Ma ei tea osad striimerid rääkisid nädal tagasi, et T15 mappe on raske hoida ja paratamatult pead alustama alt poolt. Mul vastupidi, kogu aeg tuleb juurde rohkem kui ma neid ära teen
Kõik converdin rare'iks ja veidi atlase buffe ka + tower.
Siin üks juicy map run ja mis ma sain
Spoiler
Hetke seis. Ühe T16 sain corruptioniga aga see on üsna raske saada.
Spoiler
Edit: Täna plaanis viimane ascend ka ära teha aga chaos trialist. Üritan viimast keskmist tükki saada, et arenasse sisse minna. Kaks korda proovisin sanctumi ja iga kord bossi ruumis mingi kala. Esimene kord ei olnud move speed saapaid ning viimane orb jäi võtmata enne kui aeg läbi sai. teine kord läksin +30% speed saabastega ja siis kasutasin veel blinki ka (dodge asendus) kui mäng ei registreerinud seda kui orb oleks korjatud peal olles. Totaalne bugine fight, Kui korralikult üle ei jookse orbist, siis ei lähe arvesse ja mõlemal korral olid nad sik-sak laiale. F that fight, pikk ja aeganõudev. Chaos trial on palju lihtsam saaks ainult randomsit selle viimase tüki kolmest.
Edit2: chaos trial tehtud. Viimane boss on easy kui sa range oled kogu aeg.
Korra jäi ekraan ka seisma 30 sekundiks. Mõtlesin juba ei ole võimalik, et kas jälle mul ei joppa.
Esimene pilt on time froze mingi fight värk pilt muutus seal passisin pool minti.
Ma ei tea osad striimerid rääkisid nädal tagasi, et T15 mappe on raske hoida ja paratamatult pead alustama alt poolt. Mul vastupidi, kogu aeg tuleb juurde rohkem kui ma neid ära teen
Sama siin. Kui atlase peal õiged punktid võetud, siis 300%+ waystone drop chancega mapis saab bosside käest 4 uut mappi.
JOHHAIDIIII ma sain lõpuks Ultimatum triali tehtud SSFHC puhas melee PERFECT STRIKE ja MACE ATTACK kombo . MONKE ka surnud.
Ma sain selle linnu käes Ultimatumis surma, peksin peksin.. vend tõusis õhku.. maandus.. OKEI lähen ründan oma nuiaga.. nii kui ta juurde jõudsin läks ta oma tornaado vormi ja surin 1-2seki jooksul
Järgmised paar päeva EI SAANUD ACT1-2 edasi A1 esimene pool tundus järsku võimatu olema.. kas krüptis see mees seal oma projectiletega oneshotib mind melee ranges kuna kõik projectiled lendavad pihta melee ranges või siis see Wildwoodi boss oneshotib oma plahvatuste ja asjadega melee ranges.
Ning kui juhtus, et sain sealt edasi.. siis ACT2 see sitane bugitud COLOSSUS 2x tappis mu chari.. lähen sisse, olen melee, lähen ta kaenla alla, ta paneb oma mõõga maa sisse ja lennutab minu poole ja kohe oneshot, mitte midagi teha ei saa.
Nagu kammoon:
Siis jõudsin taas ACT3-e ja mingi mikro sekund jäin kukerpalliga hiljaks ning tappis mu ära
Nüüd lõpuks sain taas Colossuse maha, kohe sain EZ ACT3-e, Monke tapsin esimese asjana ära ja läksin Ultimatumi plaaniga, et linde ei tee, AINULT CHIMERA. Chimera kaklus võttis oma 20min aega kuna läksin ta ligidale, lõin ühe korra, see sitt lendas minema ja jumal teab kuhu.. nii terve fight
Okei, nüüd sain POE Progenesis modi omale ja saan lõpuks mängima mängu hakata vaevalt keegi veel ACT3-s ohtlik on.. vb see BLACKJAW seal Jiquanis Machinariumis.
Spoiler
edit: VIPER maas! mega lebo, 13% chaos res. Võtsin vahepeal aktiivse shield bloki ja blokkisin selle chaos dam torkamis faasi ära
ja tehtud ongi SSFHC kampaania läbi Default Attack Perfect Strike abiga
Nüüd vaja kõik actid uuesti joosta, et mappidesse jõuda. 100% suren kas A2 Colossuse käe all või paneb nuiaga pähe.
Muu kampaania mega chill, ezmode.
HDTanel, Sellepärast ma ka HC ei tee. See linnu tornaado on OP. Sul ei tohi olla ühtki slow debuffi a la süda, mis tõmbab keskele või muud jura. Ning see Titan on ka teada bugine, vahel 1 shottib. Kui kõik see korda tehakse ka linnu tornaado kust pääsu ei ole tihti, kui spawnib sulle peale, siis vb ehk.
Muideks ma olen random olukordades surnud T15's. Jooksed ringi kõik on chill defence ja resist debuffe ei ole affixites. Ning siis suvaline rare mob lightning 2x ja kutu lihtsalt nag poleks resistid 76% olnudki või mitigationit. Muidu olen tank mobide keskel minionidega. Liiga palju bugisid on veel, et HC teha.
Witch minion end-game build done. ES max on veidi üle 17k. Mana oleks rohkem saanud aga üks resist jäi maxist puudu 2% raisk Sellle tõttu kasutan teist sõrmust, millel pole üldse max mana. Kõik resistid on üle 75% tunduvalt ka chaos. Build kasutab kahte unique robe ja kilpi, mõlemalt tuleb chaos resist chest annab +40% ja shield 19%. Kumbki maksis 1 div, seega suht ok hind. Ainus suurem upgrade oleks uus relv, siiani lvl 58 oma, kuna +4 minion ja high spirit ning skeleton damage on 5+ div.
Selle buildiga saan kogu pasa keskel olla suht rahulikult. Next on vist ranger, kuna selle geari olen saanud omajagu.
Mulle mäng meeldib ja konkurents ARPGde vahel on äge. Aga päeva lõpuks ei erine POE2 väga D4st.. õige buildiga lased samamoodi bossid alla, ilma, et faasid jõuaks aktiveeruda
Kui D4 oleks oma nightmare dungeonid samamoodi map'i peale ühendanud nagu POE2 oleks sama endgame ka
Aga veidi naljakas on vaadata, et asjad mille puhul D4 on mutta tambitud on POE2s argipäev ja best thing ever ..
Crafting on POE2's hullemat sorti gamblefest, buildide vahel vahetamine on veel hullem kui d4 .. huvitav, et juba keegi armoryt ei nõua
Ja bossid on fun normal campaignis, peale seda on nad lihtsalt kahuriliha
Lisaks oleks võinud nad inventory suhtes ka midagi värsket välja mõelda, valgeid ja siniseid ei viitsi isegi korjata... sest see on tüütu neid lihtsalt disenchantida.. arvestades, et alguse currency on väärtusetu täiesti
Ja ma jätkuvalt ei saa aru, milleks on vaja seda räigelt lohisevat campaigni igakord mängida.. võiks map'id avada kohe lev1.
Ma päris viimaseid bosse pinnacle Poe2's ei ole vee teinud. Lihtsalt pole õnne kaardi avastamisel ja endiselt kogun materjale nende jaoks. Minu hinnangul on D4 ja poe2 vahel ilmatu suur auk. D4 lõpeb kogu gearimine ja mäng sellega, kui sa saad paar mythical itemit ja eriti jhea kui õige major affixiga.
Peale seda pole seal mitte midagi rohkem teha kui rerollida masterworkiga ühte gearii ja loota õnnele või jätkata materjali farmimist otsast peale. Poe2 minu hinnangul on gearimine ja itemite leidmine palju huvitavam. Isegi kui joppa endal, siis trade alati olemas build muuta/paremaks teha.
Kusjuures D4s ma ei viitsiks kampaaniat teha iga season ja õnneks ei peagi aga poe2 kui tulevad ka act 4-6, siis just see osa oli päris fun challenge kuniks gear koos end-game's ja lihtne. Kusjuures esimese chariga tehes ma just korjasingi palju siniseid ja valgeid millel socketid, et neist socket tükid saada. Hiljem oli palju lihtsam geari vahetada.
Veits kahju on D4'st tegelt. Eks neil ole endi eesmärgid aga raske on sinna tagasi minna, kui olen saanud D2 lähedast ja hea graafikaga mängu proovida. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Ma ei viitsi rohem teha. Minu endgame mapil on citadelid kõik kuskil karuaugus kaugel. Igas suunas olen proovinud minna kaugele ja mitte midagi. Mingi üle 100 toweri juba avanud.
Bugine see random generation kui ei joppa. Oli fun aga nüüd pole midagi teha kui alt run vb, kuniks EA leage tuleb ja reset. Pekkis küll ikka, et ei saagi monolith proovida kuna citadele pole kuskil _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
- end game balance paigast ära praegu, Grim feast ja ES stacking üldse käest ära
- rarity soul cores, rarity stat, nõme, et see bis on
- rune/core ei saa muuta
Mäng on hea, las kokkavad veel. _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
Holy shit SSFHC sai mu jaoks pm täidetud
Sain oma default Mace Attacki ja Perfect Strikega mappidesse!
Suuuht lebo olnud, vb viimased tsoonid olid veidi rippyd kuna polnud väga chaos resi ega head evasionit.
Kolmandat lääbi pole ka veel teinud see saab kohe järgmiseks tehtud ja siis peaks HAIGE dämm tulema.
Igatahes nüüd hakkan vaatama kas teen uue karakteri trades, et näha kui haige mu MOM EB CI Spark oleks või viin lihtsalt oma SSF tooni trade..
Ilmselt alustan freshilt tradest täiesti nullist ja jätan SSF karakteri ikkagi SSF-i.
Mängimist ja aju ragistamist küllaga
Kripp võtab mega hästi asja kokku, aga TLDW: Armor on pask ja täiesti katki. Tuleb mängida ES peale, mis tundub warriori mängides kuidagi idiootne, aga nii on.
Ja isegi kui rämedalt investeeriks kõrgesse armorisse, siis saad bossi või mob packi, kus on armor breaker sees ja saad mingi suvalise abilitiga oneshoti. Natuke üle mõistuse, kuidas mõned asjad selles mängus on mega ägedad ja toimivad, aga üks kõige tähtsamaid def statse on lihtsalt nii katki.
Tsiteerin ka paar head kommentaari selle kohta, mis probleemi tõsidusele maiku annavad:
tsitaat:
On top of that, the hit that armor breaks does full damage as if the armor was already broken. Meaning that one shot slams from bosses that break armor one shot high armor builds in the same exact way they would one shot someone with no armor.
tsitaat:
From what I gather is that the sheer number and strength of hidden mechanics is what is causing a problem. How is a player supposed to know about the armor formula, or which attacks have overwhelm? So you stack armor, see a giant number, then get 1 tapped by a phys hit. What is the player supposed to learn? How are they supposed to overcome that? This is even before we get into the 1 life maps, or how 1 shot prone the game is. Its okay to be hard, but you can't also be obtuse. Its okay to be punishing, but you cannot also be unfair.
tsitaat:
another thing to keep in mind, heavy body armour still has a movement speed penalty to use. so trying to get a bunch of armour you're actually losing out on movement speed which is a massive defensive mechanic on its own
IMO if you're using full armour body armour that should, sure reduce your movement speed, but also inherently give you like 5-10% phys dmg reduc
tsitaat:
At least in PoE 1 we also had fortify, endurance charge phys/ele damage reduction, and molten shell and vaal molten shell that helps armor-based characters survive big hits.
In PoE 2, all that stuff is gone so there's pretty much no other option for armor-based characters to deal with large physical damage
Sain ka oma esimese perfect jewellery orbi lõpuks dropist. Jah on tõesti haruldane. Trade on kuskil veidi alla 3 Div väärt. Ma ütleks, et enda kogemusest kindlasti 3 Div väärt, sest ma olen saanud täpselt 3 divione orbi enne perfect jewellery orbi. Ei plaani seda kasutada ka ära, sest see ei anna suurt juurde üks support gem mingi väike boost ühele skillile.
Nerfe tuleb palju uue aasta alguses. Seni olen ma näinud vähemalt 4-5 op buildi, mis on selgelt paigast ära. Monk ja Sorc peamiselt. Minion witch mis sai veidi nerfi tegelt on üsna aeglane mappide jookmisel ja ka omad nõrkused. Ritualides olen mitu korda ära surnud.
See pilt on hea näide, exploding mobs, kuhugi selle eest minna sul pole ja pidev paugutamine käib kuniks oled kutu koos minionidega. Nende maha saamine ei olnud ka nii kiirelt võimalik. Kui selline asi ritualis tuleb siis GG better luck next time. Kõik muu on täiesti tehtav a la T16 ja delirium ka otsa veel. 14k ES ja health läks kiirelt.
Spoiler
Aga jah armori osas nõus, ma sellepärast ei teinud ka warriori veel, kuna ilma ES'ta või evade ei ole hetkel normaalselt mäng tehtav endgame's. Ma selle vea tegingi sorciga arvates, et see aitab.
See võtab praeguse hästi kokku. Rarity on sisuliselt 100% vajalik gearil. Ilma selleta ppole mõtet üldse endgame teha hetkel. Ma ise kogesin sama asja. Kui gearil ei olnud üldse rarityt kuskil siis ma ei saanud mitte midagi ka t15 rare mappidest. Nii kui ma panin 2 sõrmust rarityga peale endale, kukkus perfect orb ja Div samal päeval.
Eks uuel aastal on GGG palju teha. Armor üks nendest
Link _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Ma siin vahepeal leidsin Prismast POE2 kaanelooga PCGameri.
Veel vist müügis kuni järgmise kuu keskeni?! 20€
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Uurisin kas MUST LEIB annab üle ka tuua ja ennäe: guild stashe ei saa üle tuua.
Iseenesest kel huvi koonduda, siis võiks vabalt pundi üles võtta.
Ehk ise mängin nii nagu elu (lapsed) lasevad, jõudsin mappidesse ära ja eos juba ehitasin "tank deadeyed" ehk nüüd on lvl 72 vm, 2k hp + 1.6k(3.2k) ES ehk siis läksin Atziri helmi peale. Herald of thunder, grim feast, cast on shock ja wind dancer vm ehk jooksen 150 spiritiga ringi.
Rarity on oehh...kõik jutud vastavad tõele. Mu argivarustus on 100%+ mf ja see pani exalte sadama. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Tegin ka mungaga endgame ära. Lightning + cold freeze. Relva otssin koraliku 9 divine, kuna see on kõige olulisem sellel klassil dps tuleb sealt. Ma ütleks, et sellega oli kõige lihtsam leveldada ja endgame samuti. Breaches on nagu ikka päris OP selle klassi ja komboga. Terve ekraan mobid lendavad õhku kui üks sureb. Täiesti ulme dps. Bosside jaoks või karmid unique mobis pistad kirikukella neile jalgevahele ja peksad sellega
Kui Munk nerfi ei saa, siis üsna kindel minu lemmik klass seni. Ei mingit unique itemit vaja ega muud jura vaid head quarterstaffi. Muu selline üsna odav kokku ajada. Minion witch oli palju kallim ja oluliselt aeglasem ning kui minionid tihti suid chaos damage peale rituaalides, siis GG oled ise ka kutu. Mungaga miskit ei ela üle paari sekundi.
Munk lvl 87 Invoker 4k ES x2 buffiga
1200 mana
72% evade (paar levelit siis saab paremaks)
9% armor (kuskilt tuleb gearist aga see on pekkis stat nagunii hetkel)
30% move speed
elemental resist 75% kõik chaos 0 kuna CI
224 spirit (tuleb ascendance passive body armor pealt 6 per 754ES) korraga on 6 spirit buffi activated
Edit: Täna kukkus ka esimene level 20 skill gem. Korralikult haruldane asi ikka. Level 80 chaos trailit farmisin, et saada tükke chaos viimase ascendance jaoks. Ma ütleks, et pole haruldasemat asja näinud va mirror muidugi. Isegi lvl 81-81 mappidest ei saanud lvl 20 skill gemmi ja nüüd alles chaos trialist. Olen seda kuulnud ka teistelt, et seda chaosi tasub farmida, võib erinevaid asju droppida kuigi lvl80. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Tegin omale veel ühe SSF karakteri, kuskil lvl80 nüüd ja leidsin just oma esimese Citadeli koos Seeriga loodetavasti annab mu Heraldi sõrmuse.
Väga kaua ei võtnudki aega.. mingi 30 mappi ehk, otse alla minnes.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
thargun, Kusjuures kampaania ongi minu arvates kõige ägedam hetkel. Endgame on suht lahja ja näis, mis nad ette võtavad citadelide osas. Muidu ongi ainult mappimine ja marerjalide kokku ajamine endgame'is, et pinnacle bosse teha. Ootan huviga act 4-6 reliisi ka. Siis on ikka päris palju bosse veelgi mängus juures. Kindlasti ka mappimine vähe huvitavam, kuna rohkem bosse ja asukohti randomiga genereeritud. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Hmm kas see viitab citadel on lähedal? Raske uskuda peale 200h endgame's ainuüksi ja üle 300 node avastamist atlases leian esimese citadeli alles. Enne ei usu kui näen oma silmaga
Edit nii oligi veidi ülevalpool. Ainult 2 veel jäänud igaüks 200+ tundi farmimist _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Hmm kas see viitab citadel on lähedal? Raske uskuda peale 200h endgame's ainuüksi ja üle 300 node avastamist atlases leian esimese citadeli alles. Enne ei usu kui näen oma silmaga
Edit nii oligi veidi ülevalpool. Ainult 2 veel jäänud igaüks 200+ tundi farmimist
Võrdluseks, et ma olen 2x vähem avanud atlast ja näinud 12 citadeli vähemalt
Ei tea kas seda rng-d tõmmatakse vähemaks ka..
Seda on mitmed twitch striimerid maininud ka. Mõni üksik on rohkem kui 1 leidnud ja nad on veelgi kauem farminud kui mina. Suht kindel, et osadel on esimesed citadelid kuskil ülikaugel alguspunktist ning seega ei saagi üldse proovida. Kui failid siis asi veel hullem. Ma igaks juhuks panin valge T15 mapi sinna. SUht kerge oli aga parem karta kui mingi uber rare affixiga map ja siis failida
Tegin ka T1 uber breach bossi ära. Suht lebo oli kui ma bossi jaoks ümber speccisin. Killisin ära ilma mingit boss skille nägemata. T0 on see kõige esimene ja selle vist teeb igaüks ära. T2-3 peaks olema juba palju raskemad. Isegi full heali ei länud vaja, kuigi valisin meditate, mis paari sekundiga healing mul pea 10k ES peale. Eraldi weapon swapiga hästi madal cast time. Päris hea bossides juhul kui vajadus on. Guide on siin muidu, mul parem gear kui Raxxil https://maxroll.gg/poe2/planner/a91mv801
Bossilt sain kindad, 4-5 divine väärt
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Seda on mitmed twitch striimerid maininud ka. Mõni üksik on rohkem kui 1 leidnud ja nad on veelgi kauem farminud kui mina. Suht kindel, et osadel on esimesed citadelid kuskil ülikaugel alguspunktist ning seega ei saagi üldse proovida. Kui failid siis asi veel hullem. Ma igaks juhuks panin valge T15 mapi sinna. SUht kerge oli aga parem karta kui mingi uber rare affixiga map ja siis failida
300% waystone quant annab 2 fragmenti, sellega peaks veel ka suht lihtne olema, 720% quantiga sain 3 fragmenti, aga siis läks juba higiseks
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.