Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TrvP
HV vaatleja
|
07.12.2024 17:10:06
HDD IDE44 -> IDE44 adapter + MSATA ei toimi |
|
|
Tere
Endal mõistus otsas ja hiinlased Amazon.de-s ei aita.
Autol HDD IDE44 kõvaketas 64gb, mis 10 a vana ja kahtlustan, et boot'imisel kõvaketas võib jukerdada. Asjaolud -> vahepeal toimib ideaalselt ja siis vahepeal viskab bootimise logo nihkesse ning boot'imisel jääb multimeedia loopima. On kuulda ka HDD "lugerite häält". Öö seisab ja siis toimib.
Igatahes, selle adapteriga sain DiskGenius'iga HDD ilusti kloonitud .pmfx failiks.
Nüüd üritasin MSATA + IDE44 adapteri kombot tööle saada läbi eelnimetatud adapteri. Arvuti ei tunne Disk Managementis ega mujal MSATA't ära.
Korra mõtlesin, et kas viga võib olla selles, et IDE44 to USB adapteri enda vool on 2 A-d ja peaks kõrgem olema MSATA jaoks? Samas MSATA äratundmiseks ei ole võimsamat särtsu vaja nagu aru saan.
Ise kahtlustan, et viga IDE44 adapteris, kuna üleval kirjas: "This adapter is only compatible with 50mm mSATA Mini SATA SSD." ja all kirjas "50 mm (1.8 inch) MSATA Mini PCI-E SATA SSD to 2.5 inch Notebook IDE Adapter with Enclosure." Hiinlane väidab, et BIOS's vale setting. BIOS mul ei tunne muud peale IDE44 to USB adapteri midagi ära (ehk MSATAT ei näita).
On kellelgi targemal mõtteid, kuidas seda kombot toimima saada?
Oleks mõistlik see adapter võtta M.2 SSD-ga üldse?
Tänan.
TrvP
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
TrvP
HV vaatleja
|
07.12.2024 18:58:13
|
|
|
Tere
Mul VW, niiet sama jama, mis Audiga.
Algselt ostsin selle adaptri ja ei saa ka arvutiga ühendatud. Seepärast tellisin vihaga see valge plönni, aga ei midagi.
laurx kirjutas: |
mul on paar adapterit rasketeks aegadeks kapis millega võiks katseid teha aga kuna sa oled vales linnas. |
Kas sul need adaptrid "karbina" või ainult otsikud? Kui karbina, siis teeks äkki diili?
TrvP
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
TrvP
HV vaatleja
|
07.12.2024 21:24:54
|
|
|
laurx kirjutas: |
mul on karbina viimane adapter aga ma ei loovuta seda, sest... |
Mõte aus, eks ma pusin edasi! Tänan mõttearenduse eest!
Mis combo't ise kasutad? Kas kasutad ka MSATA't või pigem M2 SSD?
Mis peamine väärtus HDD-lt SSD-le? Lugemiskiiirus ja vastupidavus vibratsioonile?
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
09.12.2024 15:30:00
|
|
|
Vanadele arvutidele pannakse ide - compact flash adapter ja cf kaart kettaks. Ehk on plaan B.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
TrvP
HV vaatleja
|
12.12.2024 23:34:43
|
|
|
Et elu ei oleks igav...
Minu "kaval" plaan edasi liikuda IDE44 adapter + M.2 SSD peale on haledalt läbi kukkunud.
DiskGenius annab sellised errorid:
Read Sector Error! Disk: From Sector: 1. 1 Sector(s) Total. (Err:483 The request failed due to a fatal device hardware error.)
Read Sector Error! Disk: HD1:(2048GB) From Sector: 4294967295. 1 Sector(s) Total. (Err:536871177 IO Device Timeout.)
Disk Managment ei lase ka initiate'ida disk'i. Ütleb, et fatal hardware error (Mortal Kombat tuleb meelde -> Fatality!).
Hakkab tunduma, et SSD330 ei olegi enam nii kallis, kui arvestada, palju kopikaid kokkuostetud adaptetritele ja muule pudrule poetatud.
On ideid/mõtteid targematel?
Parimat
TrvP
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|