Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  AMD Navi arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 262, 263, 264  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 10.01.2025 18:40:27 vasta tsitaadiga

AMD Plans To "Disrupt" The Mainstream GPU Markets With RDNA 4 SKUs, Claiming That They'll Be Available In The $300-$1,000 Range

See 1000 on vee sogaseks ajamiseks. Mainstream ja $1000 ei käi kokku. See, mitte mingit raputust mainstrami ei tooks. High endi tooks, kui oleks $1000 ja 4090 perfiga näiteks..
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 10.01.2025 18:47:18 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:
AMD Plans To "Disrupt" The Mainstream GPU Markets With RDNA 4 SKUs, Claiming That They'll Be Available In The $300-$1,000 Range

"RDNA4 cards will not be priced at $300, but also not at $1,000."
Pole otseselt range, vaid vihje et ei tule üliodav ega kallis.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 10.01.2025 18:53:12 vasta tsitaadiga

See Frank Azori järjekordne BS!

What are we announcing here? With the announcements of RDNA2 and RDNA3, we had dedicated events to present the architecture and performance improvements. We can’t cover that in five minutes. If we had, everyone would be angry with us for not giving the new graphics cards the attention they deserve.

That’s why we decided to reserve the announcement of the new graphics cards for a separate event where we can give them proper focus. We will also announce software-related advancements such as AMD FSR 4.

- AMD's Frank Azor

Kui nad oleks teinud 5 minutilise tutvustuse, 20% kiirem kui 7900XTX -bam! Hind- 650- bam! FSR4 ja FG'ga 50% kiirem kui 4090 DLSS ja FG'ga- bam!
Ja kõik! Presentatsioon over, mic drop!
Arvata, et poleks mingi hull frenzy käima läinud? We WANT MORE! Oleks selline buzz üleval olnud ja Nvidia esitlus oleks veelgi lahjem olnud kui see praegu oli!
Ma arvan, et selline esitlus oleks palju parem olnud kui mingi pool tundi leierdada ühte ja sama suppi.

Seega see Azori ütlemine, et deserves more time- icon_lol.gif
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 11.01.2025 00:15:41 vasta tsitaadiga

võrdluseks, ega nvidia ka arhitektuurist midagi rääkinud, puhas ümmargune urundusjutt icon_biggrin.gif
tagasi üles
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 11.01.2025 00:49:44 vasta tsitaadiga

Mina loen välja, et 9070 ja 9070XT ei tule 300 ega 1000 hinnaga, midagi nende vahepealset.
Kommentaarid: 309 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 269
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.01.2025 08:32:56 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif jah, stx kasulik info eksole?!

põhimõtteliselt oleks võinud ka öelda, et ei tule 5 doltsi, aga ka mitte 10000 icon_lol.gif anyway, eks ta üks suur keerutamine kõik ole. paistab, et nvidia poolel on ka üks paras keerutamine ja p*sa müümine (multiframe gen) ning nende 5070 kaart tuleb ikka üks tõsine häda ja viletsus. kui nii on siis amd kahjuks ei pea ka oma hinda ilmselt kuigi madalal hoidma sest kahtlustada võib, et 5070'st saab see 9070xt küll ilmselt kiirem olema. no kui just ei kasuta seda mode'i, kus videokaart renderdab 1 frame'i ja siis "ai" genereerib sinna 3 tükki vahele okse.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 11.01.2025 09:48:51 vasta tsitaadiga

Vaades siinset teema arutelu siis ..... mul on plaanis uus videokaart (~500€) osta, kas praegu on huvitavad ajad ja tasub nädal/kaks/kuu oodata?
Tänud.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 11.01.2025 09:52:57 vasta tsitaadiga

Ma väga ei näe mõtet oodata, kui sobiva hinna ja jõudlusega kaart on praegu saadaval. Ega see vahemik kuu aja jooksul ei muutu.
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 11.01.2025 10:05:56 vasta tsitaadiga

villu70, võib jopata Arvutitargast snaipida selle raha eest üks 9070(non XT) ilmselt, aga üldiselt peale reliisi on mitu kuud defitsiit Eestis nii CPU-de kui GPU-dega.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.01.2025 10:18:39 vasta tsitaadiga

ei ole mõtet oodata. aga no kui sul hetkel midagi osta ei ole...siis võid muidugi sama hästi ka oodata icon_biggrin.gif eks lõpuks oleneb ju sellest, et kas sul on aega oodata või mitte thumbs_up.gif

mina ka ei usu, et neid amd uusi kaarte eestis enne üldse saada hakkab olema kui võibolla mingi 2+ kuu pärast. ja hind, no nagu varemgi sai juba siin öeldud siis ilmselt tuleb 700 kanti. sel non xt'l võibolla jah pisut madalam...aga seda ilmselt saab olema veel vähem saada icon_lol.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.01.2025 10:56:26 vasta tsitaadiga

Hakkasin mõtlema miks AMD justkui isegi ei ürita Nvidiaga konkureerida ja peas hakkas küpsema vandenõuteooria. Ärge siis liiga tõsiselt võtke icon_lol.gif

/ Igatahes teooria on siis selline, et AMD meelega ei konkureeri ja loodabki, et Nvidia tõstab pidevalt hindu. Nemad saavad siis Nvidia tuules samuti hindu tõsta ja rohkem teenida samal ajal, kui Nvidia saab enamuse kriitikast.
Kui alustada hinnasõda, siis oleks tulemuseks väiksem kasum ja peaks rohkem pingutama. /
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 11.01.2025 11:09:27 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
Vaades siinset teema arutelu siis ..... mul on plaanis uus videokaart (~500€) osta, kas praegu on huvitavad ajad ja tasub nädal/kaks/kuu oodata?
Tänud.

Oota AMD hinnad ja mõlema tootja ülevaated ära. Siis otsusta.
Kõige parem variant selle summa piires on ilmselt korralikult hoitud kasutatud 4080. Seda juhul kui see arvuti kasti mahub.

tsitaat:
/ Igatahes teooria on siis selline, et AMD meelega ei konkureeri ja loodabki, et Nvidia tõstab pidevalt hindu. Nemad saavad siis Nvidia tuules samuti hindu tõsta ja rohkem teenida samal ajal, kui Nvidia saab enamuse kriitikast.
Kui alustada hinnasõda, siis oleks tulemuseks väiksem kasum ja peaks rohkem pingutama. /

Seda ei juhtu. AMD ususekt on Nvidiat sotsiaalmeedias 10 aastat poriga loopinud ja tulemust ei ole. Nvidia hoidis hinnad eelmise pälvkonnaga samad või isegi vähendas.
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 11.01.2025 11:23:50 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:

Ma pigem ka nõustun sellega. Kui Amd kaartidel on ainult natuke madalam hind, siis selleks paljud lähevadki pigem Nvidia teed kuna Nvidia kipub olema suures pildis stabiilsem ja ühtlasem. Amd on mõnes mängus hea ja siis mõnes kukub fps keldrisse.

Viimane kord kui Amd midagi turul erilist muutis oli siis kui esimesed Amd Ryzen prosed tulid. Said palju rohkem tuumasid madalama hinnaga. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 240 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 11.01.2025 11:26:06 vasta tsitaadiga

SirAskAlot, näita mulle üks 4080 @ 500€. Ma sõidan silmapilkselt sellele järgi. icon_lol.gif
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 11.01.2025 11:33:47 vasta tsitaadiga

Evil kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Ma pigem ka nõustun sellega. Kui Amd kaartidel on ainult natuke madalam hind, siis selleks paljud lähevadki pigem Nvidia teed kuna Nvidia kipub olema suures pildis stabiilsem ja ühtlasem. Amd on mõnes mängus hea ja siis mõnes kukub fps keldrisse.

Viimane kord kui Amd midagi turul erilist muutis oli siis kui esimesed Amd Ryzen prosed tulid. Said palju rohkem tuumasid madalama hinnaga. icon_rolleyes.gif

Pole viimaseid nvidia draiveri kalasid ilmselgelt märganud.
Viimane draiveri uuendus The Finalsis tekitas pangestumisi(samuti tõusis Stalkeris crash teemade arv).
Ühesõnaga UE5 ja punane leer on märgatavalt stabiilsem olnud(0 pange S3-st alates).
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 11.01.2025 11:43:08 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
SirAskAlot, näita mulle üks 4080 @ 500€. Ma sõidan silmapilkselt sellele järgi. icon_lol.gif

Mõni 50xx seeria huviline kes ei viitsi kaubelda võib paarinädala pärast vabalt enda oma odavalt ära anda. Täna ilmselt 500 eest keegi ära ei anna.

tsitaat:

Pole viimaseid nvidia draiveri kalasid ilmselgelt märganud.
Viimane draiveri uuendus The Finalsis tekitas pangestumisi(samuti tõusis Stalkeris crash teemade arv).
Ühesõnaga UE5 ja punane leer on märgatavalt stabiilsem olnud(0 pange S3-st alates).

Oota ikka hinnad ära. see 2 nädalat kiirustamist ei anna sulle ilmselt midagi.
Igaks juhuks. 7900xtx-ga peaksid ettevaatlik olema. Inimesed peavad powerit 10% maha võtma , et see stabiilselt töötaks.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 11.01.2025 11:46:04 vasta tsitaadiga

Tänud kõigile kaasamõtlejatele! Jälgin huviga selle teema arengut.
Ostuga kuhugi kiiret pole..... aga täna jäid need kaardid mulle silma!?
ot:

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 11.01.2025 12:34:39 vasta tsitaadiga

villu70, Praegu on vale aeg osta vana seeria kaarti ja eriti 7800XT. Oota veidi ja siis otsusta, kui uued AMD ja Nvidia keskklassi kaardid olemas.
Foxxx
HV veteran
Foxxx

sõnum 11.01.2025 12:51:37 vasta tsitaadiga

See 500 euro jutt meenutab mulle Nvidia 3000 seeria launchi kus anti mõista 2080 TI võib nüüd võileiva hinna eest ära müüa ja üldse pm kõik ülejäänud kaardid võib tasuta ära anda. Reaalsus oli midagi hoopis muud.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 11.01.2025 13:24:38 vasta tsitaadiga

Foxxx kirjutas:
See 500 euro jutt meenutab mulle Nvidia 3000 seeria launchi kus anti mõista 2080 TI võib nüüd võileiva hinna eest ära müüa ja üldse pm kõik ülejäänud kaardid võib tasuta ära anda. Reaalsus oli midagi hoopis muud.

Jah. Tänases turuolukorras ei hakka juhtuma, et 4080 jõudlus tuleb @ 500€. Aga leidub meil siin optimiste.

tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 11.01.2025 13:33:52 vasta tsitaadiga

Foxxx kirjutas:

Tollel hetkel veel crypto buumi ei olnud.

Kui võtta 5080 ja praegusgt 4080 super hinda , siis on 500 ilmselt vähe.
Kui võtta aluseks tulevase 9070xtx -i hind ja perf. Ütleme, et kui hind on 750 ja perf 4080 juures , nagu osad väidavad, siis ma 2 aastat vana kasutatud 4080 eest üle 500 ei maksaks. (tõin lihtsalt näiteks)
Inimesed on ka muidugi erinevad. Ma olen oma vana raua andnud tavaliselt sugulaste lastele tasuta.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 11.01.2025 13:34:13 vasta tsitaadiga

Zonerman, thumbs_up.gif
Asi selge.
tagasi üles
Foxxx
HV veteran
Foxxx

sõnum 11.01.2025 14:37:05 vasta tsitaadiga

Nvidia eest on alati rohkem makstud, eks veidike parem driverite maine, veidike parem RT ja veidike parem DLSS annab oma lisa sinna.
Aga ma olen Sinuga selles osas samas paadis, kui reaalselt 750 eest saaks normaalse jahutusega kaardi, normaalse voolutarbe ja samasse auku 4080-ga siis ma olen sold. Aga praegune puudulik info ja et MSI-d enam pole board partnerite seltskonnas just kindlust ei sisenda.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 11.01.2025 14:40:42 vasta tsitaadiga

Frank Azoriga intervjuu. Asi selge lihtsalt otsustasid oodata mida Nvidia näitab ja mis hinnaga ning kasutasid selle võimaluse ära.

Link

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.01.2025 16:52:57 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Foxxx kirjutas:

Jah. Tänases turuolukorras ei hakka juhtuma, et 4080 jõudlus tuleb @ 500€. Aga leidub meil siin optimiste.

Meenub jah see 2080 Ti jõudlus 500 eest ostes 3070.
Jah see oli umbes sama kiire (+/- 5%) aga 3GB vähem VRAM ja krüptobuum pmst algas ka 30 seeria launchiga, seega kaua neid hindu nautida ei saanud.
Ma ostaks küll 4090 nüüd 550 eest aga ma kahtlen, et niipalju põmmpäid leidub kes on valmis 4090 selle raha eest maha müüma, kuna Nvidia ütles, et 5070 on nüüd sama kiire.

Vähemalt 3070 tõesti oli ilma DLSS (FG tollal veel polnud) kasutamata sama kiire.
5070 kohta sama öelda ei saa.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  AMD Navi arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 262, 263, 264  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.