvähem võrreldav nvidia'ga siis mis põhjusel ometi peaks amd seda kaarti NII odavalt müüma hakkama???

Me ei tea kas 9070XT on võrdne 5070Ti'ga jõudluselt. Nvidia jõudlusekasvu osas on hetkel rohkem küsimärke ja selle launch on kaugemal.
Miks AMD peaks niipalju odavalt müüma peaks ju olema päevselge - 10% turuosa ja mahajäämus Nvidia featuuridest.
FSR4 on ainult üks aspekt. AMD'l puutub veel vaste Ray Reconstructionile. Ka nende Anti-Lag 2 pole nii hea kui Reflex 2. On veel teisi asju kah mida ma siin üles ei hakka loetlema.
Wiltz kirjutas:
Pealegi, praeguse info põhjal on minumeelest sut selge, et 9070 seeria tuleb reaalselt müüki tükkmaad varem kui 5070 kaardid.

Ega siis Nvidia niikauaks oma kaartide müüki ei peata kuni 5070 tuleb. 9070 tuleb ikka eksisteerivale turule ja peab arvestama hetkeolukorraga, mitte lootiusega, et äkki saame paar kuud küsida 750 ja kui 5070 launchib, siis langetame hinda.
Kui selline asi realiseeruks, siis inimesed ei ostaks 9070 ja ootaks 5070 ja 5070Ti ja 9070 hinnalanguse ära. Kokkuvõttes ei võidaks AMD selle käiguga midagi v.a bad will ja halvad ülevaated.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 19.01.2025 14:13:15 vasta tsitaadiga

Evil kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Ma saan aru millest räägid ja tõesti tahan loota, et sul õigus. Kui RX9070XT tuleb meile hinnaga 750€ näiteks, siis RX7900XT/7900XTX kaotavad täielikult oma mõtte siin. Ja selleks ma ei usu, et need kaardid nii odavad tulevad. icon_rolleyes.gif

XTX kaotab mõtte - misasja? Ma just vaatasingi neid tulemusi, mis siin lekkinud ringi, pole mitte vähemalgi määral kõigutamas minu mõtteid kuhugi suunas. XTX perfile jääb alla ja AMD kaart RT pärast osta on ka veidi imelik aga vb mõni nii otsustab. Peamine on ikkagi raster ja hind.-
XT osas jah, kui perf peab paika seniste lekete põhjal aga ikkagi hind loeb. Kusjuures XT ei müünud üldse hästi vs XTX ka peale hinnamuutust.
Keskklassi kaardi ostjad vaatavad ikkagi hinda peamiselt ja XTX on teisest klassist. Vahemik on 500-700, siis seal läheb madinaks, kas AMD suudab turgu haarata.

Wiltz
HV Guru

sõnum 19.01.2025 15:40:38 vasta tsitaadiga

Tomorrow, kui rääkisid eelnevalt msrp'st siis teine asi jah. Sel juhul ma arvan, et meie eeldused langevad suht kokku. Kuigi hetkel juba tundub, et reaalsem on isegi 600 msrp. AMD vist tõsimeeli usub, et neil on nüüd ikka kohe NII HIRMUS hea toode tulemas icon_biggrin.gif ja kui nad seda tõsimeeli usuvad siis nad kindalsti usuvad ka seda, et -150 võrreldes nvidiaga on igati piisav põhjus nende kaarti osta.
Eks reaalsus muidugi on ilmselt see, et 9070xt päris võrdne jõudluselt ei tule, 5070ti'ga...samas mõnes mängus puhta rasteri pealt võrreldes ilmselt on võrdne ja mõnes ilmselt paremgi. keskmiselt jääb nähtavasti alla aga usun, et ka mitte palju. See saab pigem olema selline mõne protsendi vahe. Nii et ju neid hakatakse lugema sama klassi kaartideks.

Kas sa oled täiesti 100% kindel, et amd peamiseks eesmärgiks üldse on võimalikult suures osas seda turuosa nvidia'lt nö. kohe ja kiirelt tagasi võitma hakata? ma miskipärast arvan, et nad ei pruugi sellele eriti suurt rõhku panna, st. et see ei ole mingi eesmärk omaette hetkel. kui tulevad õnnestunud seeriaga välja siis mingil määral võidavad tagasi nagunii, ka siis kui nad über hindu ei tee vaid lihtsalt pakuvad natuke paremat asja natuke parema raha eest...see sõltub rohkem sellest kas reviewerid nüüd hakkavad nende uut fsr'i kiitma või laitma, kas RT perfomance päriselt ka on normaalne jne.

"arvestama hetkeolukorraga, mitte lootiusega, et äkki saame paar kuud küsida 750 ja kui 5070 launchib, siis langetame hinda" oot...miks mitte??? Mis need hetkeolud siis on, hetkeolud on ju sellised, et nvidia hetke kaardid on suht kehva hinnaga pakutava performance kohta. Paljud inimesed täpselt nii teevadki, et ootavad 5070ti'd ning hinnalangust. See on läbi ajaloo alati nii olnud. AMD teeniks sellega ilmselt natuke rohkem raha...kas see mingis hästi suures ja pikas plaanis on nende jaoks võit või hoopis kaotus, krt seda teab. Aga miski ei takista neil küsida esialgu suuremat hinda, kuni nvidia'lt ei ole reaalselt tulnud müüki konkureerivat kraami

tagasi üles
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 19.01.2025 16:22:47 vasta tsitaadiga

Üks on hind millega väidetavalt müüakse kaarte, teine on hind millega reaalselt meil toote poest kätte saab, need hinnad võivad suuresti erineda.
AMD võiks hinna osas kohe üllatada, muidu tuleb kuid veel oodata, 300 ja 1000 vahelele tulevad need kindlasti, nagu varasemalt välja öeldud oli.

Kes kuni 300.-ga uut kaarti soovib, ostab poest kasvõi uue Inteli.
B570 hind meil ~260.- (10GB)
https://ergohiir.ee/et/graafikakaardid/65934-karta-graf-sparkle-intel-arc-b570-guardian-oc-10g-4711342290856.html
B580 hind meil ~290.- (12GB)
https://ergohiir.ee/et/graafikakaardid/64646-karta-graf-asrock-intel-arc-b580-cl-12go-4711581490031.html

Amd ja Nvidia käest saab sama raha eest generatsiooni või kaks generatsiooni vanema kaardi.
Intelil küll on veel jamasid aga b seeria juba etem, kui a seeria, loodan, et tuleb ka intel arc c.
Enam kaua ei ole oodata, järgmine nädal toob rohkem selgust AMD RX9070/XT kaartide osas.
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 20.01.2025 10:51:13 vasta tsitaadiga

https://videocardz.com/newz/amd-radeon-rx-9070-xt-bumpy-launch-reportedly-linked-to-price-pressure-from-nvidia

Mis siin ütelda. Hea , et Nvidia on olemas.
AMD lootis oma minimaalsete kulutustega väljalastud eelmise põlvkonna vigade prandusele krõbeda hinna külge panna ja suure kasumiga müüki lükata. Lambakari oleks veel määginud ka , et oi kui head asjad.

Ootame siis huviga kuna AMD kontrollitud kuulujuttude müügikampaania läbi saab ja nad oma tootetutvustuseni jõuavad. See peab ikka mingi mega sündmus olema kui nad seda nädalaid ettevalmistavad. Kindlasti midagi rohkemat kui nende tavaline slaidide show.
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 20.01.2025 11:16:17 vasta tsitaadiga

AMD ei saa seda ka EU turule paisates kallimalt müüa kui 650€ , millega siin 7900XT'd ka vahepeal liikusid.
Seda 9070XT'd on ka odavam toota kui 7900XT'd. See, et on +5% kiirem ja RT natuke kiirem, ei suuda kohe kindlasti õigustada 700+ hinnalipikut. Ka isegi 650€ mitte! Ning lisaks veel -4GB vrami ka thumbs_down.gif
Ma saaks aru, kui Nvidiat ei eksisteeriks siis. Ning ka endiselt müüakse ka eelmise põlvkonna AMD kaarte (vähemalt esialgu, kuni varud otsa lõppevad).
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 20.01.2025 11:57:51 vasta tsitaadiga

Muidugi AMD eeldas, et Nvidia paneb see põlvkond kallid hinnad ja nemad saavad siis mugavalt Nvidia tuules purjetades samuti enda kaartide eest suurt raha küsida.

Ma ei usu, et AMD'le oleks selle sammu eest takka kiidetud. Erinevalt Nvidiast. 5090 on ju nii hea diil. Ainult 400 rohkem kui 4090 ja ärme unusta 5070 mis on sama kiire, kui 4090 nagu meie Nvidia peamäägija Blackwelli teemas kuulutas suure õhinaga peale Nvidia pressiüritust.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 20.01.2025 12:23:15 vasta tsitaadiga

Müügimahtude osas on kõige magusam just see 500-750€ vahemik. Selle peale AMD panustab eks varsti näeme. Kui vaadata 5080/90 hinda eurodes, siis jah seis on üpris hapu meile. Tõstsime just ka käibekat see aasta. Aga kui juba rahakott kannatab 2k-3k välja käia, siis neid see hinnatõus ei puuduta, selle üle pole vaja pead vaeavata. Kes ostab, see ostab nagunii high-end.
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 20.01.2025 20:24:55 vasta tsitaadiga

Mul on mitu vana AMD polaris kaarti ja esimest korda kuulen RIS-ist, võibolla kasutan mingeid väga vanu drivereid aga ikka.
https://videocardz.com/pixel/gigabyte-radeon-rx-9070-xt-features-mention-possible-ai-update-for-radeon-image-sharpening

Asrock kaartidest mõned pildid lähemalt ja tootjad on kodulehtedelt RX9070 ja RX9070XT info ajutiselt ära koristanud.
https://videocardz.com/newz/asrock-taichi-steel-legend-and-challenger-radeon-rx-9070-gpu-series-pictured-some-more
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 20.01.2025 20:35:57 vasta tsitaadiga

paras tsirkus ikka...aga no ega ei imesta ka absoluutselt. see asi oli VÄGA fishy juba sellest hetkest alates (võibolla varemgi..) kui rdna4 jäeti amd esitlusel täiesti mainimata ja tekkisid igasuguse "placeholder hinnad" siin ja seal kaartidele, mis olid 1000+ euri icon_biggrin.gif

"hea, et nvidia on olemas" ...selle väite soovitaks küll ka kiirelt ära parandada millegi mõistlikuma vastu. näiteks umbes nii, et "hea, et vähemalt mingisugune reaalne konkurents on olemas". aga see kehtib täiesti lõdvalt mõlemalt poolt vaadates, nvidia rööviks ka võimalusel nii, et maa on must kui neil üldse mingit konkurentsi ei oleks. turuosa on suur küll, aga ega nad seda ka niisama nalja pärast käest ära lasta ei taha. pigem proovivad just konkurentsi täiesti maha nottida, et saaks eriti tuimalt röövima hakata. võibolla aasta 5 pärast maksab entry level graafika 800eur, midrange ~1500 ja tänane 5090 võid saada mingi 4 kilo eest icon_lol.gif ja see kõik annab sulle 20 ai genereeritud segast kaadrit ühe päriselt renderdatu kohta.

tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 20.01.2025 21:16:21 vasta tsitaadiga

https://en.overclocking.com/rx-9000-launch-postponed/
äkki alles 29.01 mingit uudist

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  AMD Navi arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 261, 262, 263  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.