Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.12.2024 08:24:25 vasta tsitaadiga

Ma sain LÕPUKS oma karakteri unkillable jumalaks icon_lol.gif
Okei madalad mapid veel, jooksen T6-10 läbi praegu aga mida tegin lõpuks oli, et viskasin Rarity buffid prükkarisse sest pole piisavalt geari selle jaoks veel.
Evasion\ES on mega raske saada SSF-is.. ammu oleks jumalik gear trades. Ala ostaks BIS base kus oleks max tier MANA, ES jne.. + super relv jne..

Nüüd siis kerge pivot. Full Evasion, nata ES=Mana 1:1.
Idee siis, et kui mapis ringi jooksen, 30mobi lendab mulle korraga peale siis enamus hittidest evaden, keegi lööb pihta siis 75% res ja see tilluke löök, mis läbi tuleb on kohe täis laetud managa.
Lisaks suured slam oneshot löögid ei tule läbi gigantse manapooli.. vnoh praegu tagasihoidlik mana pool aga varsti mitte kui T14? vnoh max tier mappidesse jõuan, vist on T16 ikka olemas?
Resid capped pm, isegi chaos ja 300-400 mana regen=life regen, saan spam castida easy ja evasion nüüd pea 60% full life juures.
Kuna MOM=ALL DAMAGE TAKEN siis life ongi pm FULL koguaeg ja saan selliseid node kasutada beer_yum.gif
Ahjaa, olen puuga ACROBATICSi juures icon_smile.gif vb proovin korra.. EVADE ALL HITS aga see 70% less evasion võib liiga karm olla.
Level 77 SSF

edit: Jõudsin esimesse T14 mappi icon_biggrin.gif kerge Delirium run oma Sparkiga. Üks Unique drop ja üks GIGA Exalt slam ka sees icon_biggrin.gif teen Cold staffi omale.

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 17.12.2024 13:53:22 vasta tsitaadiga

Ma brickisin enda sortsu. Proovisin minna ES teed aga neid vajalikke unique asju ei saanud ja nende hinnad nüüd 2 div orbi jne. 2.2k mana hetkel aga jah see guide mis eelmisel lehel oli ei toimi ilma unique itemitet kõrgemal mapis. Sellega ei tee midagi üle T6 mappide. Dämmi on defence sakib. Elemental resistid capis ja 31 armor aga pidanuks rohkem mana stackima. Vaatan mis teha annab ja ei ole liiga kallis respekkida.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.12.2024 14:31:29 vasta tsitaadiga

Uus patch tulekul
Sekhema triali olulised bugfixid.

Respeci tehakse odavamaks. Volatile crystalid läinud. Volatile plants damage väiksem.

Mõned nerfid ka: electrocute buildup 25% harder jäi silma, pole vast väga suur probleem.

Exposure ja Electrocute supporti võib ka main lingina kasutada, damage penalty võetakse ära.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.12.2024 18:18:07 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Ma brickisin enda sortsu. Proovisin minna ES teed aga neid vajalikke unique asju ei saanud ja nende hinnad nüüd 2 div orbi jne. 2.2k mana hetkel aga jah see guide mis eelmisel lehel oli ei toimi ilma unique itemitet kõrgemal mapis. Sellega ei tee midagi üle T6 mappide. Dämmi on defence sakib. Elemental resistid capis ja 31 armor aga pidanuks rohkem mana stackima. Vaatan mis teha annab ja ei ole liiga kallis respekkida.

Kui sa trades siis tee nagu mina aga MOM EB ja osta parima tieriga gear kus räigelt evasioni, energy shieldi, mana ja resiste/chaos. Socketitesse pane flat mana/mana regen ja osta +6 level vmis max on staff lightning dammi ja managa.
Peaks MEGA busted olema.
Vaata mu posti üleval esimesest T14 ssf mapist täis pasa geariga. Mu staff LEVEL25 peal craftitud ikka 😂

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 17.12.2024 21:20:40 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Zonerman kirjutas:

Kui sa trades siis tee nagu mina aga MOM EB ja osta parima tieriga gear kus räigelt evasioni, energy shieldi, mana ja resiste/chaos. Socketitesse pane flat mana/mana regen ja osta +6 level vmis max on staff lightning dammi ja managa.
Peaks MEGA busted olema.
Vaata mu posti üleval esimesest T14 ssf mapist täis pasa geariga. Mu staff LEVEL25 peal craftitud ikka 😂

Läksin Witchi peale tagasi. Leidsin uue ES guide, mis on üsna kallis aga suht relaxed. Respec kulus täpselt 280k mis mul veel alles oli. Sorc oleks kallimaks läinud. Peale patchi on odavam vb hiljem lähen tagasi. Hetkel Witch minion suht odav gear alla 50ex kokku läks maksma ja 3.6k ES + duubledab kui combatis olen ehk siis 7.2k kuskil tegelik ES. Chaos resist immune ka niiet lasen lõdva randmega. Kogun kulda ja vaatan kui jälle Exalte piisavalt, et upgrade teha. Üsna kalliks on läinud kõik asjad. Mingi suvakad itemid trifecta ja head rollid küsivad juba 5-20 Divine orbi. Just sain ka esimese greater orbi ainuylt 110h läks selleks icon_biggrin.gif
See ES + minion witch kui 500+ exalti oleks olnud, sõidab T16 +1 level mob ning corruption mapis ringi face tankides ja speed farmib isegi enne patchi, kus vähendatakse damagit. ES võib saada nerfi tundub üsna OP aga samas väga kallis ka 7k ES saada x2 siis ehk 14k kokku combatis.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.12.2024 21:57:07 vasta tsitaadiga

Zonerman, ma täna alustan uut SSFHC Witchi icon_biggrin.gif teen Quin69 melee venna vaatan kui hea on vs Spark, eriti SSFHC.
Proovisin juba selle bugged colussus a2 bossi peal ja rippisin, vennal oli 10% hp alles ja siis mingid putukad jooksid keset areenat kuhu pidin minema, et mitte tulega pihta saada ja siis sain alles aru, et nad plahvatavad kui kohe ära ei tapa icon_lol.gif giga zdps olin aga krt meleena on ülifun mängida, proovin uuesti veidi parema dämmiga icon_smile.gif mul oli täis koerakaka gear ja leveldamata gemmid.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 18.12.2024 03:00:06 vasta tsitaadiga

Sain kolmanda ascendance ka tehtud Witchiga. Väga ettevaatlik olin aga viimane ruum ja boss olid ikka suht easy va need liivaussid keda ma vihkan täiega. Neid ei saa dps'ida ka enne kui välja ilmuvad. Scorpion boss roomi sain suht heade boonidega +50% minion damage. veidi üle 7.2k honor ja suht maxi lähedal olin sinna jõudes. Boss suri 5 sekundiga. Viimane ascendance on raske selleks vaja gearida. Damage taha jääb asi.

Nüüd siis katsetan Infernal flame pooliga, mis mana asemele tuli. Suht äge on laava värvi icon_biggrin.gif
Nüüd on poogen ka nendest mana drain unique mobidest, kes muidu on tüütud. mana ei ole enam mida drainida icon_razz1.gif

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 18.12.2024 11:40:44 vasta tsitaadiga

Ma tegin oma casual warriga ca 15 katset eile Silverfist peal enne, kui maha sain. Täiesti ajuvaba boss melee jaoks. Kui oneshot slam on veel ette ennustatav, siis roll, mis mind samuti oneshotib- ei ole. Teeb seda random ajal ja ilma hoiatuseta.
Esimesed proovid olid täiesti lootusetud. Siis hakkasin lihtsalt iga löögi järel suvalises suunas rollima ja lihtsalt lootsin, et kui boss otsustab rollida, siis sel hetkel ma pole täpselt tema tee peal ees. Läks veel mõned korrad aega ja lõpuks sain tänu õnnele tast jagu.
Ilmselgelt on mul elu ja armorit selle tüübi vastu liiga vähe, aga no kreisi ikka.
Järgmisel kaardil oli mingi eliit metssiga, kes lõi nii kiiresti ja tugevalt, et ülinapilt sain potti spämmides sellest jagu. Kõigepealt pidin ta aoe lisadämmi jaoks teiste mobide keskele meelitama ja sealt edasi lihtsalt paigal seistes andsin minna ja lootsin, et tema kustub enne kui mina. icon_lol.gif . Kiteda seda ei saanud, liiga väle.

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 18.12.2024 18:06:58 vasta tsitaadiga

GGG võiks oma lehe ja trade korda teha lõpuks. Eile olid jamad ja täna ka kogu kas maas või otsing vigane. Mis siis veel release ajaks saab kui veel suurem hulk rahvast peale lendab ja lehte koormab.

Sellise asja leidsin, ei teagi kas see midagi head on. Prefixi valib aga ikkagi random nende hulgast. Minu jaoks tundub veidi pointless.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.12.2024 19:17:01 vasta tsitaadiga

Kristoferr, see loom on mega easy kui lihtsalt lähed ta nina alla ja bonkid, liigud ta selja taha, bonkid, liigud ta selja taha, bonkid, liigud ta selja taha. Nii kuni ta surnud on.
Minu nägu päev peale launchi kui avastasin, et skillid olid ikka level1 icon_lol.gif
32 sekundi peal
Spoiler Spoiler Spoiler

SSFHC-s olen ka nüüd sama kaugel kuhu oma Witch Sparkiga enne jõudsin, paar tsooni lihtsalt maas agas järgmist bossi SSFHC-s maha võtnud pole veel.
Igatahes kerge näide DEFAULT ATTACKiga icon_lol.gif jummmalaaa nauditav on melee mängida POE II-s.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 18.12.2024 21:09:31 vasta tsitaadiga

HDTanel, mis asi see bonkid ka on? icon_biggrin.gif Ma kujutan ette, et sorciga on jah lihtne.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 18.12.2024 21:53:34 vasta tsitaadiga

See on hea näide, mida ma mingi juhul ei jookse peale sarnast proovimist. Elemental resist penalty on juba karm ja lisaks kõik speed boostid mobidele + minu shield regen rate kah otsa. Kui overgeared ei oleks juba, siis prooviks. Muidu jooksen T8-9 mappe hetkel.

Paremat amuletti ja helmet ei ole saanud kus oleks +1 minion skills. See maksab 1 div orb ja rohkemgi. Div orb kuskil 60 exalti jõhker. Eks inflatsioon teeb oma töö. Varsti on 100 kui piisavalt mängijaid on veel paar kuud.

Spoiler Spoiler Spoiler

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.12.2024 22:48:28 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
HDTanel, mis asi see bonkid ka on? icon_biggrin.gif Ma kujutan ette, et sorciga on jah lihtne.

Võtad vasara, nuia või kuldse kepi ning topid selle monkey.gifu pepusse icon_smile.gif
Btw jõudsin nüüd esimest korda A2 lõpu bossini SSFHC-s.
Siin eelviimane boss oma default mace attackiga icon_lol.gif
Pean kuidagi kannatama kuni saan selle KEYSTONE, mis lubab 2H relvaga kilpi ka kasutada.. siis peaks RÄIGE defencive bar juurde tulema..
Nagu.. POE II-s on nüüd ju block ka SPELLIDE jaoks.. kõik spellid, hitid plokid ära oma kilbiga passiivselt! Lihtsalt slamme ei bloki.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 18.12.2024 23:27:46 vasta tsitaadiga

Bugisid on palju. Saatsin GGG'le ka nõmedad asjad kitsad ruumid jne, kus pole võimalik liikuda eriti rituaalidega või event chests.
Spoiler Spoiler Spoiler

Minu seni OMG moment ka. Esimene unique mob drop mapi alguses. Rare map ja veidi boostitud toweritega ka.

Spoiler Spoiler Spoiler

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 19.12.2024 02:27:22 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

ACT II lõpukas SSFHC TEHTUD! icon_biggrin.gif (täis dogpoop gear)
Witch Blood Mage Mace Strike ja Perfect Strike kombo pm, vahest totem maha ja Earthquake.. agaaa.. jummala ez tegelt icon_biggrin.gif instant flask oleks võind olla reduced chargedega.
Teine proov oli, esimese prooviga sain ta 10% peale aga siis sain löögi.. pool elusi oli alles ja life flaskid otsas ja areena suht perses, tegin logout ja siis respawn to checkpoint.
Vihkan seda, et krt kui ma valin RESPAWN TO CHECKPOINT siis mis kuradi pärast flaske täis ei pane.. vahest teen sedasi ja siis järsku kakluse keskel märkan flaske pole icon_confused.gif tüütu.
Nagu linna tuleb minna, et flaske täita see on täitsa okei minuarust.. aga krt kui ma valin respawn to checkpoint siis kõik resetib nagunii.. reseti mu flaskid ka siis juba.

Aeg nüüd monkey.gif üles otsida ja sureb kas tema või mina icon_biggrin.gif

edit: Monke on mu libu nüüd icon_smile.gif SSFHC eezpzz boss, default attack + Perfect Strike icon_lol.gif
Mõtlesin, et teen ala veidi puhtaks prahist.. aga mingi faking Rare monkey.gif tahtis ka osa saada minust.. võtsin mõlemad maha icon_cool.gif aga see polnud veel lõpp.. loot droppis maha ja segas ning üles võtta ei saanud kuna inventory full kekw, klassikaline.

Link

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 19.12.2024 16:25:54 vasta tsitaadiga

Ma poe1 ei teinud aga pakun, et end game on sama. Farmida levelit, kuna sellega juba saab T15 mappidesse lihtsamalt ning ka kergem, kuna mobide ja sinu leveli vahe olematu. Hetkel lvl 82 ja hoopis teine tera kui seda oli lvl 77+
Lisaks end-game on famida lihtsalt suvaliselt ja trade'ida paremad materjalid exalti ja siis divine orbi vastu. Eile sain ühe divine ja kohe sain suure upgrade +2 minion helmetile. Nii on veel mitme geariga mis igaüks vajab 1-2 divine orbi. SSF ma ei viitsiks küll teha peale launchi kui nii ongi. Tundub väga julm rng. Kui ikka ei dropi gearile ÜHTE ainsat vajalikku affixit, siis on kogu league pekkis, sest selle taha võib palju jääda farmimisel. Või siis kui on mingi klass ja spekk mis ei vaja ulme kallist ja spetsiifilist geari, et T15 farmida suhteliselt kindlalt. Sorc mingi build on kus vist vaja ainult unique kindad, mis maksid mul 5 exalti aga amuletti otseselt vaja ei ole, mis maksab 1 div ja peaks saama T15 lasta (fire sorc mis muudab damage to cold).

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 19.12.2024 19:24:00 vasta tsitaadiga

Täna ma sain kenasti tunda, miks osa rahvast PoE2 rage quitib. See trial võib ikka üle mõistuse raske ja random olla. Kui osades kohtades võib olla mänguoskuse viga, siis täna oli mul seal mitmeid olukordi, mis tundusid bugised või lihtsalt nii ajuvabalt keerulised, et ei ole tehtav. Nii nende debuffide valikuga, kui kaartidega. Neil tuleb neid triale reeglipärasemaks muuta ja osaliselt ka lihtsustada. Lvl 43 warrior ja no ei saa tehtud, sest iga kord saan bossuni jõudes ühe sellise debuffide valiku, mis on täiesti idiootne. Võttis mõneks ajaks mänguisu ära.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 19.12.2024 20:00:56 vasta tsitaadiga

Kristoferr, Ma tegin ainult siis, kui mul dps oli lihtsalt liiga hea, et failida väiksem tõenäosus. Mida kiiremini mobid surevad ja bossid seda väiksem on tõenäosus, et failid. Ainus rng on boonid ja ruumid, kui kõik valikud on kehvad, siis restart. Aga jah mulle ka ei meeldi neid teha. Mul hetkel ca 15 triali keys enamus 60-79 level vahemikus. Kui level 88+ olen, siis teen viimase alles, otsest vajadust ei ole, lihtsalt lendan peale over leveliga.

Just saidn 2 div orbi poole tunni jooksul ja esimese T15 mapi T12'st. Need towri buffid on ikka väga olulised + rare map otsa. Siis tuleb nagu muda kõrgema tieriga mappe. Atlase skillides ka boostisin peamiselt kogust ja higher tier waystone.

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 19.12.2024 20:16:51 vasta tsitaadiga

Ma tegin lõpuks ikka ära selle, aga ainult seepärast, et peale kümmet kehva debuff kombot peab lõpuks üks enam vähem OK ring ka tulema. Minu meelest ei tohiks mäng nii random olla või siis need hullemad debuffid peaks ära nerfitama, et oleks tsipa võrdsem valik.
tagasi üles
aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 19.12.2024 21:55:29 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Täna ma sain kenasti tunda, miks osa rahvast PoE2 rage quitib. See trial võib ikka üle mõistuse raske ja random olla. Kui osades kohtades võib olla mänguoskuse viga, siis täna oli mul seal mitmeid olukordi, mis tundusid bugised või lihtsalt nii ajuvabalt keerulised, et ei ole tehtav. Nii nende debuffide valikuga, kui kaartidega. Neil tuleb neid triale reeglipärasemaks muuta ja osaliselt ka lihtsustada. Lvl 43 warrior ja no ei saa tehtud, sest iga kord saan bossuni jõudes ühe sellise debuffide valiku, mis on täiesti idiootne. Võttis mõneks ajaks mänguisu ära.

See trial võib ka teistel põhjustel debiilne olla icon_eek.gif
Ma sain triali tehtud ja loot roomis vaatasin, et inventory on täis ja tegin portaali Caravanisse, et asjad maha müüa ja tagasi tulla.
Üllatus missugune kui avastasin Caravanis, et portaal on bugine ja enam tagasi ei saa icon_sad.gif
Nii palju siis ascendancyst, peab kõik otsast peale uuesti tegema.
Osad nähtavasti jäid niimoodi väga heast lootist kah maha kui loot chestidest unique vms droppis aga tahtsid enne ülesse korjamist inventory tühjaks müüa icon_exclaim.gif icon_eek.gif

Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 19.12.2024 22:14:01 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab, must kohast see exta 20 slot char inventory tuleb, mis avaneb vasakule poole kui oma char inventory vaatad? See mingi passive node? Ma ühel striimeril nägin seda. Lisa nupp on chari inventory juures.
Harald205
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.12.2024 22:18:31 vasta tsitaadiga

See on Warrior klassi Titan Ascendancy passive
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 19.12.2024 22:20:08 vasta tsitaadiga

Jah, see on ühtlasi vist kõige ajukam Ascendancy skill üldse. Aga selle peab võtma kui sellele järgnevat kõva node tahta.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 20.12.2024 16:02:23 vasta tsitaadiga

Selge siis.

Paistab, et Poe2 inflatsioon on kõrgem kui oli Eestis icon_rolleyes.gif
Oli plaan amulet lõpuks osta +2 minion skilliga ja kõrge spirit, oli 3 div hind nüüd 5-8 ja 1 Div orb = 70 exalti nüüd. Paar tundi tagasi oli 60 veel. Okei tundub, et enne kui ma veel paar div orbi dropist ei saa, siis enne paneb inflatsioon eest ära hindadega icon_lol.gif
Ma loodan, et see on jõulude efekt, muidu on nüri mängida. Paar asja vaja T15 laskmiseks aga nende hind on nüüd 10+ div orbi juba mis mul vaja.

Edit: õnn naeratas ja sain just 4 div orbi eest uue amuleti. Suht ok ei ole miskit ülihead üks deadstat +10% chaos resist sellel, mul nagunii immune sellele. Aga kuna kõik maksavad 7-50 div, siis joppas. +2 minion ja +47 spirit, mana ja +65 ES. Tüüp kes müüs küsis minult enne, et tal nii palju spämmijaid, et kas see ikka on 4 div väärt icon_biggrin.gif Ütlesin, et jah aga ei ole just väga hea. Vastas, ok müün sulle. Tal vb polnud aimu, et 5 div oleks saanud ka.

Ning lisaks rituali refresh ja siis icon_eek.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 20.12.2024 17:19:50 vasta tsitaadiga

Mäng on parajalt toores veel. Samas EA mängult on raske rohkemat tahta.
Combati poolest ilmselt parim selle stiili mäng mida antud hetkel mängida saab. Ma olen 4 klassi proovinud ja kõik nad on oma stiiliga ja omapärased. Combat on kõigiga meeldiv, Bossi võitlused on õige geari leveliga väga head. Mingi hetk sai nimelt asjad uuendamata jäetud, et bossi võitlused pikemad oleks.

Probleemid algavad, nagu alati selliste mängudega, siis kui story osa läbi saab. Ainuke võimalus end game mängida on teiste inimestega tradeda. Trade pole isegi mängus endas sees vaid on modiga lahendatud.
Kui nüüd keskmise mõitusega casual , kes pole kunagi POE-d mänginud, mape tegema hakkab , siis grindib ta nädalaga ennast lolliks ja lõpetab mängu mängimise alatiseks. Midagi korralikku ei kuku ja exalted orbide drop on nii madal, et pole lootustki midagi ise valmis meisterdada.
Kui nad tahavad casual mängijaid ka mängimas hoida, siis peavad nad seda osa kindlasti parandama.
Muidugi see ka , et mäng on ranged tegelastega palju lihtsam.

Üldiselt 30 euro eest on mängu piisavalt. Kui MMO stiil meeldib siis on ilmselt diablo 4 parem. Kui klassikaline hack&slash meeldib siis on POE2 ilmselt parim variant. Diablo4 oli ka vist praegu 30 eurot.
Kui keegi kavatseb torismea hakata, et mäng on tasuta.
Palun tehke enne omale selgeks mida sõna tasuta tähendab. See , et ta POE2-e kunagi tasuta mängida saab , ei tähenda , et mäng on täna tasuta.
Huvtiav oleks kuulda tarbijakaitse arvamust sellisest turundamis viisist.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.