Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 13.12.2024 20:49:28 vasta tsitaadiga

Huvitav, kas mängu loojad on mõelnud, et kampaania ajal tuleks asukohti mitu korda läbi joosta, et char lvl oleks kõrgem kui monsters lvl? Olen Act2 oma warrioriga, gear kehvake, grind kõva ja no juba valged mobid mõnes kohas on täiesti kreisid. Mõtted said otsa ja vaatasin mõnda yt videot, et äkki teen midagi väga valesti. Tuleb välja, et ei tee ja lihtsalt bad luck olnud geariga. No ei dropi korralikku tavaari ja orbidega mängides ka ei ole mitte ainsatki head asja saanud. Liiga random ja liiga suur variatsioon on nagu. Mingisugune reeglistik võiks tagaplaanil ikka olla, et warriorile dropiks rohkem str/armor kraami.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.12.2024 22:27:16 vasta tsitaadiga

AlvinL kirjutas:
MOM keystone on kinda bait. Suudad piisavalt kiiresti mana regenida kui 50% less mana recovery rate? Tho, hoiaks palju punkte kokku kui saaks keystone klikkida.

Alguses ja aga mida rohkem mana koguneb ja saad neid regen node ka seda paremaks läheb.
Ma ei usu, et bait, pigem inimesed pole selle uue momiga väga ringi mänginud veel, mom koos UUE eb-ga ning UUE Archmagega.
edit: Nagu mõtle, passive tree peal pole pm kusagile LIFE node enam. ES on 4sekise delayga..
Attribute stacking on võimalus Gemling Mercil, mis võib aidata.. aga imo parim on lihtsalt: Life gear koos MANA rollidega, GIGA ES rollidega armour ja MOM = 100% ALL DAMAGE st lifepool võib olematu olla.. Mana on ajuvabalt kerge boostima hakata, minuarust. Ilmselt saab räige nerfi varsti.

Kristoferr kirjutas:
Huvitav, kas mängu loojad on mõelnud, et kampaania ajal tuleks asukohti mitu korda läbi joosta, et char lvl oleks kõrgem kui monsters lvl? Olen Act2 oma warrioriga, gear kehvake, grind kõva ja no juba valged mobid mõnes kohas on täiesti kreisid. Mõtted said otsa ja vaatasin mõnda yt videot, et äkki teen midagi väga valesti. Tuleb välja, et ei tee ja lihtsalt bad luck olnud geariga. No ei dropi korralikku tavaari ja orbidega mängides ka ei ole mitte ainsatki head asja saanud. Liiga random ja liiga suur variatsioon on nagu. Mingisugune reeglistik võiks tagaplaanil ikka olla, et warriorile dropiks rohkem str/armor kraami.

Võibolla proovi mõnda teist skilli? Quin69-l päris hästi läinud SSFHC-s meleena, suri suht bugise bossi tõttu A5-s viimane kord ära, nüüd proovib Bloodmage varianti.
https://www.twitch.tv/quin69
vnoh kui hästi saab öelda, 1 nädal peale release vend ikka pole kampaaniat läbi teinud icon_lol.gif ja ta paneb 24\7 subbathoni stiilis mingi 15-st 07 hommikuni jutti

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 13.12.2024 22:41:41 vasta tsitaadiga

Skillid sättisin mingi warriori õpetuste järgi, kes juba mitu päeva mäpib. Mul lihtsalt dämmi pole, et lvl33 olles lvl32 area bossu maha saada. Mingi hetk grindin natuke paar levelit juurde ja siis proovin uuesti.
Mul on tunne, et osa kampaania bossusid on ka nerfitud. dämmi ja HP mõttes. Eelmine kord ühe juures lihtsalt loobusin paariks päevaks ja täna uuesti proovides tuli järsku kenasti maha. Bossu nime ei mäleta. Mingi ülisuur punane kätega vehkiv elukas kuskil dungeonis oli icon_biggrin.gif . Muidu lihtsa mehhaanikaga boss, aga geari probleem. Mingi dämm tuleb ikka sisse ja potid saavad otsa enne kui bossu hp.
Täna sain leech kraami juurde ja mob pakkidega tänu sellele ainult elus püsisingi. HP pool käis nagu karusell 10%-100% vahel. Tunne nagu ei mängikski warriori. Kui paneks rohkem passiv punkte defensi alla, siis oleks dps juba nii nutune, et igasugune mõte kaoks.
Ühesõnaga räigelt gearis kinni ikka.

tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.12.2024 23:10:53 vasta tsitaadiga

Praegu tundubki mõistlik normaalsel inimesel, kel pole aega 24/7 mängida, lihtsalt võtta ette erinevad karakterid ja nendega siis vaheldumisi progresseeruda.

Niimoodi tekib rohkem erinevat manti ja mängukogemus saab märksa mitmekesisem, progress pole küll eriti tempokas, aga ega selle beta arendusega võidu joosta polegi väga mõtet.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 14.12.2024 06:31:47 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Bossu nime ei mäleta. Mingi ülisuur punane kätega vehkiv elukas kuskil dungeonis oli icon_biggrin.gif

icon_lol.gif See oli vist see Zalmarath, tal hetkel imo bugitud slammid, mis oneshotivad ükskõik mis buildi, Quin sai just SSFHC-s surma sellega.
Btw ega sa sellist viga ei teinud nagu mina??? Mul A1 lõpus videost näha.. A2 keskel alles avastsin kuidas skille ÜLES leveldada icon_lol.gif mängisin faking mitmeid tunde lvl1 skillidega A2 keskele.
Minu POE aju ei mõistnud miks ei tule seda + märki, et aeg skilli leveldada.. mõtlesin, et ahh ju need automaatselt leveldavad ennast.
54:18 lõpukas oli ikka jube raske.. ei tea miks..
Spoiler Spoiler Spoiler

Minu isiklik MOMi laadne elukas praegu. Siiani pole mitte kellegi bilde ega guide vaadanud (lihtsalt ei taha spoilereid kuni olen enda ajuga vastu seina jooksnud mappides icon_biggrin.gif)
Ootan kuni lvl58 siis peaks Archmage droppima lõpuks ja vb siis dropin korra MOMi kuni hea gear, DPS peaks aitama elus hoida siis.
Ülipask gear veel arvestades, et plaan on välja farmida Max Tier MANA, ES, Life gear, vb võni veel Evasioni vastu vahetada ja võtta veel ACROBATICS (Can evade all hits)..
I meaan.. eks näis icon_biggrin.gif Kohe ACT6 finally.. maps täna!
Spoiler Spoiler Spoiler

edit: SAIN ARCHMAGE kätte.. DPS lihtsalt 2x suurem icon_lol.gif ikka täis pask gear ssf. Asi kisub huvitavaks.

tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 14.12.2024 13:41:23 vasta tsitaadiga

Ei, ma sellist viga ei teinud jah. Ma olin enne mängu release juba piisavalt tutvustavaid videosid vahtinud, et teadsin päris hästi, mis ees ootab. Pealegi, kui skillil klikid, siis ju näitab selgelt iga olemasoleva skilli juures seda upgrade võimalust.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 14.12.2024 14:28:38 vasta tsitaadiga

Alustasin ka eile siis endgame'ga mappimisega. Ütleks, et fun aga jah päris palju on gearis kinni. Mul oli armor 28% kuigi resistid olid ca 60% va chaos 30%. Sellega juba tier 3-4 mappides mingi suvaline explosion mida lihtsalt ei näe on one shot. Sellepärast ma ka HC ei tee. Mingi ranged build vb sobib, kus sa ise ei pane mingeid aoe debuffe maha. Muidu lihtsalt ei näe, milline on monsteri oma. Selles osas on D4 ikkagi Poe2'st ees -arusaadavam.

Eile tegin kella 3'ni öösel icon_biggrin.gif Sain vendorilt paar head upgrade'i ja armor nüüd 40% ning resisteid capi ning chaos 50%. Aga ikkagi on armor madal koos passive boostiga. Vaja on saada 70%+, et ellu jääda. Sisuliselt on sama mis D4. Kogu gear on põhimõttel resist + armor + full health kust iganes saab. Ülejäänud on teisejärguline.
Ma proovisin ka corruptioniga skill gemmidele slotte saada juurde. Õnnestus kahele peamisele skillile saada +1 support gem slot kokku 4. Ma ei tea kas 5 on üldse võimalik. Keegi poel peale lesser orbi droppi näinud, millega saaks ka otse +4 socketi skill gemmile peale lasta. Lihtsalt ei dropi. Ainus viis on corrupted varianti lootes, et sellega tuleb.

MH vendorilt. Kuigi pärast sain samasuguse veel uesti hiljem vendorilt aga skeleton skilliga. Vendorilt tundub ma saangi upgrade'e enamasti ja mitte ise craftides.

Spoiler Spoiler Spoiler

Sortsule sai sellie wandi
Spoiler Spoiler Spoiler

Enne magama minekut viimane run T5 mapiga ja viimane unique mob icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Eldest
HV kasutaja
Eldest

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.12.2024 20:40:56 vasta tsitaadiga

Nonii nüüd CI ja ainult jookse ning hoia nuppu all T15 mappides kui mingi kahtlane rare mob ei satu nagu esimeses klipis, siis peab klaviatuuri ka kasutama icon_lol.gif

Kindad + %4 mana gained on kill jewelite pealt teevad asja äärmiselt mugavaks, soovitan

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 14.12.2024 21:08:25 vasta tsitaadiga

Proovisin ka trade ära nüüd. Ulme, kuangi ei tohi hinda panna 1 exalt orb icon_biggrin.gif

Mõtlesin oma vana +4 minion relva ära müüa, panin 1 exalt orb hinnaks. Sihuke spämm läks lahti, et jube. Lõpuks sain pakkumise 26 exalty. Õppentund panna hästi kõrge hind ja siis vaikse alla tulla kui huvi ei ole kohe.

Mul mingi kala. Kulutasin 4 ultimatium relicut ära, et aru saada mis jama on. Valin act 3 cruel ja lähen sinna chaos templisse, Näitab area lvl 60. Pistan relicu sisse alsutan ja siis on järsku peale loadingut lvl 43. Ja nii 4 korda järjest wtf. Ma ei saagi oma chaos cruel trialit ära teha. Lõpus saan selle vist act3 rewardi mitte crueli. Ehk siis char on pekkis, et saa viimaseid ascend punkte.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 14.12.2024 23:48:46 vasta tsitaadiga

Ma lõpuks jõudsin ka täna siis mappidesse icon_biggrin.gif tegin kerge video aga see läheb kunagi hiljem üles.
Mõistan miks paljud vihkasid seda esimestel päevadel.. veel pole eriti suurt mappi leidnud aga viisaka suurusega senimaani.. kui need oleks mingi 5x nii suured kui tavaline map Tier1-s ja sa pead vähemalt 300 vaenlast ära tapma, et näha kaardil rare vaenlasi siis jah võib masendav olla icon_lol.gif eriti kui pole väga zoom build. Raredel ka mitu modifierit juures nüüd ja dropivad veidi looti ka.. varem ilmselt ei droppinud nad väga midagi icon_biggrin.gif
Igatahes eks hakkan vaikselt avastama nüüd, SSF icon_smile.gif

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 15.12.2024 03:26:30 vasta tsitaadiga

Ma hakkasin sortsuga edasi tegema. Aru saada kas seekord ascendance saan kõik punktid tehtud. Siiani segane mis juhtus witchiga.
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 15.12.2024 06:11:58 vasta tsitaadiga

Kurat osad mapid on USKUMATULT kaunid icon_eek.gif nagu holy fuck mida nad ikka loonud on siin..
Kerged tiiserid A4,A5 ja A6-st muidugi sest mulle tundub, et nad jätsid kõikide actide alad randomly mappidesse ja ma ei tea aga loodan, et see pole räme spoiler kui endgame jõuad.. tundub nagu nad lõikasid A6 lõpu ja panid selle Early Accessi.. aga eks näis.
See kuidas endgame mappidesse jõudsid oli kena shokk igatahes, väga väga äge!

Igatahes mu build täitsa elab mappides, ainus asi mida tahan on neid level65 base, et craftida korralik gear T10+ waystonde jaoks.
Äge on lihtsalt see, et... POLE POBi, PATH OF BUILDINGUT!!! Paljud olid rämedad ajugeeniused seal.. nüüd vaja kõike ise järgi testida, planeerida icon_biggrin.gif
Ma arvan, et Mathil ehk poppab ära paari nädala jooksul oma buildi loomistega samas ka tema ikka päris kõvasti kasutas POBi abi.

SSF 4link T3-st icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 15.12.2024 16:02:13 vasta tsitaadiga

HDTanel joppas siis. ma peale lesser orbi pole paremat näinud kordagi. Samas ei kasutaks seda kohe ära, kui skill gem ei ole väga hea qualityga engrave'itud. Lihtsam oli mul palju skill gemme teha ja siis vaal orbiga proovida 4s slot saada. Tunduvalt odavam. Jah viimast support slotti ei saa peale corruptionit aga selleks on vaja 2 greater orbi. Kuna ma pole ühtki näinud, siis jah ei loodagi sellele.
aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 15.12.2024 17:08:02 vasta tsitaadiga

Mäng hakkas normaalselt tööle ja enam ei crashi!
Act 1 tehtud aga probleem geari leidmisega nagu teistel.
Ainuke asi, mis alates lvl 3 on toitnud on oranž kahekäe Staff, millel on 100% bonus to lightning damage ja see, et shocked enemies create Sparks. Pmts. lightning damage ongi see, mis hetkel laseb edasi liikuda. Ilma selleta oleks seis üsna kehva.
Esimene Act 2 boss igatahes suutis 1-shottida, peab vist kaitsesse vahelduseks investeerima icon_biggrin.gif
Act 1 final boss oli hea näide sellest, kuidas peak ARPG-des bossfighte tegema. Helidisain oli lihtsalt super, mõnel hetkel hakkas reaalselt hirmus ja pinge oli suht kogu aeg peal aga sai esimese korraga ära tehtud, tõenäoliselt tänu selle 100% extra lightning damage relvale.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 15.12.2024 18:41:39 vasta tsitaadiga

Mul droppidega veidi joppab vist ikka icon_biggrin.gif eila enne kui magama läksin droppis... SNAKEPIT icon_biggrin.gif tasuta kahvel!
Pm 6link nüüd.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 15.12.2024 19:21:44 vasta tsitaadiga

HDTanel Okei siis, ma loodan, et minu õnn tuleb peale release ja legaue 1's icon_biggrin.gif

Praegu sihuke testimise periood, et näha mis klassi vibe kõige rohkem meeldib, kellega legaue teha (peale viimase 6 klassi release). Praegu tahaks kõik ära proovida, enne kui uued klassid tulevad, siis aega neid katseda.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 15.12.2024 20:19:41 vasta tsitaadiga

Minu MOM T4 mappides praegu, sain esimest korda selle suure colussuse mille slammid bugged vist ikka on.. oneshot kui pihta saad löögiga.
Enamvähem juba, sain veel ühe Greater Jeweller Orbi aga ei raatsi vist seda praegu kuskile panna icon_biggrin.gif peaks Orb of Stormi peale tegelt panema.
Playstiil on, et castin koguaeg almost insta Orb Of Stormi ja selle sees lasen sparke, kui jõuan siis flame wall ja curse.
Suuuht nice, vaikselt saan resid ka korda, 30-50 juba icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 15.12.2024 20:31:39 vasta tsitaadiga

Tundub nagu üsna elementaarne selles žanris, et peab natuke õnne olema ja väike grind ei tee kah paha icon_rolleyes.gif
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 15.12.2024 22:52:36 vasta tsitaadiga

Võtsin aja maha, rerollisin Rangeri. Nii hea leveldada lightning arrow + lightning rod.

Kas te olete kõik WASDi usku pööranud? icon_biggrin.gif

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.12.2024 03:24:52 vasta tsitaadiga

Ma WASD jep kohe algusest kuna pidi POE uus mehhaanika olema ja selle järgi mäng balanssi ka viidud ja maagiga on väga timm olnud terve aeg, samuti ka vibukaga!
Tagasi ilmselt ei lähegi icon_biggrin.gif POE1 saab ilmselt veider olema.

Igatahes jõudsin endgame lääbi juurde. 3xFloor Sanctum run.. Trial of the Sekhemas.
Mul oli 3tk neid.. esimene lendan sisse täiesti blind, jõudsin 2-floor bossini, need astusid mu surnuks.
Teine proov jõudsin kolmanda floorin esimese toani ja kaotasin kogu Honouri.
Kolmas proov olid uud relicud, mis andsid % increased Honour.. 4500 honouri.. jõudsin PEAAEGU 3x floori bossini..
Nüüd selle viimase runniga said võtmed otsa AGA sain uued relicud kus on 30% Honour Resistance icon_eek.gif mul neid mahub praegu nii ära, et 80% Honour res..
Ma arvan, et nüüd kui uuesti proovima lähen teen ära.

Suurim probleem atm on, et ikka pole mul Evasionit.. mapid on okeid aga ei midagi erilist head ning sanctum vnoh trial of sekhimas on ilma honour resita ka pm võimatu icon_biggrin.gif
Surma ei saa ega midagi aga lihtsalt koguaeg keegi kuskilt ikka lööb pihta mulle ja üks löök võtab mingi 300 honourit.....

Btw avastasin täna, et Gemme saab vaalida icon_lol.gif nagu vanas POE-s.. teagi miks ma varem ei proovinud.. vaalisin oma 20% sparki ära.. -1 level icon_lol.gif paar levelit hiljem hakkas level16 gemme droppima icon_eek.gif nagu.. 15 polegi max v? icon_lol.gif tra ma vaalin siin hahah
Super nauditav senimaani. T6 Waystoned atm käsil, üritan T10+ jõuda täna veel.

tagasi üles
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 16.12.2024 07:39:22 vasta tsitaadiga

Yep, vaalides saab omale suht kergelt 5 linki.
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.12.2024 07:53:43 vasta tsitaadiga

Enne magama minekut legit UPGRADE teiseks sõrmuseks Ritualist icon_biggrin.gif
Ventor ja uskumatult normide rollidega kuna ma elu pm üldse ei vaja tänu MOMile. Kena rarity ja resistid!
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 16.12.2024 13:13:03 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
Tundub nagu üsna elementaarne selles žanris, et peab natuke õnne olema ja väike grind ei tee kah paha icon_rolleyes.gif

Mitte ei tundu siis nii ongi. Ma pole midagi head saanud nendest trialitest aga eks näis kui ma sotrsuga end-game saan vb õnn pöördub. Muidu jah peab exalt orbe stackima ja trade tegema. Ma SSF ei tee, õnn droppidest pole minu teema eriti olnud arpg mängudes. LE lahendus mulle meeldis, kus saab boostida ja ise valida, mis geari tahad end-game saada. Siin ei ole midagi kõik on rng.

WASD proovisin ei meeldinud. ikka vana hea hiire peale jäin. Mäng on ikka kuradima ilus küll max graafikaga ja nendest core dungeonides või pimedad kohas kus lighting + fire spark ringi möllab. Nõustun ka Taneliga jubedalt addictiv mäng ikka. 100h on nüüd tehtud.

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.12.2024 16:25:13 vasta tsitaadiga

Aga see mu öeldu mõte oligi icon_rolleyes.gif

Mulle väga meeldib, kui kõik ei tule lihtsalt niisama kätte ja polegi sellist ilmselget otseteed lõppmängu ehk mäng pole nagu relssidel läbi joostav. Mind isegi ei morjenda kõik need üllatussurmad, sest need on nagu reha otsa astumine, korra astud, saad haiget ja siis õpid.

Selsamal põhjusel meeldib mulle ka endiselt D2 üksikmängijana, ükski jooks pole päris identne, mõnikord saad vajaliku kraami kokku vähese vaevaga, kuid teinekord nikerdad mingite elementaarsete asjade leidmisega nüristumiseni.

Mis ehk natuke häirib on nähtavus, pahatihti on keeruline kolle ja kõiksugu muud ohtlikku läbu selles kirjus sigri-migris märgata, selles osas on D2 ikka märksa selgem ja konkreetsem. Samas eks D2 ole kah oma üllatavaid momente, sest kollide võimete kombinatsioone on rikkalikult ja tähelepanu hajumisel on kabelimats kerge tulema.

WASD on minu arust täiesti asendamatu selles mängus, sest võimaldab üksteisest sõltumatult nii liikuda kui ka võimeid kasutada ja suunda valida. D2 üritas seda kah implementeerida, kuid astus täiega ämbrisse ja see funktsioon koristati ära, kuna tegi mängitavuse katki.

Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 16.12.2024 19:04:25 vasta tsitaadiga

DigeBeni, Jah nõus see ongi huvitav. Ma natuke oleks soovinud paremat target farmimist aga noh tuleb loota õnnele lihtsalt. Kui ma twitch striimerite geari vaatasin, siis jah pole isegi ligilähedale.

Suht savi early end-game gea hetkel, siis proovisin corruptionit. Saab ka nii paremaks 3s socket icon_cool.gif

Sortsuga max resistid va chaos ja enam vähem life. Bossid on suht lebod ainult mob packid kus melee ja korraga palju mobe lendab peale, siis on surm üsna kindel, kuna ühtki skilli ei saa castida. Ütleks, et kõige kergem siiani olnud, isegi withc minion ei olnud nii tanky kui sorts. Proovisin ka lvl 58 olles kolmanda ascendancy ära teha, veidi jäi puudu dps'ist ja liiga madal honor veel. Kujutan juba ette kui easy on sorts lvl 70+
Kui nõrgem oli sorts alguses enne lvl 35 või nii umbes. Peale seda +1 all skills wandil ja dps carry'ib kogu leveldamise. Eriti lihtne oli lvl 40+

1 level veel minna, et seda wandi saaks kasutada. Kontrollisin mis selle hind oleks icon_eek.gif
Ilma shock affixita ja mul veel see ka olemas.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.