Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Killhoven
OC`er

|
09.12.2024 14:52:46
|
|
|
thargun kirjutas: |
oot kas nüüd on jälle vaja 2x kampaania läbi teha, et mappidesse jõuda? |
Jah. Sama kolm osa tuleb normal ja curel raskusastmega läbida et kaartidesse saada. Noh nii umbes level 65 oled tolleks ajaks.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
09.12.2024 16:15:37
|
|
|
soomer, Jah ma sain ka eile ÜHE orbi millega support gem slotte juurde saada skillil. Ja seda üsna ACT II lõpus alles
See oli minu jaoks üllatus, sest see pidurdab rämedalt alguses, et saada chari efektiivsemaks ja paremaks. Kõik on üsna RNG peal selles osas. Ma lootsin, et see on mingi leveli põhine piirang aga jah drop rate rng ja tundub üsna haruldane. Krippi vaatasin ka eile ja tegelt ma nõustun temaga. Ta väitis, et tegelt on PoE2 ikkagi Poe1 sisuliselt ei eriengi va veidi teine skill gemmide loogika. Muus osas ütles ta, et tegelt see vb üllatab paljusid, kes ka end-game saanud ja teinud, et see ei eriengi Poe1'st palju. Lihtsalt raskem on, kuna mobid on kiired ja suuremas koguses teatud kohtades.
Ranger oli näiteks bossides palju lihtsam xbowga aga trash mobid aeglasem jällegi. Minion on hea trash mobidega aga boss fight on piin, eriti need kus on väga palju aoe hitte ja minionid surevad kogu aeg. Tõenäoliselt hiljem on lihtsam aga just alguses pole sellega arvestatud, et lihtsalt ei olegi mingeid varianti kuna passive tree on vähe punkte lvl 20-30
Sorc act I ja veidi act II oli spark + flamewall päris hea aga sealt edasi hakkas sakkima, sest kui frozen skille ei ole sellega koos, siis osad trash mobid on piin. Sorc full arc build aga eeldab juba kõrget levelit, et see oleks hea. Pigem full frozen build leveldamisel ja siis hiljem kui piisavalt passive punkte lahti alles üle minna. Vaatasin ka ühte striimijat, kes tegi full lightning buildi. See oli ikka 4-5x kehvem kui minion witch. Minion witch lihtsalt zoomib hetkel. Näis kas nad nerfifad seda või teevad teisi paremaks aga balanss on veidi paigast.
Päris huvitav võrdlus aga GGG vb vihjaski, et PoE2 on see mida loodeti D3'st. D2 üsna selgelt nähtavad sarnasused
Spoiler 
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
09.12.2024 17:30:06
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=HsESbCP_oAA
Millegipärast mõned kuulsad YT striimerid arvavad, et bossude oneshottimine või 30sek killid on OK. Sellisel juhul võiks kõik endgame bossud olla lihtsalt HP pooliga target dummid. Milleks üldse vaeva näha nende disainimisega, kui endgame selline saab olema...
Üks boss kill peaks olema miinimum 3-5 minutit, et see mingit mängulõbu pakuks.
Protsendipõhised talendipuu ja skillide kordajad endgame pooles saavad loodetavasti korraliku nerfi ja rahvas peab hakkama veidi vaeva nägema. 3 skilli nupu vajutamine boss killiks ei ole lõbus.
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
09.12.2024 18:09:58
|
|
|
See parandatakse üsna kindlasti ära. Selgelt näha, et see on midagi sellist, mis oli D4 barbariga EA's. See boss kus hästi palju ringe tekkis arenas tappis mu minionid kogu aeg ära. DM kelle video see on võiks muid klasse ka proovida, kus ei ole one shot killid. Enamus teavad, et warrior on OP hetkel ja ma ei plaani ka ise seda proovida, kuna nagunii fixitakse mingi aja pärast over performivad skillid.
Edit: kommentaaridest nägin, et see vist juba saab nerfi või sai? Ei saanudki aru, igatahes tavaline clickbait. Pigem vaataks neid videosid, kus analüüsitakse spekki, mis ei ole selgelt broken.
See on päris hea kokkuvõte kus rahvas sureb. Need offscreen slammid on jah nõmedad.
Spoiler 
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
09.12.2024 20:48:53
|
|
|
thargun, ainult senikaua kuni BETAs. Fullis lisatakse viimased 3acti juurde ehk kokku 6 + Endgame.
Ise sain eila surma selle krdima eelviimase ACT 1 bossi juures kõik jumala ok aga ei ole need oneshot mehhaanikad veel selged ja vend viskas ankru pähe mulle
Täna proovin kohe uuesti, seekord vaatan kuidas oleks kui stackiks evasionit koos ES-iga.
Plaan on mingit sorti caster ARCHMAGE MOM teha.. Archmage nüüd töötab iga skilliga ja on aura
Btw kes tahab lisage sõbralisti, võib vahest mängu arutada või proovida grupikat HDTanel#2691
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
10.12.2024 00:01:03
|
|
|
Nii tegin Witch minioniga ascendi ära. Nüüd tuli dps'i nag 3x juurde ja kõik oma rare affix consumable ladusin uude kilpi millele algselt magic rollis kohe +8 all resist
Teine asi kohe. ACT II lõpu boss läks ka maha ülikiirelt nüüd. Hakkan ACT III avastama.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
10.12.2024 09:10:51
|
|
|
Esimesed suured muudatused: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3611705/page/1
Spoiler 
Ma vist ainus psühho, kes üritab Sorciga SSFHC-d teha. Täna sain Executioneri maha võetud. Lõpu boss ees keda kardan sest cold res olematu.. ilmselt farmin mingit rando bossi kuniks cold resi 50% juurde saan.
Spoiler 
And HELL YEA pidi raske mäng olema või?
ACT 1 SSFHC boss maas, sorciga!
Cold resi noo lihtsalt kuskil ei droppinud.. jumala pask gear. Nüüd ACT2 alguses hakkan uut geari farmima ja paar levelit, et MOM kätte saada
Spoiler 
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
10.12.2024 13:13:48
|
|
|
See Spark + fire buff on kuni act 2 keskpaigani suht lebo jah. Edasi aga ei skaleeru nii hästi. Aga full arc lightning sorc unlockib alles kuskil act 3+ kui rohkem passive punkte, mis on pigem end game build. Siis ongi selline vahepealne tobe seis. Samas ma ei unlockinud ascendi ära sortsuga veel, see kindlasti aitab act2 lõpus. Mul oli vastupidi, cold res sõrmuseid on mul palju osadel topelt sama stats +30 ning +25 korraga
Lightning resist aga ei taha kuidagi tulla itemitel. Kas lightning resist sõrmuseid peaks ka olema? Ma pole siiani leidnud neid ainult, cold ja fire resist sõrmused ning üks accuracy. Samas lightning resist gearist kuskil veidi saanud.
Mis puutub patchi notes'i, siis üsna head uuendused. Dodge roll ja mosteritesse kinni jäämine oli tüütu jah eriti sortsuga, kes on suht glass cannon.
A Checkpoint has been added to the midpoint of the first Dreadnaught area - Ka suht okei. Paar korda surin ja siis avastasin, et pean algusest peale tegema, kuna checkpointe on vähe. Hetkel on see minu arvates kõige nõmedam koht mängus üldse. Kuradi kitsas ning minionide AI pole ka kiita seal. Mobid lendavad ja hüppavad ringi tihti selja taha sulle.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
10.12.2024 16:57:51
|
|
|
Suures plaanis ikka päris tore mäng ja mida rohkem mängida, seda rohkem tuletab meelde aegu, kui Diablo 2 oli veel uus ja värske mäng
Mingil põhjusel esimese POE-ga sinapeale ei saanud, alustasin mitmeid kordi, aga entusiasm keris kuidagi kiiresti maha, mängutunnetus ja mängitavus lihtsalt ei tõmmanud käima.
Samas uus iteratsioon on ilmselgelt areng edasi ja uue mängija jaoks märksa sõbralikum. Võttes progressiooni rahulikult ja mitte üritades kohe kõikjale pimesi peale tormata, ei teki ka ülemäära seinu ette.
Probleeme muidugi leidub, aga ei midagi kaelamurdvat, baasmäng koos oma mehhaanikatega on väga hea ja kui võtta arvesse, et tegemist on ikkagi varajase ligipääsuga ja suur osa mängust pole veel avalik, siis ei oskagi midagi ülemäära kritiseerida, kõik on veel tehtav, muudetav ja optimeeritav
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
10.12.2024 17:47:59
|
|
|
Btw nüüd vist lisati mappidesse neid checkpointe ka ja kui surma saad saad kaardi peal klikkida nendele ja valida kus respawnid kui õigesti aru sain.
Igatahes mulle on hakanud huvi pakkuma skillid mida leiad AINULT itemite pealt..
Just droppis wandi ACT2-s kus on vana hea VOLATILE DEAD peal aga ma ei ole veel leidnud kas kuskilt kuidagi Desecrate ka võimaliks saada on, et laipu luua selle jaoks?
Spoiler 
Zonerman, also leidsin su sõrmuse A2-st
Spoiler 
Jaa peale kõigest 48h played.. ESIMENE UNIQUE drop, ssfhc A2 ja JUST tahtsin hakata ES rohkem koguma hakata ES MOM, kena chaos res ka sellel.
Spoiler 
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
10.12.2024 18:49:13
|
|
|
Kas kellelgi veel see Ryzeni CPUsid mõjutav bug koos uusima Windows 11 update-iga on, kus igasuguse levelite laadimise ajal viskab CPU usage 100% ning tekib Freeze, mis sunnib arvutit manuaalselt restartima?
Ikka väga ärritav, pole kaua aega mänginud mängu, mille probleemid nii suured on, et alt-tab ning kill process ei aita
_________________ Slow is smooth and smooth is fast |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
10.12.2024 19:01:45
|
|
|
Btw kuidas teil see teine Ascendancy Trial of Ultimatum läks?
Ma mõtlesin, et ma ise mingi räme sitt lihtsalt.. 1h jutti proovisin enne kui ära tegin oma vibukaga.
Nüüd vaatan Steelmage klippe jaaa.. vb ma ikkagi polnud nii halb seal hooly.
Ilmselt see oleks kergem kui sul full resistid olemas ja mingisugune regen süsteem ala ES??
Flaskid said pidevalt bossi juures otsa lihtsalt.
Spoiler 
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
10.12.2024 21:31:02
|
|
|
HDTanel, teeme trade ma annan cold oma vastu
Mul 2 tk 2xcold resist
aap14,
Ei tea mul kõik toimib 7800X3D ja win11
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
10.12.2024 21:43:58
|
|
|
Paar serveripoolset välja viskamist on olnud, aga nii 7700X kui 9950X, mõlemad toimetavad kenasti.
Mul on mõlemal masinal ka ainult security update lubatud. Ülejäänud pask on plokk.
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
11.12.2024 09:19:15
|
|
|
Chaos triali tegin siis, kui veits kõrgem level olin. See on ikka suht brutal, mingi 80% extra phys as chaos ja jutud Ma saaks aru, et endgame on nii, aga campaigni ajal juba selline tamp peal.
Hetkel on koletised üsna ületuunitud. Cruel campaignis on väga raske mängida. Need, kes nüüd mapivad, mängivad selliseid builde, mis ei lase bossidel midagi teha. Vaatame, näeme, kas ja mis 3x G lähiajal teeb.
Mängin win 10 peal, 5900x ja pole ühtegi probleemi olnud. Ainus asi, mis perfi poolelt on seni silma jäänud on Temple of Kopec. Teisel korrusel fps räigelt kukub. Midagi selle päikeselaadse valgusallikaga pistmist. Fps jääb ikka 50+, aga tavaliselt 120+, vahe tunda.
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
11.12.2024 17:17:12
|
|
|
Ma eile ka esimest korda täheldasin fps jõnksutamist seal, kus vesi on enne templit ja veidi templis. Samas mul ka max graafika peale pandud ja native reso ilma dünaamilise muutmiseta.
Isegi peale patchi ma ikkagi olen seisukohal, et rare affixite lisamise orbid dropivad liiga vähe. Proovisin ühte itemit paremaks teha ja noh ebaõnnestus. Jälle vaja tunde mängida, et ÜHTE rare itemit proovida paremaks teha. No ei meeldi selline seis hetkel. Magic itemite tuunimise materjali on lademetes samas. Kui alles endgame'is dropib vb mappides alles rare orbe rohkem, siis on see veidi hilja. Paljud ei jõuagi sinna.
thargun kirjutas: |
oot kas nüüd on jälle vaja 2x kampaania läbi teha, et mappidesse jõuda? |
Hetkel jah, sest ACT IV-VI ei ole veel valmis ja sellepärast on vaja 2x teha. See oli kompromiss, et nad selle asemel tegid endgame varem valmis EA jaoks ehk mapping jne.
Veits tüütu on aga ma eelistan seda, kui oleks ainult kampaania ja ei mingit end-game'i enne official launchi.
Mul on ca 40 uncut skill gemmi juba T2-T11 stashis. Kõige rohkem on T4-T8 ei teagi mida teha, vb rangeriga muudan skillid ja proovin vibuga mitte xbowga. See ongi hea uue süsteemi puhul, et sa saad skille viia üle altidele lihtsalt passive respec jaoks peab kulda varuma.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
12.12.2024 01:25:06
|
|
|
Minu SSFHC seiklused.. ma tegin julma vea jõudsin A2 esimese Trialini.. tegin ära.. aaaa... Wich polegi Sorc?
Alustasin uuesti tervet mängu algusest, seekord Sorciga.
Igatahes just võtsin selle Zalmarathi maha, Spark suuuht ez senimaani veel.
Keskendun ES peale hetkel, plaan on ES start 4 sekundi pealt kuskile 0.5seki peale ajada ja paar kohta veel kust ES genereerida, mingi support gem peaks ka peatselt lahti tulema on kill effectiga.
Spoiler 
Ostsin selle staffi vendorilt.. oli +3 Lightning ja 79% Lightning dam...
Slammisin EX 3tk.. sain 70% Spell dam, 23% Cast Speed... ACT 2 lol
Spoiler 
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eldest
HV kasutaja

|
12.12.2024 02:54:55
|
|
|
Spoiler 
Lasen ise ka sparkiga praegu. Videos mul jäi cast on shock aktiveerimata, sellega veel lendab komeete ka igale poole. Lihtsalt jookse ja hoia nuppu all, väga chill
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
12.12.2024 05:20:02
|
|
|
Eldest, yo väga äge! Ma mõtlen mingi cast on shock asja peale toppida aga pole veel nii kaugele jõudnud. 1600 elu vähe pole T9 jaoks?
Mul just droppis jeweller orb SSFHC-s lisasin reduced mana costi peale.
Praegu mingi suur patch, serverid maas. Olen kohe ACT III jõudmas.
Kõige haigem asi on, et ma siiani olen vaid kampaania läbi teinud. SC Granaadi vibukas A4-s ja Sorc Spark SSFHC A2 lõpus.. nagu.. ma naudin SAJAGA iga ala läbimist..
Üks ala seal kõrbes kus mingi naise poja pead ära tapma.. JOHHAIDIII see ala oli niiiiii suuuur.. mingi 30min läbisin, full clear
MAPS on täiesti uus.. pole kordagi jõudnud sinna ja seal peaks veel räigelt contenti olema.. haige mäng.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
12.12.2024 11:06:53
|
|
|
Eile tegin ka ultimatum ascendi ära. Jube rng ikka. Õnneks mul suht ok defence witch infernalist minion buildil. Mingid freezing kujud olid seal + boss. Eriti haige combo aga sain tehtud. ACT VI hetkel.
Vaatasin Kripp video ära PoE2 kokkuvõte ja tundub, et kaugele ei purjeta. Kõrgetes mappides on vaja ligi 3k elu, sest tinhti mobid 1-shottivad ja map läinud lisaks -15% expi ka. Mul ei õnnestu kuidagi geariga leida kõrge health + resist ja armor comboga. Praegu oma hädise 1.1k eluga suurt miskit ei tee kui mappimiseks läheb. DPS võib olla mis iganes aga ellu ei jää end-game'is. See oli Kripi kokkuvõtte ja loodame, et GGG vaatab üle seda osa. Natuke liiga räige ikka penalty.
Eldest,
Ise tegid selle speki või kasutasid kellegi guide'i? Arc proovisid ei olnud nii hea?
Spoiler 
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eldest
HV kasutaja

|
12.12.2024 11:37:37
|
|
|
HDTanel kirjutas: |
Eldest, yo väga äge! Ma mõtlen mingi cast on shock asja peale toppida aga pole veel nii kaugele jõudnud. 1600 elu vähe pole T9 jaoks?  |
46% dmg-st läheb manasse enne ning one-shotti peale on-death effectide pole ammu saanud. Aga pigem tahaks lõpuks CI minna, et natuke üles lükata neid survivability numbreid. See üks portal per map on hirmus süsteem ikka. Hetkel suurim päästja on tõenäoliselt see, et vastased on 5 sekundit stunned tänu unique kinnastele (Kitoko's Current).
Zonerman kirjutas: |
Eldest,
Ise tegid selle speki või kasutasid kellegi guide'i? Arc proovisid ei olnud nii hea? |
Act 2 proovisin arci, aga siis jäin sparki juurde, see tundus töötavat üksi ka väga hästi. Pole puudust tundnud teistest skillidest. Ma silma peal hoidnud ühel sparki striimeril (https://www.youtube.com/watch?v=mtwRJkN7USY), aga tal läks aega, et nende kinnasteni jõuda . Mul vedas, et leidsin need cruel act 1 maast, pärast seda läks mäng lihtsaks.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZuluXE
Kreisi kasutaja

|
12.12.2024 12:30:44
|
|
|
aap14 kirjutas: |
Kas kellelgi veel see Ryzeni CPUsid mõjutav bug koos uusima Windows 11 update-iga on, kus igasuguse levelite laadimise ajal viskab CPU usage 100% ning tekib Freeze, mis sunnib arvutit manuaalselt restartima?
Ikka väga ärritav, pole kaua aega mänginud mängu, mille probleemid nii suured on, et alt-tab ning kill process ei aita  |
Jep, mul oli. Mitte iga telepordiga küll, aga piisavalt tihti.
Paar päeva tagasi lugesin, et task manageris tasub pela.exe affinity viimasel corel/threadil linnuke ära võtta, siis saab freeze'i korral OS-s end taskida. Aga mul pole pärast seda klikki rohkem hangunud.
_________________ Vaata asukohta |
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
2 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
12.12.2024 15:08:14
|
|
|
ZuluXE, Mul on üks kord Poe2 CTD teinud kogu selle aja jooksul. Lampi viskas desktopile aga rohkem pole juhtunud. Suhteliselt stabiilselt jooksnud.
Ma ise väga end-game kõrge mappimisele ei panusta, kuna nagunii tehakse balance update'e ja ei teki olukorda, kus kogu gearimine võidakse ära nullida muudatusega. Teen sinnani ära minionidega ja siis võtan proovin ka sortsuga uuesti edasi teha. Rahvas on marus peale viimast patchi Sorc Freeze build muutus, enam ei saa perma freezida mobe
See ongi, et panustatakse liialt ühe buildi peale ja kui vaba kulda ka ei ole, siis GG.
Oli plaan seda proovda aga sinna see jääbki. Kui spark nerfi ei saa ka vahepeal. Eile proovisin ka korra ranger lightning skilliga. Päris hea on jah vähemalt alguses.
Kas poe1 oli ka kommuun selline vinguviiul nagu praegu? Ei saagi EA foorumit lugeda mingi lasteaed seal koos nii palju uusi teemasi teeb igaüks a la mul kulda pole, build on bricked i quit. Nagu mingid 10 aastased seal koos. Nad pole EA varem teinud, et ei saa sellest aru.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
13.12.2024 17:11:02
|
|
|
Ma lõpuks sain SSFHC-s surma A2 lõpus seal pillarite peal.. lihtsalt bodyblockiti.. vajutasin pausi... mõtlen... NAAAAH ma saan nad maha võtta.. 2sekundit hiljem surnud.
Igatahes nüüd olen rahulikult A5-e jõudnud.. TÄNA MAPS!!! Esimest korda elus ei jõua ära oodata.
Hetkel olen vaikselt MOMi sisse lülitanud ja isegi okei aga pean palju mana veel juurde lisama, et heaks muutuks sest POE 2 MOM on 100% mitte 40%!!
Lisaks võtsin EB ehk Eldritch Battery... KOGU ES convertitakse MANAks jumala haige..
Basicly.. EVASION\ES geari otsin, nii kõrge ES ja MANA kui võimalik gearile.. basicly on kogu mu gear EVASION\MANA
Idee on, et räige mana kogus annab tänu Archmagele gigadämmi ning metsiku survivability, eriti hiljem kui T8 rollid kõik.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
13.12.2024 19:20:41
|
|
|
MOM keystone on kinda bait. Suudad piisavalt kiiresti mana regenida kui 50% less mana recovery rate? Tho, hoiaks palju punkte kokku kui saaks keystone klikkida.
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |