Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 24.11.2024 07:21:01 vasta tsitaadiga

Kel tundub bitcoin kahtlane, hoidku sellest eemale.
Kui mõni bitcoiner sõidab ferrariga sinule liiga lähedale, kutsu kohe miilits ja tee organitele avaldus, et lääne ühiskond on tunginud meie maad rüvetama.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.11.2024 08:38:01 vasta tsitaadiga

sa oled ikka päris koomiline kuju oma hyper-evangelisti jutuga icon_lol.gif ammu juba vaadanud siin, et huvitav kas tõesti ise ka usud kõike seda jama, mis kokku kirjutad.

mis kahtlane? bitcoin ei pea tunduma kahtlane selleks, et saada aru selle reaalsetest piirangutest. faktid on faktid, milleks hakata mingisugust täiesti suvalist möga siin "vastuseks" trükkima suures meeleheites? tõsimeeli üritad vastu vaielda a'la sellele, et kui sul VOOLU ei ole siis sul pole ka mitte ühtegi "coini"? tegelikult pole midagi kaugeltki nii dramaatilist üldse vaja. piisab sellest kui sul ei ole võimalust kasutada internetti...SISULISELT muudab see juba su transferid võimatuks. kui aga üldse mingit side võimalust pole siis on 100% täiesti võimatu ka bitcoini kasutada. tänapäeval on suhteliselt lihtne piirata vajadusel suvalistel isikutel sidet...või vähimal juhul muuta selle kasutamine hirmus ebamugavaks.

keegi ei väida siin, et bitcoin kui süsteem ja idee ise on kahtlane või mingi too big to fail gigantne püramiidskeem (noh opollo kui sinu vastand ilmselt väidab..aga tema tõsiselt võetavus on samaväärne..), küll aga saab mõtlev inimene aru, et mingisugune utoopiavääring ja maailmalõpu kindel asi see bitcoin ka ei ole. kui väga vaja siis saaksid teatavad instantsid selle "süsteemi" piisavalt tugevalt maha suruda, et asi kukuks praktikas kokku, väga kiirelt - st. väärtus kukuks kokku ja funktsionaalsus oleks suurema osa inimeste jaoks kasutamatu.

kui sul on maa sisse kaevatud bar kulda siis mitte keegi, mitte kuskil ja mitte mingil moel ei saa sellega teha mitte midagi, ei saa seda konfiskeerida, ei saa piirata sul seda kasutamast jne. ainult sina tead, kus see on ja ainult sina saad selle sealt vajadusel välja kaevata. alati leidub kuskil keegi, kes on valmis seda millegi vastu vahetama. üldiselt sama asi ka sularahaga (vali ise valuuta) - täna veel on nii, et kui sul on hunnik sularaha siis pigem on väga raske sind kuidagi piirata seda kasutamast ja mitte midagi lisanduvat selle kasutamiseks vaja ei ole. bitcoini kohta sama ei kehti ja jutul lõpp, võid siin tantrumit lüüa kui palju tahad.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 24.11.2024 12:54:18 vasta tsitaadiga

Metallidetektori jaoks on kuld suure tihedusega ja elektrit juhtiv metall. Ei soovita küll maasse kaevata. (avastatakse juba 2 meetri sügavusel)
Pigem eelistan bitcoini. Offlines seisab pareminigi.

Mingi Fiat pank ei ole jätkusuutlik vähemalt pikemaks hoidmiseks küll mitte. beer_yum.gif deebetkaardiga maksmiseks kõlbab ja mõned pakuvad ka krüptorahaga deebetkaarte.

Sularaha suurtes kogustes hoidmisel ei ole olnud kunagi mõtet - 20 aastaga kaotab summa oma väärtusest 240%.

Offlines seisnud 10 000 BTC väärtus ulatub umbes ~970 miljoni dollari väärtusesse hetkel - tulevikus oled miljardär kohe kindlasti.
[olen nõus pizzat müüma kui selle eest saab 10 000 BTC-d kohe kindlasti]
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 24.11.2024 13:01:30 vasta tsitaadiga

Bitcoini hind on täpselt nii suur kui selle eest makstakse, kui see nt keelustatakse ja börsidelt kaob siis mis huvi teda ikka osta on, saad vbolla ühe pitsa oma 10k eest.

tsitaat:
Või piisab minna vastava riistvara tootjate ukse taha ja öelda, et sedasorti tehnikat enam te ei tee.
BTC tekkis enne kui vastav riistvara nii et vahet pole kas või mida toodetakse. Ja see uks võib asuda riigis kellel on täitsa suva mis talle öelda.
Prillpapa
HV kasutaja

sõnum 24.11.2024 13:22:24 vasta tsitaadiga

Kui maailmast elekter ja internet kaob, on palju suuremaid probleeme kui bitcoini ahelale ligipääs icon_smile.gif
Ka täna Eesti riik teeb avalikke ja salasi ettevalmistusi suuremateks elektrikatkestusteks ja üks lahendeid on kohustada valitud tanklad, apteegid, kauplused, jm tagama endale alternatiivne elektrivarustus.

Krüptotuleviku usk iseenesest ei ole parem ega kehvem kui mistahes muu usk, isegi tänases Eesti permanentses "negatiivses majanduskasvus" süüdistatakse meediat ja arvamusliidreid-analüütikuid, kes majanduslanguse usku igapäevaselt levitavad&võimendavad..

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 24.11.2024 14:07:35 vasta tsitaadiga

Nixon 1971
https://en.wikipedia.org/wiki/Nixon_shock

Praktilisel oli USD dollar viimane, mis vahetas dollarid kulla vastu ja tagasi. Pärast seda tekkis automaatselt 120% inflatsioon aastas.
Kullal muidugi on 3% inflatsiooni, kuid sellega ei vaesu kui jälle kulla hind kõrge on.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 24.11.2024 14:09:39 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Metallidetektori jaoks on kuld suure tihedusega ja elektrit juhtiv metall. Ei soovita küll maasse kaevata. (avastatakse juba 2 meetri sügavusel)
Pigem eelistan bitcoini. Offlines seisab pareminigi.

Palju ressussi on vaja selleks, et metallidetektoritega pool maailma "läbi künda" icon_question.gif

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 24.11.2024 14:41:54 vasta tsitaadiga

Sa ei pääse suure kogusega kullaga üle piiri ja seetõttu on leidmine lihtsam.

Aga usul on hämmastav jõud:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 24.11.2024 15:08:26 vasta tsitaadiga

Palju neid üle piiri minejaid on, selline tee võetakse ette viimases hädas. Kui just migrandi veri sees pole kellele selline riigist riiki eluviis tavaline.
EU plaanib mingit projekti kus kõik varad ära kaardistatakse. Kui kaugel asi on ma ei tea. Krt selline asi kisub küll kodusõjaks ära.
Kas peaks tulevikus sammud mõnda muude poodi seadma icon_eek.gif icon_lol.gif

Link

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 24.11.2024 19:57:41 vasta tsitaadiga

Teeme ühe asja selgeks, et kui küsite makse bitcoinidelt, siis palun võtke ka bitcoine vastu. Ei hakka vahetama.
Siis tunnistate selle juriidiliseks rahaks.

Te ei saa küsida makse sellelt, mida te ise rahaks ei tunnista. icon_cool.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 24.11.2024 20:34:04 vasta tsitaadiga

kellega sa enda arvates räägid ja kellele täpsemalt sa seda ühte asja nüüd selgeks teed??? icon_lol.gif

riigi maffia saab küsida millelt iganes, mida iganes ja ükskõik millisel määral. ja maffia ei pea sulle mitte midagi selgitama sest maffia käes on võim. ära ole palun nii uhhuu. maksu hakatakse jaanuarist alates koguma kõigilt eestis registeeritud autodelt. rahvas selle maksu kehtestamise poolt ei olnud ja seda heaks kiitnud ei ole. aga näe, tuleb ikka ja kõik hakkavad maksma nagu naksti. kas sa arvad, et riik nüüd "tunnistab" autod ka rahaks, enne kui maksu koguma hakkab? icon_biggrin.gif johhaidii noh, bitcoini vahele natuke mõistust ka ehk? nii sinisilmne annab ikka olla...

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 25.11.2024 12:57:41 vasta tsitaadiga

See värk algab Kanadas, Šveitsis ja Austraalias - kus hakkab täielik jälitustöö.

Euroopas totaalne märgistamine veel ei käi. Ainult selged nõuded euroopa ettevõtetele, kes tegelevad stablecoini ja krüptorahadega.
KYC/AML muidugi tähendab seda, et ainult kuritegevuse/rahapesu blokeeringud. Aga see ei ole veel hetkel see, mis Kanadas ja Austraalias hakkab olema.

Selle kullavärgiga on nii, et ostad davidi kulda kallimalt ja müüd neile tagasi siga-odavamalt.
bitcoini puhul saab aga valida, millist vahetuse hinda valida.

Ka külades käivad vahel kulla kokkuostjad, kes ostavad sinult 160-180% odavamalt tegelikust hinnast. Piske p**** oma kuld!
tagasi üles
medicopter
HV kasutaja
medicopter

sõnum 25.11.2024 12:59:48 vasta tsitaadiga

Keegi teab kus saab ETH müüa ilma KYC saastata? Nüüd on niiet pead pm "pe...karvad" ka ette näitama nagu mingi KGB kontoris. Ette tänades.
Longero
HV veteran

sõnum 25.11.2024 16:45:20 vasta tsitaadiga

mina634, Kuld pole mõeldud täna ostan, homme v kuu aja pärast müün. Jah spread on suur küll kahjuks.
Keegi ei keela mujalt "hõlmaalt" osta, aga ole mees ja tuvasta ära, et fake värk pole... vist hiljuti liikusid võlts plaadid.
Pole pikalt plaani hoida, hoia ETF'is.

elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 25.11.2024 23:01:13 vasta tsitaadiga

Norm münt, marketkäp on mõned sajad kvadriljonid dog.gif
https://coinmarketcap.com/currencies/dogeelontrumppepemaga/

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 03.12.2024 07:24:20 vasta tsitaadiga

Ettevalmistused digitaalse euro CBDC kasutuselevõtuks jätkuvad, pidades silmas potentsiaalset 2025. aasta oktoobri turuletoomise otsust.
Spoiler Spoiler Spoiler

"Üheks kaalumisel lahenduseks ülemise hoiulimiidi säilitamiseks on “vastupidine juga”, mis kannaks lingitud pangakontol automaatselt üleliigsed digitaalsed eurod Fiati."

Miks mitte võtta kohe rahvalt üleliigsed eurod ja lasta fiati ning automaatselt rahastada eelarvet? CBDC on maapealne paradiis...

------
Suur võit Tornado Cashi juhtumis, kuna kohtunik ütles, et OFAC ületas volitusi [NB! Tavaliste ameeriklastele. Kurjategijaid, rahapesijaid ja maffia jõuke nülitakse teiste organite kaudu edasi.. ärgu keegi valesti aru saagu, et päris kõike võib teha..]
Spoiler Spoiler Spoiler

"USA apellatsioonikohus otsustas, et riigikassa OFAC ületas, kui see karistas krüptomikser Tornado Cashi muutumatuid nutikaid lepinguid."

"Apellatsioonikohtu kolleegium ütles, et kuigi riigikassal on õigus võtta meetmeid "omandi vastu", ei kuulu Tornado Cashi muutumatud nutikad lepingud rahvusvahelise hädaolukorra majandusvolituste seaduse (IEEPA) alusel, kuna neid ei saa kontrollida ega omada."

Euroala peaks ka mõtlema hakkama, et mida nad saavad kontrollida ja omada ja mida mitte.

Ja kuna rikkad ameeriklased võivad nutikaid krüptosegisti lepinguid kasutada, siis miks mitte ka vaesed eurooplased või keskmised austraallased?
Kas Euroopa Liit suudab nutikaid lepinguid hallata? Mida ei saa kontrollida ega omada?

Inimesel on õigus privaatsusele ja enda varade optimeerimisele. Nuhkimine nutikate lepingute järgi ja sundimine maksimaalselt riigile kõike ära andma on inimõiguse rikkumine.
Eriti kui hundid pole veel söönud ja lambad ei ole veel terved. Lambakasvatajad kaotavad tohutult oma vara, samas kui riik ainult kaitseb huntide pesitsusalasi.

Tornado Cash kaitseb sinu vara. (Brasiilia valitsus kaalub kasutusele võtta oma eelarve kaitsmiseks detsentraliseeriud bitcoini)
Avastame, et ka enamus asju on nutikate lepingute all. Näiteks ka avalikud aadressid - HEX pulsechainis.

Näiteks tahad optimeerida HEX tokeneid ja viia läbi/vahetada moneroks ja lõpuks uuele pulsechain aadressile, kus on samuti nutikas HEX leping. EU on monero sanktsioneeritud. Aga vahetada saab ikka. (hex to pls, pls to xmr, xmr to pls, pls to hex)
..
..
Longero kirjutas:
mina634, Kuld pole mõeldud täna ostan, homme v kuu aja pärast müün. Jah spread on suur küll kahjuks.
Keegi ei keela mujalt "hõlmaalt" osta, aga ole mees ja tuvasta ära, et fake värk pole... vist hiljuti liikusid võlts plaadid.
Pole pikalt plaani hoida, hoia ETF'is.

Praktiliselt saab näiteks bitcoini vahetada läbi DEX sõlme PAX kullaks või XAUT-i vastu, mis on 1:1 sertifikaaditud kullaga. (ja eu vahetuse jälge ei jää - lihtsalt oled kogu aeg kullas)
Ja soodsatel tingimustel lasta pangakontole eurodeks.
Võib-olla deklareerid, et sul oli vanast ajast bitcoine ja sa vahetasid 10 aastat tagasi kulla vastu. Kõik on puhas värk. Nad ei saa midagi teha, eriti kui sul ei ole kuritegevusega absoluutselt mingit pistmist. Politsei registris märget ei ole.

Rikkus on läbirääkimise küsimus.

Detsentraliseeritud võrgus saab stablecoiniga (altcoiniga stabiliseeritud stablecoinid) toota tokeneid juurde ja neid aeg-ajalt kullaga sertifitseeritud tokeni vastu vahetada. Sisuliselt on see kullakaevandus. KUs puuduvad päris kulla kaevandamise kulud ja hooldustasud.
tagasi üles
cybertiger
HV veteran
cybertiger

sõnum 07.12.2024 23:08:42 vasta tsitaadiga

Pole siiani täit selgust saanud, et kas selline kaart Eestis toimiks (kasvõi virtuaalselt telefonis)? https://www.bitrefill.com/ee/en/ Ja kuidas suhtub sellesse Eesti Maksu & Tolliamet? Kas võtavad kohe mingi % ,kui kuskil selle kaardiga maksad või peab veebruaris 2025 selle kuidagi deklareerima ja tahavad siis pappi saada? icon_rolleyes.gif Ehk mõni targem oskab minusugusele lollile seletada...või on see kaardi leht üldse scam? icon_redface.gif
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 12.12.2024 14:27:18 vasta tsitaadiga

Üks parimaid lugusi minu jaoks:
Spoiler Spoiler Spoiler

----
--pisut huumorit--
Tegelikult oli see Richard Heart, kes vaidlustas (elades euroopas) seda, et SEC ületab oma volitusi:
Spoiler Spoiler Spoiler

"Alguses vaidlustasid Heart'i advokaadid jurisdiktsiooni , paludes kohtunikul hagi täielikult rahuldamata jätta, kuna Heart'i arvates puudub SEC-il tema ja kohtusse kaevatavate üksuste suhtes pädevus."

Iga eestlane ju teab, et SEC-il puudub volitus.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 13.12.2024 09:43:36 vasta tsitaadiga

cybertiger, Omal küll neid kaarte pole, aga äkki hoopis see valik https://crypto.com/eea/cards

---------------------------------

Mis teie arvamus on Ray Dalio'st? Kas nüüd lihtsalt BTC pull ja õhutaja v tõsine kaalutleja?
Mees kes varem BTC pooldaja polnud, aga nüüd soovitab kulla kõrvale samuti BTC võtta. https://cointelegraph.com/news/ray-dalio-supports-bitcoin-gold-debt-crisis

Siin küll pole BTC juttu, aga päris ok vaatamine:
"Principles for Dealing with the Changing World Order by Ray Dalio"
https://www.youtube.com/watch?v=xguam0TKMw8

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.12.2024 14:16:10 vasta tsitaadiga

Neid tuleb juurde. Kui BTC maksab 200 000 või 800 000 dollarit. 1 000 000 number toob maksimaalselt juurde. Kui suur on rahva arusaam nullide suurusest.
Pigem arvan ma, et kui 1 BTC maksab 10 000 000 dollarit - arvab iga miljonär, et bitcoin on see õigem asi maailmas.

Ja maksuamet arvab ka, et kui 1 BTC = 100 000 000 dollarit - tuleb seda rahvalt veer suurema maksudega ära võtta.

Kõige suuremad arvajad on ikka poliitikud ja maksuametnikud. Trump perekond lausa tantsib bitcoini najal.

Näiteks kui ukraina sõja võidab, siis hakkab euroopa suuremate riikide liidrid rääkima, et kui vägevad ja parimad nad olid - annetasid ukrainale ja hoidsid suurema sõja ära. Macron lausa laulab, et tema on euroopa rahuvalvaja!!!
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 13.12.2024 14:37:19 vasta tsitaadiga

Noh Macron on teadagi mis mees ja mis organisatsiooniga seotud... need kõik kes riigiasutustes või valitsuses taoliste organisatsioonidega seotud on tuleks pikema jututa seina äärde panna.
Või vähemalt peaks olema selline seadus, et sellised inimesed riigiga seotud asjades töötada ei tohiks.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 25.12.2024 13:42:55 vasta tsitaadiga

Richard Heart Christmas 2024 Message [Richardi H. 2024 Jõulusõnum]

Spoiler Spoiler Spoiler

--
Ei USA ega Soome võimud ei suuda teda leida.

Spoiler Spoiler Spoiler

Septembris oli siis selline postitus tema kohta.
--

https://gopulse.com/trends mida fännid kirjutavad R.Heardi kohta.

video:
1
Spoiler Spoiler Spoiler

2
Spoiler Spoiler Spoiler

Interpol on väljastanud "Punase teatise" Hexi asutajale Richard Schuelerile, tuntud ka kui Richard Heart, väidetava maksupettuse ja kallaletungi toimepanemise eest.
Spoiler Spoiler Spoiler

...
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 25.12.2024 14:22:52 vasta tsitaadiga

A kus keskkonnas bitcoiniga teenida sedasi, et riigile sentigi andma ei peaks?
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 25.12.2024 15:49:15 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
A kus keskkonnas bitcoiniga teenida sedasi, et riigile sentigi andma ei peaks?

Spoiler Spoiler Spoiler

KYC/AML väline keskkond. Isiklikud rahakotid..

Ainult eraisikult eraisikule tehinguid ei saa riik mitte kunagi maksustada kui need ei ole KYC/AML keskkonnaga ühendatud.

Aga millalgi sa tahad ju raha panka kanda ja siis pead ikka saama deklaratsiooni märke külge. MiCA reeglitega börsid on esimesed, kuhu maksuamet oma sammud viib.
See on kõik silmakirjalik asi. PLS pulsechain võrgus on ka avaliku pearaamatuga, kuid mõned börsid delistivad juba seda välja kuna looja Richard on maksuametile võlgu -

ma pean muidugi erapoolikuks siin jääma - eu majanduspiirkond ja soovitusi ei saagi eriti anda. Eks aeg näitab kuhu Fiat vanglarežiim viia võib.

Dubais on bitcoini majanduspiirkond. Seal saab maksud 0% peale viia. Ilmselt pead mingi kogukonnaga liituma euroopas - kes teab täpselt, kuidas asi käib - üksi ei saagi.
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 26.12.2024 11:54:18 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Aga millalgi sa tahad ju raha panka kanda ja siis pead ikka saama deklaratsiooni märke külge...

Miks? Monero eest saab osta virtuaalseid pangakaarte. Ostle anonüümselt palju tahad.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.