Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Petz
HV Guru
|
11.12.2024 23:22:06
|
|
|
FB jälle püsti, aga küsib sisselogimist ja ei tunnista mu parooli. Kas FB ise ikka katki või olen mingi hetk parooli muutnud?
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.12.2024 23:39:18
|
|
|
Petz kirjutas: |
FB jälle püsti, aga küsib sisselogimist ja ei tunnista mu parooli. Kas FB ise ikka katki või olen mingi hetk parooli muutnud? |
Vahepeal vist jõudis jälle katki minna. Hakkas suht kiirelt toimima aga nüüd jälle mingid imelikud asjad toimumas.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
12.12.2024 00:05:23
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Petz kirjutas: |
FB jälle püsti, aga küsib sisselogimist ja ei tunnista mu parooli. Kas FB ise ikka katki või olen mingi hetk parooli muutnud? |
Vahepeal vist jõudis jälle katki minna. Hakkas suht kiirelt toimima aga nüüd jälle mingid imelikud asjad toimumas. |
Kusjuures androidis toimib nagu kulda, aga brauseris ei saa käima. Nüüd tuli vähemalt mingi vabandus logimise lehele.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
12.12.2024 01:54:53
|
|
|
mind viskas ka täna täiesti lambist välja, sõna otseses mõttes "poole kasutamise pealt" ning sisse logides mul salvestatud password ei sobi. kuna ma sinna just hirmus tihti sisse ei logi siis ega ma päris 100% kindlalt muidugi ei tea ka, kas see siis on õige password, või on fb kunagi vahepeal nõudnud mingit "muutmist" ja nüüd ongi kannis.
põhikino on muidugi see, mul oli teine browser lahti (chrome), kus samuti fb's põmst olen koguaeg sisse logitud ja tabid avatud. sealt olen oma profiilil praegu sees, ehk seal ei ole välja visanud...aga kui lähen oma profiili alla ja tahan sealt vahetada ära oma "kasutajanime" ehk mailiaadressi, mida tegelikult enam ei eksisteerigi siis seda EI LUBA TEHA! "we dont trust you because you havent been using this device very often". proovisin vahetada ära siis current passwordi...tra sama pask täiesti haige mis debiilsusi korraldada ja välja mõelda suudetakse ikka nende "turva" teooriatega.
ühesõnaga ma ei saa "forgot passwordi" teha sest ma ei saa logida sisse sellele mailiaadressile, millega kunagi 20a tagasi sai fb profiil regatud. ma ei saa juba sisse logituna ehk ise, iseenda profiili alt seda maili adret ära muuta, ja ma ei saa ka passwordi ära muuta kui nüüd mingi hetk teises browseris peaks ka kinni viskama siis on aamen, nägemist. päris haige...
oskab keegi ehk pakkuda või öelda mingit varianti, mille peale ma pole tulnud? et kuidas sellisest debiilsest nõiaringist välja pääseda?
teade, mida täpsemalt viskab on see "You can't make this change at the moment" - Noticed using a device you don't usually use. Ja device all ma eeldan, et ta peab siis silmas chrome browserit, kuigi see dont usually use on sellegipoolest kahtlane väide sest vahel ikkagi kasutan ja vahel toimetan fb's ka chrome browseri tabide kaudu
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
12.12.2024 10:59:11
|
|
|
Wiltz, proovi täna uuesti. Eile oli vist palju probleeme Metal.
Mis võib aidata, kui ei luba sisse logida:
1) Kui ühes kohas oled sees ja teises ei luba sisse logida, siis mine https://accountscenter.facebook.com ja vaata seal kõik üle. "Password and security" alla tekib kuhugi sisselogimise katsed. Seal oli võimalik anda ligipääs seadmele/äpile/brauserile.
2) Kui sisselogimine ei õnnestu, siis mine Facebook.com ja tee uus konto. Kasuta sama nime ja e-maili aadressi. Mingi hetk ta peaks ütlema, et selliste andmetega konto on olemas - proovige uuesti sisse logida. See on mind kaks korda päästnud. iOS äpis on mind vahel aidanud see, et proovid nt Safaris sisse logida.
|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
12.12.2024 11:43:47
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
mind viskas ka täna täiesti lambist välja, sõna otseses mõttes "poole kasutamise pealt" ning sisse logides mul salvestatud password ei sobi. kuna ma sinna just hirmus tihti sisse ei logi siis ega ma päris 100% kindlalt muidugi ei tea ka, kas see siis on õige password, või on fb kunagi vahepeal nõudnud mingit "muutmist" ja nüüd ongi kannis.
põhikino on muidugi see, mul oli teine browser lahti (chrome), kus samuti fb's põmst olen koguaeg sisse logitud ja tabid avatud. sealt olen oma profiilil praegu sees, ehk seal ei ole välja visanud...aga kui lähen oma profiili alla ja tahan sealt vahetada ära oma "kasutajanime" ehk mailiaadressi, mida tegelikult enam ei eksisteerigi siis seda EI LUBA TEHA! "we dont trust you because you havent been using this device very often". proovisin vahetada ära siis current passwordi...tra sama pask täiesti haige mis debiilsusi korraldada ja välja mõelda suudetakse ikka nende "turva" teooriatega.
ühesõnaga ma ei saa "forgot passwordi" teha sest ma ei saa logida sisse sellele mailiaadressile, millega kunagi 20a tagasi sai fb profiil regatud. ma ei saa juba sisse logituna ehk ise, iseenda profiili alt seda maili adret ära muuta, ja ma ei saa ka passwordi ära muuta kui nüüd mingi hetk teises browseris peaks ka kinni viskama siis on aamen, nägemist. päris haige...
oskab keegi ehk pakkuda või öelda mingit varianti, mille peale ma pole tulnud? et kuidas sellisest debiilsest nõiaringist välja pääseda?
teade, mida täpsemalt viskab on see "You can't make this change at the moment" - Noticed using a device you don't usually use. Ja device all ma eeldan, et ta peab siis silmas chrome browserit, kuigi see dont usually use on sellegipoolest kahtlane väide sest vahel ikkagi kasutan ja vahel toimetan fb's ka chrome browseri tabide kaudu |
Osta sinine linnuke profiilile selle 15€ eest kuus, saad päris inimesega suhelda ja su support ticket jõuab kuhugile.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
12.12.2024 19:54:04
|
|
|
ufo56...15 eest kuus?!? wow, yeah I'll skip that
tegelikult asi hakkas neil iseenesest tööle millalgi eile õhtul jah st. minu õige parool enam ei olnudki sisse logides vale jne. aga sellegipoolest ma tahaksin selle mitte-eksisteeriva vana hotmaili aadressi saada ära vahetada. ja mingil põhjusel seda endiselt teha ei saa.
paistab, et olen kunagi lisanud (või pigem ilmselt fb ise on sundinud mind seda tegema) ka juba ühe teise enda emaili, eksisteeriva. ainult et see on "pending" staatuses ja seda aktiivseks muuta samuti ei luba ehk siis kasutan täiesti legaalselt oma profiili, samast ja AINUKESEST seadmest kust olen seda kasutanud viimased 3 aastat ja fb arvab, et ma olen kahtlane ning profiilil mingeid muudatusi teha ei lase.
eks sinna supporti võib kirjutada, aga kahtlustan, et see saab olema suht vaevaline protsess. kindlasti nad hakkavad ka by default nõudma siis, et ma "autentiksin" end ID kaardiga, sisestaks facebookile sinna oma telefoninumbri jne jne. seda kõike ma teha ei soovi ega ei kavatse. päris irooniline tegelikult, et ma saan ise oma profiilis nende "sügavamate" settingute alt kõike seda vaadata, et seal ei toimu ega ole toiminud midagi kahtlast...aga fb väidab mulle, et ma olen kahtlane ega lase mul enda profiili modifitseerida
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
12.12.2024 21:47:07
|
|
|
ufo56, kogemus olemas ?
2009 konto millega kuni selle suveni Mace müüsin, sai lambist FB turust bänni. Ei aidanud sebimine, kirjutamine, 2x reaalne inimene toru otsa ega muu püssirohi. Bänn siiani ja kasutan müügiks suvalist kasutajat millel nime muutsin enda omaks.
Kuumakse mind ei segaks kui vana "higly rated" konto toimiks. Niisama ka 15€ tühja ei sooviks maskta. Aastaid reklaamide ja boostide eest regulaarselt plekkinud.
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
1 :: |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ands
HV Guru
|
15.12.2024 21:13:33
|
|
|
Kuhu võiks pöörduda või mida teha?
Umbes kuu tagasi sain Marketplacest bänni,kuna eksisin "kogukonna ja müügireeglite" vastu ilmselt (Panin üles meditsiiniseadme ehk kiirabiauto)
Kohe sai tehtud seal ka avaldus, et ligipääs tagasi saada aga sellest pole kasu olnud, mingit tagasisidet pole ka saanud
|
|
Kommentaarid: 350 loe/lisa |
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
15.12.2024 21:20:38
|
|
|
ilmselt lihtsam ja kiirem on uus profiil teha
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
15.12.2024 21:28:45
|
|
|
Uus konto ja tee mõni tagavarakonto lisaks. Tulevikus hea kasutada kui user mõni aasta vana + MP ligipäes koheselt.
|
|
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
15.12.2024 21:56:56
|
|
|
Alari A. kirjutas: |
Uus konto ja tee mõni tagavarakonto lisaks. Tulevikus hea kasutada kui user mõni aasta vana + MP ligipäes koheselt. |
Hea öelda, et tehke tagavara konto. Mul oli ka üks tagavara konto millele üritasin sisse logida ja nüüd ei saa, küsib ID kaardist pilti Ma ei saada neile midagi, isegi main accountiga pole pidanud saatma.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
16.12.2024 00:25:22
|
|
|
no aga tee siis uue tagavara konto?! ilmselge, et mingeid id kaardi pilte neile ei saada ega hakkagi kunagi saatma
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
16.12.2024 00:53:54
|
|
|
Uus gmail, uus FB konto suvel kui kammajaa hakkas, login kolmanda kasutaja alt olemas tagavaraks.
|
|
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
16.12.2024 14:12:53
|
|
|
Aga mis selliste "tagavarakontode" mõte on? FB konto väärtus on ju selle kontaktide hulk ja kvaliteet. Niisama uue konto võib ju igal ajal teha. Tuhat India sõpra maksaks ka paarikümne euro ringis. Aga teha pole nendega midagi.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
16.12.2024 19:29:26
|
|
|
no kui inimene kasutab fb marketplace'i, siis miks üldse sellist küsimust esitada? päris ilmselge ju, et mis selle mõte oleks.
pealegi, oma päris konto all ei pandud talle mitte üleüldist banni, vaid justnimelt marketplace bann peale...et no kasuta natuke loogilist mõtlemist ja peaks olema üsna vabalt arusaadav, millest meil siin jutt käib.
muidugi kes viitsib raisata aega mingisuguste meta supportidega jahmerdamisele ja loodab selle jahmerdamise puhul ka reaalsele edule, see võib alati ka seda varianti proovida. aga siin on juba kogemusi jagatud, et mis see "õnnestumisprotsent" on nendega suhtlemisel.
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ands
HV Guru
|
16.12.2024 20:20:15
|
|
|
No ma sain bänni ikka oma isiklikule kontole kus kõik mu 100 sõpra on...
|
|
Kommentaarid: 350 loe/lisa |
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
16.12.2024 20:48:00
|
|
|
kirjutasid ju, et said marketplace bänni?!? see sinu sõpru ega muud fb funki ei puuduta.
aga noh, ma ei tea...mis siin ikka vaielda. variant sai välja pakutud, see variant toimib. teine variant on hakata suhtlema ja lootma supportile.
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
16.12.2024 20:51:47
|
|
|
Wiltz, Jah, no markeplaceile millegi väljariputamiseks pole kontakte tarvis. Aga sellise suvalise konto saab ju siis teha, kui selleks vajadus tekib ning selle kaotus pole nagu eriline probleem. Endal oli aastaid tagasi umbes 1500 sõbraga USA keskklassist ja üsna piiritletud sihtgrupp seejuures, kellele müüa. Ja siis hakkas FB ühel hetkel sisselogimiseks tahtma seda kõnekaardi numbrit, mida mul enam ei olnud... Vot see oli valus.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
17.12.2024 16:53:03
|
|
|
Alari A. kirjutas: |
ufo56, kogemus olemas ?
2009 konto millega kuni selle suveni Mace müüsin, sai lambist FB turust bänni. Ei aidanud sebimine, kirjutamine, 2x reaalne inimene toru otsa ega muu püssirohi. Bänn siiani ja kasutan müügiks suvalist kasutajat millel nime muutsin enda omaks.
Kuumakse mind ei segaks kui vana "higly rated" konto toimiks. Niisama ka 15€ tühja ei sooviks maskta. Aastaid reklaamide ja boostide eest regulaarselt plekkinud. |
Sinu probleemile kusagil grupis ka keegi vastas et osta kasvõi kuuks ajaks see sinine plekk juurde siis võimalik normaalse supportiga ühendust saada.
Aga no kui sa juba telefoni otsas olnud siis ei teagi kas lahendust on
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
19.12.2024 12:53:42
|
|
|
Facebooki puhul on täiesti müstiline see, kuidas platvorm käib pidevalt kasutaja jaoks alla: tsenseeritakse aina jõhkramalt kasutajate sisu, kõikvõimalike skämmerite reklaamid laiutavad sees, nüüd on hakanud AI-genereeritud absurdisisu üle võtma. Väidetavalt on traffic kukkunud kõvasti ja eriti teismelised enam ei kasuta. Aga kõige selle juures on aktsia teinud viimase paari aastaga kuuekordse hinnatõusu! Ilmselt Zuckeberg plaanib müüki, kuid küsimuseks oleks - missugune nõidus sellise hea tulemuse annab?? Aga müüma peaks ta muidugi kiiresti, sest niisugune mull kaua ei kesta, eriti arvestades noorte eemalejäämist.
|
tagasi üles |
|
 |
Oompa
HV kasutaja

|
19.12.2024 13:41:35
|
|
|
Facebook ei tundu Zucki jaoks prioriteet olema Meta puhul. Rohkem AI, VR, Instagram, Threads ja üldine reklaamivõrgustik.
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
20.12.2024 01:44:29
|
|
|
see ei ole PÄRIS KINDLASTI MITTE ainult facebooki puhul ega üldse kuidagi moodi ega pidi ainult fb'le omane trend. Kõik võimalik, mis üldse on seotud IT ja tehnoloogiaga, käib alla ja on käinud alla juba vähemalt viimased 5 aastat. Kõik platvormid käivad alla, mõni võibolla lihtsalt natuke aeglasema tempoga
meta puhul hea näide (mis pole samas facebookiga üldse seotud). mul oli mingeid aastaid tagasi oculus guest. alguses kui ostsin siis oli midagi vist natuke veel järel oculusest kui brändist, st. see üleminek ja ülevõtmien meta poolt polnud veel täielikult lõpetatud. ühesõnaga alguses seade töötas täitsa hästi, nii firmi kui softi poole pealt. sai kasutada, sai teha mis vaja, sai ise ilusti seadeid muuta ja seadetele ligi, soft oli enamvähem loogiline jne.
ma kasutasin asja suht harva aga mingi pooleteist aasta jooksul sellest hetkest edasi kui ma selle asja ostsin, muutus seade KASUTAMATUKS!!! mismoodi? ikka sedamoodi, et meta muudkui surus oma türastunud software update'i peale. iga kord kui asja tööle panin pidin esiteks mingit update jälle installima, ja see ei olnud valikuline. sõna otseses mõttes iga kuradi kord sest ma panin asja tööle umbes nii kord kuus. ja IGA VIIMANE KUI UUENDUS keeras midagi järjekordset sõna otseses mõttes P'sse. Kuni sinna maani välja, kus ma reaalselt olin valiku ees et kas lähen garaazi, võtan kuvalda ja peksan selle kasutu hunniku plastikust prügi kildudeks või siis lihtsalt müün maha noh, müüsin maha...aga jah ühel ja ainsal konkreetsel põhjusel - meta muutis päris asjaliku tüki riistvara lihtsalt prügiks minu jaoks.
mis facebooki ennast puudutab siis see on täielik saast olnud juba aastaid. seal on kaks asja, millest on mingit kasu ja mida kannatab kasutada. grupid ja marketplace. kõik muu on täiesti useless. "sein" oma nö. uudistega on naljanumber aga seda juba ammu
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |